Andele mandele mirst

Reitings 213
Reģ: 24.09.2024
Kurus portalus vel var izmantot lai tirgotu labas mantas, tai sk drebes? Andele overpriced un baiga miskaste palikusi.
10.03.2025 12:38 |

Autorizēts lietotājsModerators
Reitings 47767
Reģ: 06.11.2022
Tusnelda @ 12.03.2025 12:46
Pilgrim, To dizainera blūzi nepērk, jo gribētājas neko labāku par Shein sintētikas sūdu nav redzējušas un nepazīst.

Piemēram, man, diemžēl ar skandināvu dizainiem arī ir gadījies iegrābties - kleita neatbilst bildei, vīles nevīžīgas, diegi spurojas uz visām pusēm. Pameklēju internetā - kā tad, zīmols pieder dāņiem un cena kā dāņiem, bet reāli šuj kaut kur Āzijā ar attiecīgu kvalitāti.
12.03.2025 13:50 |

Reitings 587
Reģ: 17.12.2023
aaaaaa, beidzot kāds ar tādu pašu viedokli kā man..
pirms pāris dienām papildināju maciņu pa 5 eiro, lai varētu publicēt, nu nekādas intereses!!!!!!!!! cenas jau tā smieklīgas, viss ko ieliek ir tikai sirsniņa un tā arī paliek. Katru dienu maksāt 10 centus, lai paceltu sludinājumus? Nu nē. Dzīvojot citā valstī, izmantoju vinted, super koncepts. Nav jāmaksā par sludinājumiem, naudiņu dabū tad, kad prece saņemta un viss apmierina, daudz drošāk nekā dārgā andele
12.03.2025 15:16 |

Reitings 587
Reģ: 17.12.2023
varbūt vajadzētu šeit publiskot savus profilus? lai savā starpā patirgotos un varbūt kādai kaut kas iepatīkas ; )
12.03.2025 15:17 |

10 gadi
Reitings 5055
Reģ: 25.05.2009
Es kādus piecus gadus atpakaļ vēl lietoju andeli, tagad nē. Man, gadiem ejot, ir pamainījusies domāšana par apģērbu- izvēlos kvalitāti nevis kvantitāti. Man patīk arī iegādāties populāru zīmolu drēbes, arī no augstākiem plauktiņiem, bet diemžēl Andelē nav nekādās 'autentifikācijas' sistēmas, daudz feiku un es negribu pirkt feikus. Kapēc, lai es ietu pirkt piemēram Balenciaga džinsus pa 250 eiro no lietotājas, kam no 15 sludinājumiem, 14 ir Zara un H&M lietas un 1 Balenciaga džinsi, kur vēl klāt ir komentārs 'par autentiskumu nemācēšu atbildēt'. Besī arī, ka netiek likti birku foto, jo mani interesē arī auduma sastāvs. Un protams vēl besī skrollēt garām visam tam kvantumam ar Temu, Shein un Elyndi sūdiem.
12.03.2025 16:05 |

Reitings 4862
Reģ: 03.07.2024
Lenova @ 12.03.2025 08:46

Nu jau, nu. It kā jau ar visu Name it birku, cik bildēs redzēju.

Jā, pie atsauksmēm redzēju Lupilu un Name It birkas.
12.03.2025 19:31 |

Reitings 101426
Reģ: 30.01.2023
cory @ 12.03.2025 16:05
Es kādus piecus gadus atpakaļ vēl lietoju andeli, tagad nē. Man, gadiem ejot, ir pamainījusies domāšana par apģērbu- izvēlos kvalitāti nevis kvantitāti. Man patīk arī iegādāties populāru zīmolu drēbes, arī no augstākiem plauktiņiem, bet diemžēl Andelē nav nekādās 'autentifikācijas' sistēmas, daudz feiku un es negribu pirkt feikus. Kapēc, lai es ietu pirkt piemēram Balenciaga džinsus pa 250 eiro no lietotājas, kam no 15 sludinājumiem, 14 ir Zara un H&M lietas un 1 Balenciaga džinsi, kur vēl klāt ir komentārs 'par autentiskumu nemācēšu atbildēt'. Besī arī, ka netiek likti birku foto, jo mani interesē arī auduma sastāvs. Un protams vēl besī skrollēt garām visam tam kvantumam ar Temu, Shein un Elyndi sūdiem.
Tas,ka ir ļoti dažādi un atšķirīgi zīmoli neko nenozīmē. Es pārdodu no sava skapja ļoti dažādas lietas un arī izmēri ir dažādi. Ir Gucci,Pacciotti,Miu Miu,D&G…ir H&M. Apavi un aksesuāri pārsvarā no “augstākiem plauktiņiem”,bet ir ļoti daudz ikdienas drēbes no lētiem veikaliem. Pārdodu arī savas māsas un krustmeitas drēbes. Tur viss diezgan vienkāršs. Un ir drēbes no draudzenes skapja,kur viss ir no tiem “augstajiem plauktiņiem”. Atsūtīja no Itālijas to,ko vairs nevilks vai pat neuzvilka. Daudzas lietas absolūti jaunas un 100% autentiskas. Pati nekad neesmu pirkusi un nepirkšu feikus. Pedejā laikā iepērkos vispar reti un nesmādēju to pašu H&M. Esmu kļuvusi par izteiktu minimālisti un apģērbam ir jākalpo man nevis otrādi.
12.03.2025 20:00 |

10 gadi
Reitings 5055
Altra @ 12.03.2025 20:00
Tas,ka ir ļoti dažādi un atšķirīgi zīmoli neko nenozīmē. Es pārdodu no sava skapja ļoti dažādas lietas un arī izmēri ir dažādi. Ir Gucci,Pacciotti,Miu Miu,D&G…ir H&M. Apavi un aksesuāri pārsvarā no “augstākiem plauktiņiem”,bet ir ļoti daudz ikdienas drēbes no lētiem veikaliem. Pārdodu arī savas māsas un krustmeitas drēbes. Tur viss diezgan vienkāršs. Un ir drēbes no draudzenes skapja,kur viss ir no tiem “augstajiem plauktiņiem”. Atsūtīja no Itālijas to,ko vairs nevilks vai pat neuzvilka. Daudzas lietas absolūti jaunas un 100% autentiskas. Pati nekad neesmu pirkusi un nepirkšu feikus. Pedejā laikā iepērkos vispar reti un nesmādēju to pašu H&M. Esmu kļuvusi par izteiktu minimālisti un apģērbam ir jākalpo man nevis otrādi.

Tev varbūt kā pārdevējai tas neko nenozīmē, bet man kā pircējai šāda profila aina gan ir viens no veidiem, kā spriest par to, cik liela iespēja, ka dizaineru apģērbs, ko es pērku ir autentisks, ņemot vērā, ka andele nenodarbojas ar zīmolu produktu autentificēšanu. Ja pārdevējai 95% no sludinājumiem ir lētais gals un 5% jeb 1 sludinājums ir dārgais gals, tad es 5x padomāšu vai pirkt dizainera lietu no šīs pārdevējas. Un ja atsauksmēs nav redzams neviens cits dārgā gala produkts, tad visdrīzāk došos uz Vestiaire Collective un nopirkšu to pašu tur ar garantiju, ka mans pirkums nav fake un iespēju izpētīt fotogrāfijās visas birkas. Kopumā šī 'andeles mandeles' nespēja regulēt feikus savā portālā, noved pie tā, ka viņi zaudē potenciālos portāla lietotājus un pārdevēji zaudē iespēju pārdot savu dārgā gala preci (te es runāju, par to auditoriju, kas nemeklē pēc iespējas lētākas lupatas, bet fokusējas uz kvalitāti un zīmoliem).
12.03.2025 20:27 |

10 gadi
Reitings 5055
Kopumā neredzu, kāpēc, lai andeles veidotāji, fokusētos uz portāla vides uzlabošanu. Viņi ir diez gan gudri izdarījuši tādā ziņā, ka viņiem ieņēmumi nāk neatkarīgi no tā vai prece tiek pārdota vai nē. Ārzemju lapās, piem. tajā pašā ebay, portāls nopelna % no summas par kādu tika pārdota prece un līdz ar to viņi ir ieinteresēti uzlabot portālus, iztīrīt feikus, piedāvāt dažādus pakalpojumus, kaut vai to pašu autentifikācijas servisu, ko es minēju iepriekš, bet te, kamēr Andeles veidotājiem nāks piķis par sludinājumu publicēšanu nevis % no reāli pārdotajām precēm, tikmēr viņiem nebūs interese kaut ko uzlabot. Liela daļa pārdevēju tikai turpina tērēt savu naudu, publicējot sludinājumus un tos paceļot, bet reāli neko nepārdodot.
12.03.2025 20:39 |

Reitings 1122
Reģ: 29.05.2023
Tgd ielūkojos Andelē, pārdevēja pārdod Dior karšu maku pa 350 eur, pati pirkusi pa 450 eur. Pierakstījusi sludinājumā - oriģināls, netraucēt mani par oriģinalitāti. Sorry, wtf? Kuram radīsies vēlme pirkt maku Andelē pa 350 eur, kur vēl tāda attieksme no
pārdevējas? Es labāk samaksāju tos +100 eur, esmu droša, ka ir oriģināls, turklāt varu atgriezt, ja man nepatīk.
12.03.2025 20:46 |

Reitings 101426
Reģ: 30.01.2023
cory @ 12.03.2025 20:27

Tev varbūt kā pārdevējai tas neko nenozīmē, bet man kā pircējai šāda profila aina gan ir viens no veidiem, kā spriest par to, cik liela iespēja, ka dizaineru apģērbs, ko es pērku ir autentisks, ņemot vērā, ka andele nenodarbojas ar zīmolu produktu autentificēšanu. Ja pārdevējai 95% no sludinājumiem ir lētais gals un 5% jeb 1 sludinājums ir dārgais gals, tad es 5x padomāšu vai pirkt dizainera lietu no šīs pārdevējas. Un ja atsauksmēs nav redzams neviens cits dārgā gala produkts, tad visdrīzāk došos uz Vestiaire Collective un nopirkšu to pašu tur ar garantiju, ka mans pirkums nav fake un iespēju izpētīt fotogrāfijās visas birkas. Kopumā šī 'andeles mandeles' nespēja regulēt feikus savā portālā, noved pie tā, ka viņi zaudē potenciālos portāla lietotājus un pārdevēji zaudē iespēju pārdot savu dārgā gala preci (te es runāju, par to auditoriju, kas nemeklē pēc iespējas lētākas lupatas, bet fokusējas uz kvalitāti un zīmoliem).
cory @ 12.03.2025 20:27

Tā ir tava problēma. Es norādīju uz to,ka dažādi brendi(lētie un dārgie) no viena pārdevēja nenozīmē,ka tiek tirgoti feiki. Sludinajumos vienmēr ievietoju foto ar birkām. Ir lieliskas autsauksmes un autenficēt preci nav sarežģīti,ja pērc vienmēr “augstāko plauktiņu” produktus.
12.03.2025 20:55 |

Reitings 3842
Reģ: 18.01.2025
LabaDabaDa @ 12.03.2025 13:50

Piemēram, man, diemžēl ar skandināvu dizainiem arī ir gadījies iegrābties - kleita neatbilst bildei, vīles nevīžīgas, diegi spurojas uz visām pusēm. Pameklēju internetā - kā tad, zīmols pieder dāņiem un cena kā dāņiem, bet reāli šuj kaut kur Āzijā ar attiecīgu kvalitāti.
piemēram, kuram brendam tā? Man vienkārši daudz un dažādi ir, patīk.
Un protams Dāņu ir relatīvi, Eiropā šūt ir ļoti dārgi, diemžēl.
12.03.2025 21:06 |

10 gadi
Reitings 5055
Altra @ 12.03.2025 20:55
Tā ir tava problēma. Es norādīju uz to,ka dažādi brendi(lētie un dārgie) no viena pārdevēja nenozīmē,ka tiek tirgoti feiki. Sludinajumos vienmēr ievietoju foto ar birkām. Ir lieliskas autsauksmes un autenficēt preci nav sarežģīti,ja pērc vienmēr “augstāko plauktiņu” produktus.

Es nevienā brīdī neteicu, ka pārdevējs, kas tirgo arī lētāko galu, nevar tirgot arī orģinālu dārgo galu. Tas uz ko es vēršu uzmanību, ir tas, ka andelē ir nulle garantija, ka tu neiegrābsies feikā un viens no veidiem, kā kaut nedaudz samazināt risku, ir izvērtēt pārdevēja piedāvājumu un atsauksmes. Neviens no mums nav autentificēšanas eksperts visos brendos, kas tiek listoti. Jā, varbūt es atpazīstu fake Gucci somiņu andelē, jo man jau ir orģināls mājās, bet ja nu es tagad gribu nopirkt Margiela tabi zābakus, ko vienreiz piemērīju pirms mēneša veikalā un man nav mājās neviens pāris ar ko salīdzināt, tad ko? Nedomāju, ka tā ir tikai mana problēma ar andelimandeli. Bet nu tāpēc 'i'm taking my business elsewhere' un praktiski neiepērkos vairs andelē.
12.03.2025 21:24 |

Patīk
Reitings 3472
Reģ: 03.11.2023
Merilda @ 12.03.2025 20:46
Tgd ielūkojos Andelē, pārdevēja pārdod Dior karšu maku pa 350 eur, pati pirkusi pa 450 eur. Pierakstījusi sludinājumā - oriģināls, netraucēt mani par oriģinalitāti. Sorry, wtf? Kuram radīsies vēlme pirkt maku Andelē pa 350 eur, kur vēl tāda attieksme no
pārdevējas? Es labāk samaksāju tos +100 eur, esmu droša, ka ir oriģināls, turklāt varu atgriezt, ja man nepatīk.

Vo vo, ja gribi to 100 eur atlaidi i nedomā jautāt kaut ko. :D
12.03.2025 21:29 |

Reitings 463
Reģ: 28.01.2025
andeles mandeles koncepts ir tas, ka visi var da jeb ko tirgot un visi var nepirkt ja nevēlas.
Jums, kas vēlas kvalitatīvu un drošu preci, vienkārši jāpērk tur kur var to nopirkt droši un šeit vienkārši jāieraksta vieta kur jūs pērkat.
Nav jāmāca andele mandele taisīt biznesu. Viņiem sava niša un savi klienti.
Te jau autore konstatēja ka andele mirusi - tāpēc jāpadalās ar pieredzi kur jūs pērkat-pārdodat tās savas kvalitatīvās mantas no augstajiem plauktiem.
12.03.2025 23:04 |

Reitings 656
Reģ: 07.12.2024
Vispār, ja godīgi, man arī interesē, kur var pārdot labu zīmolu lietas par saprātīgu summu. Nevis brilles ar visu cenu zīmi un čeku, kas maksāja 600 eiro, grib, lai pārdotu pa 20.00 eiro :). Es par tām brillēm gribētu, piemēram, 300 eiro. Kur liekat tādus sludinājumus?
12.03.2025 23:06 |

10 gadi
Reitings 157
Reģ: 19.09.2012
Andele turpina dzīvot. Šodien publicēju preci un vakarā jau nosūtīju klientei.
12.03.2025 23:22 |

Patīk
Reitings 3472
Reģ: 03.11.2023
Rora @ 12.03.2025 23:06
Vispār, ja godīgi, man arī interesē, kur var pārdot labu zīmolu lietas par saprātīgu summu. Nevis brilles ar visu cenu zīmi un čeku, kas maksāja 600 eiro, grib, lai pārdotu pa 20.00 eiro :). Es par tām brillēm gribētu, piemēram, 300 eiro. Kur liekat tādus sludinājumus?

Ja kādam tās brilles patiks, tad nopirks arī Andelē. Bet nu pačeko, vai nav uz atlaidēm jaunas nopērkamas par 350, tad visām būs vienalga par cik tu pati iegādājies.
Dažas meitenes mēģina pārdot firmīgas lietas, kas galīgi vairs nav trendā un tad brīvnās. :D
Man liekas, ka normālas lietas jau pērk. Vairāk besos, kad jāpārdod Zaras kleita par 5 eur un tad prasa visus iespējamos mērus.
12.03.2025 23:33 |

Reitings 656
Reģ: 07.12.2024
Džinga @ 12.03.2025 23:33

Ja kādam tās brilles patiks, tad nopirks arī Andelē. Bet nu pačeko, vai nav uz atlaidēm jaunas nopērkamas par 350, tad visām būs vienalga par cik tu pati iegādājies.
Dažas meitenes mēģina pārdot firmīgas lietas, kas galīgi vairs nav trendā un tad brīvnās. :D
Man liekas, ka normālas lietas jau pērk. Vairāk besos, kad jāpārdod Zaras kleita par 5 eur un tad prasa visus iespējamos mērus.

Tās arī bija uz atlaidēm :). Tā sākuma cena. Nopirku spontāni, atvedu mājās un sapratu, ka tomēr nepatīk (nu sieviešu "mirkļa" pirkumi). Dumji, zinu.
13.03.2025 00:23 |

Reitings 94
Reģ: 02.07.2023
Rora @ 13.03.2025 00:23

Tās arī bija uz atlaidēm :). Tā sākuma cena. Nopirku spontāni, atvedu mājās un sapratu, ka tomēr nepatīk (nu sieviešu "mirkļa" pirkumi). Dumji, zinu.

Vari mēģināt Vinted. Starp citu, Ebay nemaz nav slikta opcija - man ir čoms, kurš regulāri tur pārdod savas nišas hobija lietas uz ārzemēm!
13.03.2025 01:08 |

10 gadi
Reitings 1672
Reģ: 16.01.2013
Nesūdzos, saliku vairākas bērnu lietas un pāris dienu laikā cilpoju izsūtīt 6 paciņas. Ar pieaugušo drēbēm tik raiti nesokas, ja nav laba bilde vai maza cena ielikta.
13.03.2025 03:09 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits