baiba_m @ 09.04.2025 08:27Te izskanēja viedokļi, ka pirms tam nepelnīju. Patiesībā vienmēr esmu pelnījusi vairāk par vīru. Un tā jūtami vairāk. Nav runa par te pieminetajiem dažiem simtiem, tad tiešām nebūtu problēmu.
Nu, cilvēki mēdz kļūdīties un nesasniegt savus mērķus. Vīram nav sanācis iecerētais, bet man kremt, ka nav piepildīts solītais. Principā es gribu un varu vairāk nekā viņš, vet kāpēc tad man ir jāsamierinās ar to mazumiņu?
Džinga @ 09.04.2025 13:28
Nu tev dzīvē vispār ne ar ko nav jāsamierinās un ir visas durvis vaļā, lai šķirtos, patiešām. Būs vai nebūs labāk izšķiroties, to jau neviens nezin un nevar uzminēt. Bet ja tevi tavs vīrs šobrīd kaitina un atgādina tikai par neizpildītiem solījumiem, nemoki sevi un viņu.
Diabolus @ 09.04.2025 13:57
Tas ir īpaša veida idiotisms. Diez kā situācija varētu uzlaboties? Bērni ikdienā nesatiks tēti ar visām no tā izrietošajām sekām. Finansiālā situācija noteikti neuzlabosies. Pie cerētā dzīvokļa jaunajā projektā tāpat netiks. Jauns vīrs nav garantēts un ar šādu filozofiju diez vai tādu atradīs. Realitātē viņai vīrs vienkārši apnicis un tagad izdomā kaut kādus ticamus iemeslus, vai viņu pamestu. “Samierināties ar mazumiņu”…Baiba, tu esi losene augstākajā pakāpē. Aiziet, izjauc bērniem ģimeni, jo tev gribas padzīvot jaunajā projektā. Iesaku hroniski nesēdēt instagram, saprast, kur ir tavs medus pods, un pie reizes uzšaut sev, lai vairs nenāk prātā tādas dumības.
patroneses @ 09.04.2025 15:50
Es jau teicu kā var uzlabot situāciju.
1. atrod vīrieti ar atbilstošu algu un citām nepieciešamām īpašībām.
2. apprec un dzīvo laimīgi.
akul12 @ 09.04.2025 15:56
Šajā shēmā ir pāris nepilnības ?
Nerakstīts likums. Sieviete neizvēlas, ko precēt, bet vīrietis.
Tāpēc daudzas dzīvo nereģistrētās attiecībās 10+ gadus, jo vīrietis netaisās precēt.
Bet ja vīrietis neprec, tad finansiālie ieguvumi sarūk un turīgais dzīves veids ir līdz vīrietis neizdomā apgreidoties uz jaunāku.
Tusnelda @ 09.04.2025 17:09
Kiviču tēmā tu kaut ko svepstēji, ka sievietes izvēlas sex partneri.
Tusnelda @ 09.04.2025 17:09
Kiviču tēmā tu kaut ko svepstēji, ka sievietes izvēlas sex partneri.
Kanga @ 09.04.2025 17:19
Sexot un precēt nav viens un tas pats.
akul12 @ 09.04.2025 15:56
Šajā shēmā ir pāris nepilnības ?
Nerakstīts likums. Sieviete neizvēlas, ko precēt, bet vīrietis.
Tāpēc daudzas dzīvo nereģistrētās attiecībās 10+ gadus, jo vīrietis netaisās precēt.
Bet ja vīrietis neprec, tad finansiālie ieguvumi sarūk un turīgais dzīves veids ir līdz vīrietis neizdomā apgreidoties uz jaunāku.
Tusnelda @ 09.04.2025 18:56
Kā tad šis var precēt, ja nav izvēlēts par partneri? ?
Tusnelda @ 09.04.2025 18:56
Kā tad šis var precēt, ja nav izvēlēts par partneri? ?
baiba_m @ 10.04.2025 09:30Cik jūsu vīrieši pelna?
Džinga @ 10.04.2025 10:37
Kāda starpība? Ja tavējais priekš tevis pelna par maz, tad neko nemainīs tas, cik citām vīrieši pelna.
baiba_m @ 10.04.2025 21:41Kāpēc jautāju, cik pēlna jūsu vīrieši? Varbūt paskatīties no citas puses uz problēmu, varbūt saprast, ka tā tomēr tāda standarta alga. Bet manā burbulī pavisam citas summas apgrozās vienkārši.
akul12 @ 10.04.2025 10:57Visas iespējas pašai motivēties pelnīt vēl vairāk un pirkt dzīvokli jaunajā projektā. ?
Tad tikai jāizdoma ko darīt ar veci, ja viņš tikai, kā papildus maks, tad jātriec ratā.