Džeks jau ar sievasmāti retāk tikās, tāpēc to, cik viņa riebīga neviens nezināja. Salauzta kāja un iesnas būtu sīkums, šis ir smagāks gadījums, kur ģimene ir veduši arī viņu pie dziedniekiem utt. No malas neticīgajiem jau liktos smieklīgi un fufelis, bet godīgi, ja es pati nezinātu to cilvēku pirms un pēc, es arī neticētu. Ne visas ir raganas, loģiski, bet Tu nekad nezini, kad ar tādu vari sapērties.SarmaD @ 02.01.2025 20:45
Sievasmāte jau startā gadijumā nav riebīga vecene bijusi visos laikos? Daža laba sava ego celšanai varētu arī pateikt, ka salauzto kāju vai tās nebeidzamās iesnas ir piebūrusi.
IceCream @ 02.01.2025 22:36Bāc, nu kas notiek? Tas Preiļu futbolists, 18. gadi, dienu pirms JG arī sev dēļ ģevkas padarījis galu. Nolēcis no torņa.
IceCream @ 02.01.2025 22:36Bāc, nu kas notiek? Tas Preiļu futbolists, 18. gadi, dienu pirms JG arī sev dēļ ģevkas padarījis galu. Nolēcis no torņa.
SarmaD @ 02.01.2025 22:54
Mēs kā tauta vnk esam tik tālu novesta.
Kurpīte @ 03.01.2025 01:04
Kas tad tevi tā noveda? ? Minēšu, ka atkal valdība? Lietuviešiem vēl augstāks pašnāvību skaits, tos arī LV valdība noveda?
Tieši tā. Mārcis taču nav tik stulbs lai būtu greizsirdīgs uz mirušu cilvēku. Aitas.Lindusiks @ 02.01.2025 15:41WOW. Šis, protams, ir klaču forums, bet dažas dāmas mani pārsteidza nesagatavotu. Kaut kur pirms pāris lapām bija viedoklis, ka šo laikam raksta tīnes, kas dzīvi nav redzējušās. Varu tikai piekrist. Tā ir nāve, muļķes. Nāve. Tā satriec. Atradusies te sēru policija.
Noteikti, ka psihoze, jo viņam bija noslieces uz to (iepriekšējie live ar zālēm), kā arī teksti lai Sedakovai suni neatstāj un ka viņa iemainīja naudu pret mīlestību.IceCream @ 01.01.2025 14:31
Es arī nedomāju, ka tas bija ilgi un dikti plānots lēmums, arī tas pats milzu tetovējums pa visu muguru neilgi pirms uztaisīts.
Taču tam, ka tas bija mirkļa psihozes iespaidā izdarīts, ticu gan.
Ariete @ 03.01.2025 05:35Tā blondā Miglāne vēl bāžas visur iekšā. Ne tikai pie Sanas lien, bet arī komentē par Dāvida un Arnitas drāmu. Tak skaties par savu dzīvi. Kā tāda klačene.
Nu, bet kas tur tāds briesmīgs ir? Viņš tak nav vienkārši bijušais vīrs, bet ir bērna tēvs! Nav jau viņi gadu kopā bijuši, bet tuvāk pie desmitnieka. Te ir lielāka vētra ūdensglāzē sacelta nekā ir patiesībā. Tak ir skaidrs, ka Jānis Sanai nekad nekad nevar būt tukša vienaldzīga vieta viņiem ir bērns.SarmaD @ 02.01.2025 19:40
Cik ilgi tu pati varētu skatīties kā tavs vīrs, piemēram, apraud eksi? Un ne tikai apraud, kas teorētiski būtu normāli, iet uz terapiju zinot ka abiem ir kopīgs bērns, bet reāli velta savu enerģiju to nesot publiskā vidē, taisot postus storijos.
Dovana @ 03.01.2025 06:38Nu, bet kas tur tāds briesmīgs ir? Viņš tak nav vienkārši bijušais vīrs, bet ir bērna tēvs! Nav jau viņi gadu kopā bijuši, bet tuvāk pie desmitnieka. Te ir lielāka vētra ūdensglāzē sacelta nekā ir patiesībā. Tak ir skaidrs, ka Jānis Sanai nekad nekad nevar būt tukša vienaldzīga vieta viņiem ir bērns.
Oj, oj, oj. Kā te dažai labai ir viedoklis kā nodzīvot svešu dzīvi, kā un ko darīt🙈 gribās vēl ar pirkstu kratīt tā nav labi, tā ir nepareizi! Es dzīvoju tikai tā kā es gribu un uzskatu par pareizu, ne jau kādai kaimiņu Maškai par prieku, kura zinās "labāk" kā pareizi jādzīvo. Arī Sana var darīt visu ko un kā grib, verdzība un dzimtbūšana ir atcelta. Ja kāds savā galvā nevar iekalt to, ka verdzība nepastāv, tā jau vairs nav Sanas problēma.SarmaD @ 02.01.2025 20:29
Ir tomēr taktiska atšķirība starp bērna sadali un gaudošanu storijos. Jautājums vai tu to sajūti.
Tad viņai sevi dzīvu jāaprok uzreiz pēc tā kā Timma aizgāja?🙈 Kādēļ jāpiesauc viss sliktais?sandrute @ 02.01.2025 21:05Ja Sanu seksuāli izmantoja patēvs, tad paliek baisi - vai sievietei, kura ir viena ar meitu, vispār ir droši vēl uzsākt attiecības, kopdzīvi ar kādu vīrieti? To visu zinot, dzīvot bailēs, ka patēvs izmantos seksuāli bērnu??
Dovana @ 03.01.2025 07:05Oj, oj, oj. Kā te dažai labai ir viedoklis kā nodzīvot svešu dzīvi, kā un ko darīt? gribās vēl ar pirkstu kratīt tā nav labi, tā ir nepareizi! Es dzīvoju tikai tā kā es gribu un uzskatu par pareizu, ne jau kādai kaimiņu Maškai par prieku, kura zinās "labāk" kā pareizi jādzīvo. Arī Sana var darīt visu ko un kā grib, verdzība un dzimtbūšana ir atcelta. Ja kāds savā galvā nevar iekalt to, ka verdzība nepastāv, tā jau vairs nav Sanas problēma.
Tak mēs sen dzīvojam interneta laikmetā, ja kas nepatīk var neskatīties un nelasīt. Tak lai viņa paraud, ja paliek lieliski viss ir labi. Kur tur ir problēma? Neko nosodāmu tur neredzu vispār., Tak cik laiks ir pagājis neraud viņa jau mēnešiem ilgi.SarmaD @ 03.01.2025 06:41
Nav jābrauc otrā grāvī un jāpataisa Jāni Sanai kā neeksistējošu cilvēku. Sēras ir ok. Bet publiski apraudāt ir mazliet par traku un par tālu. Pat ja bijušais vīrs un bērna tēvs.
Dovana @ 03.01.2025 07:23Tak mēs sen dzīvojam interneta laikmetā, ja kas nepatīk var neskatīties un nelasīt. Tak lai viņa paraud, ja paliek lieliski viss ir labi. Kur tur ir problēma? Neko nosodāmu tur neredzu vispār., Tak cik laiks ir pagājis neraud viņa jau mēnešiem ilgi.
Kāpēc par traku?SarmaD @ 03.01.2025 06:41
Nav jābrauc otrā grāvī un jāpataisa Jāni Sanai kā neeksistējošu cilvēku. Sēras ir ok. Bet publiski apraudāt ir mazliet par traku un par tālu. Pat ja bijušais vīrs un bērna tēvs.