Varbūt arī ir čigāniete. Sana nav ne latviešu, ne krievu vārds.Kurmītis @ 01.03.2025 03:17
Jā, cik interesanti, ka kaut kādas sanas ģimenei Jānim jāpateicas, ka dzīvē ko sasniedzis, nevis tēvam, kurš viņu trenēja? Kāds tad ir uzvārds saņas “ bagātajai” ģimenei? Vai tu maz esi to sanu redzējusi kāda bija pirms visām plastikām? Kā čigāniete.
GlorijaGrevcova @ 01.03.2025 11:24
Linku/bildi studijā, lūdzu
Rumblerx @ 28.02.2025 16:44Tàdi paši kompleksi un zems pašvèrtèjums ir arī Sanai, ja jau reiz nesakràmè koferi pèc kàjas paslīdèšanas bet piedod.
Tàdi ne tàdi kompleksi, bet Sanai arī problèmas ar pašvèrtèjumu spiežas àrà. Jàturàs pie kràna, lai gan kràns uzskatàmi paràda, ka viņamSano @ 28.02.2025 22:59
Ne gluži tādi paši. Ja sievietei nepārtraukti vajag pašapliecināties, ka var dabūt jebkuru krānu un vēl uzstājīgi, par katru cenu panākt, kad tas krāns pamet ģimeni norāda uz zemu pašcieņas līmeni. Vēl tās ntās plastikas...neapmierinātība ar izskatu, izskatās pēc slimīgas vēlmes būt labākajai. Un 100punkti domāja, ka noceļot citas veci, uzreiz ir labāka par otru sievieti. Diemžēl tas ir pašapmāns, uz mirkli protams arī ir tā uzvarētājas eiforija, bet šī ātri pagaist un arī krāns apnīk, vajag ko mainīt un... rezultātu jau mēs redzam.
Kurmītis @ 01.03.2025 12:58
Bilde ir, bet nevaru šeit pievienot. Varu uz e-mail. nosūtīt.
Rumblerx @ 01.03.2025 16:44Tàdi ne tàdi kompleksi, bet Sanai arī problèmas ar pašvèrtèjumu spiežas àrà. Jàturàs pie kràna, lai gan kràns uzskatàmi paràda, ka viņam
viņa po, ja laiž savu kranu pa labi un kreisi. Arī Sanai veiktas plastiskàs, injekcijas, filleri utt. Mūžīgà čīkstèšana par +\- paris “liekiem” kilogramiem. Eklērītis - šausmas, šausmas, nenoturējos ak vai ak vai. Nu smieklīgi nu. Kompleksu màktas sievietes.
Sanas ģimenei nav jāpateicas Jānim.😄 Un viņa nāk no Ventspils, tur tas nav nekas wow, Pārventa lielākoties ir pilna ar čigāniem, un?Kurmītis @ 01.03.2025 03:17
Jā, cik interesanti, ka kaut kādas sanas ģimenei Jānim jāpateicas, ka dzīvē ko sasniedzis, nevis tēvam, kurš viņu trenēja? Kāds tad ir uzvārds saņas “ bagātajai” ģimenei? Vai tu maz esi to sanu redzējusi kāda bija pirms visām plastikām? Kā čigāniete.
esmu redzejusi arī gaišus čigānus.qwe @ 02.03.2025 16:24Nu kāda no sanas čigāniete, varbūt ļoti attāla. Cigankām acis melnas, āda tumša, vai arī ši kā Džeksons nobalinajās?
un cik tad tur no čigāna? Tas ka vecvecvevteva bija čigāns?Mia6 @ 03.03.2025 15:16esmu redzejusi arī gaišus čigānus.
jaaaaaaaa!!! Rādiet nu šu' 🐒GlorijaGrevcova @ 01.03.2025 17:10
Failos derētu ielikt, lai visām bļāvējām par to, cik Sana dabīga, būtu redzams
ārprāts, cik negaidīti...cory @ 10.03.2025 10:05Tām kuras te teica, ka Sedakova uz Jāņa nāves haipa uzbliezīs albūmu par to, cik ļoti Jāni mīlējusi, bija taisnība: https://www.santa.lv/raksts/personibas/tu-sabradaji-musu-milestibu-ar-neredzetu-nezelibu.-sedokova-esot-gatava-runat-72203
Nelielu dziesmas fragment Anna svētdienas vakarā publiskojusi sociālajos tīklos. Tajā ir vārdi: Kāpēc tu salauzi man sirdi? Es nepaspēju attapties. Salauzi tā, kā gribēji, tas tiešām paliks atmiņā uz mūžu. Samīdīji mūsu mīlestību ar neredzētu, dīvainu nežēlību. Lūk, paskaties, esmu nosalusi bezdibeņa malā
Uz tādu krievu duņķu fona, jā. Kurām apaļi ģīmji, uzrauti deguni un mazas ačeles.Kurmītis @ 01.03.2025 13:07
Tapēc jau Timma pret viņu arī slaucīja kājas un krāpa. Necienīja viņu, jo bija tāda lupata, kura mantkārības dēļ uz naudu bija gatava klusēt un piedot. Un nevajag te piepīt arī koju laiku pelmeņus, kad viņi bija tikai draugi, tā teikt čomi, nevis pāris vēl vai bērnu. Pat maitai Sedakovai ir kaut kāda pašcieņa. Es iesmēju, ka viņu žurnāliste nosaukusi- aristokrātiska āriene!? Kur viņa ir redzējusi aristokrātus ar piepūstām lūpām un piešūtiem pupiem? Tad jau Sedakova arī aristokrāte ?
Kurmītis @ 01.03.2025 13:07
Tapēc jau Timma pret viņu arī slaucīja kājas un krāpa. Necienīja viņu, jo bija tāda lupata, kura mantkārības dēļ uz naudu bija gatava klusēt un piedot. Un nevajag te piepīt arī koju laiku pelmeņus, kad viņi bija tikai draugi, tā teikt čomi, nevis pāris vēl vai bērnu. Pat maitai Sedakovai ir kaut kāda pašcieņa. Es iesmēju, ka viņu žurnāliste nosaukusi- aristokrātiska āriene!? Kur viņa ir redzējusi aristokrātus ar piepūstām lūpām un piešūtiem pupiem? Tad jau Sedakova arī aristokrāte ?
cory @ 13.03.2025 11:35
Sana mantkārības dēļ gatava piedot un klusēt? Nez ko jūs pašas darītu, ja būtu visu savu dzīvi pakārtojušas vecim un šis jūs tagad plikas un nabagas ar bērnu gribētu izlikt uz ielas dēļ kaut kādas krievu duņkas? Dzīvoklis bija mazākais, kas viņai pienācās, pēc laulībā pavadītā laikā. Un vispār tad jau Vizla vēl vairāk matkārīga nekā Sana, ja jau gatava par dzīvokli klusajā centrā UN mersi klusēt. KP jau arī attiecību laikā nebija nekāds zelta gabaliņš un aizgāja pie marokiešu dāmas.