Timma

Reitings 1
Reģ: 17.12.2024
Nekad īsti neesmu interesējusies par šo pāri - Anna Sedakova un Timma, bet šorīt lasu šokā ziņas, ka Timma izdarījis pašnāvību un blakus atrasts telefons ar ziņu, kur viņš Annai lūdz pārzvanīt un pietam Annai vakar tieši bija dzimšanas diena..Kā tas ir katru gadu turpmāk savā dzimšanas dienā atcerēties, ka Tavs bijušais vīrs tieši tajā dienā izdarīja pašnāvību, drausmas..Un arī lasu vakar, ka Mārupē cilvēks nogalinājis savu ģimeni un pats izdarījis pašnāvību..Kas notiek ar pasauli? Kas jūsuprāt noved cilvēkus līdz domām par pašnāvību? Nestabila psihe, narkotiskas vielas?
17.12.2024 12:48 |

10 gadi
Reitings 1463
Reģ: 10.01.2012
amoreamore @ 28.12.2024 12:34

Tak Tu vispār atpisies un ej beidzot pakaries savā parūkā. Tu te esi lielākā sūda runātāja, tieši Tev dzīvē nav citas tēmas kā nauda, nauda, nauda, kuras Tev nav, jo esi jobnuta bomzene, tādēļ nākas nākt šeit un malt vienu un to pašu par savām izdomātajām bagātībām un līst Sanas makā.

Vispar šo te lietotāju deportēt SAISTĪBĀ AR KURINĀŠANU UZ PASNAVIBU PUBLISKA TELPA! vina to domā uz kādu konkrētu meiteni ( uzskatot šo par vinas profilu) , bet tas nemaina faktu,ka cilveks KUDA INTERNETA UZ PAKARŠANOS!
28.12.2024 14:00 |

Reitings 166
Reģ: 09.09.2024
amoreamore @ 28.12.2024 09:31

Tad huļi Tu te lien ar savām pieckapeikām, ja jau Tev tik ļoti zb?

😁
28.12.2024 14:09 |

Reitings 166
Kate9 @ 28.12.2024 10:02
jaa Ble?

Es jūs lasīju un skaļi smējos . Ne forums ,bet sausā ateja 😀
28.12.2024 14:11 |

Reitings 2110
Reģ: 09.12.2021
Krc visa tēma sajāta.
28.12.2024 14:31 |

Reitings 15146
Reģ: 08.03.2021
Nu Ošu laulība šito neizturēs... Sana ir cieņpilni kļuvusi par Timmas atraitni, otrajam vīram dzīvam esot. Tur visi tajā trīsstūrī ir slimi…
28.12.2024 14:37 |

Reitings 1661
Reģ: 31.01.2023
Jenota pele @ 28.12.2024 10:28
Viņai un dēlam PIENĀKTOS PAT VAIRĀK, ja viņa pierādītu, ka viņš laulības laikā krāpa!
Te nav ASV, kur tas tiek piekopts. Mazāk lasiet dzelteno presi.
28.12.2024 14:50 |

10 gadi
Reitings 1463
Reģ: 10.01.2012
Nastja32 @ 28.12.2024 14:37
Nu Ošu laulība šito neizturēs... Sana ir cieņpilni kļuvusi par Timmas atraitni, otrajam vīram dzīvam esot. Tur visi tajā trīsstūrī ir slimi…
tieši ari to skaidroju ! Un saņemu 77 mīnusus!
28.12.2024 14:58 |

Reitings 70
Reģ: 06.03.2023
Kate9 @ 28.12.2024 14:58
tieši ari to skaidroju ! Un saņemu 77 mīnusus!

Man pietrūkst tie laiki, kad Tev nebija pieeja internetam un forumā ienaci labi ja 1x 2vos mēnešos atgādināt, ka Tu eksistē. Cilvēk mīļo, ej lūdzu ārstējies
28.12.2024 15:16 |

Reitings 70
Reģ: 06.03.2023
Kas attiecas uz šo situāciju, es domāju, ka administrācijai šo tēmu vajadzētu slēgt. Šī nav tēma par ko būtu ilgstoši jādiskutē un jāklačojas. Te nav vairs runa par Jāni, te tiek apkakāts viss. Varam tikai pamācīties no Sanas kā uzvesties, izturēties un redz, uz bērēm ieradās visi no kuriem Jānis “atteicās”. Smaga situācija, tiešām smaga, bet 100% patiesību tā arī mēs nekad neuzzināsim - toksiskas attiecības, kas noveda pie pašnāvības. Savā ziņā visiem no šī ir ko paņemt, pamācīties un aizlikt aiz auss. Lai Jānim tur labi 🤍
28.12.2024 15:19 |

Reitings 3512
Reģ: 05.09.2023
kapibara @ 28.12.2024 14:31
Krc visa tēma sajāta.

Viņa tāda tapa jau tad, kad sāka urķēt kas kuram pieder.
28.12.2024 15:30 |

Reitings 766
Reģ: 13.06.2024
SarmaD @ 27.12.2024 23:57

Tā sieviete pie kuras tavs tēvs aizgāja ir muļķe, bet tavs tēvs vel lielāks muļķis. Gluži kā Timmas lietā. Un uz situāciju jāskatās skaidrām acīm, nevis uz Timmu kā savu nelaiķa tēvu vai Annu kā šausmīgo briesmoni. Tavam tēvam acīmredzami arī nepietika saprāta.

Pirmkārt, es savā komentārā arī atzinu, ka daudzi vīrieši, mans tētis tajā skaitā, tādās situācijās spēj būt lieli muļķi, līdz ar to es neattaisnoju viņa rīcību. Nevajag man vēlreiz atgādināt par to, cik liels muļķis bija mans tēvs.
Otrkārt, es neskatos uz Timmu kā uz savu nelaiķa tēvu. Es salīdzinu situācijas, kuras ir ļoti līdzīgas viena otrai kaut vai tā iemesla dēļ, ka gan vienā, gan otrā situācijā mantkārīgas, naudaskāras, infantīlas sievietes lieliski mācēja spēlēties ar citu cilvēku dzīvēm un jūtām.
Saprotu, ka ļoti vēlies aizstāvēt tādas sievietes. Lūdzu, manis pēc. Mani tas pilnīgi un galīgi nepārsteidz.
28.12.2024 15:36 |

Reitings 3512
Reģ: 05.09.2023
ronnie @ 28.12.2024 15:36

Pirmkārt, es savā komentārā arī atzinu, ka daudzi vīrieši, mans tētis tajā skaitā, tādās situācijās spēj būt lieli muļķi, līdz ar to es neattaisnoju viņa rīcību. Nevajag man vēlreiz atgādināt par to, cik liels muļķis bija mans tēvs.
Otrkārt, es neskatos uz Timmu kā uz savu nelaiķa tēvu. Es salīdzinu situācijas, kuras ir ļoti līdzīgas viena otrai kaut vai tā iemesla dēļ, ka gan vienā, gan otrā situācijā mantkārīgas, naudaskāras, infantīlas sievietes lieliski mācēja spēlēties ar citu cilvēku dzīvēm un jūtām.
Saprotu, ka ļoti vēlies aizstāvēt tādas sievietes. Lūdzu, manis pēc. Mani tas pilnīgi un galīgi nepārsteidz.

Es neaizstāvu šādas sievietes. BET! Jūs aizstāvat vīriešus, kuri paši šādu dzīvi izvēlas. Un es uz to norādu tikpat agresīvi cik jūs norādat uz šādām sievietēm. Jo beigu beigās tas ir tikai un vienīgi vīrieša lēmums pie tādas aizskriet un pamest ģimeni.
28.12.2024 15:42 |

Reitings 166
fuzzypants @ 28.12.2024 15:19
Kas attiecas uz šo situāciju, es domāju, ka administrācijai šo tēmu vajadzētu slēgt. Šī nav tēma par ko būtu ilgstoši jādiskutē un jāklačojas. Te nav vairs runa par Jāni, te tiek apkakāts viss. Varam tikai pamācīties no Sanas kā uzvesties, izturēties un redz, uz bērēm ieradās visi no kuriem Jānis “atteicās”. Smaga situācija, tiešām smaga, bet 100% patiesību tā arī mēs nekad neuzzināsim - toksiskas attiecības, kas noveda pie pašnāvības. Savā ziņā visiem no šī ir ko paņemt, pamācīties un aizlikt aiz auss. Lai Jānim tur labi ?
Forums un adekvāta administrācija? Ko tu lieto???👎😀😀😀😀😀😀😀😁😁😁
28.12.2024 16:18 |

Reitings 323
Reģ: 04.07.2024
Cik nejēdzīgs kašķis, nudien, te dažai labai mute ar ziepēm jāizmazgā. Ja par situāciju, kur vīrietis aiz kaislīgas mīlas (vai seksa, vai apmātības, vai kā to dēvēt) dara neprātīgas lietas, tas nav nekas jauns. paskatieties kaut vai Karmenu- tur Hosē "brīvās meičas" dēļ dezertē, kļūst par noziedznieku , zaudē ģimeni un mājas .. Skkaidrs, ka beigas ir traģīskas. Kā šādam cilvēkam palīdzēt, tiešām nezinu, it īpaši, ja viņš nevēlas, lai viņasm palīdz. Vieglas smiltis Timmam. Un lieciet mieru Sanai, viņa pietiekami daudz ir cietusi, it īpaši tādēl, ka viņas personiskā traģēdija tiek vazāta publiski. Gan jau vēl priekšā cīņa par mantojumu, kas pienākas dēlam, ne šķirtajām sievām, var jau būt, ka mantojumā būs tikai parādi, bet kas to zina. Tīri principa dēļ negribētos, lai to savāc otra šķirtene.
28.12.2024 16:22 |

Reitings 314
Reģ: 09.08.2024
Ļoti piekritu šim viedoklim. Sana sēro par bijušo, kamēr esošo pametusi novārtā. Tās, kuras apgalvo, ka esošais vīrs saprot- jūs saprastu sērās par senu bijušo? Pie tam- publiskas sēras! Un šeit nav svarīgi, ir vai nav, kopīgs bērns, jo šis nav par bērnu, ne jau bērna dēļ tās gaužām asaras, tas viss savas aizgājušās mīlestības dēļ. Lai nu kā, ir skaidrs, ka viņa līdz pat pēdējam brīdim cerēja, ka Timma atgriezīsies pie viņas. Nosodīt cilvēku, kurš mīl, nevar, bet par esošo vīru, gan žēl. Es justos apkaunota, lieka un pazemota, viņa vietā.
28.12.2024 17:34 |

Reitings 442
Reģ: 07.10.2022
pirkrītu, pietam vēl kā kāds publiski izsaka līdzjūtību Sanai, tā viņa pāršēro vēl to, nu nopietni, gana varbūt jau, Tev ir VĪRS sava kopīga dzīve ar viņu un arī dēlam ir Tēvs , pati to daudzreiz teica.
28.12.2024 17:44 |

Reitings 2510
Reģ: 05.07.2024
Natali @ 28.12.2024 17:34
Ļoti piekritu šim viedoklim. Sana sēro par bijušo, kamēr esošo pametusi novārtā. Tās, kuras apgalvo, ka esošais vīrs saprot- jūs saprastu sērās par senu bijušo? Pie tam- publiskas sēras! Un šeit nav svarīgi, ir vai nav, kopīgs bērns, jo šis nav par bērnu, ne jau bērna dēļ tās gaužām asaras, tas viss savas aizgājušās mīlestības dēļ. Lai nu kā, ir skaidrs, ka viņa līdz pat pēdējam brīdim cerēja, ka Timma atgriezīsies pie viņas. Nosodīt cilvēku, kurš mīl, nevar, bet par esošo vīru, gan žēl. Es justos apkaunota, lieka un pazemota, viņa vietā.
Šis varētu ierindoties pie stulbākā, ko esmu lasījusi šeit. Apsveicu.
Raud par bijušo mīlestību, cerēja, ka atgriezīsies? Tu pati pārlasīji, ko uzrakstīji? Bērnam ir cik, 5 gadi? No tiem divus gadus tēvs tomēr vairāk vai mazāk ir bijis klātesošs, cik nu Annuška ļāva. Arī pagājušajā gadā, kad Timma bija Latvijā viņš tikās ar dēlu, tātad Jānis figurēja kā tēvs tomēr. Ja mana bērna tēvs aizietu tik traģiski, es arī pārdzīvotu. Un Mārcis ir pieaudzis, atbildīgs cilvēks, ja reiz ir laulībā ar Sanu un uzņēmies Kristiānu audzināt. Pieaugušo pasaulē neviens nevienu nepamet tikai tāpēc, ka viņa pārdzīvo par to, ka dēla tēvs nomira. Varbūt pusaudži ir greizsirdīgi un līdz ko ex kaut kur parādās, tā drāma pa gaisu. Bet te es pilnīgi necik nepiekritīšu. Drīzāk ticu, ka šī trauma stiprinās viņus kā ģimeni vēl vairāk, jo ne viss vienmēr ir priecīgi un skaisti, gadās arī sāpīgi brīži un Mārcis noteikti ir vīrietis ar Lielo burtu, kurš saprot situāciju un nevis nosoda, bet atbalsta un ir blakus un te pat nav runa par to, kurš nomira. Arī Kristianam šis ir grūts laiks un Mārcis kā vīrieša tēls viņa dzīvē ir šobrīd vēl svarīgāks. Šajā brīdī svarīgākais ir tas, ka noticis sāpīgs notikums un Mārcis ir blakus savai ģimenei. Tāpēc pietiks runāt sūdu.
28.12.2024 17:50 |

Reitings 545
Reģ: 02.11.2024
Dadaaa @ 28.12.2024 17:44
pirkrītu, pietam vēl kā kāds publiski izsaka līdzjūtību Sanai, tā viņa pāršēro vēl to, nu nopietni, gana varbūt jau, Tev ir VĪRS sava kopīga dzīve ar viņu un arī dēlam ir Tēvs , pati to daudzreiz teica.

Principā nezinātājs varētu padomāt, ka Sana bija vēl sieva Timmam un Aņa mīļākā.
28.12.2024 17:57 |

Reitings 292
Reģ: 01.04.2023
Castorella @ 28.12.2024 16:22
Cik nejēdzīgs kašķis, nudien, te dažai labai mute ar ziepēm jāizmazgā. Ja par situāciju, kur vīrietis aiz kaislīgas mīlas (vai seksa, vai apmātības, vai kā to dēvēt) dara neprātīgas lietas, tas nav nekas jauns. paskatieties kaut vai Karmenu- tur Hosē "brīvās meičas" dēļ dezertē, kļūst par noziedznieku , zaudē ģimeni un mājas .. Skkaidrs, ka beigas ir traģīskas. Kā šādam cilvēkam palīdzēt, tiešām nezinu, it īpaši, ja viņš nevēlas, lai viņasm palīdz. Vieglas smiltis Timmam. Un lieciet mieru Sanai, viņa pietiekami daudz ir cietusi, it īpaši tādēl, ka viņas personiskā traģēdija tiek vazāta publiski. Gan jau vēl priekšā cīņa par mantojumu, kas pienākas dēlam, ne šķirtajām sievām, var jau būt, ka mantojumā būs tikai parādi, bet kas to zina. Tīri principa dēļ negribētos, lai to savāc otra šķirtene.

Kaa skirtene var savākt mantojumu? Raksta, bet nesaprot ko. Mantojums pienākas bērniem, vecākiem, ja to nav, tad tālāk brāļiem, māsām utt. Nekādas šķirtas sievas uz to pat nevar pretendēt.
28.12.2024 18:08 |

Reitings 2337
Reģ: 19.05.2022
kas viņai liedz pārdzīvot? Obligāti vajag nonstop Ig?
28.12.2024 18:19 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits