baiba_m @ 07.04.2025 06:15Tā kā pati pelnu 2,5 tk, es gribētu blakus vīrieti ar 3tk algu.
Jā, nav tā dzīves līmeņa, pēc kura tiecos. Principā 4 cilvēku ģimene īsti iekrāt nevaram, gribētos dzīvot jaunā projektā. Bet realitātē dzīvojam lietuviešu projektā Iļģuciemā. Jā, miteklis izremontēts, pirms 2 gadiem ielikām jaunu virtuvi, bet tāpat rūgtums.
baiba_m @ 07.04.2025 06:15Tā kā pati pelnu 2,5 tk, es gribētu blakus vīrieti ar 3tk algu.
Jā, nav tā dzīves līmeņa, pēc kura tiecos. Principā 4 cilvēku ģimene īsti iekrāt nevaram, gribētos dzīvot jaunā projektā. Bet realitātē dzīvojam lietuviešu projektā Iļģuciemā. Jā, miteklis izremontēts, pirms 2 gadiem ielikām jaunu virtuvi, bet tāpat rūgtums.
Džinga @ 07.04.2025 08:43
Tu ar šo vīrieti pati uztaisīji 4 cilvēku ģimeni. Pirms pāris gadiem dzīves līmenis tevi neuztrauca un tikai nesen sāki tiekties?
Džinga @ 07.04.2025 08:43
Tu ar šo vīrieti pati uztaisīji 4 cilvēku ģimeni. Pirms pāris gadiem dzīves līmenis tevi neuztrauca un tikai nesen sāki tiekties?
patroneses @ 07.04.2025 14:59
Nu ja pelni šādu naudu, tad sameklē vīrieti ar atbilstošu algu un paņem.
No vecā nevarēs tādu izspiest. Drošak ņemt gatavu. Tādi eksistē un visai daudz.
akul12 @ 07.04.2025 15:07
Cik no šiem vīriešiem ir simpi, kuri pirks sievietei dzīvokli jaunajā projektā?
Ievākties pie turīga vīrieša ir īstermiņa risinājums, jo viss uz vīrieša vārda.
Spooky1070 @ 07.04.2025 11:47Viņa grib blakus vīrieti ar 3k algu, bet kurš brīvs, veiksmīgs un sevi cienošs vīrietis gribēs ņemt sievieti ar diviem bērniem. Tā kā labāk ģimeni nevajag izjaukt. Zinu ka baigi kremt pa veča algu, bet centies sadzīvot un pieņemt cilvēku kāds viņš ir ??
Rietumusawle @ 07.04.2025 18:10Varbūt tas nav par naudu kā tādu, bet vīrieti, kas nav motivēts darīt ko vairāk, augt un attīstīties?
akul12 @ 07.04.2025 18:17
Ja nestāv, tad nestāv... motivācija tikai plāksteris šajās attiecībās.
Ja mīl tad sievietei vienalga cietumnieks, alkoholiķis, bezdarbnieks.
patroneses @ 07.04.2025 17:04
ļoti labs risinājums. Ievācies pie tāda, dzīvo smukā vietā ar ērtībām. Vīrietis maksā par savu dzīvokli, visus siltumus un elektrības. Sieviete var ietaupīt padaudz naudas un bāzt savu algu krājkontā.
queen2820 @ 07.04.2025 19:41
Tikai aizmirsi piebilst ,ka lielākoties šādi vīrieši nevēlas sev blakus labi pelnošu sievieti ,drīzāk meklē tādu ,kura nestrādās un mājas sēdēs. Un ar bērniem tas gluži tā nestrādā , ka nu tik algu bāzīs krajkontā un miljonus sakrās.
baiba_m @ 09.04.2025 08:27Te izskanēja viedokļi, ka pirms tam nepelnīju. Patiesībā vienmēr esmu pelnījusi vairāk par vīru. Un tā jūtami vairāk. Nav runa par te pieminetajiem dažiem simtiem, tad tiešām nebūtu problēmu.
Nu, cilvēki mēdz kļūdīties un nesasniegt savus mērķus. Vīram nav sanācis iecerētais, bet man kremt, ka nav piepildīts solītais. Principā es gribu un varu vairāk nekā viņš, vet kāpēc tad man ir jāsamierinās ar to mazumiņu?
baiba_m @ 09.04.2025 08:27Te izskanēja viedokļi, ka pirms tam nepelnīju. Patiesībā vienmēr esmu pelnījusi vairāk par vīru. Un tā jūtami vairāk. Nav runa par te pieminetajiem dažiem simtiem, tad tiešām nebūtu problēmu.
Nu, cilvēki mēdz kļūdīties un nesasniegt savus mērķus. Vīram nav sanācis iecerētais, bet man kremt, ka nav piepildīts solītais. Principā es gribu un varu vairāk nekā viņš, vet kāpēc tad man ir jāsamierinās ar to mazumiņu?