Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Vīrietis un izdevumi

Reitings 1
Reģ: 05.03.2025
Satiekas ar vīrieti divus gadus. Viņam savs dzīvoklis, man savs. Lielāko daļu laika mēs pavadām tieši pie manis , lielāko nedēļas daļu. Principā viņš dzīvo pie manis, jo šādi dzīvot man ir ērtāk. Mana dzīvesvieta ir tuvāk manam darbam , manas meitas skolai. Visus komunālos maksājumus maksāju es par savu dzīvokli, tāpat pārtiku pērku es. Kad esam kopā veikalā, tad protams samaksā viņš, bet tā nu ir iegājies, ka parasti uz veikalu eju viena un visu sapērku. Esot kopā veikalā es tomēr nekad neņemu visu , ko vēlētos , jo vīrietis bieži vien saka, ka tik daudz mums nav nepieciešams. Izklaides galvenokārt apmaksā viņš. Kā arī visus savus tēriņus , kas attiecas uz auto , vai drēbēm vai citām uz mani saistītām lietām atmaksāju es pati par sevi. Tas ir normāli un es tikai pa velti cepos brīžiem , ka finansiāli vairāk vai mazāk mājās viss jānodrošina tikai man vienai , lai gan principā mēs dzīvojam kopā?!?
05.03.2025 21:29 |

Reitings 1384
Reģ: 07.12.2024
Nu- un ko vīrietis atbild, kad viņam stāsti savu "cepienu" par maksājumiem?
(Gribētos domāt, ka pirms rakstīt forumā, tas ir izrunāts arī starp jums abiem).
05.03.2025 21:35 |

Reitings 155
Reģ: 28.01.2025
Viņš visu nodrošina savās mājās, tu visu nodrošini savās.
Tas ka viņš dzīvo pie tevis ir loģiski - jo tu nedzīvo pie viņa.
Problēma viegli risināma - pārstāj pirkt ēdienu. Nopērc ātri vārāmās auzu pārslas, aplej ar ūdeni un kalorijas būs.
05.03.2025 21:49 |

Patīk
Reitings 2878
Reģ: 03.11.2023
Dziedviendziesmiņa @ 05.03.2025 21:35
Nu- un ko vīrietis atbild, kad viņam stāsti savu "cepienu" par maksājumiem?
(Gribētos domāt, ka pirms rakstīt forumā, tas ir izrunāts arī starp jums abiem).

šis
05.03.2025 22:01 |

Patīk
Reitings 2878
Ja tev ir cepiens un nepatīk šī situācija, tātad tas tev neder un nav normāli priekš tevis. Viss ļoti vienkārši. Vari iztēloties, ja kāda pateiktu, ka viņai tas ir ok, vai tas tev liktu justies labāk un pieņemt situāciju? Gan jau, ka nē.
Ej parunā ar savu vīrieti.
05.03.2025 22:03 |

Reitings 1187
Reģ: 13.12.2023
Un kā bija sarunāts, kad sāka pie tevis biežāk palikt?
05.03.2025 22:47 |

Reitings 1419
Reģ: 19.07.2019
Tiešām kā ir ar to, ko vīrietis par to visu saka?
Es gluži laimīga nebūtu par tādu situāciju. Ja viņam ir normāli ienākumi, tad lai apmaksā vismaz arī daļu komunālo un pārtikas. Tomēr čābīgi ir vilkt gan sevi, gan meitu, gan arī pa lielai daļai vīrieti. Ja viņam ir tikai laicīgas grūtības, tad ok. Bet nu man izskatās, ka viņš tev ir uzsēdies uz kakla.
Un es tā saprotu, ka jūs vēl īsti nedzīvojat kopā, bet vēl tikai ciemojoties? Ja tas viņa dzīvoklis pieder viņam, tad var izīrēt, lai ir papildus ienākumi.
06.03.2025 02:12 |

Reitings 529
Reģ: 03.08.2022
Īsti nesaprotams attiecību statuss. Ieteiktu nopietni izrunāties, kur šis viss ved, un kāds ir katra redzējums. Ja ir īstā sieviete, kuru negrib pazaudēt, tad jebkurš vīrietis spēj būt dāsns un rīkoties ātri un izlēmīgi. Neiesaku vilkt vēl nez cik gadus, ja iespējams otra nodomi nesaskan ar saviem. Iespējams tu viņam esi vnk ērts un izdevīgs pagaidu variants.
06.03.2025 08:28 |

Reitings 2521
Reģ: 11.04.2023
Es vīrieša vietā vienkārši aizietu neatskatoties 😁
Vīrietis pats sevi uztur pie tam vēl izmaksā izklaides, kopīgos veikala izdevumus un citus sīkumus.
06.03.2025 08:32 |

Reitings 70
Reģ: 19.11.2021
Izrunā šo ar savu vīrieti. Gan jau visu var atrisināt bez foruma.
06.03.2025 09:14 |

Autorizēts lietotājsModerators
Reitings 6119
Reģ: 13.11.2016
Cik lieli ienākumi katram no jums?
06.03.2025 09:33 |

Reitings 415
Reģ: 13.02.2024
Kārtējā muļķe, kura uzkrauj sev uz kakla veci, lai tikai tas vecis būtu 😂😂😂
Normāli būtu uzturēt savu meitu un spēt nopirkt “savas lūpukrāsas”, kopīgos izklaižu, dzīvokļa un pārtikas apmaksa būtu minimums, kas tēviņam būtu jānodrošina, te uzkrāvusi sev uz kakla kapeikpisēju un pēc 2 gadiem sāk atmosties, ka nav īsti ok.
Locekļa dēļ uz visu gatavas, mīlu alkstošās aitas.
06.03.2025 10:13 |

Patīk
Reitings 2878
akul12 @ 06.03.2025 08:32
Es vīrieša vietā vienkārši aizietu neatskatoties ?
Vīrietis pats sevi uztur pie tam vēl izmaksā izklaides, kopīgos veikala izdevumus un citus sīkumus.

Ja jūs ar Gloriju satiktos dzīvē tad no pretpolu spriedzes rastos sprādziens
06.03.2025 10:41 |

Reitings 121
Reģ: 03.02.2025
GlorijaGrevcova @ 06.03.2025 10:13
Kārtējā muļķe, kura uzkrauj sev uz kakla veci, lai tikai tas vecis būtu ???
Normāli būtu uzturēt savu meitu un spēt nopirkt “savas lūpukrāsas”, kopīgos izklaižu, dzīvokļa un pārtikas apmaksa būtu minimums, kas tēviņam būtu jānodrošina, te uzkrāvusi sev uz kakla kapeikpisēju un pēc 2 gadiem sāk atmosties, ka nav īsti ok.
Locekļa dēļ uz visu gatavas, mīlu alkstošās aitas.

Sievietei sēdēt uz kakla savam vecim, laikam, ir ok. Ironiski.
06.03.2025 10:45 |

Reitings 2521
Džinga @ 06.03.2025 10:41

Ja jūs ar Gloriju satiktos dzīvē tad no pretpolu spriedzes rastos sprādziens

Pēc būtības es domāju līdzīgi, kā Glorija, vīrietim jābūt spējīgam apgādāt, bet... ne šajā gadījumā.
Te apraksts par kopdzīvi tik izplūdis... un liekas, ka vairāk nav, nekā ir...
Vīrietim nav pienākuma apmaksāt FWB dzīvokli, meitas pulciņus un ko tik vēl nē. Viņš uztur sevi un bonusā par FWB izmaksā sievietei izklaides plus kopīgus šopingus.
06.03.2025 11:02 |

Patīk
Reitings 2878
akul12 @ 06.03.2025 11:02

Pēc būtības es domāju līdzīgi, kā Glorija, vīrietim jābūt spējīgam apgādāt, bet... ne šajā gadījumā.
Te apraksts par kopdzīvi tik izplūdis... un liekas, ka vairāk nav, nekā ir...
Vīrietim nav pienākuma apmaksāt FWB dzīvokli, meitas pulciņus un ko tik vēl nē. Viņš uztur sevi un bonusā par FWB izmaksā sievietei izklaides plus kopīgus šopingus.

Tur jau tā lieta, izklausās, ka nav vispār nodefinēts kas ir kas un viens pie otra vienkārši ilglaicīgi ciemojas
06.03.2025 11:18 |

Reitings 573
Reģ: 18.08.2022
Es, laikam, nesaprotu, kas Jūs esiet- pāris ar nopietniem nodomiem, draugi ar benefitiem, vai vēl kas?
Pieņemot, ka neesi ļoti jauna ( ja jau meita ir), tad arī vajadzētu spēt izrunāt ar otru pusīti finansiālo pusi, kas ir pavisam pašsaprotama tēma. Vai jūs vispār esiet par to runājuši? Ja jā, ko viņš saka, kādi ir uzskati par vīrieša / sievietes lomām?
Pietam, man personīgi liekas ļoti savādi, ka tas vēl nav noticis divu gadu laikā, un šo divu gadu laikā vēl aizvien "ciemojaties" viens pie otra, nevis dzīvojiet kopā.
Kāpēc, pieņemot, ka plāni viņam ir nopietni, vēl aizvien ir dzīvoklis- tas nav izīrēts, vai uzteikts īres līgums? Kāpēc, tu uz veikalu, zinot, ka vēlies, lai viņš pērk un iesaistās vairāk maksājumos, ej viena, ja tas nav tev finansiāli izdevīgi?
Nezinu kā citām, bet man palika iespaids, ka tu baidies runāt ar savu otro pusi par šo tēmu.
Ja vēl neesiet par to runājuši, iesaku sagatavot labu plānu, ar datiem, skaitļiem, ko un cik tu ieguldies, ko un cik viņš, kā tu redzi turpmāko kopdzīvi, kā viņš, dot viņam reālu plānu kā turpmāk vēlētos dalīt izmaksas, ka viņa dzīvokli varētu izīrēt un viņš varētu ievākties pavisam pie tevis ( ja jau tas ir izdevīgākais variants.). Galvenais, lai plāns ir skaidrs, kuru prezentē, jo visi šie mājieni caur puķēm, no sērijas "mani padarītu laimīgu, ja tu iesaistītos", vai kaut kas tāds nav konstruktīva saruna, bet šajā situācijā gribas teikt, ka konstruktīvu sarunu vajag ASAP!
06.03.2025 12:57 |

Patīk
Reitings 2878
mrthkjj @ 06.03.2025 12:57
Es, laikam, nesaprotu, kas Jūs esiet- pāris ar nopietniem nodomiem, draugi ar benefitiem, vai vēl kas?
Pieņemot, ka neesi ļoti jauna ( ja jau meita ir), tad arī vajadzētu spēt izrunāt ar otru pusīti finansiālo pusi, kas ir pavisam pašsaprotama tēma. Vai jūs vispār esiet par to runājuši? Ja jā, ko viņš saka, kādi ir uzskati par vīrieša / sievietes lomām?
Pietam, man personīgi liekas ļoti savādi, ka tas vēl nav noticis divu gadu laikā, un šo divu gadu laikā vēl aizvien "ciemojaties" viens pie otra, nevis dzīvojiet kopā.
Kāpēc, pieņemot, ka plāni viņam ir nopietni, vēl aizvien ir dzīvoklis- tas nav izīrēts, vai uzteikts īres līgums? Kāpēc, tu uz veikalu, zinot, ka vēlies, lai viņš pērk un iesaistās vairāk maksājumos, ej viena, ja tas nav tev finansiāli izdevīgi?
Nezinu kā citām, bet man palika iespaids, ka tu baidies runāt ar savu otro pusi par šo tēmu.
Ja vēl neesiet par to runājuši, iesaku sagatavot labu plānu, ar datiem, skaitļiem, ko un cik tu ieguldies, ko un cik viņš, kā tu redzi turpmāko kopdzīvi, kā viņš, dot viņam reālu plānu kā turpmāk vēlētos dalīt izmaksas, ka viņa dzīvokli varētu izīrēt un viņš varētu ievākties pavisam pie tevis ( ja jau tas ir izdevīgākais variants.). Galvenais, lai plāns ir skaidrs, kuru prezentē, jo visi šie mājieni caur puķēm, no sērijas "mani padarītu laimīgu, ja tu iesaistītos", vai kaut kas tāds nav konstruktīva saruna, bet šajā situācijā gribas teikt, ka konstruktīvu sarunu vajag ASAP!

Es teiktu, varbūt, ne gluži uzreiz ar tabulām un cipariem, bet sākumā pateikt, ka kaut kas esošajā situācijā nestrādā, neliekas pareizi. Ka tu gribi vienlīdzīgāku ieguldījumu, vai lielāku ieguldījumu no viņa puses (nezinu, kāds ir tavs ideālais attiecību modelis). Un, ka vajag risinājumu, vai nu abi uzturat vienu īpašumu un viņš tiek vaļā no sava dzīvokļa vai, nu nezinu, nenāk tik bieži "ciemos" ? Tās beigas bija jociņš, bet kaut kāda patiesība jau tur ir. Viņš būtībā ciemojas par biežu un par daudz atļaujas izrevidēt tavu ledusskapi.
06.03.2025 13:14 |

Reitings 2521
Ja vīrietis nav simps viņš uz jūsu ekseļa tabulām uzliks savas.
Varbūt sievietei kopdzīvē esot jāapmaksā vīrieša komunālie, bet auto uzturēšana noteikti, jo ar kājām neskrien no aizmugures, bet brauc ar vīrieti.
Šoreiz autore ir aizdomājusies pa tālu, priekš fwb attiecībām vīrietis vairāk, kā vajag ir finansiāli atbildīgs.
Faktiski vienīgā pozīcija, kurā sieviete šobrīd pārmaksā ir pārtika un tad jājautā vai tās divas liekās desas šķēles ir no svara...
Jo pretī vīrietis dod izklaides apmaksu, kopīgu šopingu un seksu arī.
06.03.2025 13:23 |

Reitings 155
Reģ: 28.01.2025
Vienkārši sarēķini cik lielu budžeta deficītu viņš tev ievieš un izdomā vai tev šāds izdevumu postenis par to naudu vajadzīgs.
Tas ka viņš apmaksā kādas izklaides - neskaitās. Tu mierīgi iztiktu bez izklaidēm.
Pasaki ka ja viņš dzīvo pie tevis - lai maksā pusi no komunāliem un elektrības.
Jeb arī izsaki ultimātu un saki ka pretējā gadījumā tu iesi dzīvot pie viņa un maksāsi pusi no komunālajiem un elektrības. Pati savu dzīvokli izīrēsi. Lai gan.. ja tu ar meitu iesi pie viņa - tev būtu jāmaksā 2/3.
Bet prātīgāk būtu nelikties ne zinis. Vienkārši bīdīt uz kāzām.
06.03.2025 15:12 |

Reitings 1187
Reģ: 13.12.2023
Nu paskat, jūs te domājat un rēķinat…tā vajadzēja padomu, bet nav manīta šeit kopš ieraksta publicēšanas. Interesanti… 😂😂😂
07.03.2025 08:54 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits