ashwanagwa @ 23.01.2025 16:43
Ja ne v politike - nevienam nevajadzētu būt šādam uzskatam. Bet tā kā dēls skrēja uz turieni, varbūt visai ģimenei tas ir normāli. Bet ja tas nebūtu krievu šovs, tāpat visi šie šovi un raksti ir cirks. Nevar ietekmēt svešus taro licējus, bet var pašam nepiedalīties un nestāstīt, ko Jānis teicis, kad bloķējis, kā jaunais suns pārvests utt, ko Jāņa tēvs dara visu laiku. Šie gandrīz katras dienas raksti veicina to, tavuprāt, debilo komentāru rašanās. Ja tādu publicitāti grib, tad jāsaprot, ka būs arī pretēja viedokļa komentāri. Patiesību jāmeklē policijā vai prasot no līdzcilvēkiem tiešām noderīgu info kā kameru ieraksti (nejau kur Anna ar kādu citu ņemas) un līdzīgi.
Rietumusawle @ 23.01.2025 16:59
Tiesi ta. Un ari ar crazy režīmu suni var sapotēt pirms aizbraukšanas. Katra štata savi likumi bet piemēram trakumsērgas pote kur es dzīvoju ir uz trīs gadiem. Tiešām jābeidz attaisnot pieauguša vīrieša rīcības. Timma nevis sports bija galvā, bet skriešana pakaļ Anna un pofig par suni.
sivenssivenamdraugs @ 23.01.2025 20:24
To suni viņam Anna kā pārsteigumu sagādāja un uzdāvināja, pēc iepriekšējā suņa nāves. Pats to sev nesarūpēja, ja nu kas.
Ariete @ 23.01.2025 22:56https://www.santa.lv/raksts/personibas/sedokova-pametusi-slimnicu-un-sniegusi-liecibu-timmas-lieta.-esot-atsifreta-basketbolista-pedeja-balss-zina-71077/
Eskortniece mierīgi dzīvo savu dzīvi...
cory @ 24.01.2025 04:21
«Svētku brīvdienas viņa pavadīja Maiami, un tas viņai palīdzēja novērst domas un atjaunoties,» tā producents.
Interesanta izvēle viņai svētku brīvdienām, ņemot vērā, ka īsti nekas viņu ar Miami vairs nesaista. Man visu laiku likās, ka viņa tur bija tikai tāpēc, ka Timma centās tikt iekšā NBA. Nelikās, ka viņiem tur būtu kādi tuvi draugi, pie kuriem tagad braukt un pavadīt brīvdienas.
Nu, kur palika tā dāma, kura teica, ka sedokova neko nedara un sēro? :Dcory @ 24.01.2025 04:21
«Svētku brīvdienas viņa pavadīja Maiami, un tas viņai palīdzēja novērst domas un atjaunoties,» tā producents.
Interesanta izvēle viņai svētku brīvdienām, ņemot vērā, ka īsti nekas viņu ar Miami vairs nesaista. Man visu laiku likās, ka viņa tur bija tikai tāpēc, ka Timma centās tikt iekšā NBA. Nelikās, ka viņiem tur būtu kādi tuvi draugi, pie kuriem tagad braukt un pavadīt brīvdienas.
Kā man draugs teica “tizls esot”, un te noteikti nav nekāda sakara ar Jāni, nevajag tikai sākt vīt intrigas tur, kur tās nav. Sports ir sports, varbut viņam ir procesā līgums ar citu klubu. Neviens nepaliek visu mūžu vienā klubā.Merilda @ 24.01.2025 14:01Gan jau dzirdējāt par vakardienas RFS uzvaru, domāju, kur tur Mārcis Ošs, bet jau decembrī beidzis savu darbību klubā, interesanti kāpēc tā. Neparādās arī ziņas par pievienošanos jaunam klubam.
noklausījos pirmās 30 min, liekas ļoti interesants video. Labi izķidāta Sedakova. 👍🏻👍🏻caps @ 24.01.2025 18:14Piedodiet, šis ir pirmo reizi, kad es ko komentēju, tāpēc nezinu kā šis viss strādā, tāpēc ir vairākas ziņas ar paskaidrojumiem. Video izskaidro Sedakovas personību (piemēri ir no viņas intervijām) un gandrīz likumsakarīgi, ka Timmas dzīve izvērtāstā, kā diemžēl, tā izvērtās
Merilda @ 24.01.2025 14:01Gan jau dzirdējāt par vakardienas RFS uzvaru, domāju, kur tur Mārcis Ošs, bet jau decembrī beidzis savu darbību klubā, interesanti kāpēc tā. Neparādās arī ziņas par pievienošanos jaunam klubam.
brunettte @ 24.01.2025 19:01Kā man draugs teica “tizls esot”, un te noteikti nav nekāda sakara ar Jāni, nevajag tikai sākt vīt intrigas tur, kur tās nav. Sports ir sports, varbut viņam ir procesā līgums ar citu klubu. Neviens nepaliek visu mūžu vienā klubā.
Merilda @ 24.01.2025 14:01Gan jau dzirdējāt par vakardienas RFS uzvaru, domāju, kur tur Mārcis Ošs, bet jau decembrī beidzis savu darbību klubā, interesanti kāpēc tā. Neparādās arī ziņas par pievienošanos jaunam klubam.
Ariete @ 23.01.2025 22:56https://www.santa.lv/raksts/personibas/sedokova-pametusi-slimnicu-un-sniegusi-liecibu-timmas-lieta.-esot-atsifreta-basketbolista-pedeja-balss-zina-71077/
Eskortniece mierīgi dzīvo savu dzīvi...
Zebradivi @ 24.01.2025 20:05
Cerams , ka tavs draugs ir kaut nedaudz tik “tizls” kā Mārcis.
😄Filtrē ko raksti, klukste! Ja Tu sekotu līdzi kaut nedaudz futbolam, tad saprastu par ko iet runa.Zebradivi @ 24.01.2025 20:05
Cerams , ka tavs draugs ir kaut nedaudz tik “tizls” kā Mārcis.
brunettte @ 24.01.2025 21:31?Filtrē ko raksti, klukste! Ja Tu sekotu līdzi kaut nedaudz futbolam, tad saprastu par ko iet runa.