Intrigantetapati @ 07.01.2025 21:52Es tik nesaprotu ,kāpēc Aņka tagad grib tikt pie Timmas kontiem !!??
Nu kā te citas saka, ka tā jau nebija pasūtījuma slepkavība, Anniņai nauda taču neinteresē utt… nokāsa pliku un vēl pārējo no kontiem grib izņemt, loģiski.Intrigantetapati @ 07.01.2025 21:52Es tik nesaprotu ,kāpēc Aņka tagad grib tikt pie Timmas kontiem !!??
Gata IG profila ir posts LV valodā.FDieviete @ 07.01.2025 22:41..un tas Gatis?
FDieviete @ 07.01.2025 22:40Ko tas Marks stāsta par banku?
Nesaprotu RUS.
mans viens pazina pakaras ļoti vērienīgi,negribas atklāt metodi,lai nesaprot kas es esmu! Bijusi ģimene viņu iznīcināja finansiāli-šķiršanas laika tika atņemts ļoti daudz naudas un emocionāls terors! Pakaras Holivudas cienīgi ! Neviens nedomā un nenojauta ka vins Ti var izdarīt! Bet tur var redzēt,ka vins bij domājis un plānojis,kamēr nepienāca tā diena,kad saprata,ka viss vairs nav vērts ! Zinu arī vienu kurš visu laiku solīja pakārties,gāja karties piemājas ķirsi x reizes -tā arī veljoprojam dzīvo !Zilais Valis @ 07.01.2025 20:56
Un kā tiks izskaidrots tas, ka pats komentārā atstāja -16.12.? Viņš jau iepriekš zināja, ka viņu noslepkavos? Neizdomājiet muļķības. Tā bija apzināta pašnāvība, uz ko viņš pats gàja un ilgi un nopietni tam gatavojās.
GlorijaGrevcova @ 07.01.2025 23:15Nu ja jau nebij tukši konti, tad var atdot cilvēkiem saziedoto, kad saņems mantojumu.
Re kā, basketbolisti kaut ko sameta, par annušku nekas nav skaidrs, pugačovs kaut ko atvedis kaut kā saziedotu. Bet vajadzēja tāpat mangot no “vienkāršās tautas”. Un kur atskaites par saziedotā iztērēšanu? Cik palicis, kam tiks?
Nožēlojami. Visi tur gana labi. Ja mangoja ziedojumus, tad normāli būtu strikti repatriācijai un bērēm nevis tagad n-tie tūkstoši ar galiem. Un nav ko te ņaudēt par dižo trağēdiju. Gana citu pašnāvību un gana citu repatriāciju un citi, ja prasa repatriācijai ziedot, tad noteiktu nepieciešamo summu nevis kā te - bezlimita.
Visi viens otra vērti.
20tk KP, 20tk Lauva un 20tk pārejie. Un bija rakstīts, ka neizlietoto naudu noziedos bērnu basketbolam vai kam tmldz. Man JT gimene nenolasās kā skameri vai liekēži kas tagad uz sava miruša dēla rēķina uzdzīvos. Varbut tēvam tur asa mēle, bet mamma vienkārša sievete.GlorijaGrevcova @ 07.01.2025 23:15Nu ja jau nebij tukši konti, tad var atdot cilvēkiem saziedoto, kad saņems mantojumu.
Re kā, basketbolisti kaut ko sameta, par annušku nekas nav skaidrs, pugačovs kaut ko atvedis kaut kā saziedotu. Bet vajadzēja tāpat mangot no “vienkāršās tautas”. Un kur atskaites par saziedotā iztērēšanu? Cik palicis, kam tiks?
Nožēlojami. Visi tur gana labi. Ja mangoja ziedojumus, tad normāli būtu strikti repatriācijai un bērēm nevis tagad n-tie tūkstoši ar galiem. Un nav ko te ņaudēt par dižo trağēdiju. Gana citu pašnāvību un gana citu repatriāciju un citi, ja prasa repatriācijai ziedot, tad noteiktu nepieciešamo summu nevis kā te - bezlimita.
Visi viens otra vērti.
nepareizi iztulkoja. Zvanīja uz American express un jautāja par kartes bilanci. Visur kur varot Annushka piesakot sevi kā atbildīgo, šie šokā, jo viņiem ir mantojuma iesniegums un tik viņi legāli var interesētiesGlorijaGrevcova @ 07.01.2025 23:23Un kāds nahui aliexpress, Timma aļikā iepirkās? Un kopš kura laika AliExpress zina kartes bilanci? ??? Tas viss ir totāli slima suņa murgi ???
Merilda @ 07.01.2025 20:11
Es arī rakstīju versiju par slepkavību un parādiem, BET tas neiet kopā ar Timmas komentāru zem Sedokovas posta IG.
GlorijaGrevcova @ 07.01.2025 23:23Un kāds nahui aliexpress, Timma aļikā iepirkās? Un kopš kura laika AliExpress zina kartes bilanci? ??? Tas viss ir totāli slima suņa murgi ???
GlorijaGrevcova @ 07.01.2025 23:15Nu ja jau nebij tukši konti, tad var atdot cilvēkiem saziedoto, kad saņems mantojumu.
Visi viens otra vērti.
Visi viens otra vērti.
angelis @ 07.01.2025 23:2320tk KP, 20tk Lauva un 20tk pārejie. Un bija rakstīts, ka neizlietoto naudu noziedos bērnu basketbolam vai kam tmldz. Man JT gimene nenolasās kā skameri vai liekēži kas tagad uz sava miruša dēla rēķina uzdzīvos. Varbut tēvam tur asa mēle, bet mamma vienkārša sievete.