leldinjaaa @ 29.12.2024 10:18sedokova ielikusi storijā attēlu no dēla telefona - es nesaprotu, kā var būt ziņa (it kā no Jāņa) 18.decembrī? Man vienīgajai šis šķiet fishy?
IG storijos abi runā krieviski, lai gan puišelis pats vervelē arī angliski.Aldo @ 29.12.2024 11:00
Diez vai mazais puika runàja ar Timmy angłu valodà ? teàtris
angelis @ 29.12.2024 11:27Citur lasīju, ka apšauba, ka to rakstīja sedokovas berns, jo viņš ļoti slikti runājot, kur nu vēl rakstīt. Sedokova ir reāli slima uz galvu. Nepietiek, jau ar to ko izdarījusi, vēl JT ģimeni terorizē un raksta sūdu pilnīgāko. Pēc Pugacheva stāstītā sapratu, ka viņa esot gribējusi dabūt JT telefonu, ar tekstu, ka tas ir viņas telefons, bet izmeklētājs esot prasījis paroli, ja jau viņas telefons. Viņa baidās no tā ko citi ieraudzīs tur.
kā arī bija raudošais story, kur sacīja, ka nevēlas, lai dēls šo uzzin...?!SantaBarbara @ 29.12.2024 12:20
Hmm man vienǐgajai liekas dĩvaini ,ka tik mazs bērns rakstǐtu U -you vietā? Rekur būs Sedokova sevi atkal nodevusi ?
garsigs_persiks @ 29.12.2024 12:25Reāli nesaprotu visus šos haipa cēlājus. Cilvēks ir aizgājis un apglabāts, bet lielā ņemšanās turpinās. Pēkšņi nez no kurienes kaut kāds lielais draugs Marks ir uzradies, kurš tagad pārējiem taisnību atklās. Kur tad viņš bija agrāk, kad Jānim varbūt vēl varēja kā palīdzēt? Kāpēc par Sedokovu klusēja, ja zināja, cik tur viss slikti un toksiski? Tas drīzāk izskatās pēc izmisīgas sekotāju vākšanas uz cita nelaimes rēķina. Neviens normāls draugs neietu nez cik slēgtajos IG un TG kanālos katru dienu publicēt tādu saturu, ja tas pašam nebūtu izdevīgi.
Lettija @ 29.12.2024 12:37kā arī bija raudošais story, kur sacīja, ka nevēlas, lai dēls šo uzzin...?!
SarmaD @ 29.12.2024 12:41
Pašām neliekas bišk muļķīgi? Nu kāda iespēja ka dēls nezinās par tēvu - pašnāvnieku?
Mashka Kakashka @ 29.12.2024 12:38
Ja tu sekotu Markam, tad nebūtu jāuzdod tik daudz muļķīgu jautājumu. Marks stāstīja kā viņš ar Jāni sastrīdējās dēļ Sedokovas. Marks ir viens no cilvēkiem, kurš patiešām palīdz Jāņa ģimenei, viņš arī atveda no Amerikas Jāņa suni, par to neprasot ne centa, Jāņa tētim atdeva saziedoto naudu. Tas, ka viņš runā par Sedokovu, ir tikai tāpēc, ka Sedokova ar savu komandu šobrīd cenšas nomelnot Jāni, lai viņa sabiedrībā izskatītos balta un pūkaina. Marks malacis, ka neklusē.
privātais IG ir tāpēc, ka viņa pamatprofilu visu laiku reportē par rupjiem vārdiem uc, kas var rezulteties ar pilnībā bloķētu IG kontu. Nevar visu ko viņš grib izstāstīt ievietot IG, tāpēc ieraksta Telegram. Es tam cilvēkam sekoju tik pāris dienas, bet tik daudz prāta pietiek, lai saprastu kas un kāpēc. Šķiet Tev ar rus valodu ir pagrūti, tāpēc labāk vispār paklusēt. Pietam Marks rakstīja, ka nožēlo, ka ignorēja to ko redzēja. Pat negribu visu atkārtot ko viņš teica kāpēc to dara. Visu viņš izskaidroja un pateica savus kāpēcgarsigs_persiks @ 29.12.2024 13:00
Krievu influenceriem tiešām nesekoju un tāds Marks mani vispār neinteresē. Runāju tikai par pēdējās dienās soc. tīklos redzēto un to, kā viņš šo saturu pasniedz. Ja visādi privātie IG un TG kanāli nav haipa celšanai, tad es nezinu, kas tas ir. Būtu labāk mēģinājis Jānim jau iepriekš palīdzēt, zinot, kas tur aiz slēgtām durvīm notiek, nevis tagad kaut kādu patiesību vilcis ārā. Ko tas vairs maina? Tas, ka Sedokova mēģinās sevi pataisīt par cietēju, tas tāpat visiem ir skaidrs, un tik un tā būs daļa krievu, kas viņu akli turpinās atbalstīt, lai ko kāds tagad teiktu
garsigs_persiks @ 29.12.2024 13:00
Krievu influenceriem tiešām nesekoju un tāds Marks mani vispār neinteresē. Runāju tikai par pēdējās dienās soc. tīklos redzēto un to, kā viņš šo saturu pasniedz. Ja visādi privātie IG un TG kanāli nav haipa celšanai, tad es nezinu, kas tas ir. Būtu labāk mēģinājis Jānim jau iepriekš palīdzēt, zinot, kas tur aiz slēgtām durvīm notiek, nevis tagad kaut kādu patiesību vilcis ārā. Ko tas vairs maina? Tas, ka Sedokova mēģinās sevi pataisīt par cietēju, tas tāpat visiem ir skaidrs, un tik un tā būs daļa krievu, kas viņu akli turpinās atbalstīt, lai ko kāds tagad teiktu
SantaBarbara @ 29.12.2024 12:20
Hmm man vienǐgajai liekas dĩvaini ,ka tik mazs bērns rakstǐtu U -you vietā? Rekur būs Sedokova sevi atkal nodevusi ?
sla @ 29.12.2024 19:23Marks izrādas pat nebija draugs Jānim. Viņi bija pazīstami, jo abi dzīvoja Miami un Jānis no viņa īrēja dārgos auto. Viņš, kā vienkāršs paziņa izdarīja 100x vairāk priekš Jāņa ģimenes pēc nāves nekā Sedokova, kura 'tik ļoti mīlēja viņu'. Nesaprotu kā vēl kāds krievijā aizstāv Sedokovu. Viņa tak neko neizdarīja, visu naudu saziedoja Latvija, lai dabūtu Jāni dzimtenē
sla @ 29.12.2024 19:23Marks izrādas pat nebija draugs Jānim. Viņi bija pazīstami, jo abi dzīvoja Miami un Jānis no viņa īrēja dārgos auto. Viņš, kā vienkāršs paziņa izdarīja 100x vairāk priekš Jāņa ģimenes pēc nāves nekā Sedokova, kura 'tik ļoti mīlēja viņu'. Nesaprotu kā vēl kāds krievijā aizstāv Sedokovu. Viņa tak neko neizdarīja, visu naudu saziedoja Latvija, lai dabūtu Jāni dzimtenē