Vivian10 @ 22.01.2025 20:11viņš bija garš un smags. Un, ja ir taisnība par to, ka dzēra vodku, tad stipri iereibis. Kā cilvēks tādā reibumā vispār ir spējīgs sasiet stipru mezglu, lai noturētu tādu Goliātu, kā viņš?
Anna tieši neteiktu un neteiks neko.Zilais Valis @ 22.01.2025 21:32Es nesaprotu, kur ir tas cilvēks, kam Jānis pēdējam kaut ko sūtīja tajās balss ziņās? Tak visa Pasaule jau zina par šo notikumu! Kur tu esi, cilvēk, nāc laukā, un saki- es biju tas, kuram Jānis ierakstīja šīs balss ziņas, kas redzamas video. Mēs runājām par laikapstākļiem, un nekas tāds tur nebija, un bla bla bla. Skaidrs, ka tā nav Anna, jo tad iņa jau sen taču pateiktu, Jānis man šīs ziņaas sūtīja. Bet kur tad ir taas cilvēks, kāpēc viņš klusē?
ashwanagwa @ 22.01.2025 20:53
Kaunam jābūt cilvēkiem, kas iet uz kremļa šovu apkaunot sevi un savu mirušo dēlu, draugu. Bet tā kā viņam patika krievu šovbizness, tad varbūt ir atbilstoši..
Tieši tā. Viņš taču negāja par Putina labsirdību debatēt.Profils2 @ 22.01.2025 23:53
Sorry,bet tu esi de*ila ,ja tu šādi raksti! Kad ir notikusi traģēdīja,tad vecāks darīs pilnīgi visu. Man būtu pie pakaļas kaut kādi valsts komflikti,ja ir runa par dēlu vai meitu!!! Drusciņ padomā ko raksti!!!
Beidzot skaidrs, kapēc tēvs saņēma block no abiem. Viņi uzskatīja, ka Raitis ir vainīgs pie pirmā suņa bojāejas.
https://peopletalk.ru/article/otets-yanisa-timmy-rasskazal-o-ssore-basketbolista-s-materyu/https://peopletalk.ru/article/otets-yanisa-timmy-rasskazal-o-ssore-basketbolista-s-materyu/
SALOMEJA @ 23.01.2025 09:21
Skaidrs, ka tas bija tikai iemesls, atruna, nevis īstais cēlonis. Tēvu pataisīja par suņa slepkavu, ko mamma un dēliņš nogrēkojās, lai izpelnītos tādu attieksmi?
IceCream @ 23.01.2025 10:00Kas notika ar pirmo suni?
Anna minēja, ka suņa nāve gandrīz izjaukusi laulību, jo abiem bijis grūti tikt tam pāri. To kā suns gājis bojā, nemaz neminot. Bet te atklājas, ka suns patiesībā nogrūsts Jāņa tēvam. Viņiem abiem, gan Jānim, gan Annai, patīk publiski izlikties par labākiem, viss balstās uz publisko tēlu un to, kā pasniedz informāciju. Nākošam sunim ne potes, ne dokumenti, agresīvs, bet Jāņa IG atrāda, ka suni skolo- gan jau tā arī bija vienīgā reize, kad suns ticis apmācīts. Jo vairāk publiskajā telpā šķiras “sapņu pāri” un nāk gaismā “aizkulises” Jāņa un Annas laulībā, jo mazāk ticiba IG atraidītajām- par jebkuru cilvēku. Skaidrs, ka IG ir izlikšanās, bet tik uzskatāmi redzams, iepriekš tas nav bijis.LilyLady @ 23.01.2025 10:04
Jāņa tēvs intervijā stāsta, ka esot visu vasaru pieskatījis suni, bet tas netīšām paskrējis zem auto un sabraukts. Tāpēc dēls un eskortniece nāvīgi apvainojās un pārtrauca komunikāciju ar tēvu.
nav tā, ka pazaudē potesanas pasi un “visi gali ūdenī”, sistēmā viss parādās, atliek tikai noskenēt čipu sunim. Man nāk paziņojumi uz e-pastu, kad sunim nepieciešama revakcinācija. Vispār, tā nevar vakcinēt suni, tikai tāpēc, ka pase pazaudēta, piemēram, trakumsērgas pote ir reizi gadā, citiem ražotajiem ik pa diviem gadiem.Mathilde @ 23.01.2025 11:38Gan jau, ka bija, bet to suņa pasi nevarēja atrast. Mazums pieskatītājs pazaudēja vai vēl kas.
Bet par to suni?! Paši nepieskata, atdod tēvam un pēc tam nerunā. Ne jau speciāli tēvs nomirdināja suni! Un tas suns nebija nekāds čivava vai pūdelis. Tur vajadzēja iespringt.
Ir atmiņā video, kur Raitis vadā suni uz mežu. Man pat šķiet kopā ar savu suni.
Man nav skaidrs, kas ir domāts ar dokumentiem sunim. Vienīgais dokuments, kas manam sunim ir, tā ir potēšanas pase un ciltsraksti, ciltsraksti ir domāti, lai var piedalīties izstādēs vai nodarboties ar “vaislas darbu”, lai var izsekot suņa radniecību un nesanāk tuvradnieciba. No tā izriet, ka suņa vienīgais dokuments ir potēšanas pase, ja tā ir nozaudēta, tad skaidrs, ka dokumentu nav un suņa piederību un visu informāciju par suni var pierādīt/noskaidrot, tikai ar čipa noskenēšanu.Kurmītis @ 23.01.2025 10:36Jā, arī biju pārsteigta, ka otram sunim pat dokumentu nebija, ne vakcīnu.? Kā tas mūsdienās ir iespējams un šādai šķirnei. Suns jau ne pie kā nav vainīgs, tā ir saimnieka nolaidība pret dzīvnieku.
Mia6 @ 22.01.2025 19:41veci koncerti. TikTok daudz dezinformācijas , ka itkā sniedz koncertus. Nav viņa bijusi publiska sabiedrībā šobrīd. Krievi pat raksta , ka aizkulises runā, ka Anna beidzot gatavojas sniegt garu interviju, bet oficiālas informācijas nav nekur. Šobrīd viņa klusē. Ir zināms ka janvāra beigās sākas kkads dziedāšanas šovs, tur viņa esot viena no dalībniecēm , tad būšot redzama publiski.
Kurmītis @ 23.01.2025 10:30Bet vismaz ir skaidrs tagad, kapēc bija nobloķēts, nevis kā te Sana un Pugačovs jau visu pasniedza- vienai burvestības, jo redz no tādas “ skaistules” jau aiziet nevar :D Par ko Timma bija bloķējis šos abus tieši 6 mēnešus pirms savas nāves? Ar to Sedakovu jau bija šķīrušies, varēja taču atbloķēt? Nu labi, par Sanu skaidrs, tā mantas atņemšana, tur var vainot tikai Saņu, ka ar pliku dirsu paliks bērns, jo Timma no bailēm īpašumus kucei pārrakstīja, lai neatņem. Es arī nobloķētu cilvēku, ja pie pieskatīšanas mans suns aizietu bojā. Uzreiz melnajā sarakstā ieliktu. Mammas ļoti žēl.