motīvs kādam galinat viņu?Vivian10 @ 05.02.2025 16:53Timma, pēc lasītās informācijas bija normāli sadzēries. Vai, cilvēks būdams pamatīgā reibumā, tiešām spētu sasiet šādu mezglu.. aprēķināt trajektoriju, kur viņam jākarājas, lai reāli pakārtos( viņš bija 2m vairāk), plus viņš nelietoja krievu alfabētu, sarakstoties krieviski. Atstātā ziņa bija rakstīta ar krievu alf. burtiem..
Tur ir vairāk jautājumu nekā atbilžu
Parādi, Sedokova un dzīvokļi..qwe @ 05.02.2025 17:42motīvs kādam galinat viņu?
kas vēl ir interesanti, viņu iznesa no pilnīgi citas kāpņu telpas, nevis no tā moteļa Apelsīna kāpņu telpas. Viņu atrada citā kāpņu telpā.qwe @ 05.02.2025 17:42motīvs kādam galinat viņu?
pa lielam sievietes tikai nemāk siet mezglus, tāpēc arī maz ir sieviešu, kuras izmanto pakāršanos kā pašnāvības veidu.Vivian10 @ 05.02.2025 16:53Timma, pēc lasītās informācijas bija normāli sadzēries. Vai, cilvēks būdams pamatīgā reibumā, tiešām spētu sasiet šādu mezglu.. aprēķināt trajektoriju, kur viņam jākarājas, lai reāli pakārtos( viņš bija 2m vairāk), plus viņš nelietoja krievu alfabētu, sarakstoties krieviski. Atstātā ziņa bija rakstīta ar krievu alf. burtiem..
Tur ir vairāk jautājumu nekā atbilžu
tajā kurā pēc domofona video viņš cukā lauzās iekšā? Tad sanāk, ka tālāk viņš iegāja kādā dzīvoklī, kur viņu sagaidīja sedokovas killeri, kas šamo nožņaudza un pēc tam pameta paģītī?Vivian10 @ 05.02.2025 18:09kas vēl ir interesanti, viņu iznesa no pilnīgi citas kāpņu telpas, nevis no tā moteļa Apelsīna kāpņu telpas. Viņu atrada citā kāpņu telpā.
qwe @ 05.02.2025 18:21tajā kurā pēc domofona video viņš cukā lauzās iekšā? Tad sanāk, ka tālāk viņš iegāja kādā dzīvoklī, kur viņu sagaidīja sedokovas killeri, kas šamo nožņaudza un pēc tam pameta paģītī?
Nav jau zināms kas ar telefona vēsturi, vai to nestāsta vai telefona pazudis, un visparejo izmeklēšanu...diez vai Krievijā kāds tur baigi ko izmekle
Ļoti iestudēts. Video, kur viņa žēlo sevi, vienā brīdī izklausās, ka piemirsa tekstu, kas jārunāEmilijaArm @ 05.02.2025 19:24Sedokovai atkal storiji tikai par sevi vien, par sevi vien. Katrs teikums sākas ar "Es, man".
ronnie @ 05.02.2025 23:02Sasmējos par to teksta daļu, kurā viņa raksta, ka neatceras cilvēkus sev blakus, atceras tikai ārstus, kuri viņu glāba. Glāba? No kā, b*in? Ne vārda par mirušo cilvēku, tikai "es, es, man, man". Pofig par visu pārējo, galvenais ierakstīt, ka viņu, redz, glāba ārsti. Lētā aktrise.
Tas ir šausmas. Nenormāla narcise. Nav brīnums ka noveda.Paprika @ 06.02.2025 11:20Nu labi, tie Annas storiji tiešām - labāk tad nebūtu teikusi neko… tāda cietēja. Nav tā, ka bijušais vīrs bija desmit gadus… tikko tikai šķīrušies un nekādas līdzjūtības vai kaut viens vārds par viņu. Tikai pašai grūti, jo sabiedrības nosodījums un nevar cepuri kult kā kādreiz
Vivian10 @ 05.02.2025 18:05Parādi, Sedokova un dzīvokļi..