Rumblerx @ 18.02.2025 14:15Elīnai Àboliņai ir àrsta izglītība?
Man Evijas Rodkes klīnikā (Aesthetica) 0,4 ml bija nedaudz virs 300€. Arī tur atsāpinošo krēmu nelika, kas ir pilnībā normāli, jo nav nepieciešamība, jo kā jau te kāds minēja - pašā injekcijā ir lidokaīns. Elīnai ir tendence taisīt pīļu lūpas, bet to jau pēc viņas pašas lūpām un darbiem var pateiktMaryGrK @ 18.02.2025 15:55Meitenes, dārgas es padalījos ar savu pieredzi lai pasargāt citus.
Viņai ir cenas NAV lētas. 0.5 -200€
Nav nekādas garantijas, ka klīnika būs labāk!
Viņa pozicionē sevi ka PREMIUM.
Es meklēju labāko. Ārstu, no Latvijas un tt. Negāju lai ietaupīt.
SantaC @ 18.02.2025 10:47Es uz tādiem kantoriem, kur nedod čekus nekad neietu.
labāk tad taisīt vai pie M.Grinfeldes (tur 100% viņa būs atbildīga) vai pie @annakosmetologsmierīgā @ 18.02.2025 18:07Biju apsvērusi lūpu fillerus taisīt pie dr.Āboliņas, bet tagad sāku šaubīties. Kur jūs ieteiktu labāk taisīt? Kur bijusi vislabākā pieredze un kādas izmaksas par 1ml?
pie Ēlinas nekad mūža. Labāk vēl palasīt un padomāt. Ja, ir arī labas atsauksmes. Bet 80% ir sliktas. Arī sūdzības.lv ir.mierīgā @ 18.02.2025 18:07Biju apsvērusi lūpu fillerus taisīt pie dr.Āboliņas, bet tagad sāku šaubīties. Kur jūs ieteiktu labāk taisīt? Kur bijusi vislabākā pieredze un kādas izmaksas par 1ml?
Nevienai no minētajām nav atbilstošas medicīniskās izglītības, lai ar to varētu nodarboties Latvijā. Kur jūs tās kaktu kantoru krievuškas izrokat un kāpēc neejat uz normālām privātajām klīnikām, pie sertificētiem ārstiem? 🤦♀️ Cenas ir līdzīgas, bet būs gan čeks, gan iespēja protestēt, ja būs kādas pretenzijasMaryGrK @ 18.02.2025 19:00Labak labāk tad taisīt vai pie M.Grinfeldes (tur 100% viņa būs atbildīga) vai pie @annakosmetologs
Uzzināju par viņiem pēc Elīnas un nožēloju ka nezināju ātrāk. Iztērēju naudu. Iešu šķīdināt…
pēc pieredzes var redzēt, ka ārsta izglītība nav garants ka viss būs labi! Ārstam ir vienalga šajā gadījumā! Skataties uz tehniku un kāda speciālistam ir attieksme! Čeku var dabūt ne tikai klinika ))) Āboliņas kundze ir ārsts, bet strāda tik slikti, ka tikai kauns.Lizavay @ 18.02.2025 19:09Nevienai no minētajām nav atbilstošas medicīniskās izglītības, lai ar to varētu nodarboties Latvijā. Kur jūs tās kaktu kantoru krievuškas izrokat un kāpēc neejat uz normālām privātajām klīnikām, pie sertificētiem ārstiem? ?♀️ Cenas ir līdzīgas, bet būs gan čeks, gan iespēja protestēt, ja būs kādas pretenzijas
Lizavay @ 18.02.2025 19:09Nevienai no minētajām nav atbilstošas medicīniskās izglītības, lai ar to varētu nodarboties Latvijā. Kur jūs tās kaktu kantoru krievuškas izrokat un kāpēc neejat uz normālām privātajām klīnikām, pie sertificētiem ārstiem? ?♀️ Cenas ir līdzīgas, bet būs gan čeks, gan iespēja protestēt, ja būs kādas pretenzijas
es te runāju par to, ka šis personas ņem atbildību uz sevi. Ja kas, tad bezmaksas sakārtos, izšķīdinās utt. Nevis pateiks “jūsu problēma” ka izdarīja Elīna.Merilda @ 18.02.2025 19:15
Tāpēc, ka ir par maz ar to, ka Tev vnk ielaiž filleri lūpās. Nepieciešama skaista forma. Un ir jāiet pie meistara, kas to dara vismaz 10 beibēm dienā. Esmu bijusi gan pie Elīnas, gan Kiras no Botox land, gan vienas meistares Jelgavā. Par Grinfeldi un Leilu - bizness, viena taisa un tik pie otras sūta šķīdināt.
Ko vēl iesaku - neskatieties uz darbiem IG, daudzas svešus darbus uzdod par saviem, jautājiet meitenēm ar skaistām lūpām, kur viņas taisījušas. Es labāk eju pie meistara ar lielu pieredzi un skaistiem rezultātiem, reālām atsauksmēm, nevis uz klīniku, kur nebūs ne forma, nekā. Man ir svarīgs rezultāts.