Timma

Reitings 1
Reģ: 17.12.2024
Nekad īsti neesmu interesējusies par šo pāri - Anna Sedakova un Timma, bet šorīt lasu šokā ziņas, ka Timma izdarījis pašnāvību un blakus atrasts telefons ar ziņu, kur viņš Annai lūdz pārzvanīt un pietam Annai vakar tieši bija dzimšanas diena..Kā tas ir katru gadu turpmāk savā dzimšanas dienā atcerēties, ka Tavs bijušais vīrs tieši tajā dienā izdarīja pašnāvību, drausmas..Un arī lasu vakar, ka Mārupē cilvēks nogalinājis savu ģimeni un pats izdarījis pašnāvību..Kas notiek ar pasauli? Kas jūsuprāt noved cilvēkus līdz domām par pašnāvību? Nestabila psihe, narkotiskas vielas?
17.12.2024 12:48 |

Reitings 1025
Reģ: 02.08.2022
Dovana @ 03.01.2025 19:27
Man piemēram ir interasantāk kādu krimināllietas uzsakšanu šodien ir panācis Pugačovs saistībā ar Timmu. Kāds būs rezultāts ja vispār būs? Tur vismaz skaidrs, ka nekas nebūs saistīts ne ar kādu pesteļošanu un buršanis?
es tā iedomājos - ja cilvēks ir stiprā alkohola reibumā, Timmas istabā esot bijusi šņabja pudele, tad viņš vispār ir spējīgs uzsiet no tādas resnas virves stipru, normālu mezglu, lai pakārtos..? Virve taču ir no sākuma stingri jāpiesien.
Kas ir dīvaini - Marks teica, ka Timma nekad neesot lietojis krievu alfabētu, rakstot ziņas. Bet tā pēdējā ziņa - piezvaniet Annai- esot uzrakstīta ar krievu alfabēta burtiem.
03.01.2025 21:19 |

Reitings 387
Reģ: 07.12.2024
brunettte @ 03.01.2025 21:19
un kad es šo saku, tad mani samīnuso un nomētā ar faktiem par seksa rotaļlietām?☹️

Es te vispār nesaprotu, kā tā "mīnusu" sistēma darbojas, bet brīžiem sajūta, ka jo jēdzīgāks komentārs, jo vairāk mīnusu 😁.
03.01.2025 21:24 |

Reitings 2674
Reģ: 15.09.2023
Vivian10 @ 03.01.2025 21:19
es tā iedomājos - ja cilvēks ir stiprā alkohola reibumā, Timmas istabā esot bijusi šņabja pudele, tad viņš vispār ir spējīgs uzsiet no tādas resnas virves stipru, normālu mezglu, lai pakārtos..? Virve taču ir no sākuma stingri jāpiesien.
Kas ir dīvaini - Marks teica, ka Timma nekad neesot lietojis krievu alfabētu, rakstot ziņas. Bet tā pēdējā ziņa - piezvaniet Annai- esot uzrakstīta ar krievu alfabēta burtiem.

Marks varēja daudz ko teikt. Neviens no mums nezina un nav stāvējis klāt Jāņa un Annas sarakstēm. Sarunājās viņi tikai krievu valodā. Varbūt sarakstījās krievu burtiem, varbūt nē. Neviens no mums to nezina. Tas, ka Jānis ar Marku nesarakstījās krievu burtiem, nenozīmē, ka Jānis to nedarīja ar citiem.
Marks nav patiesuma Dievs, daudz ko viņš saka pareizi, bet daudz kur viņš brauc totālās auzās.
03.01.2025 21:34 |

Reitings 606
Reģ: 09.06.2023
gii_star @ 03.01.2025 19:30
Kur Jūs tajā Aņkā saskatat seksapīlu un skaistu augumu, izskatu? Ļooti neglīta seja, lūpas, mute, acis, ļoti nesimpātiska seja, turklāt pārčiņīta, pundura augums, atšauj dibenu, kura nav, netrenēta, īsa, mīksta, nesmuku griezīgu balsi, nu reāli. Nezinu kādas piruetes viņa izpilda gultā, bet seksīga viņa toč nav. Bet nu gaumes dažādas acīmredzot...

Anna ir kaut kur 170 cm, īsti pundura augums tas nav 🙂
03.01.2025 21:41 |

Reitings 442
Reģ: 07.10.2022
Vivian10 @ 03.01.2025 21:19
par šito ar domāju- Timma guļ jau miris bet ekrāna rādās tas uzraksts?! Tel. taču aiz bloķējas, viņam noteikti bija ābols , kaā kāds svešais atbloķēja? Vai tad tas ir tik vnk izdarāms .
03.01.2025 21:47 |

Reitings 2510
Reģ: 05.07.2024
Rora @ 03.01.2025 21:24

Es te vispār nesaprotu, kā tā "mīnusu" sistēma darbojas, bet brīžiem sajūta, ka jo jēdzīgāks komentārs, jo vairāk mīnusu ?.
Paglaudi kādu ne pa spalvai un mīnuss garantēts. Savs viedoklis te nedrīkst būt, vai nu smaidi un māj ar galvu, vai nu neizsakies vispār🤫😀 Sarkasms, protams. 😀
03.01.2025 21:49 |

Reitings 2510
Dadaaa @ 03.01.2025 21:47
par šito ar domāju- Timma guļ jau miris bet ekrāna rādās tas uzraksts?! Tel. taču aiz bloķējas, viņam noteikti bija ābols , kaā kāds svešais atbloķēja? Vai tad tas ir tik vnk izdarāms .
Man arī ir ābols un automātisko bloķēšanu esmu noņēmusi.
03.01.2025 21:49 |

Reitings 387
brunettte @ 03.01.2025 21:49
Paglaudi kādu ne pa spalvai un mīnuss garantēts. Savs viedoklis te nedrīkst būt, vai nu smaidi un māj ar galvu, vai nu neizsakies vispār?? Sarkasms, protams. ?

Laikam sāku saprast "spēles" noteikumus 😀. Tagad arī, laikam visiem jāsaka, ka tā "Aņka" ir neglīta, ar pundura augumu un kas tur vēl. Nu, nu... vispasaules skaistās foruma rakstītājas, atradušas baigo neglīteni 😁 (P.S. Nesaku, ka man patīk sievietes, kas visas vienādas savā ziņā ar lūpu filleriem un visu pārējo), bet par neglītu viņu grūti nosaukt. Pie tam, reizēm tās sievietes ar "enerģiju" tiešām nav nekādas grieķu dievietes, tajā pat laikā, viņas "uzrunā" daudz vairāk nekā kāda "klasiska" skaistule...
03.01.2025 21:54 |

Reitings 387
Un, ja jau sākām, tad ja mani te pasludināja jau citā tēmā par "dubulto morāli" (nezinu gan, par ko īsti, bet lai paliek), es varētu būt viena no retajām, kas dzīvē ir satikusi gan "Aņku", gan "Ļenku", gan Sanu, gan citas te daudz un bieži apspriestās personas. Un "Aņka" nav nemaz ne glupa, nekāda un ļoti mīl savus bērnus, starp citu. Sana viņai ir pilnīgs pretstats (tieši izturēšanās ziņā), temperamenta ziņā.
03.01.2025 22:08 |

Reitings 1000
Reģ: 29.05.2023
Sana noteikti nav spožāka spuldzīte virtenē, es šo rakstīju jau ļoti sen citā tēmā, viss top skaidrs tad, kad viņa sāk runāt. Tas kā viņa raksta, veido teikumus utt., par to liecina. To komentētāju, kas tik "skaisti" raksturoja Sedokovu, gribētu redzēt - KĀ vispār viena sieviete var citu TĀ raksturot - kas tur par nelaimīgu dzīvi viņai, ja tāda žults lejas ārā uz svešu cilvēku.
03.01.2025 22:20 |

Reitings 2510
Merilda @ 03.01.2025 22:20
Sana noteikti nav spožāka spuldzīte virtenē, es šo rakstīju jau ļoti sen citā tēmā, viss top skaidrs tad, kad viņa sāk runāt. Tas kā viņa raksta, veido teikumus utt., par to liecina. To komentētāju, kas tik "skaisti" raksturoja Sedokovu, gribētu redzēt - KĀ vispār viena sieviete var citu TĀ raksturot - kas tur par nelaimīgu dzīvi viņai, ja tāda žults lejas ārā uz svešu cilvēku.
Visām te par visiem līst žults brīdī, kad tiek pieminēts ārējais izskats. Didrihsones tēma ir lielisks piemērs. Otrpus ekrānam mums te sēž visi Viktorijas eņģeļi. :)))
03.01.2025 22:37 |

Reitings 387
brunettte @ 03.01.2025 22:37
Visām te par visiem līst žults brīdī, kad tiek pieminēts ārējais izskats. Didrihsones tēma ir lielisks piemērs. Otrpus ekrānam mums te sēž visi Viktorijas eņģeļi. :)))

Tieši to pašu nodomāju - palasīju vēl citu te blakus tēmu. Vienai pupi griestos, citai - par zemu, vienai vēl kaut kas... Jācer, ka pašām vismaz 90-60-90 un pupi tajā augstumā kā plastikas ķirurgiem semināros pasniedz 😀 (tik smieklīgi) 😁
03.01.2025 22:44 |

Reitings 545
Reģ: 02.11.2024
Ja ir ierosināta krimināllieta, tad lieta ir nopietna un ir pamats. Tālāk jau izmeklēšana rādīs, kas un kā. Tas par Marka info.
Par Sanu. Kā jau rakstīju, mēs pat ne 1% nezinam, ar ko viņa fonā saskārusies šos gadus, kad Timma bija ar Aņu. Nevajag meiteni noniecināt. Katram ir tiesības savu sāpi izkliegt un izsērot pa savam. Ja jūt, ka grib šādi, nu lai. Kaut arī baro tikai mēdijus un uzsit asinis Aņas faniem. Bet, Sanai ir tiesības darīt kā viņa jūt un vēlās, ja viņai tas palīdz. Rakstīja tak, ka ir mentāli tik traki viņai, ka gribētu uz. kādu klosteri vai rehabilitācijas centru, bet vīrs ved izvēdināt galvu. Lai meitene atjēdzas, savācas. Nekas patīkams nav. Nāve ir nāve.
03.01.2025 23:15 |

10 gadi
Reitings 2460
Reģ: 26.03.2010
Nezinu kā Krievijā, bet Latvijā vienmēr pie pašnāvības uzsākts process, ja dabīgi nomirsti publiskā vietā-process, kaut 100 gadus vecs esi. Nekā nopietna. Viss ikdienišķi.
03.01.2025 23:18 |

Reitings 2510
sivenssivenamdraugs @ 03.01.2025 23:15
Ja ir ierosināta krimināllieta, tad lieta ir nopietna un ir pamats. Tālāk jau izmeklēšana rādīs, kas un kā. Tas par Marka info.
Par Sanu. Kā jau rakstīju, mēs pat ne 1% nezinam, ar ko viņa fonā saskārusies šos gadus, kad Timma bija ar Aņu. Nevajag meiteni noniecināt. Katram ir tiesības savu sāpi izkliegt un izsērot pa savam. Ja jūt, ka grib šādi, nu lai. Kaut arī baro tikai mēdijus un uzsit asinis Aņas faniem. Bet, Sanai ir tiesības darīt kā viņa jūt un vēlās, ja viņai tas palīdz. Rakstīja tak, ka ir mentāli tik traki viņai, ka gribētu uz. kādu klosteri vai rehabilitācijas centru, bet vīrs ved izvēdināt galvu. Lai meitene atjēdzas, savācas. Nekas patīkams nav. Nāve ir nāve.
Viedi vārdi, sirsniņa Tev no manis!❤️
03.01.2025 23:24 |

Reitings 2674
Reģ: 15.09.2023
sivenssivenamdraugs @ 03.01.2025 23:15

Nē, neko tas nenozīmē. Tā ir ierasta prakse sākt kriminālprocesu un nozīmēt ekspertīzi, lai noteiktu precīzu nāves cēloni. Tā kā Jānis mira Krievijā, Latvijas policija pieprasīs dokumentus no Krievijas, ar to arī viss beigsies. Tas, ko Marks tur izpaužās, jau izskatās diezgan nožēlojami. Viņš esot galvenais liecinieks. Lai beidz šito sūdu gvelzt. Viņa galvenā liecība tagad ir Taro kārtis? Nu tā kā nopietni? Tikai tāpēc, ka viņš tam tic. Viņš apgalvo, ka viņš zina taisnību.
Ja sākumā man Marks patika un domāju, ka viņš tiešām grib palīdzēt ģimenei, tad ar visām šitām Taro huiņām, viņš ir iebraucis totālās auzās. Visu laiku tikai sola pateikt to, pateikt šito, draugi pagaidiet, pienāks laiks un es visu pateikšu. Viņš arī solīja pastāstīt pilnu stāstu uzreiz pēc tam, kad atgādāja Jāņa suni Jāņa tētim. Es to stāstu gaidu jau 2 nedēļas, joprojām nav. Visu laiku tikai solījumi. Pliki solījumi. Smieklīgākais, ka viņš apgalvo, ka tikai viņš zina visu patiesību. 😁
03.01.2025 23:37 |

Reitings 314
Reģ: 09.08.2024
Dadaaa @ 03.01.2025 21:47
Tas esot bijis uzlikts kā bloķēšanas ekrāns, lai pazvana Annai.
03.01.2025 23:45 |

Reitings 49
Reģ: 03.09.2023
gii_star @ 03.01.2025 19:30
Kur Jūs tajā Aņkā saskatat seksapīlu un skaistu augumu, izskatu? Ļooti neglīta seja, lūpas, mute, acis, ļoti nesimpātiska seja, turklāt pārčiņīta, pundura augums, atšauj dibenu, kura nav, netrenēta, īsa, mīksta, nesmuku griezīgu balsi, nu reāli. Nezinu kādas piruetes viņa izpilda gultā, bet seksīga viņa toč nav. Bet nu gaumes dažādas acīmredzot...

Ak jell! Lasu un domāju kāda tu skaistule diez esi? Vai tomēr briesmone, kura cenšas sevi mierināt par savu neglītumu, aprunājot skaistas sievietes.😀
04.01.2025 00:12 |

Reitings 5993
Reģ: 22.03.2024
Merilda @ 03.01.2025 22:20

Nepamanīji liekulību pašas komentāra? 🫣 Teikt, ka nav “spožākā spuldzīte virtenē” par kādu sievieti ir OK, bet par fizisko izskatu ir žults? Nav nu izlem kas ir OK un kas nav, jo sprediķot nav liela māksla, ja pati esi pilna liekulības.
04.01.2025 00:29 |

10 gadi
Reitings 8321
Reģ: 17.09.2009
Rora @ 03.01.2025 21:08

Ja laime kopdzīvē un "kaislē" vienam pret otru attiecībās slēptos "zelta lietutiņos" un "anālajā sexā", tad visas vieglas uzvedības sievietes būtu miljonāru sievas ?? (nu labi, dažas jau arī ir, jautājums tik, uz cik ilgu laiku. To mēs jau varam pavērot, kā iet tāda tipa sievietēm ar attiecībām). Sorry, bet kopdzīvē (protams, ja par kopdzīvi nesauc dažus mēnešus) un attiecību ķīmijā ir vajadzīgs daudz kas vairāk par prasmīgām sexa prasmēm... Jā, intimitātei ir liela nozīme, taču tā ir tikai viena maza, maza daļa no attiecību "līmes".
Piekrītu, dažreiz nevajag sexu lai vienam no otra jumtu nestu nost!!!
04.01.2025 00:30 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits