Mammai vakar vajadzēja izlidot no Latvijas.Merilda @ 23.12.2024 21:49Izlasīju, ka neviens no radiniekiem nav vērsies morgā un Jānim nav atrasta pase. Ļoti ilgi, var teikt, ka nedēļa jau riņķī.
Kārtējā krievu lapā izlasīta krievu klača. Neviens normāls cilvēks/vai pat nenormāls/ar vai bez depresijas tā nedara. Jābūt slimai, lai tam ticētu!Danuta @ 23.12.2024 21:16Domāju, ka Mārcim ir pilnīgi vienalga, kādus tekstus Sana liek šajā laikā savā IG. Mārcis tāpat zina, ka Sanai Timma ir pilnīgi vienaldzīgs arī tagad pēc Timmas traģiskās nāves. Ja Sana Mārci nemīlētu, tad neprecētos. Manas piecas kapeikas - domāju, ka Timma vnk pārēķinājās procesa laikā, gribēja Annu pamatīgi nobiedēt. Tomēr bomzīga kāpņu telpa, 2.stāvā kārās, atrada 1.stāvā uz grīdas. Nebija tak 5.stāvā kāries. Domāja, ka viņu kāds fiksi ieraudzīs un atbrīvos no virves, a neviens neienāca laikus tajā kāpņu telpā.
Ziniet, ir tāds teiciens: "Mēs esam atbildīgi par tiem, kurus pieradinām." Un, lai vai kādas nebūtu attiecības divu cilvēku starpā, tikai absolūti neiejūtīga, ciniska persona nepacels klausuli, redzot, ka no kāda cilvēka ir jau 103 neatbildēti zvani, vēl jo vairāk zinot, ka šim cilvēkam ir mentāla rakstura problēmas. Līdz ar to par Sedakovu es nevaru pateikt pat ne vienu labu vārdu.
ja kādu grib iebiedēt tad nejau pari margai, kur pats nevar nokāpt,.Cilpa tak savelk visus elpošanas ceļus,neviens nepaspētu viņu nocelt pāri margai,pat ja ienāktu.Viņš tak ir garšs un ar svaru.Ko jūs te muļķības izdomājātronnie @ 23.12.2024 23:13Manas piecas kapeikas par šo tēmu. Kā izlasīju par notikušo, tā nespēju par to pārstāt domāt. Līdz šim tikai biju dzirdējusi par tādu Jāni Timmu, mazliet vēlāk no šī foruma uzzināju, ka viņš apprecējies ar Sedakovu, bet visādā citādā ziņā viņa dzīves gaitām nesekoju, taču viņa nāve mani nezin kāpēc pamatīgi iespaidoja un atstāja nelabu pēcgaršu. Neviens, kurš savā dzīvē nav saskāries ar depresiju, gan jau pat nevar iedomāties, kas notiek otra cilvēka galvā un kas pamudina cilvēku spert šo galējo soli. Reizēm depresija ir tik stipra, ka vienīgais, ko cilvēks tādā situācijā vēlas, ir beidzot rast izeju no sāpju agonijas, kādā dzīvo katru dienu. Protams, ka teorētiski neviens nav atbildīgs par lēmumiem, kurus pieņem pieaudzis cilvēks, taču, ja izejam no šādas loģikas, tad jau teorētiski varam arī neglābt pašnāvniekus un nesniegt palīdzīgu roku ar depresiju slimojošajiem, ja? Taču tas tā nestrādā. Mēs, kā sabiedrība, palīdzam grūtībās nonākušajiem, mums rūp cilvēki, kuriem ir mentāla rakstura problēmas, mēs steidzam palīgā, ja liekas, ka kāds no tuviniekiem iet cauri domām par pašnāvību. Līdz ar to man šķiet absurdi, ka te daža laba ciniski pasaka, ka Jānis pats bija pieaudzis vīrietis un Anna ne pie kā nav vainīga. Ziniet, ir tāds teiciens: "Mēs esam atbildīgi par tiem, kurus pieradinām." Un, lai vai kādas nebūtu attiecības divu cilvēku starpā, tikai absolūti neiejūtīga, ciniska persona nepacels klausuli, redzot, ka no kāda cilvēka ir jau 103 neatbildēti zvani, vēl jo vairāk zinot, ka šim cilvēkam ir mentāla rakstura problēmas. Līdz ar to par Sedakovu es nevaru pateikt pat ne vienu labu vārdu.
No sirds ceru, ka Jāņa dvēsele spēs rast ilgi meklēto, gaidīto mieru. Lai viņam labi un viegli tur, aiz mākoņiem.
sandrute @ 23.12.2024 22:16
Ko nozīmē parbiedet. Bija bilde, tur redzama pamatīgi biezs striķis, riktīgi biezs. Tātad bijusi arī nopietna gatavošanās. Tiklīdz apmet virvi ap kaklu, tur nav laika gaidīt pat minūti, kamēr kāds nakti izglābtu.
Bea_ @ 24.12.2024 09:12
Kur Jūs tās bildes atrodat? ?
Kas Jums tur galvā notiek ja Jūs kaut kripatiņu uztrauc mīnusi? Jūs tiešām rullējat un meklējat savu komentāru un tad skaitiet plusus mīnusus?Natali @ 23.12.2024 10:06
Šis ir tas, ko es jau iepriekš teicu, ka neiet kopā, bet viena cita dieviete teica, ka tieši laiki sakrītot, nevajadzēja dēļ tā mani samīnusot.
sivenssivenamdraugs @ 24.12.2024 10:46
Labāk nemaz neskaties, ja negribi sevi traumēt. Nav nekas patīkams.
Aha un kas viņu tagad vispār kādreiz precēs? Jau čupa ar nelaimīgām laulībām plus sēž ļoti dziļi eskortā. Jānis vienīgais muļķītis atradās kurš viņu apprecēja. Tak krievi viņu tikai seksuāli izmanto noceļ no ballītes paņem uz nakti un tālāk brīva staigā. Visi sen no viņas jau mūk, ja ir runa par attiecībām.sandrute @ 23.12.2024 12:36No la.lv raksta:
“Domāju, ka drīzumā parādīsies stāsts par to, ka Anja atkal ir precējusies,” viņa piebilda, uzsverot, ka tiek runāts par sportistu Sanktpēterburgā, pie kura viņa devusies.
Ir taisnība es pat atceros to skandālu! Sedakova bija vēl kosmētiku pie viņas mājās atstājusi un bija ielikusi sociālos tīklos video no viņas mājām kur pat uzvilkusi viņas vīra džinsas kājās! Tas viss tika izdarīts speciāli lai Katja to uzzinātu!Mia6 @ 23.12.2024 12:54tā pati advokāte Katja Gordon saka. Anna esot ar viņas ex vīru pa viņas dzīvokli kamēr pati gulējusi slimnīcà uz saglabāšanu. Nu cik taisnības nezinu, bet nu morāles nekādas , ja tā ir patiesība.
Meredita @ 24.12.2024 06:59
Es arī viņiem nesekoju līdzi, bet nebija viņam nekāda depresija. Ja ir depresija, tad cilvēkam vispār ir grūti saņemties iziet no mājas, nevis nodarboties ar uzmanības pievēršanu sev. Vesels jau nebija, bet cita veida saslimšana, neesmu speciālists, lai nosauktu to vārdā. Sedakova gan jau saprata, ka Jānis ir apsēsts ar viņu, kas tad viņai bija jādara- visu mūžu jādzīvo šajās toksiskajās attiecībās?
Meredita @ 24.12.2024 06:59
Es arī viņiem nesekoju līdzi, bet nebija viņam nekāda depresija. Ja ir depresija, tad cilvēkam vispār ir grūti saņemties iziet no mājas, nevis nodarboties ar uzmanības pievēršanu sev. Vesels jau nebija, bet cita veida saslimšana, neesmu speciālists, lai nosauktu to vārdā. Sedakova gan jau saprata, ka Jānis ir apsēsts ar viņu, kas tad viņai bija jādara- visu mūžu jādzīvo šajās toksiskajās attiecībās?
sandrute @ 24.12.2024 13:02
Tur jau tikai Jānis guļ miris un kakls aizkrāsots, lai neredzētu pakāršanās sekas uz kakla. Guļ kā eņģelis blondiem matiņiem???