Timma

Reitings 1
Reģ: 17.12.2024
Nekad īsti neesmu interesējusies par šo pāri - Anna Sedakova un Timma, bet šorīt lasu šokā ziņas, ka Timma izdarījis pašnāvību un blakus atrasts telefons ar ziņu, kur viņš Annai lūdz pārzvanīt un pietam Annai vakar tieši bija dzimšanas diena..Kā tas ir katru gadu turpmāk savā dzimšanas dienā atcerēties, ka Tavs bijušais vīrs tieši tajā dienā izdarīja pašnāvību, drausmas..Un arī lasu vakar, ka Mārupē cilvēks nogalinājis savu ģimeni un pats izdarījis pašnāvību..Kas notiek ar pasauli? Kas jūsuprāt noved cilvēkus līdz domām par pašnāvību? Nestabila psihe, narkotiskas vielas?
17.12.2024 12:48 |

Reitings 60
Reģ: 22.01.2025
Vivian10 @ 22.01.2025 20:11
viņš bija garš un smags. Un, ja ir taisnība par to, ka dzēra vodku, tad stipri iereibis. Kā cilvēks tādā reibumā vispār ir spējīgs sasiet stipru mezglu, lai noturētu tādu Goliātu, kā viņš?

Pakārties var uz roktura. Nav būtiski karāties augstu virs zemes vai būt stipram, lai sasietu perfektu mezglu.
22.01.2025 20:54 |

Reitings 263
Reģ: 22.06.2023
Es nesaprotu, kur ir tas cilvēks, kam Jānis pēdējam kaut ko sūtīja tajās balss ziņās? Tak visa Pasaule jau zina par šo notikumu! Kur tu esi, cilvēk, nāc laukā, un saki- es biju tas, kuram Jānis ierakstīja šīs balss ziņas, kas redzamas video. Mēs runājām par laikapstākļiem, un nekas tāds tur nebija, un bla bla bla. Skaidrs, ka tā nav Anna, jo tad iņa jau sen taču pateiktu, Jānis man šīs ziņaas sūtīja. Bet kur tad ir taas cilvēks, kāpēc viņš klusē?
22.01.2025 21:32 |

10 gadi
Reitings 8321
Reģ: 17.09.2009
Zilais Valis @ 22.01.2025 21:32
Es nesaprotu, kur ir tas cilvēks, kam Jānis pēdējam kaut ko sūtīja tajās balss ziņās? Tak visa Pasaule jau zina par šo notikumu! Kur tu esi, cilvēk, nāc laukā, un saki- es biju tas, kuram Jānis ierakstīja šīs balss ziņas, kas redzamas video. Mēs runājām par laikapstākļiem, un nekas tāds tur nebija, un bla bla bla. Skaidrs, ka tā nav Anna, jo tad iņa jau sen taču pateiktu, Jānis man šīs ziņaas sūtīja. Bet kur tad ir taas cilvēks, kāpēc viņš klusē?
Anna tieši neteiktu un neteiks neko.
22.01.2025 22:24 |

10 gadi
Reitings 8321
Visiem taču skaidrs ka annuška noveda viņu līdz tam briesmīgajam lēmumam. Kā te rakstīja - eskortnieces bez naudas vairs neko nedot..
Un vēl publiski pateica ka nevēlas viņu redzēt.
22.01.2025 23:12 |

Reitings 72
Beidzot skaidrs, kapēc tēvs saņēma block no abiem. Viņi uzskatīja, ka Raitis ir vainīgs pie pirmā suņa bojāejas.
https://peopletalk.ru/article/otets-yanisa-timmy-rasskazal-o-ssore-basketbolista-s-materyu/https://peopletalk.ru/article/otets-yanisa-timmy-rasskazal-o-ssore-basketbolista-s-materyu/
22.01.2025 23:48 |

Reitings 37
Reģ: 25.11.2024
ashwanagwa @ 22.01.2025 20:53

Kaunam jābūt cilvēkiem, kas iet uz kremļa šovu apkaunot sevi un savu mirušo dēlu, draugu. Bet tā kā viņam patika krievu šovbizness, tad varbūt ir atbilstoši..

Sorry,bet tu esi de*ila ,ja tu šādi raksti! Kad ir notikusi traģēdīja,tad vecāks darīs pilnīgi visu. Man būtu pie pakaļas kaut kādi valsts komflikti,ja ir runa par dēlu vai meitu!!! Drusciņ padomā ko raksti!!!
22.01.2025 23:53 |

10 gadi
Reitings 8321
Profils2 @ 22.01.2025 23:53

Sorry,bet tu esi de*ila ,ja tu šādi raksti! Kad ir notikusi traģēdīja,tad vecāks darīs pilnīgi visu. Man būtu pie pakaļas kaut kādi valsts komflikti,ja ir runa par dēlu vai meitu!!! Drusciņ padomā ko raksti!!!
Tieši tā. Viņš taču negāja par Putina labsirdību debatēt.
23.01.2025 08:15 |

Reitings 898
Reģ: 23.08.2016
Beidzot skaidrs, kapēc tēvs saņēma block no abiem. Viņi uzskatīja, ka Raitis ir vainīgs pie pirmā suņa bojāejas.
https://peopletalk.ru/article/otets-yanisa-timmy-rasskazal-o-ssore-basketbolista-s-materyu/https://peopletalk.ru/article/otets-yanisa-timmy-rasskazal-o-ssore-basketbolista-s-materyu/

Skaidrs, ka tas bija tikai iemesls, atruna, nevis īstais cēlonis. Tēvu pataisīja par suņa slepkavu, ko mamma un dēliņš nogrēkojās, lai izpelnītos tādu attieksmi?
23.01.2025 09:21 |

Patīk
Reitings 23279
Reģ: 09.12.2015
SALOMEJA @ 23.01.2025 09:21

Skaidrs, ka tas bija tikai iemesls, atruna, nevis īstais cēlonis. Tēvu pataisīja par suņa slepkavu, ko mamma un dēliņš nogrēkojās, lai izpelnītos tādu attieksmi?

Tā suņu lieta Timmu parāda kā visai bezatbildīgu cilvēku. Paņem suni, atdot sencim uz visu vasaru, pēc tam suņa dēļ 3 gadus (!) nerunā ar tēvu. Nākamo suni arī nogrūž kaut kur Amerikā pie svešiem cilvēkiem nevakcinētu, bez papīriem..
23.01.2025 09:56 |

10 gadi
Reitings 3926
Reģ: 29.01.2009
Kas notika ar pirmo suni?
23.01.2025 10:00 |

Patīk
Reitings 23279
IceCream @ 23.01.2025 10:00
Kas notika ar pirmo suni?

Jāņa tēvs intervijā stāsta, ka esot visu vasaru pieskatījis suni, bet tas netīšām paskrējis zem auto un sabraukts. Tāpēc dēls un eskortniece nāvīgi apvainojās un pārtrauca komunikāciju ar tēvu.
23.01.2025 10:04 |

Reitings 72
Bet vismaz ir skaidrs tagad, kapēc bija nobloķēts, nevis kā te Sana un Pugačovs jau visu pasniedza- vienai burvestības, jo redz no tādas “ skaistules” jau aiziet nevar :D Par ko Timma bija bloķējis šos abus tieši 6 mēnešus pirms savas nāves? Ar to Sedakovu jau bija šķīrušies, varēja taču atbloķēt😂 Nu labi, par Sanu skaidrs, tā mantas atņemšana, tur var vainot tikai Saņu, ka ar pliku dirsu paliks bērns, jo Timma no bailēm īpašumus kucei pārrakstīja, lai neatņem. Es arī nobloķētu cilvēku, ja pie pieskatīšanas mans suns aizietu bojā. Uzreiz melnajā sarakstā ieliktu. Mammas ļoti žēl.
23.01.2025 10:30 |

Reitings 314
Reģ: 09.08.2024
LilyLady @ 23.01.2025 10:04

Jāņa tēvs intervijā stāsta, ka esot visu vasaru pieskatījis suni, bet tas netīšām paskrējis zem auto un sabraukts. Tāpēc dēls un eskortniece nāvīgi apvainojās un pārtrauca komunikāciju ar tēvu.
Anna minēja, ka suņa nāve gandrīz izjaukusi laulību, jo abiem bijis grūti tikt tam pāri. To kā suns gājis bojā, nemaz neminot. Bet te atklājas, ka suns patiesībā nogrūsts Jāņa tēvam. Viņiem abiem, gan Jānim, gan Annai, patīk publiski izlikties par labākiem, viss balstās uz publisko tēlu un to, kā pasniedz informāciju. Nākošam sunim ne potes, ne dokumenti, agresīvs, bet Jāņa IG atrāda, ka suni skolo- gan jau tā arī bija vienīgā reize, kad suns ticis apmācīts. Jo vairāk publiskajā telpā šķiras “sapņu pāri” un nāk gaismā “aizkulises” Jāņa un Annas laulībā, jo mazāk ticiba IG atraidītajām- par jebkuru cilvēku. Skaidrs, ka IG ir izlikšanās, bet tik uzskatāmi redzams, iepriekš tas nav bijis.
23.01.2025 10:31 |

Reitings 72
Jā, arī biju pārsteigta, ka otram sunim pat dokumentu nebija, ne vakcīnu.😬 Kā tas mūsdienās ir iespējams un šādai šķirnei. Suns jau ne pie kā nav vainīgs, tā ir saimnieka nolaidība pret dzīvnieku.
23.01.2025 10:36 |

Reitings 2337
Reģ: 19.05.2022
Gan jau, ka bija, bet to suņa pasi nevarēja atrast. Mazums pieskatītājs pazaudēja vai vēl kas.
Bet par to suni?! Paši nepieskata, atdod tēvam un pēc tam nerunā. Ne jau speciāli tēvs nomirdināja suni! Un tas suns nebija nekāds čivava vai pūdelis. Tur vajadzēja iespringt.
Ir atmiņā video, kur Raitis vadā suni uz mežu. Man pat šķiet kopā ar savu suni.
23.01.2025 11:38 |

Reitings 314
Mathilde @ 23.01.2025 11:38
Gan jau, ka bija, bet to suņa pasi nevarēja atrast. Mazums pieskatītājs pazaudēja vai vēl kas.
Bet par to suni?! Paši nepieskata, atdod tēvam un pēc tam nerunā. Ne jau speciāli tēvs nomirdināja suni! Un tas suns nebija nekāds čivava vai pūdelis. Tur vajadzēja iespringt.
Ir atmiņā video, kur Raitis vadā suni uz mežu. Man pat šķiet kopā ar savu suni.
nav tā, ka pazaudē potesanas pasi un “visi gali ūdenī”, sistēmā viss parādās, atliek tikai noskenēt čipu sunim. Man nāk paziņojumi uz e-pastu, kad sunim nepieciešama revakcinācija. Vispār, tā nevar vakcinēt suni, tikai tāpēc, ka pase pazaudēta, piemēram, trakumsērgas pote ir reizi gadā, citiem ražotajiem ik pa diviem gadiem.
23.01.2025 11:44 |

Reitings 314
Kurmītis @ 23.01.2025 10:36
Jā, arī biju pārsteigta, ka otram sunim pat dokumentu nebija, ne vakcīnu.? Kā tas mūsdienās ir iespējams un šādai šķirnei. Suns jau ne pie kā nav vainīgs, tā ir saimnieka nolaidība pret dzīvnieku.
Man nav skaidrs, kas ir domāts ar dokumentiem sunim. Vienīgais dokuments, kas manam sunim ir, tā ir potēšanas pase un ciltsraksti, ciltsraksti ir domāti, lai var piedalīties izstādēs vai nodarboties ar “vaislas darbu”, lai var izsekot suņa radniecību un nesanāk tuvradnieciba. No tā izriet, ka suņa vienīgais dokuments ir potēšanas pase, ja tā ir nozaudēta, tad skaidrs, ka dokumentu nav un suņa piederību un visu informāciju par suni var pierādīt/noskaidrot, tikai ar čipa noskenēšanu.
23.01.2025 11:58 |

Reitings 2337
Reģ: 19.05.2022
Es nezinu kā ir ASV, varbūt tur nav tik advancēta sistēma kā LV. Varbūt bija dažādi vetārsti, jo Timma viņu bija iepriekš jau aizsūtījis uz skolu vai, kur suņi dzīvo uz vietas un viņus audzina. Cik saprotu, šis tāds grūts suns.
23.01.2025 12:04 |

Reitings 2677
Reģ: 15.09.2023
Mia6 @ 22.01.2025 19:41
veci koncerti. TikTok daudz dezinformācijas , ka itkā sniedz koncertus. Nav viņa bijusi publiska sabiedrībā šobrīd. Krievi pat raksta , ka aizkulises runā, ka Anna beidzot gatavojas sniegt garu interviju, bet oficiālas informācijas nav nekur. Šobrīd viņa klusē. Ir zināms ka janvāra beigās sākas kkads dziedāšanas šovs, tur viņa esot viena no dalībniecēm , tad būšot redzama publiski.

To dziešašanas šovu ierakstīja vasarā. Nebūs tur nekas tiešraidē. Visi raidījumi jau uzfilmēti iepriekš.
23.01.2025 12:05 |

Patīk
Reitings 23279
Kurmītis @ 23.01.2025 10:30
Bet vismaz ir skaidrs tagad, kapēc bija nobloķēts, nevis kā te Sana un Pugačovs jau visu pasniedza- vienai burvestības, jo redz no tādas “ skaistules” jau aiziet nevar :D Par ko Timma bija bloķējis šos abus tieši 6 mēnešus pirms savas nāves? Ar to Sedakovu jau bija šķīrušies, varēja taču atbloķēt? Nu labi, par Sanu skaidrs, tā mantas atņemšana, tur var vainot tikai Saņu, ka ar pliku dirsu paliks bērns, jo Timma no bailēm īpašumus kucei pārrakstīja, lai neatņem. Es arī nobloķētu cilvēku, ja pie pieskatīšanas mans suns aizietu bojā. Uzreiz melnajā sarakstā ieliktu. Mammas ļoti žēl.

Omg, šis izklausās slimi, ja suns kādam šķiet svarīgāks par miesīgiem vecākiem.. Ja jau bija tāāāāda mīlestība uz dzīvnieku, tad pašiem arī vajadzēja viņu pieskatīt, nevis uzgrūzt sencim uz vairākiem mēnešiem.
Briesmīgi to dzirdēt, cik vieglu roku Jānis bloķējis savus tuviniekus, nesaticies ar dēlu. Tēvs viņu izaudzināja, atbalstīja, kā varēja, bet beigās suņa dēļ tika bloķēts. Fui.👎
23.01.2025 12:05 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits