Klaviere @ 10.03.2025 13:43Man patīk Andeles koncepts. Es vienmēr skatos tikai jaunas mantas ar cenu griestiem 30 eur. Tās pārcenotās lietotās lupatas pa cenām, kas dārgākas veikalā - lai tirgo, dažs labs sludinājums stāv gadiem (sekoju vieniem zābakiem), to uzturēt aktīvu arī kaut ko maksā. Bet tā, jā, kaut kas vairs nav - ne baigi kāds pērk, ne pārdod.
Arī jaunas mantas par simboliskām cenām grūti pārdot - iznes galvu ar mēriem un simts bildēm un tad 5 eur mantai paprasa omnivu par velti, tad es labāk nesu uz ziedojuma konteineri. Labi iet tikai Leldes Kovaļovas grāmatas! ?
Valdet @ 10.03.2025 16:12Labas preces par labu naudu andelē ātri var nopārdot. Ja ilgi nevar nopārdot, tad problēma precei vai cenai. Protams jāmāk nobildēt. Tik vienkārši. Vienkārši objektīvi jāskatās uz to ko pārdod. Bērnu drēbes vispār man urrā aiziet vienmēr, jo bieži salieku komplektus un labās cenās.
Lenova @ 12.03.2025 00:39Pēdējo nedēļu čekoju Andelē bērnam kombinezonu. Ieciklējos uz to, ka gribu Name it softshell - piedāvājumu daudz, izķer ātri. Bet nu jā, daži lietotie cenās kā veikalā jauni (uz atlaidēm). Beigās pasūtīju no internetveikala.
Par tiem pašiem kombinezoniem runājot, nedēļas laikā redzēju kādus 6 sludinājumus (publicējuši dažādi pārdevēji) kur tirgo jaunu kombinezonu un visi vienādā printā. Viena no pārdevējām pat vairākus eksemplārus dažādos izmēros. Kaut kur tika uzlauzts konteiners ar kombinezoniem, ko tagad Andelē tirgo tālāk? ?
Vienmēr bija tās vēstules.Kirbitis @ 10.03.2025 17:23
Lena gara labas mantas var nopardot- ja! Te drizak par to, ko jau citas teica- parak daudz sludinajumu, parak maz perlu, un kaut ka..viss ne tik atri ka agrak.. skatijumu ari maz- ari labam lietam, agrak kautka vairak bija- temps,skatijumi, labas perles
Starpcitu man vestule atnaca no andeles piedalities ka tirgotajai- tatad vietas Kipsala ari lenam pildas, ja jau tadas vestules suta( agrak man skiet nebija)
LindaP @ 12.03.2025 06:58
No Aliexpress.
Lenova @ 12.03.2025 00:39Pēdējo nedēļu čekoju Andelē bērnam kombinezonu. Ieciklējos uz to, ka gribu Name it softshell - piedāvājumu daudz, izķer ātri. Bet nu jā, daži lietotie cenās kā veikalā jauni (uz atlaidēm). Beigās pasūtīju no internetveikala.
Par tiem pašiem kombinezoniem runājot, nedēļas laikā redzēju kādus 6 sludinājumus (publicējuši dažādi pārdevēji) kur tirgo jaunu kombinezonu un visi vienādā printā. Viena no pārdevējām pat vairākus eksemplārus dažādos izmēros. Kaut kur tika uzlauzts konteiners ar kombinezoniem, ko tagad Andelē tirgo tālāk? ?
Klaviere @ 10.03.2025 13:43Man patīk Andeles koncepts. Es vienmēr skatos tikai jaunas mantas ar cenu griestiem 30 eur. Tās pārcenotās lietotās lupatas pa cenām, kas dārgākas veikalā - lai tirgo, dažs labs sludinājums stāv gadiem (sekoju vieniem zābakiem), to uzturēt aktīvu arī kaut ko maksā. Bet tā, jā, kaut kas vairs nav - ne baigi kāds pērk, ne pārdod.
Arī jaunas mantas par simboliskām cenām grūti pārdot - iznes galvu ar mēriem un simts bildēm un tad 5 eur mantai paprasa omnivu par velti, tad es labāk nesu uz ziedojuma konteineri. Labi iet tikai Leldes Kovaļovas grāmatas! ?
Pilgrim @ 12.03.2025 08:04Vienmēr bija tās vēstules.
AM tiešām pusmirusi. Varbūt bērniem vēl tā, bet pieaugušajiem… man ir daudz kvalitatīva apģērba, skandināvu dizaineru veikaliņos pirkta. Nebija lēti. Bet tagad man to blūzi, praktiski jaunu, nepērk pat par 10€. Bet Shein sintētikas sūdu nopirks.
AM īpašnieki sen jau miljonāri, nopirkuši māju Rīgas centrā, viņiem jau bizness ies, kamēr liksim dārgos sludinājumus. Bet arī FB grupas stagnē. Vieglāk izmest un nečakarēties dažu € peļņas dēļ.