Kārena @ 17.06.2025 18:37Redzējāt, ko Timmas tētis bija storijos ielicis? Padauza Sedokova sanāk, ka pēdējā dienā, kad to var darīt, tomēr pieteikusies mantojumam. Maita!
https://www.instagram.com/reel/DLAFNpBuyDw/?igsh=MTdkZmd4djV2YXJvOQ==
Kuce kas kuce. Ierakstīju viņas storijā ka ir šļuha, uzreiz tik bloķēta. Cerams karma atmaksās. Narcise un egoiste.Kārena @ 17.06.2025 18:37Redzējāt, ko Timmas tētis bija storijos ielicis? Padauza Sedokova sanāk, ka pēdējā dienā, kad to var darīt, tomēr pieteikusies mantojumam. Maita!
https://www.instagram.com/reel/DLAFNpBuyDw/?igsh=MTdkZmd4djV2YXJvOQ==
A Tev tas kas? Dzīvo savu laimīgo dzīvi!Ariete @ 19.06.2025 09:52Ieraudzīju interesantu lietu.
nick_mart_ ir vecās kļuškas sedokovas jāklis? Salicis bildes ar kļušku 15.decembrī, kopā bijuši Dubajā.
Pēc 2 dienām Jānis aizgāja no dzīves..
Tas tikai pierāda kāda ma*ķele ir kļuška sedokova.
Kāpēc tu man saki ko man darīt? 🤣 Te ir tēma par Timmu, ja nepatīk lasīt, vācies prom.Aniia @ 19.06.2025 09:58A Tev tas kas? Dzīvo savu laimīgo dzīvi!
Tak vācies pati, neaudzinātā kļuška. Tu Sedokovai tik ūdeni vari pienest.Ariete @ 19.06.2025 10:05Kāpēc tu man saki ko man darīt? ? Te ir tēma par Timmu, ja nepatīk lasīt, vācies prom.
viņa jau tur vairākos šovos padraiskojusies un bija kompromāti.Ariete @ 19.06.2025 09:52Ieraudzīju interesantu lietu.
nick_mart_ ir vecās kļuškas sedokovas jāklis? Salicis bildes ar kļušku 15.decembrī, kopā bijuši Dubajā.
Krievu dirsu laiža tu! Noteikti arī esi uzpumpēta pīle un golddiggere, tāpēc to rašku atbalsti. 🤢🤡Aniia @ 19.06.2025 11:39Tak vācies pati, neaudzinātā kļuška. Tu Sedokovai tik ūdeni vari pienest.
Ariete @ 19.06.2025 23:28Kā vispār var atbalstīt kaut kādu vecu mauku kas paspēja jau pat pieteikties uz mantojumu vīram, ar kuru viņa izšķīrās. Un tak teica, ka viņam nekā nav. Drausmas.
viņš gad. nav gejs?Ariete @ 19.06.2025 09:52Ieraudzīju interesantu lietu.