es tā iedomājos - ja cilvēks ir stiprā alkohola reibumā, Timmas istabā esot bijusi šņabja pudele, tad viņš vispār ir spējīgs uzsiet no tādas resnas virves stipru, normālu mezglu, lai pakārtos..? Virve taču ir no sākuma stingri jāpiesien.Dovana @ 03.01.2025 19:27Man piemēram ir interasantāk kādu krimināllietas uzsakšanu šodien ir panācis Pugačovs saistībā ar Timmu. Kāds būs rezultāts ja vispār būs? Tur vismaz skaidrs, ka nekas nebūs saistīts ne ar kādu pesteļošanu un buršanis?
brunettte @ 03.01.2025 21:19un kad es šo saku, tad mani samīnuso un nomētā ar faktiem par seksa rotaļlietām?☹️
Vivian10 @ 03.01.2025 21:19es tā iedomājos - ja cilvēks ir stiprā alkohola reibumā, Timmas istabā esot bijusi šņabja pudele, tad viņš vispār ir spējīgs uzsiet no tādas resnas virves stipru, normālu mezglu, lai pakārtos..? Virve taču ir no sākuma stingri jāpiesien.
Kas ir dīvaini - Marks teica, ka Timma nekad neesot lietojis krievu alfabētu, rakstot ziņas. Bet tā pēdējā ziņa - piezvaniet Annai- esot uzrakstīta ar krievu alfabēta burtiem.
gii_star @ 03.01.2025 19:30Kur Jūs tajā Aņkā saskatat seksapīlu un skaistu augumu, izskatu? Ļooti neglīta seja, lūpas, mute, acis, ļoti nesimpātiska seja, turklāt pārčiņīta, pundura augums, atšauj dibenu, kura nav, netrenēta, īsa, mīksta, nesmuku griezīgu balsi, nu reāli. Nezinu kādas piruetes viņa izpilda gultā, bet seksīga viņa toč nav. Bet nu gaumes dažādas acīmredzot...
par šito ar domāju- Timma guļ jau miris bet ekrāna rādās tas uzraksts?! Tel. taču aiz bloķējas, viņam noteikti bija ābols , kaā kāds svešais atbloķēja? Vai tad tas ir tik vnk izdarāms .Vivian10 @ 03.01.2025 21:19es tā iedomājos - ja cilvēks ir stiprā alkohola reibumā, Timmas istabā esot bijusi šņabja pudele, tad viņš vispār ir spējīgs uzsiet no tādas resnas virves stipru, normālu mezglu, lai pakārtos..? Virve taču ir no sākuma stingri jāpiesien.
Kas ir dīvaini - Marks teica, ka Timma nekad neesot lietojis krievu alfabētu, rakstot ziņas. Bet tā pēdējā ziņa - piezvaniet Annai- esot uzrakstīta ar krievu alfabēta burtiem.
Paglaudi kādu ne pa spalvai un mīnuss garantēts. Savs viedoklis te nedrīkst būt, vai nu smaidi un māj ar galvu, vai nu neizsakies vispār🤫😀 Sarkasms, protams. 😀Rora @ 03.01.2025 21:24
Es te vispār nesaprotu, kā tā "mīnusu" sistēma darbojas, bet brīžiem sajūta, ka jo jēdzīgāks komentārs, jo vairāk mīnusu ?.
Man arī ir ābols un automātisko bloķēšanu esmu noņēmusi.Dadaaa @ 03.01.2025 21:47par šito ar domāju- Timma guļ jau miris bet ekrāna rādās tas uzraksts?! Tel. taču aiz bloķējas, viņam noteikti bija ābols , kaā kāds svešais atbloķēja? Vai tad tas ir tik vnk izdarāms .
brunettte @ 03.01.2025 21:49Paglaudi kādu ne pa spalvai un mīnuss garantēts. Savs viedoklis te nedrīkst būt, vai nu smaidi un māj ar galvu, vai nu neizsakies vispār?? Sarkasms, protams. ?
Visām te par visiem līst žults brīdī, kad tiek pieminēts ārējais izskats. Didrihsones tēma ir lielisks piemērs. Otrpus ekrānam mums te sēž visi Viktorijas eņģeļi. :)))Merilda @ 03.01.2025 22:20Sana noteikti nav spožāka spuldzīte virtenē, es šo rakstīju jau ļoti sen citā tēmā, viss top skaidrs tad, kad viņa sāk runāt. Tas kā viņa raksta, veido teikumus utt., par to liecina. To komentētāju, kas tik "skaisti" raksturoja Sedokovu, gribētu redzēt - KĀ vispār viena sieviete var citu TĀ raksturot - kas tur par nelaimīgu dzīvi viņai, ja tāda žults lejas ārā uz svešu cilvēku.
brunettte @ 03.01.2025 22:37Visām te par visiem līst žults brīdī, kad tiek pieminēts ārējais izskats. Didrihsones tēma ir lielisks piemērs. Otrpus ekrānam mums te sēž visi Viktorijas eņģeļi. :)))
Viedi vārdi, sirsniņa Tev no manis!❤️sivenssivenamdraugs @ 03.01.2025 23:15Ja ir ierosināta krimināllieta, tad lieta ir nopietna un ir pamats. Tālāk jau izmeklēšana rādīs, kas un kā. Tas par Marka info.
Par Sanu. Kā jau rakstīju, mēs pat ne 1% nezinam, ar ko viņa fonā saskārusies šos gadus, kad Timma bija ar Aņu. Nevajag meiteni noniecināt. Katram ir tiesības savu sāpi izkliegt un izsērot pa savam. Ja jūt, ka grib šādi, nu lai. Kaut arī baro tikai mēdijus un uzsit asinis Aņas faniem. Bet, Sanai ir tiesības darīt kā viņa jūt un vēlās, ja viņai tas palīdz. Rakstīja tak, ka ir mentāli tik traki viņai, ka gribētu uz. kādu klosteri vai rehabilitācijas centru, bet vīrs ved izvēdināt galvu. Lai meitene atjēdzas, savācas. Nekas patīkams nav. Nāve ir nāve.
sivenssivenamdraugs @ 03.01.2025 23:15Ja ir ierosināta krimināllieta, tad lieta ir nopietna un ir pamats. Tālāk jau izmeklēšana rādīs, kas un kā. Tas par Marka info.
Par Sanu. Kā jau rakstīju, mēs pat ne 1% nezinam, ar ko viņa fonā saskārusies šos gadus, kad Timma bija ar Aņu. Nevajag meiteni noniecināt. Katram ir tiesības savu sāpi izkliegt un izsērot pa savam. Ja jūt, ka grib šādi, nu lai. Kaut arī baro tikai mēdijus un uzsit asinis Aņas faniem. Bet, Sanai ir tiesības darīt kā viņa jūt un vēlās, ja viņai tas palīdz. Rakstīja tak, ka ir mentāli tik traki viņai, ka gribētu uz. kādu klosteri vai rehabilitācijas centru, bet vīrs ved izvēdināt galvu. Lai meitene atjēdzas, savācas. Nekas patīkams nav. Nāve ir nāve.
Tas esot bijis uzlikts kā bloķēšanas ekrāns, lai pazvana Annai.Dadaaa @ 03.01.2025 21:47par šito ar domāju- Timma guļ jau miris bet ekrāna rādās tas uzraksts?! Tel. taču aiz bloķējas, viņam noteikti bija ābols , kaā kāds svešais atbloķēja? Vai tad tas ir tik vnk izdarāms .
gii_star @ 03.01.2025 19:30Kur Jūs tajā Aņkā saskatat seksapīlu un skaistu augumu, izskatu? Ļooti neglīta seja, lūpas, mute, acis, ļoti nesimpātiska seja, turklāt pārčiņīta, pundura augums, atšauj dibenu, kura nav, netrenēta, īsa, mīksta, nesmuku griezīgu balsi, nu reāli. Nezinu kādas piruetes viņa izpilda gultā, bet seksīga viņa toč nav. Bet nu gaumes dažādas acīmredzot...
Merilda @ 03.01.2025 22:20Sana noteikti nav spožāka spuldzīte virtenē, es šo rakstīju jau ļoti sen citā tēmā, viss top skaidrs tad, kad viņa sāk runāt. Tas kā viņa raksta, veido teikumus utt., par to liecina. To komentētāju, kas tik "skaisti" raksturoja Sedokovu, gribētu redzēt - KĀ vispār viena sieviete var citu TĀ raksturot - kas tur par nelaimīgu dzīvi viņai, ja tāda žults lejas ārā uz svešu cilvēku.
Piekrītu, dažreiz nevajag sexu lai vienam no otra jumtu nestu nost!!!Rora @ 03.01.2025 21:08
Ja laime kopdzīvē un "kaislē" vienam pret otru attiecībās slēptos "zelta lietutiņos" un "anālajā sexā", tad visas vieglas uzvedības sievietes būtu miljonāru sievas ?? (nu labi, dažas jau arī ir, jautājums tik, uz cik ilgu laiku. To mēs jau varam pavērot, kā iet tāda tipa sievietēm ar attiecībām). Sorry, bet kopdzīvē (protams, ja par kopdzīvi nesauc dažus mēnešus) un attiecību ķīmijā ir vajadzīgs daudz kas vairāk par prasmīgām sexa prasmēm... Jā, intimitātei ir liela nozīme, taču tā ir tikai viena maza, maza daļa no attiecību "līmes".