Kosmetologs Elīna Āboliņa

Reitings 44
Reģ: 17.02.2025
Mana pieredze ar kosmētiķi ( Dr.elinaabolina) Elīnu Āboliņu – briesmīgākais vizītes stāsts
Es ilgi meklēju kosmetologu lūpu palielināšanai un vēlējos, lai tas būtu speciālists no Latvijas. Pēc rūpīgas izpētes nolēmu pierakstīties pie Elīnas Āboliņas. Diemžēl tas bija viens no sliktākajiem lēmumiem, ko jebkad esmu pieņēmusi.
Jau no paša sākuma process šķita paviršs un bezpersonisks – man pat nelika aizpildīt pacienta anketu. Procedūra tika veikta bez anestēzijas, un sāpes bija neizturamas. Viņa vienkārši sāka durt lūpās, neiedodot pat iespēju sagatavoties. Visu darīja steigā, kā uz konveijera – 15 minūtes, un jau nākamais klients.
Pēc procedūras es pat nesaņēmu uzlīmi ar izmantotā preparāta nosaukumu, kas ir standarta prakse pie profesionāliem speciālistiem. Bet pats trakākais – rezultāts bija katastrofāls. Fillers migrēja uz augšlūpas zonu, izveidojot neglītu „ūsas efektu”.
Kad sazinājos ar Elīnu un pastāstīju par savu problēmu, viņas vienīgais risinājums bija piedāvāt izšķīdināšanu… par papildu samaksu! Neviena atvainošanās, ne mazākās atbildības sajūtas par slikti paveikto darbu.
Šis bija pats sliktākais pieredzējums pie kosmetologa. Neiesaku nevienam!
17.02.2025 21:06 |

Reitings 14534
Reģ: 28.08.2022
Kā speciāliste liekas laba, cik ir būts, bet apnika tas haosīgums, ka kavē, vienlaikus vairākas meitenes ņem, kko sajauc, pārceļ utt. Tas radīja nemieru visā procesā
18.02.2025 13:15 |

10 gadi
Reitings 5909
Reģ: 09.07.2011
Cik dzirdēts, tad komunikācija viņai tiešām pieklibo. Vairākas reizes jāraksta, lai vienotos par pieraksta datumu vai precizētu kabineta adresi. Beigās izlasa ziņas un neko neatbild. Varbūt pret pastāvīgajiem klientiem ir cita attieksme, bet nu tā tam nebūtu jābūt.
18.02.2025 14:02 |

Reitings 1261
Reģ: 11.08.2022
Elīnai Àboliņai ir àrsta izglītība?
18.02.2025 14:15 |

Reitings 558
Reģ: 03.08.2022
Rumblerx @ 18.02.2025 14:15
Elīnai Àboliņai ir àrsta izglītība?

ar papīriem viņai viss ir kārtībā: https://mansarsts.lv/doctors/view/elina.abolina/
18.02.2025 14:50 |

Reitings 1261
Reģ: 11.08.2022
Es tiešàm nesaprotu, kàpēc jàiet pie speciàlistiem pa dzīvokļiem vai apartamentiem, vienalga.Ja viņa pieņem arī oficiàlà klīnikà, kur būs gan konsultàcija, gan pacienta kartiņa ar ievadīto preperàtu, zonu utt, gan čeks, gan arī no kà prasīt atbildību?! Lètàk? Klīnikà, kur viņa pieņem 1ml maksa 250eur. 50 eur ir tà vèrts? Ja 50eur šajà gadījumà ir izdzīvošanas nauda, tad injekcijas nav jàveic.
Un rezultàts nav atkarīgs tikai no àrsta profesionalitàtes, bet arī no individuàlajàm īpatnībàm. Bieži fillera migràciju lūpu zonā veicina pàràk spēcīgs un sasprindzis lūpu muskulis, kas filleri “izspiež”.
18.02.2025 15:25 |

Reitings 44
Meitenes, dārgas es padalījos ar savu pieredzi lai pasargāt citus.
Viņai ir cenas NAV lētas. 0.5 -200€
Nav nekādas garantijas, ka klīnika būs labāk!
Viņa pozicionē sevi ka PREMIUM.
Es meklēju labāko. Ārstu, no Latvijas un tt. Negāju lai ietaupīt.
18.02.2025 15:55 |

Reitings 5334
Reģ: 19.09.2016
Pagaidām vislabākie ārsti par ko dzirdētas tikai labas atsauksmes ir dr. Ļinova un dr.Azarjana. Plānoju nākotnē pie kādas no minētajām doties.
18.02.2025 16:08 |

Reitings 599
Reģ: 01.03.2016
MaryGrK @ 18.02.2025 15:55
Meitenes, dārgas es padalījos ar savu pieredzi lai pasargāt citus.
Viņai ir cenas NAV lētas. 0.5 -200€
Nav nekādas garantijas, ka klīnika būs labāk!
Viņa pozicionē sevi ka PREMIUM.
Es meklēju labāko. Ārstu, no Latvijas un tt. Negāju lai ietaupīt.
Man Evijas Rodkes klīnikā (Aesthetica) 0,4 ml bija nedaudz virs 300€. Arī tur atsāpinošo krēmu nelika, kas ir pilnībā normāli, jo nav nepieciešamība, jo kā jau te kāds minēja - pašā injekcijā ir lidokaīns. Elīnai ir tendence taisīt pīļu lūpas, bet to jau pēc viņas pašas lūpām un darbiem var pateikt
18.02.2025 16:25 |

Reitings 929
Reģ: 03.11.2022
SantaC @ 18.02.2025 10:47
Es uz tādiem kantoriem, kur nedod čekus nekad neietu.

Čeku parasti dod pec procedūras,tādēļ šāds arguments neiztur kritiku. Es arī eju pie labi zināmiem dr.,bet neviena nekad nav iedevusi pēc procedūras čeku.
Un vēl-vai tad pie pierakstīšanas jums kāds teiks-es pieņemu dzīvoklî,nepieciešamības gadījumā tev būs japagaida trepēs😅nu ne tak. To var konstatēt tikai aizejot uz vizīti.
18.02.2025 16:30 |

Reitings 16
Reģ: 02.01.2021
Jā, pievienojos augstākminētajam. Biju uz fillera procedūru, masēju lūpas, darīju visu nepieciešamo pēc procedūras, lai viss smuki sadzītu. (Esmu bijusi arī pie citiem speciālistiem ar ārsta grādu un ir bijusi labāka pieredze) Tomēr pēc Elīnas - bija divi bumbuļi lūpās. Aizejot uz atkārtotu konsultāciju pēc mēneša, meistare tikai noplāta rokas “nu jā, tur dažādi faktori, var būt par dziļu audiem iedurts, vajadzēs šķīdināt”
Es tāda - nu ok, šķīdinam, nestaigāšu jau nesmuka ar bumbuļiem. No Elīnas ne atvainojiet, ne kā citādi - būs jāsamaksā “jo tas ir mans laiks un enerģijas apmaiņai tā teikt”. Hallooo!!!!! Kompetence zem katras kritikas. Atkārtoti tur neiešu.
18.02.2025 17:44 |

Reitings 3023
Reģ: 14.10.2024
Biju apsvērusi lūpu fillerus taisīt pie dr.Āboliņas, bet tagad sāku šaubīties. Kur jūs ieteiktu labāk taisīt? Kur bijusi vislabākā pieredze un kādas izmaksas par 1ml?
18.02.2025 18:07 |

Reitings 44
Labak
mierīgā @ 18.02.2025 18:07
Biju apsvērusi lūpu fillerus taisīt pie dr.Āboliņas, bet tagad sāku šaubīties. Kur jūs ieteiktu labāk taisīt? Kur bijusi vislabākā pieredze un kādas izmaksas par 1ml?
labāk tad taisīt vai pie M.Grinfeldes (tur 100% viņa būs atbildīga) vai pie @annakosmetologs
Uzzināju par viņiem pēc Elīnas un nožēloju ka nezināju ātrāk. Iztērēju naudu. Iešu šķīdināt…
18.02.2025 19:00 |

Reitings 44
mierīgā @ 18.02.2025 18:07
pie Ēlinas nekad mūža. Labāk vēl palasīt un padomāt. Ja, ir arī labas atsauksmes. Bet 80% ir sliktas. Arī sūdzības.lv ir.
18.02.2025 19:01 |

Reitings 599
Reģ: 01.03.2016
MaryGrK @ 18.02.2025 19:00
Labak labāk tad taisīt vai pie M.Grinfeldes (tur 100% viņa būs atbildīga) vai pie @annakosmetologs
Uzzināju par viņiem pēc Elīnas un nožēloju ka nezināju ātrāk. Iztērēju naudu. Iešu šķīdināt…
Nevienai no minētajām nav atbilstošas medicīniskās izglītības, lai ar to varētu nodarboties Latvijā. Kur jūs tās kaktu kantoru krievuškas izrokat un kāpēc neejat uz normālām privātajām klīnikām, pie sertificētiem ārstiem? 🤦‍♀️ Cenas ir līdzīgas, bet būs gan čeks, gan iespēja protestēt, ja būs kādas pretenzijas
18.02.2025 19:09 |

Reitings 44
Lizavay @ 18.02.2025 19:09
Nevienai no minētajām nav atbilstošas medicīniskās izglītības, lai ar to varētu nodarboties Latvijā. Kur jūs tās kaktu kantoru krievuškas izrokat un kāpēc neejat uz normālām privātajām klīnikām, pie sertificētiem ārstiem? ?‍♀️ Cenas ir līdzīgas, bet būs gan čeks, gan iespēja protestēt, ja būs kādas pretenzijas
pēc pieredzes var redzēt, ka ārsta izglītība nav garants ka viss būs labi! Ārstam ir vienalga šajā gadījumā! Skataties uz tehniku un kāda speciālistam ir attieksme! Čeku var dabūt ne tikai klinika ))) Āboliņas kundze ir ārsts, bet strāda tik slikti, ka tikai kauns.
18.02.2025 19:15 |

Reitings 1008
Reģ: 29.05.2023
Lizavay @ 18.02.2025 19:09
Nevienai no minētajām nav atbilstošas medicīniskās izglītības, lai ar to varētu nodarboties Latvijā. Kur jūs tās kaktu kantoru krievuškas izrokat un kāpēc neejat uz normālām privātajām klīnikām, pie sertificētiem ārstiem? ?‍♀️ Cenas ir līdzīgas, bet būs gan čeks, gan iespēja protestēt, ja būs kādas pretenzijas

Tāpēc, ka ir par maz ar to, ka Tev vnk ielaiž filleri lūpās. Nepieciešama skaista forma. Un ir jāiet pie meistara, kas to dara vismaz 10 beibēm dienā. Esmu bijusi gan pie Elīnas, gan Kiras no Botox land, gan vienas meistares Jelgavā. Par Grinfeldi un Leilu - bizness, viena taisa un tik pie otras sūta šķīdināt.
Ko vēl iesaku - neskatieties uz darbiem IG, daudzas svešus darbus uzdod par saviem, jautājiet meitenēm ar skaistām lūpām, kur viņas taisījušas. Es labāk eju pie meistara ar lielu pieredzi un skaistiem rezultātiem, reālām atsauksmēm, nevis uz klīniku, kur nebūs ne forma, nekā. Man ir svarīgs rezultāts.
18.02.2025 19:15 |

Reitings 44
Merilda @ 18.02.2025 19:15

Tāpēc, ka ir par maz ar to, ka Tev vnk ielaiž filleri lūpās. Nepieciešama skaista forma. Un ir jāiet pie meistara, kas to dara vismaz 10 beibēm dienā. Esmu bijusi gan pie Elīnas, gan Kiras no Botox land, gan vienas meistares Jelgavā. Par Grinfeldi un Leilu - bizness, viena taisa un tik pie otras sūta šķīdināt.
Ko vēl iesaku - neskatieties uz darbiem IG, daudzas svešus darbus uzdod par saviem, jautājiet meitenēm ar skaistām lūpām, kur viņas taisījušas. Es labāk eju pie meistara ar lielu pieredzi un skaistiem rezultātiem, reālām atsauksmēm, nevis uz klīniku, kur nebūs ne forma, nekā. Man ir svarīgs rezultāts.
es te runāju par to, ka šis personas ņem atbildību uz sevi. Ja kas, tad bezmaksas sakārtos, izšķīdinās utt. Nevis pateiks “jūsu problēma” ka izdarīja Elīna.
18.02.2025 19:22 |

Reitings 21
Reģ: 06.07.2020
Es pie Elīnas esmu bijusi divas reizes un noteikti ietu vēlreiz. Pēc pirmās reizes ilgi un labi turējās, nekādu kunkuļu, nekāda pampuma, zilumu, rezultāts patīk. 0,5 ml visur maksā ap 200 EUR, pilnīgi adekvāta cena. Man vienmēr bija laba komunikācija, laicīgi atbild, iepriekš atgādina par pierakstu, pirms procedūras gan pati uzdeva jautājumus, gan atbildēja uz maniem, deva ieteikumus, un procedūras laikā tās sāpes bija minimālas. Ar tām vispār būtu jārēķinās katrai, jo tomēr katrai ir arī individuāls sāpju slieksnis.
Par šķīdināšanu un garantijām - pie zobārsta liek parakstīt papīru, ka uzņematies risku, ka var izkrist zobs vai labošanas laikā var tikt bojāts kāds cits zobs utml. Arī ārstniecības iestādes neuzņemas atbildību par šādiem riskiem😀
Žēl, ka tev tāda pieredze, bet katram var būt sava pieredze un tas nenozīmē, ka meistars ir slikts. Man bija viena meistare, pie kuras bija gan laba, gan slikta pieredze😀 jums pagādījās sliktāka pieredze, man, savukārt, dubultā ļoti laba pieredze un noteikti ne man vienai :)
18.02.2025 21:30 |

Reitings 44
Stāsts ir par to, ka viņai pilnīgi vienalga uz klientēm.
18.02.2025 22:42 |

Reitings 44
Ja vēl kāda šaubas par viņas profesionalitāti, pieliku bildi cik briesmīgi izskatās Ābolinas darbs.
https://drive.google.com/file/d/13mxEAMBiZuP3-LqOc9TQj2NikzVduNQi/view?usp=drivesdk
18.02.2025 22:48 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits