IceCream @ 01.01.2025 04:00
Nebija gan. Tajā bildē viņš izskatījās pats pēc sevis, nekas baiss nebija. Katrā ziņā policijas profilos bieži ir daudzkārt šausmīgaākas bildes redzētas.Bērēs arī zārks bija vaļā.
Vienīgais jautājums, tad kā viņš zemē nonāca, striķis pārtrūka?
GlorijaGrevcova @ 01.01.2025 00:22
Jānis Annu bij izdzēsis jau pirms nāves, tieši skatījos viņa profilu decembra pirmajā pusē. Visas bildes ar Annu bij izvāktas. Pie viņa paša bildēm vēl kaut kādas krievenes bij sakomentējušas, kāpēc šis izņēmis visas smukās bildes ar Annu.
Te nu man ticība Pugačovam zūd. Ja dirst, tad ar mēru. Krievs parastais, kuram puse patiesības, otra puse sacerēta.
IceCream @ 01.01.2025 04:00
Nebija gan. Tajā bildē viņš izskatījās pats pēc sevis, nekas baiss nebija. Katrā ziņā policijas profilos bieži ir daudzkārt šausmīgaākas bildes redzētas.Bērēs arī zārks bija vaļā.
Vienīgais jautājums, tad kā viņš zemē nonāca, striķis pārtrūka?
Bingo777 @ 01.01.2025 12:14
17.decembrī es skatijos Jāņa profilu un redzēju vismaz 5 bildes ar Annu. ??♀️
Jānis Annu bij izdzēsis jau pirms nāves, tieši skatījos viņa profilu decembra pirmajā pusē. Visas bildes ar Annu bij izvāktas. Pie viņa paša bildēm vēl kaut kādas krievenes bij sakomentējušas, kāpēc šis izņēmis visas smukās bildes ar Annu.
Te nu man ticība Pugačovam zūd. Ja dirst, tad ar mēru. Krievs parastais, kuram puse patiesības, otra puse sacerēta.
Man negribētos ticēt, ka Marks melo. Jā, varbūt kaut kur sabiezina krāsas, bet es ticu, ka viņš ļoti daudz ziņa. Tikai skumjākais, ka tai Aņai tāpat neviens netiks klāt. Tagad sanāk tikai tāda melnā izblamēšana Ig, līdz brīdim, kad kādam apniks vienkārši. Visu cieņu, ja Marks ar Jāņa advokātiem tiešām kaut ko panāks un uzcels gaisā.sivenssivenamdraugs @ 01.01.2025 13:20
Ruslandē melo visi. Tur īstās patiesības parasti ir pavisam citas, pa vidu vai viņu nav vispār. Tā tauta laikam iekodēta melot. Ja Aņa brutāli dirš, ka apmaksājusi bēres, tad iedomājaties, kāds info citur izplatās.
Mashka Kakashka @ 01.01.2025 13:07
Nopietni?! Kā zemē nonāca? Viņam bija tur jāpaliek karājoties vai arī policisti pārgrieza?
Cik sapratu,tas,kas viņu atrada,vēl centās glābt teksts"Kad atrada Jāni,blakus bija telefons ar uzrakstu.Šitas man nav sapotams.Atvainojos par tādām nesmukām detaļām.Bet ka to fiziski var izdarīt.Rokā turot telefons nokrīt,Ja viņu nocēla atradējs,blakus telefonam nolika vai.Ja striķis notrūka blakus telefonam nokrita vai..Mashka Kakashka @ 01.01.2025 13:07
Nopietni?! Kā zemē nonāca? Viņam bija tur jāpaliek karājoties vai arī policisti pārgrieza?
Dokumentos nāves cēlonis pat neesot norādīts. Marks esot pats redzējis tos papīrus pēc nāves, kur tā arī uzrakstīts, nāves iemesls - nav skaidrs. Kas liek domāt, ka tur visi ir uzpirkti, jo ekspertīzei nāves iemesls obligati esot jānorāda, dokumentus nekur tālāk nemaz nedrīkst palaist bez skaidra iemesla.IceCream @ 01.01.2025 14:18
Visa pirmatnējā info bija, ka viņš atrasts uz zemes, kritis no liela augstuma. Tikai pēc tam tika minēts, ka nāves cēlonis asfiksija.
+ Viņš esot pāris dienas pirms gadījuma sazinājies ar mammu, teicis, ka, ja saņems pagaidu Krievijas pilsonību, uz svētkiem brauks ciemos, esot pasūtījis jaunas smaržas utt. Nezinu, daudz visādas pretrunas… viena tante saka, ka viņam vispār nav bijusi nauda, cita re kur saka, ka smaržas pasūtījis, dzīvojis normāli un ja viņš pats būtu gribējis taisīt pašnāvību, tad būtu darījis to skaisti, nevis bomžatņikā. Grūti izfiltrēt, kur ir taisnība, jo mamma neko pati nav teikusi, ka sazinājusies ar dēlu un viņš taisījies braukt ciemos..brunettte @ 01.01.2025 14:21Dokumentos nāves cēlonis pat neesot norādīts. Marks esot pats redzējis tos papīrus pēc nāves, kur tā arī uzrakstīts, nāves iemesls - nav skaidrs. Kas liek domāt, ka tur visi ir uzpirkti, jo ekspertīzei nāves iemesls obligati esot jānorāda, dokumentus nekur tālāk nemaz nedrīkst palaist bez skaidra iemesla.
brunettte @ 01.01.2025 14:26+ Viņš esot pāris dienas pirms gadījuma sazinājies ar mammu, teicis, ka, ja saņems pagaidu Krievijas pilsonību, uz svētkiem brauks ciemos, esot pasūtījis jaunas smaržas utt. Nezinu, daudz visādas pretrunas… viena tante saka, ka viņam vispār nav bijusi nauda, cita re kur saka, ka smaržas pasūtījis, dzīvojis normāli un ja viņš pats būtu gribējis taisīt pašnāvību, tad būtu darījis to skaisti, nevis bomžatņikā. Grūti izfiltrēt, kur ir taisnība, jo mamma neko pati nav teikusi, ka sazinājusies ar dēlu un viņš taisījies braukt ciemos..
brunettte @ 01.01.2025 14:16Man negribētos ticēt, ka Marks melo. Jā, varbūt kaut kur sabiezina krāsas, bet es ticu, ka viņš ļoti daudz ziņa. Tikai skumjākais, ka tai Aņai tāpat neviens netiks klāt. Tagad sanāk tikai tāda melnā izblamēšana Ig, līdz brīdim, kad kādam apniks vienkārši. Visu cieņu, ja Marks ar Jāņa advokātiem tiešām kaut ko panāks un uzcels gaisā.
To Jāņa draugs Markam ierunāja un Marks atskaņoja ig live laikā, ka Jānis nav tas cilvēks, kas ies galu sev padarīt lētā hostelī. Protams, ka citi zem tiltiem un mežos to dara, tas nenozīmē, ka visi pašnāvnieki meklēs tuvāko tiltu.sidzha @ 01.01.2025 15:03Protams, ka nauda viņam bija. Domājat, ka tas tetovējums uz muguras tikai simtus maksā? Un kas par naivu domu, ka visi pašnāvnieki grib aiziet skaisti, skaistā vietā? Karās šķūnīšos, pie koka, zem tilta.