Kosmetologs Elīna Āboliņa

Reitings 44
Reģ: 17.02.2025
Mana pieredze ar kosmētiķi ( Dr.elinaabolina) Elīnu Āboliņu – briesmīgākais vizītes stāsts
Es ilgi meklēju kosmetologu lūpu palielināšanai un vēlējos, lai tas būtu speciālists no Latvijas. Pēc rūpīgas izpētes nolēmu pierakstīties pie Elīnas Āboliņas. Diemžēl tas bija viens no sliktākajiem lēmumiem, ko jebkad esmu pieņēmusi.
Jau no paša sākuma process šķita paviršs un bezpersonisks – man pat nelika aizpildīt pacienta anketu. Procedūra tika veikta bez anestēzijas, un sāpes bija neizturamas. Viņa vienkārši sāka durt lūpās, neiedodot pat iespēju sagatavoties. Visu darīja steigā, kā uz konveijera – 15 minūtes, un jau nākamais klients.
Pēc procedūras es pat nesaņēmu uzlīmi ar izmantotā preparāta nosaukumu, kas ir standarta prakse pie profesionāliem speciālistiem. Bet pats trakākais – rezultāts bija katastrofāls. Fillers migrēja uz augšlūpas zonu, izveidojot neglītu „ūsas efektu”.
Kad sazinājos ar Elīnu un pastāstīju par savu problēmu, viņas vienīgais risinājums bija piedāvāt izšķīdināšanu… par papildu samaksu! Neviena atvainošanās, ne mazākās atbildības sajūtas par slikti paveikto darbu.
Šis bija pats sliktākais pieredzējums pie kosmetologa. Neiesaku nevienam!
17.02.2025 21:06 |

Reitings 151
Reģ: 24.09.2023
Pinko @ 21.02.2025 13:42
Leitānei ir pie sienas visi sertifikāti. Speciāli vēl nopētīju,tā ka šī ir dezinformācija,ka strādā bez papīriem.

https://lema.lv/sertificetie-arsti/
Šeit var pārbaudīt vai izvēlētais ārsts drīkst veikt botulīna vai fillera injekcijas
21.02.2025 13:44 |

Reitings 1000
Reģ: 29.05.2023
Leitāne ir šajā reģistrā - https://registri.vi.gov.lv/rap
Bet tas nenozīmē, ka pāris gadus viņa ar to nodarbojās nelegāli.
21.02.2025 13:45 |

Reitings 5306
Reģ: 19.09.2016
Merilda @ 21.02.2025 13:45
Leitāne ir šajā reģistrā - https://registri.vi.gov.lv/rap
Bet tas nenozīmē, ka pāris gadus viņa ar to nodarbojās nelegāli.

Šis reģistrs neko nenozīmē - tikai ārstniecības persona nevar veikt injekcijas. Šīs injekcijas var veikt ārsti (dermatologi, plastikas ķirurgi, neirologi, neiroķirurgi, oftalmologi vai kosmetologi), kas saņēmuši Latvijas Ārstu biedrības sadarbībā ar Latvijas Estētiskās Medicīnas asociāciju (LEMA) izdotu sertifikātu par metožu M63 „Botulīna toksīna pielietojums estētiskajā medicīnā” un M64 „Biomateriālu pielietojums estētiskajā medicīnā” apgūšanu.
Avots: https://www.vi.gov.lv/lv/kosmetiskas-un-estetiskas-injekcijas
Vispār esmu pārsteigta, ka Leitānei nav atļaujas, jo izskatās no malas viss legit. Varbūt tiešām kaut kāds pārpratums kādēļ viņa nav tajā LEMA reģistrā? Jo dermatologs viņa ir, sanāk, ka nav izgājusi speciālizāciju?
21.02.2025 14:23 |

Reitings 532
Reģ: 03.08.2022
Ŗe kur Olgas visi sertifikāti, var viņa strādāt: https://mansarsts.lv/doctors/view/olga.leitane/
21.02.2025 16:10 |

Reitings 8363
Reģ: 09.09.2021
Pie Elīnas esmu bijusi pāris reizes, veicu deguna - vaigu zonu un lūpas. Darbu izdarīja labi, nekas neemigrēja, bet attieksmes dēļ vairāk neiešu. Pirmajās reizēs biju pie Ziedoņdārza dzīvoklī, netika rādīts preperāts, bet cik redzēju Yuviderma vai kaut kas tāds. Netika doti čeks, uzlīmes, arī gaidīju kāpņu telpā, domāju - kam negadās pieņemt klientus konveijerī, jo man galvenais, ir, ka ir labs speciālists. Bet visa attieksme likās ļoti augstprātīga. Negaidīju uķi puķi, bet ārstam tomēr ir jābūt savāktam, ārsta uzsvārcī - tur nekā no tā nebija, jo tak redzams, ka Ziedoņdārzā darbojās uz haltūrām. :D Vienreiz viņa arī aizmirsa par manu pierakstu, biju dusmīga, bet devu vēl vienu iespēju, jo rezultāt patika.
Centrā arī tas pats - konveijeris. Ne čeki, ne uzlīmes, ne uzsvārcis, vien vasaras zandeles kājās. :D
Tagad meklēju citu speciālistu, bet par visām sliktas atsauksmes, grūti izlemt kur iet.
22.02.2025 11:11 |

Reitings 8363
Reģ: 09.09.2021
Interesanti, ka Elīna ir aizvērusi ciet savu ārsta profilu IG - bailes no Veselības Inspekcijas? :D
22.02.2025 11:14 |

Reitings 33
Reģ: 29.01.2025
Tikko uzgāju šo viņas jauno profilu- izskatās, ka vecais ir nobloķēts/uzlauzts vai aiztaisīts ciet! 😳
https://www.instagram.com/dr.elinaabolinaxiii?igsh=ZTQ1Zm1mZDJ6ZXI3
22.02.2025 12:37 |

10 gadi
Reitings 4144
Reģ: 22.11.2013
Un zem jaunā profila pirmā posta apakšā teksts "fu*kers gonna fu*k".
Njā.. ļoti profesionāli un estētiski 😀
22.02.2025 12:45 |

Reitings 5306
Točna nav vairs vecais profils,dīvaini!
Vispār izvērtējot atsauksmes (gan sliktās gan labās), es laikam pie O.Leitānes riskēšu aiziet.Man kaut kā intuitīvi liekas,ka būs labi 😃
22.02.2025 16:55 |

Reitings 22545
Reģ: 27.11.2018
Agrāk arī gāju pie viņas, bet nu attieksme reāli briesmīga. Lūpas bija ok, bet viss pārējais pilnīgs haoss. Sēdēt kāpņu telpā, pieraksti putroti, pēkšņi atcelti vai pārcelti, nulle info, nekādas sterilitātes sajūtas, pat normāla darba apģērba nebija. Vienkārši wtf. Ja jau ejat, tad labāk kādā klīnikā, tie pāris desmiti eiro dārgāk ir tā vērti. Bet godīgi sakot, es vispār vairs netaisu lūpas, jo sapratu, ka dabīgais izskats ir daudz skaistāks. Tagad arī tās mega piepūstās lūpas vairs nav modē, harmoniskas un dabīgas proporcijas izskatās daudz elegantāk. Protams, ja ir reāls defekts vai asimetrija, tad cita lieta, bet citādi daba jau ir devusi to, kas vislabāk piestāv.
22.02.2025 17:06 |

Reitings 874
Reģ: 03.11.2022
Nu man liekas, ka šim “ citādi daba jau ir devusi to, kas vislabāk piestāv” Kardašjanu klans tev varētu nepiekrist🤭🤭🤭
22.02.2025 17:51 |

Reitings 33
Reģ: 29.01.2025
Otiiilija @ 22.02.2025 17:06
Agrāk arī gāju pie viņas, bet nu attieksme reāli briesmīga. Lūpas bija ok, bet viss pārējais pilnīgs haoss. Sēdēt kāpņu telpā, pieraksti putroti, pēkšņi atcelti vai pārcelti, nulle info, nekādas sterilitātes sajūtas, pat normāla darba apģērba nebija. Vienkārši wtf. Ja jau ejat, tad labāk kādā klīnikā, tie pāris desmiti eiro dārgāk ir tā vērti. Bet godīgi sakot, es vispār vairs netaisu lūpas, jo sapratu, ka dabīgais izskats ir daudz skaistāks. Tagad arī tās mega piepūstās lūpas vairs nav modē, harmoniskas un dabīgas proporcijas izskatās daudz elegantāk. Protams, ja ir reāls defekts vai asimetrija, tad cita lieta, bet citādi daba jau ir devusi to, kas vislabāk piestāv.

Pilnīgi piekrītu katram vārdam 💯
Šodien ar dāmām diskutējām par Dzenīti, nu tik skaista agrāk bija, tāds jaukums, tik mīlīga un sievišķīga izskatījās. Tagad paskatoties bildes… nu īgna, riebīga un dusmīga ar tām lūpām un visu sejas proporciju izksatās. Cerams, ka dāmas beigs savu dabīgo skaistumu bojāt.
22.02.2025 21:57 |

Reitings 7
Reģ: 23.02.2025
Pēdējā laikā meklēju atsauksmes par dr.Āboliņu un šīs sarunas “tonis” un komentāra autore atkārtojas… izskatās,ka vēlaties vienkārši ieriebt nevis ,ka tas ir pamatoti. Migrācija tiešām var notikt nesaistīti ar meistaru. Ja vien tas netiek speciāli durts virs lūpas, nevis lūpās ….man vienai kolēģei maskačkā uztaisīja ukrainiete, vairs nekad negāja.
Manas māsas visa ģimene ir bijusi pie dr.Elīna Āboliņas ieskaitot vīru uz botox padusēm…. Visi apmierināti un nekādas sajūtas par konveijeru vai augstprātību ! Viņai instagram tagad atbild asistente , cik saprotu… viss ir izskaidrots un pretīmnākošs. Plānoju arī doties uz pavasari! Ir tik daudz labu vārdu kā ne par vienu par viņu….. arī no mutes mutē dzirdu,ka ja kāda ir bijusi,tas pie viņas un viss esot labi !
23.02.2025 08:11 |

Reitings 15091
Reģ: 06.07.2022
MaryGrK @ 20.02.2025 07:36
Bilde kur var redzēt migrāciju. Viss 0.5 aizgāja augsa jau pēc mēneša
https://failiem.lv/u/9nwgjv657z

Akdievs, meitenes, nu kāpēc jūs to vispār darāt? Kā vārdā? Kas tur vispār ir skaists vai vīriešiem pievilcīgs? Drausmīgi. Lūpas maybe ir jāpalielina tām, kurām no dabas tur ir divas šauras svītriņas, ne jau nu normālas mutes jāpataisa par kaut kādiem pieblīdušiem caurumiem. Tik žēl šī trenda upuru...
23.02.2025 08:58 |

Reitings 5306
Melisa69 @ 23.02.2025 08:11
Pēdējā laikā meklēju atsauksmes par dr.Āboliņu un šīs sarunas “tonis” un komentāra autore atkārtojas… izskatās,ka vēlaties vienkārši ieriebt nevis ,ka tas ir pamatoti. Migrācija tiešām var notikt nesaistīti ar meistaru. Ja vien tas netiek speciāli durts virs lūpas, nevis lūpās ….man vienai kolēģei maskačkā uztaisīja ukrainiete, vairs nekad negāja.
Manas māsas visa ģimene ir bijusi pie dr.Elīna Āboliņas ieskaitot vīru uz botox padusēm…. Visi apmierināti un nekādas sajūtas par konveijeru vai augstprātību ! Viņai instagram tagad atbild asistente , cik saprotu… viss ir izskaidrots un pretīmnākošs. Plānoju arī doties uz pavasari! Ir tik daudz labu vārdu kā ne par vienu par viņu….. arī no mutes mutē dzirdu,ka ja kāda ir bijusi,tas pie viņas un viss esot labi !

Ir gan labas,gan sliktas atsauksmes,kā jau par ikvienu meistaru.Bet ir nekorekti apgalvot,ka sliktās ir
speciāli,lai ieriebtu.Elīna,tā Tu? Speciāli tikko piereģistrējies,lai to ierakstītu?
Es savu atsauksmi jau devu-rezultāts bija ok,bet nu bija tas konveijeris un haoss.
Skatos,ka IG ar ierakstījusi par heiteriem,satrakojusies ne pa jokam.Vēl bildi ar vidējo pirkstu nopublicējusi.Acīmredzot problèmu savā rīcībā nesaskata,riktīga antireklāma.
23.02.2025 09:04 |

Reitings 44
Reģ: 17.02.2025
EmilijaArm @ 23.02.2025 08:58

Akdievs, meitenes, nu kāpēc jūs to vispār darāt? Kā vārdā? Kas tur vispār ir skaists vai vīriešiem pievilcīgs? Drausmīgi. Lūpas maybe ir jāpalielina tām, kurām no dabas tur ir divas šauras svītriņas, ne jau nu normālas mutes jāpataisa par kaut kādiem pieblīdušiem caurumiem. Tik žēl šī trenda upuru...
es padalījos, lai pasargāt citus.. protams ka es negāju lai dabūt tadu rezultātu! Jūsu komentārs šobrīd ir nevieta. Es gribēju taisīt 0.5 tas ir ļoti maz apjoms. Bet nu speciāliste uztaisīja tā ka ir šobrīd.
23.02.2025 09:43 |

10 gadi
Reitings 5366
Reģ: 09.07.2011
Nav_vispar @ 23.02.2025 09:04

Ir gan labas,gan sliktas atsauksmes,kā jau par ikvienu meistaru.Bet ir nekorekti apgalvot,ka sliktās ir
speciāli,lai ieriebtu.Elīna,tā Tu? Speciāli tikko piereģistrējies,lai to ierakstītu?
Es savu atsauksmi jau devu-rezultāts bija ok,bet nu bija tas konveijeris un haoss.
Skatos,ka IG ar ierakstījusi par heiteriem,satrakojusies ne pa jokam.Vēl bildi ar vidējo pirkstu nopublicējusi.Acīmredzot problèmu savā rīcībā nesaskata,riktīga antireklāma.

Diezgan bēdīgi, ka tā vietā, lai mainītu savu augstprātīgo attieksmi un paviršo pieeju darbam šī te meistare ar putām uz lūpām tagad mēģina visiem pierādīt, ka kāds speciāli ir uztaisījis viņas nomelnošanas kampaņu. Jā, noteikti desmitiem meiteņu šeit speciāli sarunāja vienlaicīgi atnākt un sarakstīt melus par to, kā saskārušās ar sajauktiem un pēdējā brīdī atceltiem pierakstiem, gaidīšanu kāpņutelpā vai nekvalitatīvu rezultātu, lai gan īstenībā viss bijis perfekti. Drīzāk tie daži pārspīlēti slavinošie komentāri no jaunizveidotiem profiliem izskatās "fake". Pati sev turpina antireklāmu tādā veidā taisīt.
23.02.2025 11:27 |

10 gadi
Reitings 294
Reģ: 22.05.2013
Reiz arī es devos pie Dr. Elīnas uz lūpu palielināšanu.😁
Ienācu klīnikā Stabu ielā – priekšā sēž viena meitene, bet kabinetā vēl kāda iekšā. Domāju: “Bāc, būs ilgi jāgaida…” Bet nē – viena iznāk pēc piecām minūtēm, nākamā pēc desmit, un jau mana kārta.
Ieeju kabinetā un saku, ka gribu 0,5 ml. Viņa mani pierunā uz 1 ml, sakot, ka man esot lielas lūpas un mazāks apjoms vispār nebūšot redzams. Labi, piekrītu. Bet nekādas īpašas informācijas nesniedz – ne par procedūru, ne par to, kas tiks injicēts. Nekāda atsāpinošā krēma, vienkārši iedod bumbiņu rokā un sāk durt.
Pēc tam tikai pasaka, lai iedzeru ibumetīnu un uzsmērēju Bepanthen. Čeku neiedod, un ar to arī viss – atā!
Ņemot vērā samaksāto summu, es gaidīju ko profesionālāku – ārsta priekšautu, kādu informāciju par izmantotajiem produktiem, lapiņu ar instrukciju, kā pareizi kopt lūpas pēc procedūras.
Salīdzinājumam – nesen gāju izraut gudrības zobu. Jā, tas arī notika ātri – piecās minūtēs, gluži kā uz konveijera, bet vismaz profesionāli! Diemžēl pie Elīnas šī profesionalitāte un attieksme pret klientiem pieklibo…
23.02.2025 12:04 |

Reitings 368
Reģ: 03.11.2019
Wooow, ELĪNA!! Atsauksmes (arī negatīvas) nav heiteri. Tās ir ATSAUKSMES, un TAVĀ gadījumā ne tās labākās. Te ne viens neapspriež tavu izskatu vai privāto dzīvi. Didrihsonri ir heiteti kuri apspriež VISU. Te tikai meitenes izstāsta publiski savu pieredzi. Ņem to vēra un uzlabo servisu nevis uzvedies kā little bitch.
23.02.2025 13:09 |

Reitings 5306
Tagad pēc pēdējā storija vispàr nereālas dusmas
pārņēma-visu mūsu negatīvo pieredzi nosaucot par meliem un safabricējumiem. Kā nav kauna! Pati tik klaji un bezkaunīgi melo!
23.02.2025 15:19 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits