Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Nesaprotamas sāpes.

Reitings 6
Reģ: 09.11.2024
Sveikas pieredzējušās Mammas.
Jau vairāk kā mēnesi, ilgāk pastaigājot, vai ne no kā - parādās sāpes makstī. (otrais trimestris) Brīžiem sāp tā, ka nostāvēt nevar, gribas apsēsties.
USG viss kārtībā, analīzes labas, ārsti nevar atrast cēloni, sāpes ar grūtniecību nav saistītas.
Vai kādai ir bijis līdzīgi? Ārsts lika dzert magniju pēc vajadzības un nošpu.
08.02.2025 13:14 |

Reitings 76
Reģ: 24.09.2024
Dzemde spiež uz starpeni, rada spiedienu un nerviem, no ta ari var sapet, palasi angliski google forumos, ticu ka atradisi kaut ko
08.02.2025 18:01 |

Reitings 72
Reģ: 04.04.2020
Sveika! Varbūt vari aprunāties ar savu ārstu, pie kuras esi uzskaitē par grūtnieču jostu? Ar pirmo bērnu es katru dienu lūdzos, lai ātrāk pienāk dzemdības, tad dūra, tad vilka, tad sāpēja..Es atceros, ka man ļoti labi palīdzēja tā josta.
Bet vispār tas ir ok, ja ir tādas sajūtas, bēbītis aug un viņam vajag arvien vairāk vietas, it sevišķi, ja USG viss ir kārtībā.
Jauku gaidīšanas laiku! 🩷
09.02.2025 23:13 |

Reitings 367
Reģ: 17.05.2022
Man arī tā bija. Pilnīgi pareizi saka meitenes, ka tas ir dzemdes spiediens uz visu lejasdaļu, vienā brīdī, kad bērns būs jau krietni liels, tas beigsies, jo smaguma punkts vairs nav tik izteikti fokusēts, bet it kā izlīdzinās.
10.02.2025 14:37 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits