Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Vīrietis un izdevumi

Reitings 1
Reģ: 05.03.2025
Satiekas ar vīrieti divus gadus. Viņam savs dzīvoklis, man savs. Lielāko daļu laika mēs pavadām tieši pie manis , lielāko nedēļas daļu. Principā viņš dzīvo pie manis, jo šādi dzīvot man ir ērtāk. Mana dzīvesvieta ir tuvāk manam darbam , manas meitas skolai. Visus komunālos maksājumus maksāju es par savu dzīvokli, tāpat pārtiku pērku es. Kad esam kopā veikalā, tad protams samaksā viņš, bet tā nu ir iegājies, ka parasti uz veikalu eju viena un visu sapērku. Esot kopā veikalā es tomēr nekad neņemu visu , ko vēlētos , jo vīrietis bieži vien saka, ka tik daudz mums nav nepieciešams. Izklaides galvenokārt apmaksā viņš. Kā arī visus savus tēriņus , kas attiecas uz auto , vai drēbēm vai citām uz mani saistītām lietām atmaksāju es pati par sevi. Tas ir normāli un es tikai pa velti cepos brīžiem , ka finansiāli vairāk vai mazāk mājās viss jānodrošina tikai man vienai , lai gan principā mēs dzīvojam kopā?!?
05.03.2025 21:29 |

Reitings 958
Reģ: 07.12.2024
Nu- un ko vīrietis atbild, kad viņam stāsti savu "cepienu" par maksājumiem?
(Gribētos domāt, ka pirms rakstīt forumā, tas ir izrunāts arī starp jums abiem).
05.03.2025 21:35 |

Reitings 101
Reģ: 28.01.2025
Viņš visu nodrošina savās mājās, tu visu nodrošini savās.
Tas ka viņš dzīvo pie tevis ir loģiski - jo tu nedzīvo pie viņa.
Problēma viegli risināma - pārstāj pirkt ēdienu. Nopērc ātri vārāmās auzu pārslas, aplej ar ūdeni un kalorijas būs.
05.03.2025 21:49 |

Patīk
Reitings 2632
Reģ: 03.11.2023
Dziedviendziesmiņa @ 05.03.2025 21:35
Nu- un ko vīrietis atbild, kad viņam stāsti savu "cepienu" par maksājumiem?
(Gribētos domāt, ka pirms rakstīt forumā, tas ir izrunāts arī starp jums abiem).

šis
05.03.2025 22:01 |

Patīk
Reitings 2632
Reģ: 03.11.2023
Ja tev ir cepiens un nepatīk šī situācija, tātad tas tev neder un nav normāli priekš tevis. Viss ļoti vienkārši. Vari iztēloties, ja kāda pateiktu, ka viņai tas ir ok, vai tas tev liktu justies labāk un pieņemt situāciju? Gan jau, ka nē.
Ej parunā ar savu vīrieti.
05.03.2025 22:03 |

Reitings 1165
Reģ: 13.12.2023
Un kā bija sarunāts, kad sāka pie tevis biežāk palikt?
05.03.2025 22:47 |

Reitings 1403
Reģ: 19.07.2019
Tiešām kā ir ar to, ko vīrietis par to visu saka?
Es gluži laimīga nebūtu par tādu situāciju. Ja viņam ir normāli ienākumi, tad lai apmaksā vismaz arī daļu komunālo un pārtikas. Tomēr čābīgi ir vilkt gan sevi, gan meitu, gan arī pa lielai daļai vīrieti. Ja viņam ir tikai laicīgas grūtības, tad ok. Bet nu man izskatās, ka viņš tev ir uzsēdies uz kakla.
Un es tā saprotu, ka jūs vēl īsti nedzīvojat kopā, bet vēl tikai ciemojoties? Ja tas viņa dzīvoklis pieder viņam, tad var izīrēt, lai ir papildus ienākumi.
06.03.2025 02:12 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits