sivenssivenamdraugs @ 26.12.2024 01:19
Briesmīgi.
Rodas gan jautājums, ja Sana zināja, ka Jānis ir palicis bez naudas, kāpēc viņa tajā brīdī lēja uguni iekšā un neapstādināja īpašumu pārdošanu, lai par alimentiem kaut kādu naudu dabūtu? Nepagaidīja, kad kaut cik nostabilizējas, ja jau zināja, kas fonā darās? Tīri cilvēcīgi varēja pagaidīt. Nedzīvo tak bez līdzekļiem, ir vīrs, kas palīdz utt.
joselyn @ 26.12.2024 01:35
Nu NOPIETNI?? Cik var! Šis jau tika apspriests iepriekš. Tās bija divas štrunta autostāvvietas, kas tika izsolītas. Tādu naudu vins nedēla mašīnas īrei atdeva un pilnīgi iespējams Sedokovas puķu pušķiem. Jā, Sanai ir vīrs un vina pati pelna, bet tas neatbrīvo no tā, ka tēvam arī ir jārūpējas par bērnu. Un var saprast, ka slavenā dziedātāja basketbolistu bija novedusi tik tālu, ka Sana nemaz varēja nezināt (un visticamāk nezināja) par vina naudas problēmām
sivenssivenamdraugs @ 26.12.2024 01:49
Varbūt nezināja, varbūt neticēja, ka bija naudas problēmas. Šķiršanās faktu zināja. Tur tak jau bija bedre Jānim.
Protams tēvam ir jāpalīdz. Par to nav runa. Psihiski stabils cilvēks pašnāvību nedara. Sana raksta, ka tur tajā ziņā it kā viss bija ok. Nezinu, tie teksti dīvaini. Esmu Sanas pusē jebkurā gadījumā.
joselyn @ 26.12.2024 02:20
Tā izsole tika izsludināta vēl novembrī. Zināja, šķiršanās faktu? So what? Vini n-tās reizes šķīrās un taisīja drāmu- tam takš nevar izsekot.
Man vnk šķiet stulbi turpināt izplatīt Sedakovas PR stratēģiju, veļot vai u uz visiem citiem un popularizējot kāda vina ir cietēja. Nu nav. Un nekad nav bijusi. Tie 10k un izsole vispār neko šajā visā neietekmēja
Boybye @ 26.12.2024 02:39
Kā jau Sana teica- Timma bija miljonārs pie šķiršanās ar Sanu, plus multi miljonu līgums sekoja pēc tam! Nu nezināja par viņa finansiālo stāvokli, un nevarēja zināt nemaz. Lieciet viņu mierā!
Timmas stāsts ir ļoti traģisks, bet Sanai tur nav nekādas lomas. Kurpretī Sedomauku gan varētu gan ar akmeņiem nomētāt, gan cietumā ielikt! Cerams, ka viņa nosprāgs viena pati, veca un neglīta un nevienam nevajadzīga, un sapratīs, ka dzīvē nauda un maukošanās laimi nenes!
Skaarletaa @ 26.12.2024 01:25Likās interesanti, Sana ielikusi ka ar Jāni 22.jūnijā 2019 gadā bijusi Grieķijā lai saglābtu attiecības. Bet A.S vel pēdējo bildi instagram ielikusi 20.jūnijā 2019 ka ir grieķijā(vel vienu 26.jūnijā pēctam ielikusi)
Detektīvu cienīgi 😎 Vajadzētu papūlēties, lai šis izskan plašāk. Reāli manā skatījumā tas ir pierādījums papildus Sanas vārdiem, ka viņa jaucās iekšā jau tad, kad ģimene, iespējams, bija saglābjama. Tikai sieviete ar toksisku personību ir spējīga izjaukt ģimeni. Ok, pat ja tu redzi, ka tur ir problēmas, pat ja ir simpātijas, bet tiklīdz ģimenē ir bērns - kaaa tu vari apzināti atņemt bērnam tēti? Es to nekad nesapratīšu. Manā skatījumā tādi cilvēki nav attaisnojami.Skaarletaa @ 26.12.2024 01:25Likās interesanti, Sana ielikusi ka ar Jāni 22.jūnijā 2019 gadā bijusi Grieķijā lai saglābtu attiecības. Bet A.S vel pēdējo bildi instagram ielikusi 20.jūnijā 2019 ka ir grieķijā(vel vienu 26.jūnijā pēctam ielikusi)
Linduxis @ 26.12.2024 07:07Detektīvu cienīgi ? Vajadzētu papūlēties, lai šis izskan plašāk. Reāli manā skatījumā tas ir pierādījums papildus Sanas vārdiem, ka viņa jaucās iekšā jau tad, kad ģimene, iespējams, bija saglābjama. Tikai sieviete ar toksisku personību ir spējīga izjaukt ģimeni. Ok, pat ja tu redzi, ka tur ir problēmas, pat ja ir simpātijas, bet tiklīdz ģimenē ir bērns - kaaa tu vari apzināti atņemt bērnam tēti? Es to nekad nesapratīšu. Manā skatījumā tādi cilvēki nav attaisnojami.
Nepiekrītu. Var iejaukties - tā ir konkrēta trešās personas izvēle, vai nu tev ir morāle pastāvēt malā un nejaukties, redzot ģimeni, vai vienkārši tu esi bez morāles un totāli nepareizām vērtībām dzīvē. Jo ja divi cilvēki apprecas, viņiem pirmkārt ir atbildība vienam pret otru, un savu ģimeni, un tikai tad, ja abi saprot, ka nekas nav glābjams, šķir laulību un TIKAI TAD kādam citam ir tiesības uz to cilvēku. Visi citi scenāriji ir vienkārši riebīgi gājieni, kur jebkurā gadījumā paliek neatrisināti aizvainojumi, kas tiek nesti tālāk dzīvēs un kas jo trakāk - bērnu dzīvēs.Chikitita @ 26.12.2024 09:18Neviens nevar iejaukties attiecībās, katram pašam cilvēkam sava griba, bērna piedzimšana daudz ko maina attiecībās, ir kurās nemaina.
Manās piemēram mainīja, es savu bērna tēvu ar noliku maliņā, jo biju pārgurusi un koncentrējusies tikai uz mazulīti un bērna tēvs ar laiku kļuva nikns, dusmīgs un tas vairoja manu aukstumu, tā nu mēs viens no otra aizgājām emocionāli. Es zinu, ka daudziem tā ir, tagad gan cits prāts, tas bija, kad biju jauna, nezināju to ko zinu tagad, man nebija izpratne tāda par attiecībām. Un esmu ar tik daudziem par to runājusi, sapratusi, ka ne es vienīgā tādā situācijā, daudzi pāri vēl tādā svešumā un dzīvo un cieš dēļ bērniem. Un tajā mirklī ir viegli ienākt kādam trešajam, ļoti viegli, kas tai mīlestības izslāpušai sirdij, kas pastumta malā iedos sajūtu, un tā sajūta ir kā narkotika, kad aizrauj, un viss, vīrietis iemīlējās, smagi tas ir sievietei, drausmīgi, bet tas reizēm tā vienkārši ir.
cory @ 26.12.2024 05:45
Es jau te iepriekš minēju, ka man neliekas ziņas par to, ka Timma tagad ir pliks un nabags, kopā ar visu to informāciju par viņa algas apmēriem un sociālajos tīklos atrādīto. Izklausās, ka pat Sana nezina, kas notiek ar viņa finansēm. Ja Timma bija miljonārs vēl pirms viņi šķīrās + pēc tam sekoja 3 gadu līgums ar Khimki par ~5 miljoniem par to trīs gadu periodu, bet Sedakova publiski kladzina, ka esot Timmu uzturējusi pēdējos divus gadus no viņu 5 gadu ilgajām attiecībām, tad kur pie velna viņi abi divi ar Annočku trīs gadu laikā notrieca ~6 miljonus? Jo pēc Timmas postiem neizskatās, ka viņi dzīvoja kaut kādu luksus dzīvi, ja salīdzina piem ar KP, kur viņa beibes staigā visas augsto galu brendos, ēd Michelin restorānos katru otro vakaru, lido ar private jet un draugu bari tiek vesti ekskluzīvās brīvdienās. Timmas soc tīklos nekas no tā nebija, ja neskaita pāris postus ar īrētu luksus auto, īrētu jahtu un ģimenes brīvdienas. Annočkai pat Birkin bag neredzu nevienā postā.
Marta007 @ 26.12.2024 10:11
Nu nevar taču salīdzināt Porziņģa 150 miljonus ar Timmas 2-3?, tur ir pavisam cits līmenis. Turklāt KP ir stipra ģimene, prātīgi iegulda naudu, karjera turpinās bez jebkādām muļķībām, kurpretī JT sarāva visas saites ar savējiem, kā apmāts aizskrēja pakaļ Annočkai, acīmredzot arī ne tikai naudu, bet uzmanību, laiku viņai vajadzēja veltīt nevis trenēties, nepelnīja vairs tik daudz un lūk rezultāts..
Marta007 @ 26.12.2024 10:11
Nu nevar taču salīdzināt Porziņģa 150 miljonus ar Timmas 2-3?, tur ir pavisam cits līmenis. Turklāt KP ir stipra ģimene, prātīgi iegulda naudu, karjera turpinās bez jebkādām muļķībām, kurpretī JT sarāva visas saites ar savējiem, kā apmāts aizskrēja pakaļ Annočkai, acīmredzot arī ne tikai naudu, bet uzmanību, laiku viņai vajadzēja veltīt nevis trenēties, nepelnīja vairs tik daudz un lūk rezultāts..
jūs lasāt starp rindām? Nu domājiet līdzi. Alimentus viņš nemaksāja divus gadus , Sana iesniedza viņu tiesā. Tas nenotiek vienā dienā, trijās vai trīs mēnešos. Šī lieta vilkās gadiem kamēr kkas sāka notikt.sivenssivenamdraugs @ 26.12.2024 01:19
Briesmīgi.
Rodas gan jautājums, ja Sana zināja, ka Jānis ir palicis bez naudas, kāpēc viņa tajā brīdī lēja uguni iekšā un neapstādināja īpašumu pārdošanu, lai par alimentiem kaut kādu naudu dabūtu? Nepagaidīja, kad kaut cik nostabilizējas, ja jau zināja, kas fonā darās? Tīri cilvēcīgi varēja pagaidīt. Nedzīvo tak bez līdzekļiem, ir vīrs, kas palīdz utt.
Mia6 @ 26.12.2024 10:54jūs lasāt starp rindām? Nu domājiet līdzi. Alimentus viņš nemaksāja divus gadus , Sana iesniedza viņu tiesā. Tas nenotiek vienā dienā, trijās vai trīs mēnešos. Šī lieta vilkās gadiem kamēr kkas sāka notikt.
jūs joprojām lasāt starp rindām 😄 turklāt mantas vērtība bija nekāda, kaut kādas garāžas.sivenssivenamdraugs @ 26.12.2024 11:34
Nelasu starp rindām. Tur jau tā lieta. Brīdī, kad visi tiesas lēmumi ir pozitīvi, Jānim vairs nebija nekā. Bija bedrē un sagrauts. Bez finansēm. To lēmuma izpildi varēja apstādināt uz nenoteiktu laiku, nevis pielikt pagalīti jau tā degošam ugunskuram. Ja zina tik daudz lietas, kas fonā notika, tad gan jau zināja to, ka ir draudējis jau ar pašnāvību, ka vairs nav naudas utt. Tik daudz zina, un to nē? Nu, varbūt jau. Es nevainoju Sanu. Izlasot ko raksta, radās šādi secinājumi. Kāpēc tieši tagad vajadzēja to naudu uzreiz un neapstādināja tiesu izpildi kaut uz laiku?