Kirbitis @ 08.10.2025 17:10Vinted bezmaksas sludinajumi, jau registrejos.. ir kautkada “ pirceja aizsardziba”, drosi vien j gadas krapnieks otra puse,var sanemt naudu atpakal, hvz, bet vismaz konkurenti
Savadak puseiro par sludinajuma publicesanu ir naudas izspiesana un nemaz tik loti tur neperk( andele), lielaks tirgus- forsak
Bet Andelemandele no oktobra pievienojās Lietuvas un Igaunijas tirgum 😁Dziedviendziesmiņa @ 06.10.2025 01:10Es lietoju Vinted aplikāciju, un tur, pirms kāda laika saņēmu ziņu, ka sākot ar 2.oktobri viņi paplašina tirgu un būs pieejami arī Igaunijā un Latvijā
.... tad jau manīs kā tas ietekmēs Andeli-Mandeli...
starpcitu, pati Andeles īpašniece ir teikusi, ka pilmēnesī tiešām pērkot vairāk!Hermiine89 @ 10.09.2025 20:41Nemirst gan tomēr. Tagad -pilnmēness laikā notirgoju 7 lietas 3 dienās. Kaut kāds trakums! Sen nebiju tik bieži pakomātus apmeklējusi.
Linda.S @ 11.09.2025 20:24Nedaudz jāpaciešas un mums arī būs Vinted.
Bet labās ziņas arī tādas, ka pirms neilga laika Igauņu "andele" jeb Yaga arī paziņoja, ka paplašināsies un būs pieejama Latvijā. Darbības princips Yagai nedaudz līdzīgs Vinted
baddie @ 09.09.2025 19:09depop daudz labāks, un ja grib, var ārpus Latvijas izsūtīt :)
IceCream @ 16.03.2025 00:22Kāda šodien bija Ķīpsalā? Tas pasākums arī nemirst?
Dalības maksa jau 30 EUR ?
Ja papildini maciņu Andelē, visas summas tur ir redzamas.Sakta @ 14.03.2025 20:28Es andelē trigojos vairākus gadus, ir kas aiziet ātri, ir kas jāpagaida. Interese pēc paskatijos - esmu nopelnijusi pa šiem gadiem 3 010,1eiro, bet cik iztērejusi uz slidinājumiem un pacelšanām neviens nesaka? un netiek arī uzskaitīts cik eiro iztērējusi tur iepērkoties. Nekāds baigās brendu lietas gan netirgoju, tādas standarta vietās pirktās. Labi pērk arī dārza lietas, istabas augus. Vispār labāk pērk pilmenesī?to arī pat Andeles radītajā vienā intervijā teica