Sveiki, mums ar draugu ir problēma tikt pie bērniņa. Piecus mēnešus mēģinam, bet nekā. Varbūt ir kādi vitamīni, ko varam abi padzert? Palielam katru otro dienu taisam dzimumaktu, vienmēr beidz iekšā, bet nepalieku stāvoklī. Auglīgajās dienās daram katru dienu. Draugs nepīpē, nedzer. Esmu atmetusi pīpēšanu un alko. Pie ārstiem neesam gājuši, doma bija gadu pagaidīt, vai labāk doties tagad? Svecīti izmēģināju visu mēnesi.
Neiesaku gaidīt, bet doties pie ārstiem un abiem (ginekologs sievietei un spermogramma un labs andrologs vīrietim). Mēs gadu centāmies un tikai tad vērsāmies pie ārstiem un abiem atklājās problēmas, kas jārisina.
Es, kad vēl tikai plānoju mazuli, aizgāju aprunāties un atrādīties pie ginekologa. Ieteica jau pāris mēnešus pirms ieņemšanas dzert folskābi (tas mazulim, ne pašai) un, jau pieminētos Wellwoman pirms grūtniecības vitamīnus...un, man liekas, teica, ka ja gada laikā netiek ieņemts mazulis- tad tikai vajagot sākt pārbaudes..bet tā kā tas bija pirms pieciem gadiem var būt, ka man piemirsies, vai esmu kļūdījusies ar "laika limitiem".