Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Kāds jums ir darbs

10 gadi
Reitings 549
Reģ: 29.01.2009
Sveiki. Gribēju padiskutēt par darbu,lai apmēram saprastu kāda ir darba tirgus situācija pašlaik. Vairāk interesē pieredze tiem,kas strādā biroja darbu.
1. Vai strādājat ofisā,no mājām vai hibrīda vidē? Cik apkārt dzirdu,daudzi kopš kovidlaika ir sākuši strādāt attālināti un tā tas ir palicis,bet citus sauc atpakaļ uz ofisu. Man pašai priekšniecība atbaksta tikai 100 %klātieni.
2. Kādi ir bonusi. Mums tikai apdrošināšana,nekas vairāk.
3. Kāda ir slodze? Mums liela,apvieno vairākus amatus,par aizvietošanu nemaksā,krauj tik virsū. Jautāju,jo jau ilgu laiku domāju par to,ka droši vien jāmaina darbs,bet bail uzrauties uz vēl sliktāku,tāpēc gribu saprast vai tā tāda vispārēja tendence,ka ekonomē uz visu,samazina štatus,apvieno vairākus darbus pa 1 algu,utt.vai arī mana darba vieta tiešām nav laba un ar steigu jāmeklē kas cits
29.01.2025 19:47 |

Reitings 61
Reģ: 21.10.2024
Domāju, ka katram darba devējam citada attieksme. Parasti cik dzirdu no apkartejiem neviens neiebilst pret stradašanu attalinati.
Stradaju arzemes, biroja(9-18). Labpratak no offisa stradaju, bet ja saruna var ari no majam. Esmu braukusi celojumos uz Latviju un dazreiz darbu ņemu līdzi. Bonusi tādi paši, kā daži darba devēji Latvijā sniedz saviem darbiniekiem. Veselības apdrošināšana, daļēji apmaksāta ēdināšana, 13tā alga, koorporativās ballītes (ja var saukt par bonusu). No draugiem Latvijā dzirdu ka līdzīgi.
Reizi gadā drusku pie algas pieliek (atkarīgs no tā cik labus rezultātus sniedz), bet manuprāt visur tā jābūt.
Ja augstaks amats tad gan jau traucēs pēc darba laika ārkārtas sitacijās.
Ja viss tiešām tik slikti, tad pilnīgi noteikti vari atrast darbiņu kur tevi novērtēs. Ja zini ko vēlies varbūt pat linkedin vari atrast kko. Noteikti kāds meklē darbiniekus attālināti
29.01.2025 20:12 |

Patīk
Reitings 2383
Reģ: 03.11.2023
Nemācēšu komentēt par stiuāciju ofisos, bet tu noteikti paralēli vari apošņāties un nosūtīt pieteikumus vakancēm, aiziet uz kādu interviju, visu izrunāt. Tā arī sapratīsi, kas sagaida, ko vari dabūt, cik pieprasīta būsi.
Protams, viens ir darba intervija, reālā darba situācija var atšķirties, bet vismaz par bonusiem un visām oficiālajām lietām skaidrība būs.
29.01.2025 21:05 |

10 gadiPatīk
Reitings 4516
Reģ: 31.10.2010
Strādāju tikai klātienē, bet man citādi nemaz nevar. Ja es savu darbu aiznestu uz mājām, mani droši vien cietumā ieliktu.
Reizi gadā vienmēr ir prēmija. Ir veselības apdrošināšanas polise, piemaksas par konkrētiem sasniegumiem, brīvdiena dzimšanas dienā. Par bonusu uzskatu arī to, ka brīvdienās un atvaļinājumu laikā darbs patiešām ļauj atpūsties, nezvanās un netraucē.
Viena vesela slodze, 40h nedēļā.
29.01.2025 21:20 |

Reitings 485
Reģ: 03.08.2022
Strādāju tikai birojā, jo man līdz darbam ir 5 min ar mašīnu, mājās nav darba atmosfēras, patīk birojā ar kolēģiem. Plus vienkāršāk komunicēt ar padotajiem.
No bonusiem , regulāri nelielas prēmijas, ja kopējais mēnesis labi nostrādāts. Un ikgadējā algas lieluma prēmija. Var tikt arī kādā ceļojumā. Ir veselības polise.
Slodze kā vadītājai nav maza, bet man ļoti patīk savs darbs. Jā, jāstrādā ir arī atvaļinājumos, esmu strādājusi arī brīvdienās. Bet ja esmu nogurusi varu paņemt kādu piektdienu vnk brīvu, to nerēķina nost no atvaļinājuma, principā apmaksāta darba diena. Man ir foršs priekšnieks, super kolēģi, principā otrā ģimene. Cik skatos apkārt manā jomā viss okei, ja ir izglītība, pieredze, algas ir stipri virs vidējā.
29.01.2025 21:41 |

10 gadi
Reitings 549
Reģ: 29.01.2009
Inna86, kādā darbības jomā strādā,ja nav noslēpums?
29.01.2025 21:48 |

Reitings 2116
Reģ: 05.07.2024
Nosacīti strādāju ofisa darbu (8-17, bet nav problēmu arī 9os sākt, un, ja ir nepieciešamība varu ātrāk doties prom), viena vesela slodze, attālināti nav iespējams, jo sanāk strādāt ar specializētām iekārtām,kuras nav iespējams paņemt uz mājām, no bonusiem - veselības apdrošināšana(iekļauts principā viss, kas saistīts ar veselību - analīzes, stacionārs, masāžas, sporta zāle, zobārsts, higiēnists 2x gadā bez maksas), 13tā alga, apmaksātas pusdienas ar iespēju pašai izvēlēties no kurienes sūtīt, atvaļinājumā arī neviens netramda, esam salīdzinoši mazs kolektīvs, tāpēc koorporatīvi gan mums nav, bet nejūtu to kā mīnusu😆 Katru gadu tiek pacelta alga.
29.01.2025 21:49 |

Reitings 485
Reģ: 03.08.2022
Nellija @ 29.01.2025 21:48
Inna86, kādā darbības jomā strādā,ja nav noslēpums?

Esmu multifunkcionāla, parasti par šīm vakancēm šausminās, bet man totāli nav garlaicīgi, kategoriju vadība, loģistika, pārdošana, vēl visādi juridiskie darbi līgumi utt. Tā, tas notiek nelielos uzņēmumos, ziņu arī dažu citu kolēģu pienākumus, lai varu aizvietot krīzes gadījumos.
29.01.2025 22:05 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits