Komunikācija

Reitings 123
Reģ: 01.03.2019
Sveikas.
Situācija:
Draugs aizdodas uz sporta treniņu un pēc tam uz bāru ar draugiem, kas darbojas līdz 24:00. Ierodas mājās pēc plkst. 2:00.
Vai tas būtu pašsasprotami no viņa puses, ka viņš padotu ziņu, ka aizbrauks citur tālāk vai arī man būtu jāprasa, kur viņš ir?
Es uzskatu, ka tas ir tikai normāli un cilvēcīgi, ja painformē savu cilvēku, ka vēl nebūs mājās, lai negaida, bet viņš uzskata, ja man interesē, lai pati prasu, viņam nav jāatskaitās.
Ko Jūs domājat?
04.01.2025 02:18 |

10 gadi
Reitings 82
Reģ: 08.07.2014
Es laikam saceltu paniku, ja netiek dota nekāda ziņa. Kaut kā pārāk mani ir aizķēruši tie nesenie gadījumi, kad jauns čalis un sieviete pēc ballītes nepārnāca. Tīri drošības dēļ jau vien ir jāpainformē.
06.01.2025 17:35 |

Reitings 962
Reģ: 13.06.2024
Lai gan autore saka, ka šīs nav FWB tipa attiecības, man izklausās, ka ir gan. Bet ne jau autores, bet gan viņas čaļa prātā. Līdz šim, redz, ir bijis brīvs un darījis, ko grib, neizprot atbildību un cieņu vienam pret otru. Tāpat katras brīvdienas pavada ārpus mājas un, cik noprotu, tad ne jau savas otras pusītes kompānijā. Līdz ar to man tēmas autorei ir sliktas ziņas, jo man šķiet, ka vienīgā, kura tajā duetā uzskata, ka viņi ir attiecībās, ir pati tēmas autore. Čalis kā dzīvoja brīva cilvēka dzīvi, tā dzīvo joprojām. Vienīgā atšķirība tajā, ka vairs nedzīvo viens un ir regulārs sekss. Piedošanu, ja skarbi. Tas, ko nesaprotu, ir tas kāpēc jāčakarē sava dzīve un jāpazaudē savas dzīves labākie gadi, esot kopā ar tādu čuvaku, kuram laikam jau 3 gadus joprojām nedalec, ka viņš ir attiecībās.
06.01.2025 23:12 |

Autorizēts lietotājsModerators
Reitings 6782
Reģ: 13.11.2016
ronnie @ 06.01.2025 23:12
Lai gan autore saka, ka šīs nav FWB tipa attiecības, man izklausās, ka ir gan. Bet ne jau autores, bet gan viņas čaļa prātā. Līdz šim, redz, ir bijis brīvs un darījis, ko grib, neizprot atbildību un cieņu vienam pret otru. Tāpat katras brīvdienas pavada ārpus mājas un, cik noprotu, tad ne jau savas otras pusītes kompānijā. Līdz ar to man tēmas autorei ir sliktas ziņas, jo man šķiet, ka vienīgā, kura tajā duetā uzskata, ka viņi ir attiecībās, ir pati tēmas autore. Čalis kā dzīvoja brīva cilvēka dzīvi, tā dzīvo joprojām. Vienīgā atšķirība tajā, ka vairs nedzīvo viens un ir regulārs sekss. Piedošanu, ja skarbi. Tas, ko nesaprotu, ir tas kāpēc jāčakarē sava dzīve un jāpazaudē savas dzīves labākie gadi, esot kopā ar tādu čuvaku, kuram laikam jau 3 gadus joprojām nedalec, ka viņš ir attiecībās.

Precīzi.
07.01.2025 08:25 |

Reitings 3720
Reģ: 11.04.2023
ronnie @ 06.01.2025 23:12

Čalim viss pielec, vienīgi autorei nepielec, ka tās ir FWB attiecības.
Varbūt vēl trakāk un nekāda F pat nav, vienkārši WB.
Pasaulē tagad FWB un situationship ir modes kliedziens, bet uzskatu, ka tās nav nekādas attiecības, bet kārtējā manipulācija, batonu spraušana, lai ielīstu biksītēs bez atbildības.
07.01.2025 10:23 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits