Timma

Reitings 1
Reģ: 17.12.2024
Nekad īsti neesmu interesējusies par šo pāri - Anna Sedakova un Timma, bet šorīt lasu šokā ziņas, ka Timma izdarījis pašnāvību un blakus atrasts telefons ar ziņu, kur viņš Annai lūdz pārzvanīt un pietam Annai vakar tieši bija dzimšanas diena..Kā tas ir katru gadu turpmāk savā dzimšanas dienā atcerēties, ka Tavs bijušais vīrs tieši tajā dienā izdarīja pašnāvību, drausmas..Un arī lasu vakar, ka Mārupē cilvēks nogalinājis savu ģimeni un pats izdarījis pašnāvību..Kas notiek ar pasauli? Kas jūsuprāt noved cilvēkus līdz domām par pašnāvību? Nestabila psihe, narkotiskas vielas?
17.12.2024 12:48 |

Reitings 2510
Reģ: 05.07.2024
Mashka Kakashka @ 03.01.2025 16:38

Protams, ka tur nebija ne raganu, ne pieburšanas. Slimi murgi tas viss. Jānis iemīlējās karstā sievietē, lielisks augums, harizmātiska, prot flirtēt un pavedināt. Būsim godīgi, Sedokova pret Sanu ir kā diena pret nakti. Sedokova ir kā karsta lava, uz kuru visiem patīk skatīties, bet viņa ir bīstama. Tas, ka viņa ar savām darbībām iznīcina citu dzīves, tas ir cits stāsts. Sana ir kā auksta zivs, mierīga, klusa, attūrīga un vēsa. Protams, ka Jānis pavilkās uz Sedokovu, jauns vīrietis, seksa pilnbriedā, īstie gadi seksa trakulībām, Sedokova viņam bija kā svaigs elpas vilciens. Paši tak teica intervijās, ka viņi dienām varēja no gultas neizkāpt. Skatoties video kur Jānis ir kopā ar Sedokovu, tur dzirksteles iet uz visām pusēm, starp viņiem bija milzīga kaisle, kuras Jānim nebija ar Sanu.
Lai nu kāda, bet harizmātiska Sedokova noteikti nav. Un katram savs viedoklis par to, kas bija vai nebija viņu starpā, jo mēs ļoti labi zinām, ka internets ir tāda fantastiska vieta, kur Tu ieliec vienu bildi un visi uzreiz ir ekstrasensi un prot nolasīt, ka Tev ir superīga dzīve, bez problēmām, vīrs pelna miljonus utt utjp.
🤦‍♀️
03.01.2025 16:59 |

Reitings 2510
gii_star @ 03.01.2025 15:48
Nu kādas raganas un pieburšanas? Tas viss ir dopamīns. Ja ir interese iedziļināties cilvēka prāta funkcijās un izvēlēs, no neiroķīmiskā viedokļa, iesaku noklausīties šo: https://www.youtube.com/watch?v=R6xbXOp7wDA&ab_channel=TheDiaryOfACEO
Varbūt pašām sadzīvē arī noderēs.
😀😀😀 Es nevaru. Kas vēl? Zaļā tēja? Chemitrails virs Maskavas? 😀
03.01.2025 17:05 |

Reitings 2674
Reģ: 15.09.2023
brunettte @ 03.01.2025 16:59
Lai nu kāda, bet harizmātiska Sedokova noteikti nav. Un katram savs viedoklis par to, kas bija vai nebija viņu starpā, jo mēs ļoti labi zinām, ka internets ir tāda fantastiska vieta, kur Tu ieliec vienu bildi un visi uzreiz ir ekstrasensi un prot nolasīt, ka Tev ir superīga dzīve, bez problēmām, vīrs pelna miljonus utt utjp.
?‍♀️

Es neticu ne ekstrasensiem, ne gaišrežgiem, ne zīlniekiem, ne pieburšanām un citām zinātniskās fantastikas izdomātām lietām. Visām šīm "mistērijām" vienmēr ir atrodams zinātnisks izskaidrojums. Tieši tāpat kā ar Jāni un to, ka citi saka, ka Sedokova viņa ir piebūrusi. Neko viņa tur nav piebūrusi, tas nav iespējams. Visi kuri to apgalvo, grib kaut kāda veida atvieglojumu sev, lai Sedokova būtu tā sliktā un Jānis tas labais tautasdēls, nevainīgais un pareizais.
Visi tie kāršu licēji un citi pesteļotāji, kuri apgalvo, ka Sedokova esot Jāni piebūrusi ar maģiju, tagad lieliski parāda, ka vāc tikai sev kliķšķus, jo nespēj pat google sameklēt pareizo informāciju par Sanu, sakot, ka Sanas jaunais vīrs esot arī basketbolists. 😁 Lielākais stulbums ko dzirdēju no šiem pesteļotājiem, ka Kristians neesot Jāņa bioloģiskais dēls un Jānim neesot varējuši būt savi bērni. 😁
03.01.2025 17:14 |

Reitings 14952
Reģ: 06.07.2022
GlorijaGrevcova @ 03.01.2025 12:55
Jau Apollo un Kas Jauns pārpublicējuši Sanas šērotos pesteļus. Krieviem nesekoju, bet gan jau arī tas pats. Vai tiešām vajag plusā visiem pārdzīvojumiem sevi nostādīt padumjas tirgus bābas līmenī. Tagad vēl atliek satikties ar annušku un abpusēji izplēst matus. Būs tāds normāls centrāltirgus un maskačka.
P.S. No annuškas kaut ko var savākt, ja tur kaut kas ir uz Timmas vārda, taču ja vnk papļerkstēts storijos, ka Timma ielika piķi Annuškas īpašumos, nu nesmīdiniet. Miljonārs Fiļs joprojām Latvijā nevar pietiesāt savas dāvanas no Santas ??? Tjipa ruslandijā kaut kādi wanna be Timmas draugi pugačovi pietiesās kaut ko, ko Timma šķirtajā (un šķiroties nebij pretenziju) laulībā sievai izmaksāja. Tikpat reāli, cik reāli ir lidojoši vienradži. Pugačovs sāk atgādināt tirgus veceni ar četrām klasēm un deju kursiem.

Tik tiešām - viņu laulība bija ŠĶIRTA, viņus juridiski nekas vairs nevienoja. Kādas tur pietiesāšanas... Un turklāt šķīrās bez kašķiem par mantu. Ja būtu laulātie, būtu cits stāsts.
03.01.2025 17:16 |

Reitings 2386
Reģ: 09.06.2024
Mashka Kakashka @ 03.01.2025 16:38

Protams, ka tur nebija ne raganu, ne pieburšanas. Slimi murgi tas viss. Jānis iemīlējās karstā sievietē, lielisks augums, harizmātiska, prot flirtēt un pavedināt. Būsim godīgi, Sedokova pret Sanu ir kā diena pret nakti. Sedokova ir kā karsta lava, uz kuru visiem patīk skatīties, bet viņa ir bīstama. Tas, ka viņa ar savām darbībām iznīcina citu dzīves, tas ir cits stāsts. Sana ir kā auksta zivs, mierīga, klusa, attūrīga un vēsa. Protams, ka Jānis pavilkās uz Sedokovu, jauns vīrietis, seksa pilnbriedā, īstie gadi seksa trakulībām, Sedokova viņam bija kā svaigs elpas vilciens. Paši tak teica intervijās, ka viņi dienām varēja no gultas neizkāpt. Skatoties video kur Jānis ir kopā ar Sedokovu, tur dzirksteles iet uz visām pusēm, starp viņiem bija milzīga kaisle, kuras Jānim nebija ar Sanu.
Tieši manas domas. Jānis pavilkās uz visu to seksapīlu un gultas priekiem, bet kuram tad vīrietim nebūtu normāli uz to visu pavilkties? Tādas kā Sedokova Krievijā jau daudz pie mums diezgan reta parādība. Absolūtu Jāni nav par ko nosodīt. Kāda tā Aņka kā cilvēks jau ir cits stāsts, bet Jānim pie galvas viņa pistoli nelika! Visu tomēr darīja pats pēc saviem ieskatiem un izvēles, bet te daļa viņu pataisa par nepieredzējušu Antiņu kāds noteikti nekad nav bijis. Kādēļ tik grūti saprast tu, ka viņš savu dzīvi pats bija izvēlējies kā nodzīvot gribēja Annu tādēļ arī meklēja viņu, nu ja viņai viņu vairs nevajadzēja nu tad nevajadzēja piespiest ar varu jau nevar!
03.01.2025 17:31 |

Reitings 2386
brunettte @ 03.01.2025 16:59
?‍♀️
Nu, nu Sedakova nav harizmātiska? Skatoties ko domā zem vārda harizmātisks? Seksapīla viņā ir pāri pārēm un pa gabalu var redzēt, ka gultā viņa ir uguns. Ko Jānim vēl vajadzēja? Bail pat padomāt kāda seksuālā enerģija viņā kūsāja sportiskā vīrietī 26-32 gadu vecumā, kurš noteikti lieto labu devu uztura bagātinātāju kuri vēl palielina to seksuālo enerģiju. Sedakova jau tieši arī savā vecumā apzinājās ar ko viņa viņu var pavisam viegli paņemt. Tur Tu vīrieši jāaptaujā tik nez vai Tev visi godīgi to pateiks. Ja vien te daļai būtu nojausma cik vīrieti var viegli paņemt ar labu karstu ugunīgu seksu.
03.01.2025 17:54 |

Reitings 323
Reģ: 04.07.2024
Apbrīnojami, ka nezin cik reizes var teikt, ka žēl Timmas par tik nejēdzīgu aiziešanu, bet vienalga tas tiek tulkots kā viņa attaisnošana un dievināšana. Un cilvēka sēras par kādreiz tuva cilvēka nāvi , izrādās, ir gaudošana, par ko nu bijušajai sievai būtu tīri vai jākaunās. Negribas klausīties krievu infu, bet esmu pamanījusi, ka Sedakova arvien biežāk tiek dēvēta par ukrainieti, lai gan viņa ir ukrainiete tikpat daudz , cik Glorija laviete. Un vēl viens dīvains domāšanas līklocis- kad tiek jūsmīgi dziedāts par Milion alih roz, kur pamatā ir stāsts no dzīves par Pirosmani, kas savulaik rīkojās līdzīgi, izputināja sevi, lai visu atdotu kabarē dziedātājai, tas liekas bezgala romantiski, savukārt Timmas rīcība vnk stulba.
03.01.2025 17:59 |

Reitings 2386
Castorella @ 03.01.2025 17:59
Apbrīnojami, ka nezin cik reizes var teikt, ka žēl Timmas par tik nejēdzīgu aiziešanu, bet vienalga tas tiek tulkots kā viņa attaisnošana un dievināšana. Un cilvēka sēras par kādreiz tuva cilvēka nāvi , izrādās, ir gaudošana, par ko nu bijušajai sievai būtu tīri vai jākaunās. Negribas klausīties krievu infu, bet esmu pamanījusi, ka Sedakova arvien biežāk tiek dēvēta par ukrainieti, lai gan viņa ir ukrainiete tikpat daudz , cik Glorija laviete. Un vēl viens dīvains domāšanas līklocis- kad tiek jūsmīgi dziedāts par Milion alih roz, kur pamatā ir stāsts no dzīves par Pirosmani, kas savulaik rīkojās līdzīgi, izputināja sevi, lai visu atdotu kabarē dziedātājai, tas liekas bezgala romantiski, savukārt Timmas rīcība vnk stulba.
Tieši tā viss sagriezts pilnīgi ačgārni! Sanai sērot lai arī kā viņa to dara nav brīvi. Timma varbūt šo gadu laikā ir sajutis tik daudz laimes un prieka kā reti kurš Lv bāleliņš, neskatoties uz visām drāmām. Pataisīts par mocekli. Sedakova viņam visu izzagusi atņēmusi ar varu. Tāda sajūta, ka te neviena nekad nav mīlējusi un nekad nav mīlēta😳 Tiešām te neviens vīrietis nevienai nav gribējis nocelt zvaigznes no debesīm un nav to darījus?
03.01.2025 18:19 |

Reitings 2510
Mashka Kakashka @ 03.01.2025 17:14

Es neticu ne ekstrasensiem, ne gaišrežgiem, ne zīlniekiem, ne pieburšanām un citām zinātniskās fantastikas izdomātām lietām. Visām šīm "mistērijām" vienmēr ir atrodams zinātnisks izskaidrojums. Tieši tāpat kā ar Jāni un to, ka citi saka, ka Sedokova viņa ir piebūrusi. Neko viņa tur nav piebūrusi, tas nav iespējams. Visi kuri to apgalvo, grib kaut kāda veida atvieglojumu sev, lai Sedokova būtu tā sliktā un Jānis tas labais tautasdēls, nevainīgais un pareizais.
Visi tie kāršu licēji un citi pesteļotāji, kuri apgalvo, ka Sedokova esot Jāni piebūrusi ar maģiju, tagad lieliski parāda, ka vāc tikai sev kliķšķus, jo nespēj pat google sameklēt pareizo informāciju par Sanu, sakot, ka Sanas jaunais vīrs esot arī basketbolists. ? Lielākais stulbums ko dzirdēju no šiem pesteļotājiem, ka Kristians neesot Jāņa bioloģiskais dēls un Jānim neesot varējuši būt savi bērni. ?
Mēs jau varam ticēt vai neticēt, kam gribam, bet par buršanu pati Sana rakstīja un es neesmu nekas Jānim, atšķirībā no Sanas, lai apšaubītu viņu. Viņa Jāni zin labāk par mums visām un kontaktu ir uzturējusi vairāk vai mazāk regulāri, tāpēc mēs jau te varam spriedelēt par dopamīniem, seksa atkarībām un vēl nez ko cik vien gribam. Turklāt, Jānis ar Annu bija kopā cik, 5gadus? Nu neticu, ka visus piecus gadus tur kaisles dzirksteles sprēgāja. Lai cik labs vai laba sieviete/vīrietis būtu gultā, pēc 5gadiem Tu zini ko un ar ko dari un tas vairs neliekas nekas wow. Un nekad neticēšu, ka Jānis pakārtos tikai tāpēc, ka nebus vairs sekss ar Annu.😀
03.01.2025 18:44 |

Reitings 2386
brunettte @ 03.01.2025 18:44
Mēs jau varam ticēt vai neticēt, kam gribam, bet par buršanu pati Sana rakstīja un es neesmu nekas Jānim, atšķirībā no Sanas, lai apšaubītu viņu. Viņa Jāni zin labāk par mums visām un kontaktu ir uzturējusi vairāk vai mazāk regulāri, tāpēc mēs jau te varam spriedelēt par dopamīniem, seksa atkarībām un vēl nez ko cik vien gribam. Turklāt, Jānis ar Annu bija kopā cik, 5gadus? Nu neticu, ka visus piecus gadus tur kaisles dzirksteles sprēgāja. Lai cik labs vai laba sieviete/vīrietis būtu gultā, pēc 5gadiem Tu zini ko un ar ko dari un tas vairs neliekas nekas wow. Un nekad neticēšu, ka Jānis pakārtos tikai tāpēc, ka nebus vairs sekss ar Annu.?
Nu kas par glupībām kādēļ Sedakovai būtu Timma jāpiebur ar dažiem miljoniem?🙈 Nevarēja viņa tad jau uzreiz tēmēt uz augstākiem plauktiem, nemt uzreiz kādu krievu miljardieri viņai pariņu lokā tādi ir čupu čupām! Palasot par seksu kontracepcijas diskusijā uzreiz top skaidrs kā ar to mīlēšanos pastāv pie mums. Sieviete nav robots viņai nav jādot tiklīdz vecis sagrib, sekss domāts bērnu radīšanai utt. Cik tad daudzām ir tā patiesā vēlme mīlēties? Tiklīdz kāda sniedz to seksu bez aizspriedumiem sagādā sev un vīrietim baudu bez aizspriedumiem tā uzreiz piebūrusi? Tad es arī esmu piebūrusi visos tos kas mani nevar vispār aizmirst pat vairāk kā 10 gadus? Smiekli nāk. Īpaši kad palasa visus tos aizspriedumus par seksa rotaļlietām, lomu maiņām, pārģērbšanos, anālo seksu, zelta lietutiņu utt. Tad viss top skaidrs kādā mīlēšanās badā te daļa dzīvo un kādēļ tik daudzi šļūc pa kreisi, tad atrod piemērotu gultas partneri un pazūd tālēs zilajās! Tad jau protams vieglāk meklēt, ka pie vainas tās būrējas😂
03.01.2025 19:10 |

Reitings 2386
Man piemēram ir interasantāk kādu krimināllietas uzsakšanu šodien ir panācis Pugačovs saistībā ar Timmu. Kāds būs rezultāts ja vispār būs? Tur vismaz skaidrs, ka nekas nebūs saistīts ne ar kādu pesteļošanu un buršanis👌
03.01.2025 19:27 |

10 gadi
Reitings 3656
Reģ: 29.01.2009
Kur Jūs tajā Aņkā saskatat seksapīlu un skaistu augumu, izskatu? Ļooti neglīta seja, lūpas, mute, acis, ļoti nesimpātiska seja, turklāt pārčiņīta, pundura augums, atšauj dibenu, kura nav, netrenēta, īsa, mīksta, nesmuku griezīgu balsi, nu reāli. Nezinu kādas piruetes viņa izpilda gultā, bet seksīga viņa toč nav. Bet nu gaumes dažādas acīmredzot...
03.01.2025 19:30 |

Reitings 615
Reģ: 13.01.2023
Dovana @ 03.01.2025 19:27
Man piemēram ir interasantāk kādu krimināllietas uzsakšanu šodien ir panācis Pugačovs saistībā ar Timmu. Kāds būs rezultāts ja vispār būs? Tur vismaz skaidrs, ka nekas nebūs saistīts ne ar kādu pesteļošanu un buršanis?
nu piemērs tas jaunais vīrietis no tas ārzemju grupas ,kas nokrita no balkona! Tiesa pasludināja vairākus vainīgos ! Vienam,kas tirgoja,otram,kas piegādāja utt! Tas,ka pats lieto un izkrīti nenozīmē,ka tas notika bez citu palīdzības !
Un ja var pierādīt,ka cilvēks iz davests līdz pašnāvībai,atbildīgas personas sēž!
03.01.2025 20:16 |

Reitings 2510
Dovana @ 03.01.2025 19:10
Nu kas par glupībām kādēļ Sedakovai būtu Timma jāpiebur ar dažiem miljoniem?? Nevarēja viņa tad jau uzreiz tēmēt uz augstākiem plauktiem, nemt uzreiz kādu krievu miljardieri viņai pariņu lokā tādi ir čupu čupām! Palasot par seksu kontracepcijas diskusijā uzreiz top skaidrs kā ar to mīlēšanos pastāv pie mums. Sieviete nav robots viņai nav jādot tiklīdz vecis sagrib, sekss domāts bērnu radīšanai utt. Cik tad daudzām ir tā patiesā vēlme mīlēties? Tiklīdz kāda sniedz to seksu bez aizspriedumiem sagādā sev un vīrietim baudu bez aizspriedumiem tā uzreiz piebūrusi? Tad es arī esmu piebūrusi visos tos kas mani nevar vispār aizmirst pat vairāk kā 10 gadus? Smiekli nāk. Īpaši kad palasa visus tos aizspriedumus par seksa rotaļlietām, lomu maiņām, pārģērbšanos, anālo seksu, zelta lietutiņu utt. Tad viss top skaidrs kādā mīlēšanās badā te daļa dzīvo un kādēļ tik daudzi šļūc pa kreisi, tad atrod piemērotu gultas partneri un pazūd tālēs zilajās! Tad jau protams vieglāk meklēt, ka pie vainas tās būrējas?
Kāpēc Tu mēģini mani apstrīdēt? Sana, Jāņa Timmas bijusī sieva un bērna māte (tā, starp citu) pati to rakstīja savā IG story, neko konkrētu, bet virspusēji šis tika pieminēts. Vari iet oponēt viņu, pateikt, ka Tu, kā foruma dalībniece, esi izpētījusi, izlasījusi un dzirdējusi visus krievu raidījumus un Tu Jāni pazini un zināji labāk un viņš toč nav pieburts, viņš pakārās, jo viņam ar Annu bija nenormāli labs sekss. 😀
03.01.2025 20:29 |

Reitings 2674
Reģ: 15.09.2023
brunettte @ 03.01.2025 20:29
Kāpēc Tu mēģini mani apstrīdēt? Sana, Jāņa Timmas bijusī sieva un bērna māte (tā, starp citu) pati to rakstīja savā IG story, neko konkrētu, bet virspusēji šis tika pieminēts. Vari iet oponēt viņu, pateikt, ka Tu, kā foruma dalībniece, esi izpētījusi, izlasījusi un dzirdējusi visus krievu raidījumus un Tu Jāni pazini un zināji labāk un viņš toč nav pieburts, viņš pakārās, jo viņam ar Annu bija nenormāli labs sekss. ?

Es tā skatos, ka tev Sana Dieva vietā, viss ko Sana uzraksta, ir taisnība. Sana visus savus storijus balsta uz Marka Pugačeva teikto. Pat aicināja savus sekotājus piesekot Markam. Marks to, ka Sedokova piebūra Jāni, balsta uz to, ko redzēja vienā no kāršu licēju video. Es noskatījos to video, kurš bija vairāk kā stundu garš. Tur tas krievu ietekmelis un gaišreģe, pareģe, kāršu licēja apgalvoja, ka Sanas jaunais vīrs ir basketbolists un Kristians nav Jāņa miesīgais dēls, apgalvo, ka Jānim nevarēja būt savu bērnu.
Cilvēk, mīļais, ieslēdz tak loģisko domāšanu. Tu esi ierauta visu sazvērestību teoriju piekritēju ķēdē.
03.01.2025 20:35 |

Reitings 3512
Reģ: 05.09.2023
Nu kas par glupībām kādēļ Sedakovai būtu Timma jāpiebur ar dažiem miljoniem?? Nevarēja viņa tad jau uzreiz tēmēt uz augstākiem plauktiem, nemt uzreiz kādu krievu miljardieri viņai pariņu lokā tādi ir čupu čupām! Palasot par seksu kontracepcijas diskusijā uzreiz top skaidrs kā ar to mīlēšanos pastāv pie mums. Sieviete nav robots viņai nav jādot tiklīdz vecis sagrib, sekss domāts bērnu radīšanai utt. Cik tad daudzām ir tā patiesā vēlme mīlēties? Tiklīdz kāda sniedz to seksu bez aizspriedumiem sagādā sev un vīrietim baudu bez aizspriedumiem tā uzreiz piebūrusi? Tad es arī esmu piebūrusi visos tos kas mani nevar vispār aizmirst pat vairāk kā 10 gadus? Smiekli nāk. Īpaši kad palasa visus tos aizspriedumus par seksa rotaļlietām, lomu maiņām, pārģērbšanos, anālo seksu, zelta lietutiņu utt. Tad viss top skaidrs kādā mīlēšanās badā te daļa dzīvo un kādēļ tik daudzi šļūc pa kreisi, tad atrod piemērotu gultas partneri un pazūd tālēs zilajās! Tad jau protams vieglāk meklēt, ka pie vainas tās būrējas?

Meitenes, seksapīlā Dovana ir ieradusies! Sargiet savus vīrus un dodiet viņiem līdz jēlumam, citādi turpmākie 10 gadi paies šaubu ēnā.
03.01.2025 20:42 |

Reitings 2510
Mashka Kakashka @ 03.01.2025 20:35

Es tā skatos, ka tev Sana Dieva vietā, viss ko Sana uzraksta, ir taisnība. Sana visus savus storijus balsta uz Marka Pugačeva teikto. Pat aicināja savus sekotājus piesekot Markam. Marks to, ka Sedokova piebūra Jāni, balsta uz to, ko redzēja vienā no kāršu licēju video. Es noskatījos to video, kurš bija vairāk kā stundu garš. Tur tas krievu ietekmelis un gaišreģe, pareģe, kāršu licēja apgalvoja, ka Sanas jaunais vīrs ir basketbolists un Kristians nav Jāņa miesīgais dēls, apgalvo, ka Jānim nevarēja būt savu bērnu.
Cilvēk, mīļais, ieslēdz tak loģisko domāšanu. Tu esi ierauta visu sazvērestību teoriju piekritēju ķēdē.
Nav man viņa Dieva vietā. Šim visam sekoju līdzi tikai kādu pirmo nedēļu, kad viss bija noticis un tad pirms jaunā gada vēl tas Marka ig live, tagad pēc Jāņa bērēm, liekas būtu laiks šo tēmu slēgt, jo te visām vienmēr būs 101 savs variants, kāpēc Jānis ir Jānis un Anna ir Anna. Jo vairāk informācijas, jo mazāk tajā visā vairs gribas līst iekšā.
03.01.2025 20:43 |

10 gadi
Reitings 4245
Reģ: 25.05.2009
Man joprojām liekas dīvaini tas, ka Sedakova jau tik ilgi klusē un neko neliek savos sociālajos tīklos. Visu laiku taču tik atklāti par savām jūtām un mīlas pārdzīvojumiem instā dalījās un tagad nekā. Gribētos pat teikt, kas vainīgs, tas bailīgs. Vai arī viņai tiešām jau ir cits vecis, kā te spekulēja, jo nu neredzu, kur viņai būtu problēma aizraudāt visu instagram par to, ka viņas lielā mūža mīlestība ir aizgājusi un celt haipu ap sevi, ja jau ir tik balta un pūkaina.
03.01.2025 20:48 |

Reitings 387
Reģ: 07.12.2024

Ja laime kopdzīvē un "kaislē" vienam pret otru attiecībās slēptos "zelta lietutiņos" un "anālajā sexā", tad visas vieglas uzvedības sievietes būtu miljonāru sievas 🥱😀 (nu labi, dažas jau arī ir, jautājums tik, uz cik ilgu laiku. To mēs jau varam pavērot, kā iet tāda tipa sievietēm ar attiecībām). Sorry, bet kopdzīvē (protams, ja par kopdzīvi nesauc dažus mēnešus) un attiecību ķīmijā ir vajadzīgs daudz kas vairāk par prasmīgām sexa prasmēm... Jā, intimitātei ir liela nozīme, taču tā ir tikai viena maza, maza daļa no attiecību "līmes".
03.01.2025 21:08 |

Reitings 2510
Rora @ 03.01.2025 21:08

Ja laime kopdzīvē un "kaislē" vienam pret otru attiecībās slēptos "zelta lietutiņos" un "anālajā sexā", tad visas vieglas uzvedības sievietes būtu miljonāru sievas ?? (nu labi, dažas jau arī ir, jautājums tik, uz cik ilgu laiku. To mēs jau varam pavērot, kā iet tāda tipa sievietēm ar attiecībām). Sorry, bet kopdzīvē (protams, ja par kopdzīvi nesauc dažus mēnešus) un attiecību ķīmijā ir vajadzīgs daudz kas vairāk par prasmīgām sexa prasmēm... Jā, intimitātei ir liela nozīme, taču tā ir tikai viena maza, maza daļa no attiecību "līmes".
un kad es šo saku, tad mani samīnuso un nomētā ar faktiem par seksa rotaļlietām😀☹️
03.01.2025 21:19 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits