amoreamore @ 28.12.2024 12:34
Tak Tu vispār atpisies un ej beidzot pakaries savā parūkā. Tu te esi lielākā sūda runātāja, tieši Tev dzīvē nav citas tēmas kā nauda, nauda, nauda, kuras Tev nav, jo esi jobnuta bomzene, tādēļ nākas nākt šeit un malt vienu un to pašu par savām izdomātajām bagātībām un līst Sanas makā.
amoreamore @ 28.12.2024 09:31
Tad huļi Tu te lien ar savām pieckapeikām, ja jau Tev tik ļoti zb?
Kate9 @ 28.12.2024 10:02jaa Ble?
Te nav ASV, kur tas tiek piekopts. Mazāk lasiet dzelteno presi.Jenota pele @ 28.12.2024 10:28Viņai un dēlam PIENĀKTOS PAT VAIRĀK, ja viņa pierādītu, ka viņš laulības laikā krāpa!
tieši ari to skaidroju ! Un saņemu 77 mīnusus!Nastja32 @ 28.12.2024 14:37Nu Ošu laulība šito neizturēs... Sana ir cieņpilni kļuvusi par Timmas atraitni, otrajam vīram dzīvam esot. Tur visi tajā trīsstūrī ir slimi…
Kate9 @ 28.12.2024 14:58tieši ari to skaidroju ! Un saņemu 77 mīnusus!
kapibara @ 28.12.2024 14:31Krc visa tēma sajāta.
SarmaD @ 27.12.2024 23:57
Tā sieviete pie kuras tavs tēvs aizgāja ir muļķe, bet tavs tēvs vel lielāks muļķis. Gluži kā Timmas lietā. Un uz situāciju jāskatās skaidrām acīm, nevis uz Timmu kā savu nelaiķa tēvu vai Annu kā šausmīgo briesmoni. Tavam tēvam acīmredzami arī nepietika saprāta.
ronnie @ 28.12.2024 15:36
Pirmkārt, es savā komentārā arī atzinu, ka daudzi vīrieši, mans tētis tajā skaitā, tādās situācijās spēj būt lieli muļķi, līdz ar to es neattaisnoju viņa rīcību. Nevajag man vēlreiz atgādināt par to, cik liels muļķis bija mans tēvs.
Otrkārt, es neskatos uz Timmu kā uz savu nelaiķa tēvu. Es salīdzinu situācijas, kuras ir ļoti līdzīgas viena otrai kaut vai tā iemesla dēļ, ka gan vienā, gan otrā situācijā mantkārīgas, naudaskāras, infantīlas sievietes lieliski mācēja spēlēties ar citu cilvēku dzīvēm un jūtām.
Saprotu, ka ļoti vēlies aizstāvēt tādas sievietes. Lūdzu, manis pēc. Mani tas pilnīgi un galīgi nepārsteidz.
Forums un adekvāta administrācija? Ko tu lieto???👎😀😀😀😀😀😀😀😁😁😁fuzzypants @ 28.12.2024 15:19Kas attiecas uz šo situāciju, es domāju, ka administrācijai šo tēmu vajadzētu slēgt. Šī nav tēma par ko būtu ilgstoši jādiskutē un jāklačojas. Te nav vairs runa par Jāni, te tiek apkakāts viss. Varam tikai pamācīties no Sanas kā uzvesties, izturēties un redz, uz bērēm ieradās visi no kuriem Jānis “atteicās”. Smaga situācija, tiešām smaga, bet 100% patiesību tā arī mēs nekad neuzzināsim - toksiskas attiecības, kas noveda pie pašnāvības. Savā ziņā visiem no šī ir ko paņemt, pamācīties un aizlikt aiz auss. Lai Jānim tur labi ?
Ļoti piekritu šim viedoklim. Sana sēro par bijušo, kamēr esošo pametusi novārtā. Tās, kuras apgalvo, ka esošais vīrs saprot- jūs saprastu sērās par senu bijušo? Pie tam- publiskas sēras! Un šeit nav svarīgi, ir vai nav, kopīgs bērns, jo šis nav par bērnu, ne jau bērna dēļ tās gaužām asaras, tas viss savas aizgājušās mīlestības dēļ. Lai nu kā, ir skaidrs, ka viņa līdz pat pēdējam brīdim cerēja, ka Timma atgriezīsies pie viņas. Nosodīt cilvēku, kurš mīl, nevar, bet par esošo vīru, gan žēl. Es justos apkaunota, lieka un pazemota, viņa vietā.Nastja32 @ 28.12.2024 14:37Nu Ošu laulība šito neizturēs... Sana ir cieņpilni kļuvusi par Timmas atraitni, otrajam vīram dzīvam esot. Tur visi tajā trīsstūrī ir slimi…
pirkrītu, pietam vēl kā kāds publiski izsaka līdzjūtību Sanai, tā viņa pāršēro vēl to, nu nopietni, gana varbūt jau, Tev ir VĪRS sava kopīga dzīve ar viņu un arī dēlam ir Tēvs , pati to daudzreiz teica.Nastja32 @ 28.12.2024 14:37Nu Ošu laulība šito neizturēs... Sana ir cieņpilni kļuvusi par Timmas atraitni, otrajam vīram dzīvam esot. Tur visi tajā trīsstūrī ir slimi…
Šis varētu ierindoties pie stulbākā, ko esmu lasījusi šeit. Apsveicu.Natali @ 28.12.2024 17:34Ļoti piekritu šim viedoklim. Sana sēro par bijušo, kamēr esošo pametusi novārtā. Tās, kuras apgalvo, ka esošais vīrs saprot- jūs saprastu sērās par senu bijušo? Pie tam- publiskas sēras! Un šeit nav svarīgi, ir vai nav, kopīgs bērns, jo šis nav par bērnu, ne jau bērna dēļ tās gaužām asaras, tas viss savas aizgājušās mīlestības dēļ. Lai nu kā, ir skaidrs, ka viņa līdz pat pēdējam brīdim cerēja, ka Timma atgriezīsies pie viņas. Nosodīt cilvēku, kurš mīl, nevar, bet par esošo vīru, gan žēl. Es justos apkaunota, lieka un pazemota, viņa vietā.
Dadaaa @ 28.12.2024 17:44pirkrītu, pietam vēl kā kāds publiski izsaka līdzjūtību Sanai, tā viņa pāršēro vēl to, nu nopietni, gana varbūt jau, Tev ir VĪRS sava kopīga dzīve ar viņu un arī dēlam ir Tēvs , pati to daudzreiz teica.
Castorella @ 28.12.2024 16:22Cik nejēdzīgs kašķis, nudien, te dažai labai mute ar ziepēm jāizmazgā. Ja par situāciju, kur vīrietis aiz kaislīgas mīlas (vai seksa, vai apmātības, vai kā to dēvēt) dara neprātīgas lietas, tas nav nekas jauns. paskatieties kaut vai Karmenu- tur Hosē "brīvās meičas" dēļ dezertē, kļūst par noziedznieku , zaudē ģimeni un mājas .. Skkaidrs, ka beigas ir traģīskas. Kā šādam cilvēkam palīdzēt, tiešām nezinu, it īpaši, ja viņš nevēlas, lai viņasm palīdz. Vieglas smiltis Timmam. Un lieciet mieru Sanai, viņa pietiekami daudz ir cietusi, it īpaši tādēl, ka viņas personiskā traģēdija tiek vazāta publiski. Gan jau vēl priekšā cīņa par mantojumu, kas pienākas dēlam, ne šķirtajām sievām, var jau būt, ka mantojumā būs tikai parādi, bet kas to zina. Tīri principa dēļ negribētos, lai to savāc otra šķirtene.