Pinko @ 21.02.2025 13:42Leitānei ir pie sienas visi sertifikāti. Speciāli vēl nopētīju,tā ka šī ir dezinformācija,ka strādā bez papīriem.
Merilda @ 21.02.2025 13:45Leitāne ir šajā reģistrā - https://registri.vi.gov.lv/rap
Bet tas nenozīmē, ka pāris gadus viņa ar to nodarbojās nelegāli.
Otiiilija @ 22.02.2025 17:06Agrāk arī gāju pie viņas, bet nu attieksme reāli briesmīga. Lūpas bija ok, bet viss pārējais pilnīgs haoss. Sēdēt kāpņu telpā, pieraksti putroti, pēkšņi atcelti vai pārcelti, nulle info, nekādas sterilitātes sajūtas, pat normāla darba apģērba nebija. Vienkārši wtf. Ja jau ejat, tad labāk kādā klīnikā, tie pāris desmiti eiro dārgāk ir tā vērti. Bet godīgi sakot, es vispār vairs netaisu lūpas, jo sapratu, ka dabīgais izskats ir daudz skaistāks. Tagad arī tās mega piepūstās lūpas vairs nav modē, harmoniskas un dabīgas proporcijas izskatās daudz elegantāk. Protams, ja ir reāls defekts vai asimetrija, tad cita lieta, bet citādi daba jau ir devusi to, kas vislabāk piestāv.
MaryGrK @ 20.02.2025 07:36Bilde kur var redzēt migrāciju. Viss 0.5 aizgāja augsa jau pēc mēneša
https://failiem.lv/u/9nwgjv657z
Melisa69 @ 23.02.2025 08:11Pēdējā laikā meklēju atsauksmes par dr.Āboliņu un šīs sarunas “tonis” un komentāra autore atkārtojas… izskatās,ka vēlaties vienkārši ieriebt nevis ,ka tas ir pamatoti. Migrācija tiešām var notikt nesaistīti ar meistaru. Ja vien tas netiek speciāli durts virs lūpas, nevis lūpās ….man vienai kolēģei maskačkā uztaisīja ukrainiete, vairs nekad negāja.
Manas māsas visa ģimene ir bijusi pie dr.Elīna Āboliņas ieskaitot vīru uz botox padusēm…. Visi apmierināti un nekādas sajūtas par konveijeru vai augstprātību ! Viņai instagram tagad atbild asistente , cik saprotu… viss ir izskaidrots un pretīmnākošs. Plānoju arī doties uz pavasari! Ir tik daudz labu vārdu kā ne par vienu par viņu….. arī no mutes mutē dzirdu,ka ja kāda ir bijusi,tas pie viņas un viss esot labi !
es padalījos, lai pasargāt citus.. protams ka es negāju lai dabūt tadu rezultātu! Jūsu komentārs šobrīd ir nevieta. Es gribēju taisīt 0.5 tas ir ļoti maz apjoms. Bet nu speciāliste uztaisīja tā ka ir šobrīd.EmilijaArm @ 23.02.2025 08:58
Akdievs, meitenes, nu kāpēc jūs to vispār darāt? Kā vārdā? Kas tur vispār ir skaists vai vīriešiem pievilcīgs? Drausmīgi. Lūpas maybe ir jāpalielina tām, kurām no dabas tur ir divas šauras svītriņas, ne jau nu normālas mutes jāpataisa par kaut kādiem pieblīdušiem caurumiem. Tik žēl šī trenda upuru...
Nav_vispar @ 23.02.2025 09:04
Ir gan labas,gan sliktas atsauksmes,kā jau par ikvienu meistaru.Bet ir nekorekti apgalvot,ka sliktās ir
speciāli,lai ieriebtu.Elīna,tā Tu? Speciāli tikko piereģistrējies,lai to ierakstītu?
Es savu atsauksmi jau devu-rezultāts bija ok,bet nu bija tas konveijeris un haoss.
Skatos,ka IG ar ierakstījusi par heiteriem,satrakojusies ne pa jokam.Vēl bildi ar vidējo pirkstu nopublicējusi.Acīmredzot problèmu savā rīcībā nesaskata,riktīga antireklāma.