Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Neliela sāpīte

Reitings 4
Reģ: 17.06.2024
Labdien!
Gribēju izkratīt savu bēdu.
Esmu kopā ar savu vīru jau 4 gadus, kopā audzinam 1 bērnu. Mājās esot esam ļoti mīļi viens pret otru un tā, vispār nevarētu sūdzēties, taču, kad viņš ir prom, un viņam zvanu kaut ko jautāt, citreiz viņš man vēsāk atbild. Tajos brīžos dzirdu, ka tuvumā ir cilvēki. Ikdienā mēs viens otram diezgan bieži izsakām frāzi "Es tevi mīlu, bučas", arī kad viņš ir veikalā, bet esot ar tuvākiem cilvēkiem, saviem džeku draugiem, tad ir tas vēsums dažkārt, arī liekas, ka runa ir neveikla.
Vienreiz pirms aptuveni gada pateica man, ka nespēj savu vīriešu draugu priekšā pateikt man "Es tevi mīlu" pa telefonu, tas esot nepierasti un grūti. Es saprastu, ja būtu kopā ilgstoši, bet jā.
Protams, es kā nedaudz apaļīgāka meitene ņemu to personīgi un uzreiz domāju - gan jau puse no viņiem zina, kā es izskatos, un viņam no tā ir kauns, tāpēc. Bet varbūt es kļūdos, jo vienmēr ir teicis, ka es viņam patīku tāda, kāda esmu.
Mans jautājums jums - vai tiešām tā ir viena tāda maza daļiņa, kas nav tik būtiska un tā mēdz tiešām būt, vai arī varētu būt, ka viņš kaunas no manis, tāpēc ir tā?
Dažkārt mazliet tas iesāpas, bet nezinu. Varbūt es tikai uzvedos kā tīņu meitene tagad. :D
17.12.2024 17:20 |

Reitings 1853
Reģ: 11.04.2023
Vienīgais kurš uzvedās, kā tīnis ir tavs vīrs...
17.12.2024 17:24 |

Reitings 1102
Reģ: 31.01.2023
Pa ielu ejot, šis iet metru pa priekšu un nekad neiedos buču publiskā vietā? Nu i nafig tādu.
17.12.2024 18:35 |

10 gadi
Reitings 3626
Reģ: 29.01.2009
Autore, cik Tev gadu?
17.12.2024 18:51 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits