Timma

Reitings 1
Reģ: 17.12.2024
Nekad īsti neesmu interesējusies par šo pāri - Anna Sedakova un Timma, bet šorīt lasu šokā ziņas, ka Timma izdarījis pašnāvību un blakus atrasts telefons ar ziņu, kur viņš Annai lūdz pārzvanīt un pietam Annai vakar tieši bija dzimšanas diena..Kā tas ir katru gadu turpmāk savā dzimšanas dienā atcerēties, ka Tavs bijušais vīrs tieši tajā dienā izdarīja pašnāvību, drausmas..Un arī lasu vakar, ka Mārupē cilvēks nogalinājis savu ģimeni un pats izdarījis pašnāvību..Kas notiek ar pasauli? Kas jūsuprāt noved cilvēkus līdz domām par pašnāvību? Nestabila psihe, narkotiskas vielas?
17.12.2024 12:48 |

Reitings 165
Reģ: 25.07.2023
Sana atkal liek iekšā story par Timmu, sis tiešām jau paliek par traku vai tiešām tā kliedz pēc uzmanības lai viņu želotu
09.01.2025 20:52 |

10 gadi
Reitings 1196
Reģ: 20.05.2013
Man drīzāk šķiet, ka viņa joprojām mīl Jāni. Kamēr bija dzīvs baidījās to atzīt , bet te runā emocijas.. nevar palaist vēl.
09.01.2025 21:03 |

Reitings 20
Reģ: 06.11.2022
Sana nošāva greizi, rakstot pirms bērēm storijos, ka visu grib izrunāt, lai pēc bērēm vairs necilātu šo tēmu. Tur arī vajadzēja apstāties. Tagad tiešām par daudz un nesaprotami kādēļ tā dara.
09.01.2025 21:05 |

Reitings 1065
Reģ: 11.08.2022
oho, I love you babe 😄 Man jau vakar šķita bisku pa traku no Sanas - kāzas, medusmēnesis, braucām šurp un turp, sportists, dzīve ar sportistu.. njaa.
Nu bet akaidrs, ka nav neko atlaidusi, ne jau vienojoties izšķīrās..bet Jānis viņu pameta. Nu izturību Mārcim, ko lai citu saka.
09.01.2025 21:18 |

Reitings 4821
Reģ: 30.11.2021
Man atkal no šodienas story nolasās tas, ka viņa grib, lai bērns zina, ka tēvs bija normāls, ka ļoti mīlēja dēlu. Viņa taču neliek viņu kopbildes ar Jāni, vai ko tamlīdzīgu. Ja manu bērnu tēvu, pat, ja mēs nebūtu vairs kopā, kāds internetā nepamatoti sauktu par mentāli nestabilu utt, es viņu aizstāvētu, cīnītos par taisnību savu bērnu dēļ. Domā, ka Sana nebaidās, ka pēc 10 gadiem Kristians varēs internetā izlasīt šausmu lietas par savu tēvu? 😥😥😥
Tāpēc arī šo visu publicē, lai mediji pēc tam pārpublicē un dēlam būtu iespēja lasīt arī citu viedokli. Un skaidrs, ka vairs nevar izdzēst lietas, kas saistītas ar uzturlīdzekļu jautājumu. Un tas noteikti arī sāpina.
Savukārt vakardienas stāsts, manā izpratnē, bija par jaunām meitenēm, kas veido kopdzīvi ar sportistiem. Ar Mārci viņa laulībā stājās jau ar citām domām un citu dzīves situāciju, kā tolaik ar Jāni.
Ko jūs te izdomājiet muļķības, ka viņa nemīl Mārci?!
Mans tētis aizgāja mūžībā, kad biju maza, un mamma ar savu otro vīru, kas man pēc tam sniedzis visu tēva mīlestību, kopā gāja uz kapiem tētim likt sveces, un apkopt kapu kopiņu. Mamma man vienmēr nekautrējoties ir stāstījusi par tēta lielo mīlestību, arī patēva klātbūtnē, par to, kā tētis mani ir mīlējis. Un patēvs viemēr ar lielu cieņu runāja par manu tēti. Arī tagad mamma pie tēta kapa ik pa laikam apraudas, vai tāpēc viņa mazāk mīl savu otro vīru? Nu, nē taču. Tāpēc nesaprotu, kā var gudroties cilvēki, kas paši nav bijuši šādā situācijā.
09.01.2025 21:34 |

Reitings 367
Reģ: 17.05.2022
LM9798 @ 09.01.2025 21:05
Sana nošāva greizi, rakstot pirms bērēm storijos, ka visu grib izrunāt, lai pēc bērēm vairs necilātu šo tēmu. Tur arī vajadzēja apstāties. Tagad tiešām par daudz un nesaprotami kādēļ tā dara.
nu tak nesekojiet viņai!
09.01.2025 21:41 |

Reitings 367
Maza kaza @ 09.01.2025 21:34
Man atkal no šodienas story nolasās tas, ka viņa grib, lai bērns zina, ka tēvs bija normāls, ka ļoti mīlēja dēlu. Viņa taču neliek viņu kopbildes ar Jāni, vai ko tamlīdzīgu. Ja manu bērnu tēvu, pat, ja mēs nebūtu vairs kopā, kāds internetā nepamatoti sauktu par mentāli nestabilu utt, es viņu aizstāvētu, cīnītos par taisnību savu bērnu dēļ. Domā, ka Sana nebaidās, ka pēc 10 gadiem Kristians varēs internetā izlasīt šausmu lietas par savu tēvu? ???
Tāpēc arī šo visu publicē, lai mediji pēc tam pārpublicē un dēlam būtu iespēja lasīt arī citu viedokli. Un skaidrs, ka vairs nevar izdzēst lietas, kas saistītas ar uzturlīdzekļu jautājumu. Un tas noteikti arī sāpina.
Savukārt vakardienas stāsts, manā izpratnē, bija par jaunām meitenēm, kas veido kopdzīvi ar sportistiem. Ar Mārci viņa laulībā stājās jau ar citām domām un citu dzīves situāciju, kā tolaik ar Jāni.
Mans tētis aizgāja mūžībā, kad biju maza, un mamma ar savu otro vīru, kas man pēc tam sniedzis visu tēva mīlestību, kopā gāja uz kapiem tētim likt sveces, un apkopt kapu kopiņu. Mamma man vienmēr nekautrējoties ir stāstījusi par tēta lielo mīlestību, arī patēva klātbūtnē, par to, kā tētis mani ir mīlējis. Un patēvs viemēr ar lielu cieņu runāja par manu tēti. Arī tagad mamma pie tēta kapa ik pa laikam apraudas, vai tāpēc viņa mazāk mīl savu otro vīru? Nu, nē taču. Tāpēc nesaprotu, kā var gudroties cilvēki, kas paši nav bijuši šādā situācijā.
Tak cilvēki ir jukuši. Kā var aizliegt vai dusmoties par to, ka viņa sēro? Sērošanas procesam vispār ir 6 stadijas un neviens profesionālis pat nenorāda, cik ilgi katrai ir jāilgst, bet te gudrinieces atļaujas pīkstēt ar savām 5 kapeikām. Otrkārt, ja ir sākusies jauna dzīve, tad tas nenozīmē, ka pagātnei vairs nav nozīmes - un Sana ir ļoti labs piemērs, jo viņa taču turpina dzīvot tālāk, ir kontaktā ar savām emocijām. Treškārt, neviens neliek sekot nevienam, droši var atsekot.
09.01.2025 21:45 |

Reitings 1970
Reģ: 13.09.2021
Maza kaza @ 09.01.2025 21:34
Man atkal no šodienas story nolasās tas, ka viņa grib, lai bērns zina, ka tēvs bija normāls, ka ļoti mīlēja dēlu. Viņa taču neliek viņu kopbildes ar Jāni, vai ko tamlīdzīgu. Ja manu bērnu tēvu, pat, ja mēs nebūtu vairs kopā, kāds internetā nepamatoti sauktu par mentāli nestabilu utt, es viņu aizstāvētu, cīnītos par taisnību savu bērnu dēļ. Domā, ka Sana nebaidās, ka pēc 10 gadiem Kristians varēs internetā izlasīt šausmu lietas par savu tēvu? ???

Lasīt internetā arī citu viedokli- Sanas- kas ir viņa māte un var to pateikt Kristianam runajot ar viņu klātienē? Nopietni?
Tas ko Tu stāsti par savu mammu un tēti ir pilnīgi normāli un adekvāta vecāka rīcība. Savukārt te pavisam cita stāsts.
09.01.2025 21:49 |

Reitings 165
Reģ: 25.07.2023
Ak Dievs, sērot, raudāt un visu pārējo ir viens!!!
Otrs, visu laiku sērot caur internetu ir pavisam kas cits!
Gobzems arī ielika postu par Sanu, ka Sana iepriekš esot tikusies ar futbolistu un Timmu apkaunojusi, varbūt arī nav nemaz tik nevainīga
09.01.2025 21:55 |

10 gadi
Reitings 1463
Reģ: 10.01.2012
Reeya @ 09.01.2025 21:55
Gobzems arī ielika postu par Sanu, ka Sana iepriekš esot tikusies ar futbolistu un Timmu apkaunojusi, varbūt arī nav nemaz tik nevainīga

Vinai uzmanibas trukums! Nepievers uzmanibu Vinai!
09.01.2025 21:56 |

Reitings 367
Nu galīgi netverat laukumu, tas taču nav par Sanu, bet Annu.
09.01.2025 22:00 |

Reitings 2510
Reģ: 05.07.2024
Tu lasi arī viņa tekstus vai tikai paskaties bildi un uzreiz te drukā? Tur ir runa par Annu!
09.01.2025 22:09 |

Reitings 5997
Reģ: 22.03.2024
Sanai ir tiesības sērot kā viņa uzskata par pareizu. Tik es par to vinas satrauksanos par “mentāli nestabils” nesaprotu. Mentāli stabils cilvēks neveic pašnāvību. Un mentāla nestabilitāte nav nekas apkaunojošs vai aizvainojošs. Ir jābeidz padarīt mentālas veselības problēmas kā kaut ko par ko ir jākaunas. Varbūt viņai vajadzētu likt uzsvaru uz to kā sabiedrībā būtu jāmaina skatījums uz šādam problēmām. Es domāju, ka dēlam būs nevis dusmas par to ka kāds ir runājis par tēva “mentālo nestabilitāti”, bet vairāk, ka tēvs sievietes dēļ aizmirsa par viņu.
09.01.2025 22:22 |

Reitings 323
Reģ: 04.07.2024
Jums tā Sana stāv aiz loga un sērojot traucē gulēt? Nu neskatieties viņas postus un nelasiet, kas par šo tēmu tiek runāts.
09.01.2025 22:27 |

Reitings 37
Reģ: 25.11.2024

brunettte @ 09.01.2025 22:09
Tu lasi arī viņa tekstus vai tikai paskaties bildi un uzreiz te drukā? Tur ir runa par Annu!

un te rodas tenku vācelīte reya! Nu fail,izlasi vispirms kartigi un tad komente😄
09.01.2025 22:31 |

Reitings 1554
Reģ: 23.01.2024
Kārena @ 09.01.2025 19:23
Un ja laulātais mirst pirms stājas spēkā spriedums?

Sieva kļūst par atraitni mirušajam vīram un ar šodienu laulība oficiāli šķirta.
------------------------------------------------------------------------------------------
Tas viss ir jau sen atbildēts Marka TG kanālā 2 nedēļas atpakaļ. Cilvēki no Krievijas to ir jau uzrakstījuši. Šis forums informācijas ziņā atpaliek par vismaz 50 tk komentāriem...
09.01.2025 23:19 |

Reitings 2677
Reģ: 15.09.2023
Dīvaina tā Sana, nekad nav bijusi spožākā spuldzīte visā virtenē. Tad raksta, lai visi liek viņu mierā, tad pati uzvedas kā Jāņa atraitne, varu derēt, ka rīt atkal būs par šo dzeltenajā presē raksts. Būtu labāk sākusi domāt, ka Kristians pieaugs un ies lasīt visu šo dzeltenajā presē, ko māte rakstījusi, arī par to, ka Sedokova esot Jāni piebūrusi, par taro kārtīm un visu pārējo. Nu tak laiks rimties ar to Jāņa ķeskāšanu par dzelteno presi, sērot var arī bez tās. Tiešām neapskaužu Sanas jauno vīru, ja es būtu viņa vietā, man būtu ļoti nepatīkami, ja mans jaunais vīrs visu laiku sociālajos tīklos rakstītu par bijušo un uzvestos kā atraitne. ENOUGH is ENOUGH!
P.S. Pamanīju, ka Sanai pieauguši 10 000 sekotāji. Kā arī pamanīju viņas storiju, kur viņa saviem jaunajiem sekotājiem norādīja uz sava Instagram "hailaitiem" ar atlaidītēm. 😁
09.01.2025 23:35 |

10 gadi
Reitings 8321
Reģ: 17.09.2009
Lai taču izsēro viņa. Uzplēsa rētas. Nu un? Liekat viņai mieru, viņa jums netraucē.
09.01.2025 23:58 |

10 gadi
Reitings 8321
Reģ: 17.09.2009
Rumblerx @ 09.01.2025 21:18
oho, I love you babe ? Man jau vakar šķita bisku pa traku no Sanas - kāzas, medusmēnesis, braucām šurp un turp, sportists, dzīve ar sportistu.. njaa.
Nu bet akaidrs, ka nav neko atlaidusi, ne jau vienojoties izšķīrās..bet Jānis viņu pameta. Nu izturību Mārcim, ko lai citu saka.
Kādu izturību? Viņš taču nav kaut kāds idiots kas būtu greizsirdīgs uz miršu ex vīru.
10.01.2025 00:01 |

Reitings 6277
Reģ: 01.04.2023
XpalmaX @ 09.01.2025 14:57
Man Sana neliekas normāla. Es saprotu pirmo, pirmās divas dienas ielikt postus un raudāt, bet nu jau nepilnu mēnesi, katru-katru otro dienu raudāt storijos?! Nu cik var? Tiešām jau nožēlojami paliek, sāk likties itkā viņas tagadējais vīrs būtu nomiris.

Nē, man atkal nolasās, ka viņa ir diezgan vientuļa savās sajūtās un viņai nav ar ko no sirds izrunāties un norunāt nost visas tās atmiņas (gan labās, gan sliktās) un sāpes. Ierakstot publiski, viņa saņem pretī vēstules un tas viņai visdrīzāk palīdz. Savā ziņā viņas terapija, kā censties tikt tam pāri. Viņa netika nobeigusi šo stāstu ar Jāni un pieņemu, ka sirdī bija cerība, ka kādu dienu viņi to izrunās, kāpēc viņš tā pēkšņi aizgāja no savas jaukās ģimenes (mīlošas, atbalstošas sievas un nesen dzimuša bēbīša), kam kopā tik daudz vēl bija priekšā. Viņa nevar atrast mieru un pieņemt, ka nekad vairs neiegūs nevienu atbildi un tas ir briesmīgi. Man tas nešķiet slimi, tikai cilvēcīgi.
10.01.2025 01:49 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits