nu tak nesekojiet viņai!LM9798 @ 09.01.2025 21:05Sana nošāva greizi, rakstot pirms bērēm storijos, ka visu grib izrunāt, lai pēc bērēm vairs necilātu šo tēmu. Tur arī vajadzēja apstāties. Tagad tiešām par daudz un nesaprotami kādēļ tā dara.
Tak cilvēki ir jukuši. Kā var aizliegt vai dusmoties par to, ka viņa sēro? Sērošanas procesam vispār ir 6 stadijas un neviens profesionālis pat nenorāda, cik ilgi katrai ir jāilgst, bet te gudrinieces atļaujas pīkstēt ar savām 5 kapeikām. Otrkārt, ja ir sākusies jauna dzīve, tad tas nenozīmē, ka pagātnei vairs nav nozīmes - un Sana ir ļoti labs piemērs, jo viņa taču turpina dzīvot tālāk, ir kontaktā ar savām emocijām. Treškārt, neviens neliek sekot nevienam, droši var atsekot.Maza kaza @ 09.01.2025 21:34Man atkal no šodienas story nolasās tas, ka viņa grib, lai bērns zina, ka tēvs bija normāls, ka ļoti mīlēja dēlu. Viņa taču neliek viņu kopbildes ar Jāni, vai ko tamlīdzīgu. Ja manu bērnu tēvu, pat, ja mēs nebūtu vairs kopā, kāds internetā nepamatoti sauktu par mentāli nestabilu utt, es viņu aizstāvētu, cīnītos par taisnību savu bērnu dēļ. Domā, ka Sana nebaidās, ka pēc 10 gadiem Kristians varēs internetā izlasīt šausmu lietas par savu tēvu? ???
Tāpēc arī šo visu publicē, lai mediji pēc tam pārpublicē un dēlam būtu iespēja lasīt arī citu viedokli. Un skaidrs, ka vairs nevar izdzēst lietas, kas saistītas ar uzturlīdzekļu jautājumu. Un tas noteikti arī sāpina.
Savukārt vakardienas stāsts, manā izpratnē, bija par jaunām meitenēm, kas veido kopdzīvi ar sportistiem. Ar Mārci viņa laulībā stājās jau ar citām domām un citu dzīves situāciju, kā tolaik ar Jāni.
Ko jūs te izdomājiet muļķības, ka viņa nemīl Mārci?!
Mans tētis aizgāja mūžībā, kad biju maza, un mamma ar savu otro vīru, kas man pēc tam sniedzis visu tēva mīlestību, kopā gāja uz kapiem tētim likt sveces, un apkopt kapu kopiņu. Mamma man vienmēr nekautrējoties ir stāstījusi par tēta lielo mīlestību, arī patēva klātbūtnē, par to, kā tētis mani ir mīlējis. Un patēvs viemēr ar lielu cieņu runāja par manu tēti. Arī tagad mamma pie tēta kapa ik pa laikam apraudas, vai tāpēc viņa mazāk mīl savu otro vīru? Nu, nē taču. Tāpēc nesaprotu, kā var gudroties cilvēki, kas paši nav bijuši šādā situācijā.
Maza kaza @ 09.01.2025 21:34Man atkal no šodienas story nolasās tas, ka viņa grib, lai bērns zina, ka tēvs bija normāls, ka ļoti mīlēja dēlu. Viņa taču neliek viņu kopbildes ar Jāni, vai ko tamlīdzīgu. Ja manu bērnu tēvu, pat, ja mēs nebūtu vairs kopā, kāds internetā nepamatoti sauktu par mentāli nestabilu utt, es viņu aizstāvētu, cīnītos par taisnību savu bērnu dēļ. Domā, ka Sana nebaidās, ka pēc 10 gadiem Kristians varēs internetā izlasīt šausmu lietas par savu tēvu? ???
Tāpēc arī šo visu publicē, lai mediji pēc tam pārpublicē un dēlam būtu iespēja lasīt arī citu viedokli. Un skaidrs, ka vairs nevar izdzēst lietas, kas saistītas ar uzturlīdzekļu jautājumu. Un tas noteikti arī sāpina.
Savukārt vakardienas stāsts, manā izpratnē, bija par jaunām meitenēm, kas veido kopdzīvi ar sportistiem. Ar Mārci viņa laulībā stājās jau ar citām domām un citu dzīves situāciju, kā tolaik ar Jāni.
Ko jūs te izdomājiet muļķības, ka viņa nemīl Mārci?!
Mans tētis aizgāja mūžībā, kad biju maza, un mamma ar savu otro vīru, kas man pēc tam sniedzis visu tēva mīlestību, kopā gāja uz kapiem tētim likt sveces, un apkopt kapu kopiņu. Mamma man vienmēr nekautrējoties ir stāstījusi par tēta lielo mīlestību, arī patēva klātbūtnē, par to, kā tētis mani ir mīlējis. Un patēvs viemēr ar lielu cieņu runāja par manu tēti. Arī tagad mamma pie tēta kapa ik pa laikam apraudas, vai tāpēc viņa mazāk mīl savu otro vīru? Nu, nē taču. Tāpēc nesaprotu, kā var gudroties cilvēki, kas paši nav bijuši šādā situācijā.
Reeya @ 09.01.2025 21:55Ak Dievs, sērot, raudāt un visu pārējo ir viens!!!
Otrs, visu laiku sērot caur internetu ir pavisam kas cits!
Gobzems arī ielika postu par Sanu, ka Sana iepriekš esot tikusies ar futbolistu un Timmu apkaunojusi, varbūt arī nav nemaz tik nevainīga
Nu galīgi netverat laukumu, tas taču nav par Sanu, bet Annu.Reeya @ 09.01.2025 21:55Ak Dievs, sērot, raudāt un visu pārējo ir viens!!!
Gobzems arī ielika postu par Sanu, ka Sana iepriekš esot tikusies ar futbolistu un Timmu apkaunojusi, varbūt arī nav nemaz tik nevainīga
Tu lasi arī viņa tekstus vai tikai paskaties bildi un uzreiz te drukā? Tur ir runa par Annu!Reeya @ 09.01.2025 21:55Ak Dievs, sērot, raudāt un visu pārējo ir viens!!!
Reeya @ 09.01.2025 21:55Ak Dievs, sērot, raudāt un visu pārējo ir viens!!!
brunettte @ 09.01.2025 22:09Tu lasi arī viņa tekstus vai tikai paskaties bildi un uzreiz te drukā? Tur ir runa par Annu!
Kārena @ 09.01.2025 19:23Un ja laulātais mirst pirms stājas spēkā spriedums?
Kādu izturību? Viņš taču nav kaut kāds idiots kas būtu greizsirdīgs uz miršu ex vīru.Rumblerx @ 09.01.2025 21:18oho, I love you babe ? Man jau vakar šķita bisku pa traku no Sanas - kāzas, medusmēnesis, braucām šurp un turp, sportists, dzīve ar sportistu.. njaa.
Nu bet akaidrs, ka nav neko atlaidusi, ne jau vienojoties izšķīrās..bet Jānis viņu pameta. Nu izturību Mārcim, ko lai citu saka.
XpalmaX @ 09.01.2025 14:57Man Sana neliekas normāla. Es saprotu pirmo, pirmās divas dienas ielikt postus un raudāt, bet nu jau nepilnu mēnesi, katru-katru otro dienu raudāt storijos?! Nu cik var? Tiešām jau nožēlojami paliek, sāk likties itkā viņas tagadējais vīrs būtu nomiris.