Tusnelda @ 12.03.2025 12:46Pilgrim, To dizainera blūzi nepērk, jo gribētājas neko labāku par Shein sintētikas sūdu nav redzējušas un nepazīst.
Lenova @ 12.03.2025 08:46
Nu jau, nu. It kā jau ar visu Name it birku, cik bildēs redzēju.
Tas,ka ir ļoti dažādi un atšķirīgi zīmoli neko nenozīmē. Es pārdodu no sava skapja ļoti dažādas lietas un arī izmēri ir dažādi. Ir Gucci,Pacciotti,Miu Miu,D&G…ir H&M. Apavi un aksesuāri pārsvarā no “augstākiem plauktiņiem”,bet ir ļoti daudz ikdienas drēbes no lētiem veikaliem. Pārdodu arī savas māsas un krustmeitas drēbes. Tur viss diezgan vienkāršs. Un ir drēbes no draudzenes skapja,kur viss ir no tiem “augstajiem plauktiņiem”. Atsūtīja no Itālijas to,ko vairs nevilks vai pat neuzvilka. Daudzas lietas absolūti jaunas un 100% autentiskas. Pati nekad neesmu pirkusi un nepirkšu feikus. Pedejā laikā iepērkos vispar reti un nesmādēju to pašu H&M. Esmu kļuvusi par izteiktu minimālisti un apģērbam ir jākalpo man nevis otrādi.cory @ 12.03.2025 16:05Es kādus piecus gadus atpakaļ vēl lietoju andeli, tagad nē. Man, gadiem ejot, ir pamainījusies domāšana par apģērbu- izvēlos kvalitāti nevis kvantitāti. Man patīk arī iegādāties populāru zīmolu drēbes, arī no augstākiem plauktiņiem, bet diemžēl Andelē nav nekādās 'autentifikācijas' sistēmas, daudz feiku un es negribu pirkt feikus. Kapēc, lai es ietu pirkt piemēram Balenciaga džinsus pa 250 eiro no lietotājas, kam no 15 sludinājumiem, 14 ir Zara un H&M lietas un 1 Balenciaga džinsi, kur vēl klāt ir komentārs 'par autentiskumu nemācēšu atbildēt'. Besī arī, ka netiek likti birku foto, jo mani interesē arī auduma sastāvs. Un protams vēl besī skrollēt garām visam tam kvantumam ar Temu, Shein un Elyndi sūdiem.
Altra @ 12.03.2025 20:00Tas,ka ir ļoti dažādi un atšķirīgi zīmoli neko nenozīmē. Es pārdodu no sava skapja ļoti dažādas lietas un arī izmēri ir dažādi. Ir Gucci,Pacciotti,Miu Miu,D&G…ir H&M. Apavi un aksesuāri pārsvarā no “augstākiem plauktiņiem”,bet ir ļoti daudz ikdienas drēbes no lētiem veikaliem. Pārdodu arī savas māsas un krustmeitas drēbes. Tur viss diezgan vienkāršs. Un ir drēbes no draudzenes skapja,kur viss ir no tiem “augstajiem plauktiņiem”. Atsūtīja no Itālijas to,ko vairs nevilks vai pat neuzvilka. Daudzas lietas absolūti jaunas un 100% autentiskas. Pati nekad neesmu pirkusi un nepirkšu feikus. Pedejā laikā iepērkos vispar reti un nesmādēju to pašu H&M. Esmu kļuvusi par izteiktu minimālisti un apģērbam ir jākalpo man nevis otrādi.
cory @ 12.03.2025 20:27
Tev varbūt kā pārdevējai tas neko nenozīmē, bet man kā pircējai šāda profila aina gan ir viens no veidiem, kā spriest par to, cik liela iespēja, ka dizaineru apģērbs, ko es pērku ir autentisks, ņemot vērā, ka andele nenodarbojas ar zīmolu produktu autentificēšanu. Ja pārdevējai 95% no sludinājumiem ir lētais gals un 5% jeb 1 sludinājums ir dārgais gals, tad es 5x padomāšu vai pirkt dizainera lietu no šīs pārdevējas. Un ja atsauksmēs nav redzams neviens cits dārgā gala produkts, tad visdrīzāk došos uz Vestiaire Collective un nopirkšu to pašu tur ar garantiju, ka mans pirkums nav fake un iespēju izpētīt fotogrāfijās visas birkas. Kopumā šī 'andeles mandeles' nespēja regulēt feikus savā portālā, noved pie tā, ka viņi zaudē potenciālos portāla lietotājus un pārdevēji zaudē iespēju pārdot savu dārgā gala preci (te es runāju, par to auditoriju, kas nemeklē pēc iespējas lētākas lupatas, bet fokusējas uz kvalitāti un zīmoliem).
Tā ir tava problēma. Es norādīju uz to,ka dažādi brendi(lētie un dārgie) no viena pārdevēja nenozīmē,ka tiek tirgoti feiki. Sludinajumos vienmēr ievietoju foto ar birkām. Ir lieliskas autsauksmes un autenficēt preci nav sarežģīti,ja pērc vienmēr “augstāko plauktiņu” produktus.cory @ 12.03.2025 20:27
Tev varbūt kā pārdevējai tas neko nenozīmē, bet man kā pircējai šāda profila aina gan ir viens no veidiem, kā spriest par to, cik liela iespēja, ka dizaineru apģērbs, ko es pērku ir autentisks, ņemot vērā, ka andele nenodarbojas ar zīmolu produktu autentificēšanu. Ja pārdevējai 95% no sludinājumiem ir lētais gals un 5% jeb 1 sludinājums ir dārgais gals, tad es 5x padomāšu vai pirkt dizainera lietu no šīs pārdevējas. Un ja atsauksmēs nav redzams neviens cits dārgā gala produkts, tad visdrīzāk došos uz Vestiaire Collective un nopirkšu to pašu tur ar garantiju, ka mans pirkums nav fake un iespēju izpētīt fotogrāfijās visas birkas. Kopumā šī 'andeles mandeles' nespēja regulēt feikus savā portālā, noved pie tā, ka viņi zaudē potenciālos portāla lietotājus un pārdevēji zaudē iespēju pārdot savu dārgā gala preci (te es runāju, par to auditoriju, kas nemeklē pēc iespējas lētākas lupatas, bet fokusējas uz kvalitāti un zīmoliem).
piemēram, kuram brendam tā? Man vienkārši daudz un dažādi ir, patīk.LabaDabaDa @ 12.03.2025 13:50
Piemēram, man, diemžēl ar skandināvu dizainiem arī ir gadījies iegrābties - kleita neatbilst bildei, vīles nevīžīgas, diegi spurojas uz visām pusēm. Pameklēju internetā - kā tad, zīmols pieder dāņiem un cena kā dāņiem, bet reāli šuj kaut kur Āzijā ar attiecīgu kvalitāti.
Altra @ 12.03.2025 20:55Tā ir tava problēma. Es norādīju uz to,ka dažādi brendi(lētie un dārgie) no viena pārdevēja nenozīmē,ka tiek tirgoti feiki. Sludinajumos vienmēr ievietoju foto ar birkām. Ir lieliskas autsauksmes un autenficēt preci nav sarežģīti,ja pērc vienmēr “augstāko plauktiņu” produktus.
Merilda @ 12.03.2025 20:46Tgd ielūkojos Andelē, pārdevēja pārdod Dior karšu maku pa 350 eur, pati pirkusi pa 450 eur. Pierakstījusi sludinājumā - oriģināls, netraucēt mani par oriģinalitāti. Sorry, wtf? Kuram radīsies vēlme pirkt maku Andelē pa 350 eur, kur vēl tāda attieksme no
pārdevējas? Es labāk samaksāju tos +100 eur, esmu droša, ka ir oriģināls, turklāt varu atgriezt, ja man nepatīk.
Rora @ 12.03.2025 23:06Vispār, ja godīgi, man arī interesē, kur var pārdot labu zīmolu lietas par saprātīgu summu. Nevis brilles ar visu cenu zīmi un čeku, kas maksāja 600 eiro, grib, lai pārdotu pa 20.00 eiro :). Es par tām brillēm gribētu, piemēram, 300 eiro. Kur liekat tādus sludinājumus?
Džinga @ 12.03.2025 23:33
Ja kādam tās brilles patiks, tad nopirks arī Andelē. Bet nu pačeko, vai nav uz atlaidēm jaunas nopērkamas par 350, tad visām būs vienalga par cik tu pati iegādājies.
Dažas meitenes mēģina pārdot firmīgas lietas, kas galīgi vairs nav trendā un tad brīvnās. :D
Man liekas, ka normālas lietas jau pērk. Vairāk besos, kad jāpārdod Zaras kleita par 5 eur un tad prasa visus iespējamos mērus.
Rora @ 13.03.2025 00:23
Tās arī bija uz atlaidēm :). Tā sākuma cena. Nopirku spontāni, atvedu mājās un sapratu, ka tomēr nepatīk (nu sieviešu "mirkļa" pirkumi). Dumji, zinu.