Es, laikam, nesaprotu, kas Jūs esiet- pāris ar nopietniem nodomiem, draugi ar benefitiem, vai vēl kas?
Pieņemot, ka neesi ļoti jauna ( ja jau meita ir), tad arī vajadzētu spēt izrunāt ar otru pusīti finansiālo pusi, kas ir pavisam pašsaprotama tēma. Vai jūs vispār esiet par to runājuši? Ja jā, ko viņš saka, kādi ir uzskati par vīrieša / sievietes lomām?
Pietam, man personīgi liekas ļoti savādi, ka tas vēl nav noticis divu gadu laikā, un šo divu gadu laikā vēl aizvien "ciemojaties" viens pie otra, nevis dzīvojiet kopā.
Kāpēc, pieņemot, ka plāni viņam ir nopietni, vēl aizvien ir dzīvoklis- tas nav izīrēts, vai uzteikts īres līgums? Kāpēc, tu uz veikalu, zinot, ka vēlies, lai viņš pērk un iesaistās vairāk maksājumos, ej viena, ja tas nav tev finansiāli izdevīgi?
Nezinu kā citām, bet man palika iespaids, ka tu baidies runāt ar savu otro pusi par šo tēmu.
Ja vēl neesiet par to runājuši, iesaku sagatavot labu plānu, ar datiem, skaitļiem, ko un cik tu ieguldies, ko un cik viņš, kā tu redzi turpmāko kopdzīvi, kā viņš, dot viņam reālu plānu kā turpmāk vēlētos dalīt izmaksas, ka viņa dzīvokli varētu izīrēt un viņš varētu ievākties pavisam pie tevis ( ja jau tas ir izdevīgākais variants.). Galvenais, lai plāns ir skaidrs, kuru prezentē, jo visi šie mājieni caur puķēm, no sērijas "mani padarītu laimīgu, ja tu iesaistītos", vai kaut kas tāds nav konstruktīva saruna, bet šajā situācijā gribas teikt, ka konstruktīvu sarunu vajag ASAP!