Timma

Reitings 1
Reģ: 17.12.2024
Nekad īsti neesmu interesējusies par šo pāri - Anna Sedakova un Timma, bet šorīt lasu šokā ziņas, ka Timma izdarījis pašnāvību un blakus atrasts telefons ar ziņu, kur viņš Annai lūdz pārzvanīt un pietam Annai vakar tieši bija dzimšanas diena..Kā tas ir katru gadu turpmāk savā dzimšanas dienā atcerēties, ka Tavs bijušais vīrs tieši tajā dienā izdarīja pašnāvību, drausmas..Un arī lasu vakar, ka Mārupē cilvēks nogalinājis savu ģimeni un pats izdarījis pašnāvību..Kas notiek ar pasauli? Kas jūsuprāt noved cilvēkus līdz domām par pašnāvību? Nestabila psihe, narkotiskas vielas?
17.12.2024 12:48 |

Reitings 1025
Reģ: 02.08.2022
Mia6 @ 25.12.2024 20:20
joprojām viņa esot slimnīcā. Aicina medijus neuzķerties uz viltus draugiem, kas sniedz intervijas par viņiem. Šobrīd darot visu lai izvadītu Jāni. Nespējot noticēt ka tas ir noticis. Pieminēja Jàņa mammu, māsu.. divaini ka tēvu nepiemin. Laikam jau kkāda nepatika savstarpēja tur ir.
Visdrīzākais, ka viņa nav nekādā slimnīcā.
Šeit, Jāņa bērēs, neviens no Jāņa ģimenes un draugiem viņu redzēt negribēs. Gan jau tik daudz viņa saprot.
Bet vispār, konkrēta, maita. Sana storijos apstiprināja - kad viņi šķīrās un viņš aizskrēja pie sedokovas, viņam bija miljoni kontos. Bet, ja taisnība ir ASV draugu teiktais, ka Jānis tērēja 50000$, lai noīrētu uz nedēļu Sedokovai Ferrari videoklipa filmēšanai, tad tā varētu būt, ka konts ātri palika tukšs. Viņš ir tērējis simtiem tūkstošus uz to pretekli. Plus vēl ASV audzināja viņas dēlu, kamēr viņai bija sava karjera Krievijā..
25.12.2024 23:02 |

10 gadi
Reitings 352
Reģ: 01.08.2012
MatildeR @ 25.12.2024 23:01

Kur Jūs redzat info par suni?
Mark Pugachev IG storijos ielika, ka atveda suni uz Parīzi, tur sagaidīja JT tēvs. Bet nu viss ru valodā
25.12.2024 23:16 |

10 gadi
Reitings 352
Reģ: 01.08.2012
Izlasot Sanas storijus, žēl, drausmīgi žēl viss, ka tā izvērtās. Jānis tiešām laikam naivi ticēja Annai, šī beigās izģērba pliku kā baznīcas žurku. Nu kā var neļaut komunicēt ar bērnu vai ģimeni. Cik ļoti tad Anna manipulēja ar Jāni… un tas, ka Sana parakstījās par klusēšanu, kamēr otra puse varēja savu versiju klāstīt… drausmas.
25.12.2024 23:25 |

Reitings 6274
Reģ: 01.04.2023
Intrigantetapati @ 25.12.2024 23:00
Sana ir malacis,ka sāk beidzot runāt,kas un kā notika iepriekš. Savādāk daudzi domā ka Anna ir balta un pūkaina..

Atkārtošos, bet Sana ir cieņas vērta sieviete. Kamols saskrēja izlasot viņas storijus. Lūk, tā arī bija mīlestība, to var just no katras rindiņas, ko viņa nopublicē.
25.12.2024 23:27 |

Reitings 2518
Reģ: 30.05.2024
Sana 👏👏👏 Goda vārds - karaliene. Godīgi, bet tajā pat laikā ar cieņu - pret Jāni arī kā pret sava dēla tēti. Milzīgs respekts.
25.12.2024 23:43 |

Reitings 180
Reģ: 12.07.2024
Tuana @ 25.12.2024 23:27

Atkārtošos, bet Sana ir cieņas vērta sieviete. Kamols saskrēja izlasot viņas storijus. Lūk, tā arī bija mīlestība, to var just no katras rindiņas, ko viņa nopublicē.
Briesmīgas sajūtas. Zinot jau vispārīgi, cik sāpīgi tas viss... paskatījos A.S. Bildes kopš 2019.gada, kur sāk postot Jāni...brrr, cik Sanai daudz bija jāmokas un jāizcieš un, tad vēl viss tas, kas tika likts internetā no A.S. puses, tie video, kur viens otru apēd...bildes... pilnīga izrādīšanās un mērķtiecīga postu likšana.
25.12.2024 23:54 |

Reitings 1546
Reģ: 01.08.2021
Sedokova jau pat savu dzimteni nodeva acis nepamirkšķinot,ko no viņas tur var daudz gribēt, kautkādi bērni arī laikam atņemti. Skaidrs ka viņa dirsusi visu mūžu kā zariņa govs un turpinās dirst, paklausijos dažas intervijas, nu tas līmenīts tāds žēli vājš. Diezgan infantila priekš pieaugušas daudzbērnu māmiņas. Ar daiļradi arī nācās iepazīties, lai varu kautko gudru dīvānā piržot pakomentēt, jo diemžēl nevienu garadarbu nebiju dzirdējusi 😀 brīnos ka kāds vispār vel ko tādu klausās, pasit 2000.gada vaibu..bet nu gaumes jautajums. Viņas slava acimredzot ir lēto šovu rezultāts.
Izlasiju Sanas storijus, tas noteikti ir vispareizākais, apglabāt par saziedotajiem līdzekļiem, Aņka ar savu “palīdzību un atbalstu”, lai iet irst. Lai labāk strādā pie sava PR tēla spodrināšanas, jo izskatas ka nemaz jau tā tie krievi nav viņas pusē.
25.12.2024 23:57 |

Reitings 367
Reģ: 17.05.2022
Tuana @ 25.12.2024 23:27

Piekrītu 100%.
25.12.2024 23:59 |

Reitings 124
Reģ: 26.08.2024
Sunlight @ 25.12.2024 23:43
Sana ??? Goda vārds - karaliene. Godīgi, bet tajā pat laikā ar cieņu - pret Jāni arī kā pret sava dēla tēti. Milzīgs respekts.

Sana ir karaliene. Anna ir vnk vecs krieveļu caurums. Joprojām ceru, ka viņu piemeklēs daudz sliktākas beigas nekā Jāni.
26.12.2024 00:10 |

Reitings 314
Reģ: 09.08.2024
angelis @ 25.12.2024 22:14
Ja Tev gribas pakasīties, meklē kādu citu. Un tā starpcitu, Tu pati šeit arī atrodies, tāpēc netaisi sevi par svēto. Mēs šeit esam klaču forumā, nevis veidojam saturīgas un intelektuālas diskusijas. Katram savs guilty pleasure.
Ja Tevi tas nomierina, mans autokorektors izlaboja viņas uzvārdu, bet mani tas nesatrauca vispār, ņemot vērā šīs diskusijas tapšanas iemeslu.
Es negribu kasīties. Atvainojos, ja aizvanoju.
26.12.2024 00:13 |

Reitings 545
Reģ: 02.11.2024
salvija @ 25.12.2024 22:32

Nebūs viņa uz bērēm! Viņa ir pārāk liela egoiste un narcise, lai ko tādu izdarītu.

Kādas bēres? Viņa tak apzinās, ka te LV viņa tiks apēsta dzīva. Šeit viņa ir neieredzēta un netiek gaidīta. Lai arī viņai ir tiesības atvadīties, bet to viņa nedarīs.
26.12.2024 00:26 |

Reitings 2163
Reģ: 28.04.2019
Kā jau iepriekš Maks Pugačevs teica, maskavas sukas un krievijas mēdiji pasniedz Jāni par psihu, apmāto, slimo. Malace Sana aizstāv Jāni un apliecināja, ka viņš nekad tāds nav bijis. Izskatās tiešām pēc cilvēka novešanas pašnāvībā, bija miljonārs un izzaga visu viņa naudu, ka viņš vairs nevarēja pat savam bērnam nosūtīt alimentus. Anna pielēja eļļu ugunī, lai Jāņa dzīve sabrūk, bankrotē, un visas attiecības un kontakti ar ģimeni pārtrūkst. Viltīga maita, narcise. Narcisi bieži sasniedz, ka upuri pārtrauc kontaktus ar tuvākajiem cilvēkiem, lai upuris kļūtu izolēts un paliktu 1:1 emocionāli vardarbīgās attiecībās ar narcisu, kas nobeidz cilvēku iekšēji. Man pašai ir bijusi pieredze attiecībās ar narcisu, kas noveda mani domās nolekt no tilta. Kad pateicu narcisam, ka viņa vardarbība pret mani novedīs pie suicīda viņš pasmējās un pateica, lai es eju sev taisu galu, un man tas atvēra acis, ka viņam ir nospļauties par mani. Par laimi attiecības pametu un ieguvu psiholoģisko atbalstu no tuvākajiem
26.12.2024 00:34 |

Reitings 42
Reģ: 08.01.2024
Mežezera delīrijs @ 26.12.2024 00:10

Sana ir karaliene. Anna ir vnk vecs krieveļu caurums. Joprojām ceru, ka viņu piemeklēs daudz sliktākas beigas nekā Jāni.

Annai ilgi vilksies līdzi melnās atraintnes plīvurs.. nebūs viņai ne sponsoru, vai kas cits..
Manliekas, viņa pamazām pati sāks sajukt prātā.
Bet kā saka- nespļauj akā,no kuras pēctam dzersi. Daudz ļauna ir nodarijusi cilvēkiem,lai nokļūtu tur,kit viņa ir, gāja pāri līķiem. 90% cilvēku ir Jāņa pusē,un vienmēr atcērēsies ar labu, 10% ir atkriteņi,kasnir nodarijuši to pašu ko Anna..
26.12.2024 00:38 |

Reitings 42
Kā jau iepriekš minēju, Annai vajadzētu atdod visu ,ko ir izzagusi no Jāņa -viņa ģimenei!!!
26.12.2024 00:41 |

10 gadi
Reitings 3442
Reģ: 29.01.2009
Protams, ka Sedakova nekur nebrauks, tāpēc jau parādījās šodienas ieraksts, lai atmazgātos (un protams, sākas ar viņu - atkal “me,me,me”).
Viņai tagad jāmēģina glābt sava pakaļa, jo takš drīz vajadzēs nākošo, ko slaukt. Piegulētājus jau atradīs, bet vienkāršāk takš tādus Jānus izslaukt.
Bet vispār traģiski. Viss sāka iet Jānim uz leju, kad sapinās ar to mau**. Kā te kāds rakstīja- iemainīja dimantu pret follijā ietītu sapuvušu akmeni. Un nekas vairāk viņa nav- tukša padibene, kas dara tikai to, kas vinai ir izdevīgi (un pat krievi izskatās, ka to saprot). Nesaku neko, ka beigās Jānis visu, kas bija palicis, atdeva beigās tai pie škiršanās. Skumji.
Par Sanu piekrītu- respect. Es vinas vietā būtu vēl skaļāk pateikusi lietas.
26.12.2024 00:48 |

Reitings 42
joselyn @ 26.12.2024 00:48
Protams, ka Sedakova nekur nebrauks, tāpēc jau parādījās šodienas ieraksts, lai atmazgātos (un protams, sākas ar viņu - atkal “me,me,me”).
Viņai tagad jāmēģina glābt sava pakaļa, jo takš drīz vajadzēs nākošo, ko slaukt. Piegulētājus jau atradīs, bet vienkāršāk takš tādus Jānus izslaukt.
Bet vispār traģiski. Viss sāka iet Jānim uz leju, kad sapinās ar to mau**. Kā te kāds rakstīja- iemainīja dimantu pret follijā ietītu sapuvušu akmeni. Un nekas vairāk viņa nav- tukša padibene, kas dara tikai to, kas vinai ir izdevīgi (un pat krievi izskatās, ka to saprot). Nesaku neko, ka beigās Jānis visu, kas bija palicis, atdeva beigās tai pie škiršanās. Skumji.
Par Sanu piekrītu- respect. Es vinas vietā būtu vēl skaļāk pateikusi lietas.

Anna vairāk nekad savā mūžā neatradîs tàdu vīritieti,kā Jānis. Viņš viņu uz rokām nēsāja,pildīja katru kaprīzi!!
26.12.2024 01:02 |

Reitings 545
Intrigantetapati @ 26.12.2024 01:02

Anna vairāk nekad savā mūžā neatradîs tàdu vīritieti,kā Jānis. Viņš viņu uz rokām nēsāja,pildīja katru kaprīzi!!

Puisis no dziļiem laukiem samīlējās krievu dīvā. Protams, ka širmis aizvērās. Apstrādāja krievu dīva pamatīgi diemžēl. Tur jau pavisam cits temperaments. Kāpēc Sana piekrita klusēt, nav īsti skaidrs. Droši vien bērna dēļ, kas ir labi. Taču lasot izliktos tekstus, kaut kur tā doma uzkarās vai arī nemāk noformulēt savu domu. Nelasās. Bet tas, ka neraksta samazgas, tas ir labi. Sana malacis. Vairāk kā skaidrs, ka krievu dīva tur pielika visas savas prasmes, lai viss tiktu tikai viņai.
26.12.2024 01:14 |

Reitings 545
sla @ 26.12.2024 00:34
Kā jau iepriekš Maks Pugačevs teica, maskavas sukas un krievijas mēdiji pasniedz Jāni par psihu, apmāto, slimo. Malace Sana aizstāv Jāni un apliecināja, ka viņš nekad tāds nav bijis. Izskatās tiešām pēc cilvēka novešanas pašnāvībā, bija miljonārs un izzaga visu viņa naudu, ka viņš vairs nevarēja pat savam bērnam nosūtīt alimentus. Anna pielēja eļļu ugunī, lai Jāņa dzīve sabrūk, bankrotē, un visas attiecības un kontakti ar ģimeni pārtrūkst. Viltīga maita, narcise. Narcisi bieži sasniedz, ka upuri pārtrauc kontaktus ar tuvākajiem cilvēkiem, lai upuris kļūtu izolēts un paliktu 1:1 emocionāli vardarbīgās attiecībās ar narcisu, kas nobeidz cilvēku iekšēji. Man pašai ir bijusi pieredze attiecībās ar narcisu, kas noveda mani domās nolekt no tilta. Kad pateicu narcisam, ka viņa vardarbība pret mani novedīs pie suicīda viņš pasmējās un pateica, lai es eju sev taisu galu, un man tas atvēra acis, ka viņam ir nospļauties par mani. Par laimi attiecības pametu un ieguvu psiholoģisko atbalstu no tuvākajiem

Briesmīgi.
Rodas gan jautājums, ja Sana zināja, ka Jānis ir palicis bez naudas, kāpēc viņa tajā brīdī lēja uguni iekšā un neapstādināja īpašumu pārdošanu, lai par alimentiem kaut kādu naudu dabūtu? Nepagaidīja, kad kaut cik nostabilizējas, ja jau zināja, kas fonā darās? Tīri cilvēcīgi varēja pagaidīt. Nedzīvo tak bez līdzekļiem, ir vīrs, kas palīdz utt.
26.12.2024 01:19 |

Reitings 27
Reģ: 24.03.2024
Likās interesanti, Sana ielikusi ka ar Jāni 22.jūnijā 2019 gadā bijusi Grieķijā lai saglābtu attiecības. Bet A.S vel pēdējo bildi instagram ielikusi 20.jūnijā 2019 ka ir grieķijā(vel vienu 26.jūnijā pēctam ielikusi)
26.12.2024 01:25 |

Reitings 292
Reģ: 01.04.2023
sivenssivenamdraugs @ 26.12.2024 01:19

Briesmīgi.
Rodas gan jautājums, ja Sana zināja, ka Jānis ir palicis bez naudas, kāpēc viņa tajā brīdī lēja uguni iekšā un neapstādināja īpašumu pārdošanu, lai par alimentiem kaut kādu naudu dabūtu? Nepagaidīja, kad kaut cik nostabilizējas, ja jau zināja, kas fonā darās? Tīri cilvēcīgi varēja pagaidīt. Nedzīvo tak bez līdzekļiem, ir vīrs, kas palīdz utt.

Bet ja tēvs nemaksā uzturlīdzekļus, var iesniegt UGF un katru mēnesi būs nauda. Tad nebūtu jaizsola īpašumi.
26.12.2024 01:25 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits