Inna86 @ 20.02.2025 20:27Manai ārstei arī ir daudz sliktas atsauksmes, tāpēc neieteikšu, es gan esmu ļoti apmierināta ar rezultātu, bet es sejā fillerus nekad nelikšu. Man vajag tikai botox 2x gadā. Kaut gan atceros Andžu, kas arī meklēja ilgi, kur pierei botox špricēt un viņai pie top plastikas ķirurga bija komplikācijas.
Nav_vispar @ 20.02.2025 20:28
Varbūt padalies tomēr? ?
Nav_vispar @ 20.02.2025 18:58
Tu lūpas arī pie O.Leitànes taisi?
Pilgrim @ 20.02.2025 19:21Un kāds varētu būt izcenojums, piem., botoksam pierē un acu krunciņām?
un vēl -,gāju pie viņas ar domu uzreiz taisīt lielāku tilpumu. Viņa pārliecināja, lai taisu mazāku - ja gribēšu papildiāt, tad neprasīs pilno summu, bet starpību, jo sanāk, uzreiz liekot lielāku tilpumu, lētāk nekā sadalot šonpašu tilpumu 2 daļās. Vairs neatceros detaļas, bet kaut kad tam līdzīgs tur bija. Kā jūs domàjiet cik es samaksàju? Tāpat pilno summu.Villanelle @ 20.02.2025 21:35Pierītu par slikto servisu. Biju pieviņas 2x, jo gribējās tomēr lielākas. Abas reizes ievērojami nokavēja. Abas reizes dūra bez atsāpināšanas. Attieksme pavirša un steidzīga (gan jau tāpēc neatsāpins, lai nav jāgaida kad iedarbosies).
Man viņa vispār liekas wannabe. Lien ? influencerēm. Pati grābj no visām tēmām, kur piķis, bet beigās visu dara pavirši.
viņa joprojām tadu murgu raksta sava IG. It ka zīdīšanas laika var taisīt Botox! Ka var tā riskēt ar bērna veselību? Botox izdala toksīnus, par to visur rakstīts! Pat maza deva varbūt ļoti kaitīga. Bezkaunīga sieviete, kurai galvenais nopelnīt.Rouguem @ 20.02.2025 21:48Pirms diviem gadiem kad biju stāvoklī, tad uzdevu viņai IG jautājumu vai grūtniece var taisīt botox. Viņa atbildēja, ka jā!
Kaut kā tā atbilde mani nelika mierā un izdomāju pajautāt arī Kirai to pašu. Viņa atbildēja, ka nekādā gadījumā un arī zīdīšanas laikā to neiesaka darīt.
Huppoo @ 20.02.2025 23:20Āboliņai katru otro mēnesi konkurss, kas tur labs var būt? Skaidrs, ka konveijeris..lai gan kad tikko viņa parādījās ig likās tiešām laba meistare un patika viņas darbi.
Olga no jusukosmetologs -špricē visus influencerus, Strēlei vēl pirms pāris dienām bija storie, ka meistare pati uzrakstījusi ka vajag papildināt lūpas un botox atjaunot, man tas neliekas ne cik normāli vai profesionāli. Strēle aizspērusies, piekarinājusi birku #patipirku - nenoticēju ?
Stakena arī tajā pašā dienā izmeta frāzi, ka ātrāk nenāca, jo naudas nebija ? Pat ja tas bija joks, tad tur daļa taisnības noteikti ir ?
Katrā ziņā mani šādi komentāri un piezīmes atbaida, neizvēlētos nevienu.
Olgai nav arī nepieciešamais sertifikāts, bet influenceri tāpat viņu reklamē, ko vispār būtu vērts nosūdzēt PTAC!
.kniepadata @ 21.02.2025 08:27Bija doma, ka varētu pamēģināt filleri lūpās pie Elīnas Āboliņas, bet, kad ieraudzīju šo foto, sapratu, ka nekad.. Pats labākais, ka viņa vēl tik ļoti lepojas ar šo veikumu, ka vairākas reizes lika sev storijos un ir ietagojusi profilā kā pirmo foto.
Nu, kā PATI var neredzēt, ka simetriskas lūpas iztaisītas nesimetriskas? Kreisā puse (gan augšlūpai, gan apakšlūpai) krasi atšķirās no labās puses. To pat ēna apakšlūpai parāda.. ??♀️
https://failiem.lv/u/sd54wvbza2
MaryGrK @ 21.02.2025 10:04.
Man ir šobrīd tā
https://failiem.lv/u/9nwgjv657z
Es domāju, ka ne tikai man ir migrācija pēc viņas.