Timma

Reitings 1
Reģ: 17.12.2024
Nekad īsti neesmu interesējusies par šo pāri - Anna Sedakova un Timma, bet šorīt lasu šokā ziņas, ka Timma izdarījis pašnāvību un blakus atrasts telefons ar ziņu, kur viņš Annai lūdz pārzvanīt un pietam Annai vakar tieši bija dzimšanas diena..Kā tas ir katru gadu turpmāk savā dzimšanas dienā atcerēties, ka Tavs bijušais vīrs tieši tajā dienā izdarīja pašnāvību, drausmas..Un arī lasu vakar, ka Mārupē cilvēks nogalinājis savu ģimeni un pats izdarījis pašnāvību..Kas notiek ar pasauli? Kas jūsuprāt noved cilvēkus līdz domām par pašnāvību? Nestabila psihe, narkotiskas vielas?
17.12.2024 12:48 |

Reitings 166
Reģ: 09.09.2024
Merilda @ 21.12.2024 22:34

Atšujies, nelaime. Mēs apspriežam situāciju, izsakām viedokļus, neviens nevienu personīgi neaizskar, atšķirībā no Tevis. Ja gribas kādu mācīt, sāc ar sevi.
(Dzēsts) Atšujies no Latvijas
21.12.2024 22:48 |

Reitings 1000
Reģ: 29.05.2023
VistaVita @ 21.12.2024 22:48
Pašla raška tu nahuj! Atšujies no Latvijas

Idiote. Iepin beztēmā Latviju un nolamājas krieviski - IDIOTE :)
Vairs neko neatbildēšu, lai nespamotu tēmu. Redzu pēc atbildēm citās diskusijās, ka nav pilns putnu būris, mani biedē neadekvāti cilvēki.
21.12.2024 22:52 |

Reitings 2674
Reģ: 15.09.2023
Mathilde @ 21.12.2024 20:54

Viņa tā neteica gan. Viņa teica, ka tur ir aizdomīgi, ka Timma iespējams par to domājis. Jo viņai izkrita kārtis, kur bija aizdomīgums par savu bērnu un kkādi daudzi dokumenti, kas tika vienlaicīgi kārtoti.
Tas vīrietis gribēja uzzināt precīzāk, bet precīzāk jau var tikai dns.
Bet tās jau ir tikai “ vientanteteica” sarunas, nekas nopietns. Nekādi ģenētiķi vai tie, kuri ar svecīti stāvējuši

Atslābstiet tak ar šitiem visiem pūšļotājiem un debīlo taro kāršu licējiem. Tā sieviete un vīrietis pēc tam vēl apgalvoja, ka tieši tāpēc Annai un Jānim nebija bērnu, jo Jānis ir neauglīgs, tāpēc Kristians nav Jāņa bērns. Tak izbeidziet šitās lohu sazvērestību teorijas un debīlo taro kāršu licēju murgus gvelzt! Kādas kārtis, stulbums tas viss ir. Tā sieviete un vīrietis pat ir tik debīli, ka nevarēja precīzus faktus ievākt, lai negvelztu muļķības, teica, ka Sanas jaunais vīrs arī esot basketbolists. Ja neatšķir futbolistu no basketbolista, lai muti nevirina. Klikšķus vāc, nekas vairāk tur nav no tās sarunas.
21.12.2024 22:58 |

10 gadi
Reitings 1424
Reģ: 13.01.2011
Mrs.True @ 21.12.2024 20:29

Taisnība, bet, piemēram, par Navaļniju tā dāma gadu iepriekš ļoti precīzi, skatoties taro kārtīs, pateica - viņš atrodas vietā, no kuras iznes ar kājām pa priekšu. Un precīzi pēc +/- gada Navaļnijs cietumā nomira.

Nu piedod- nebija jābūt zīlniekam, gaišreģim vai kāršu licējam, lai saprastu ka Navaļnijs no cietuma dzīvs ārā neiznāks. Jautājums bija tikai- kad viņu nogalinās
21.12.2024 23:01 |

Reitings 2674
Reģ: 15.09.2023
Mrs.True @ 21.12.2024 20:29

Taisnība, bet, piemēram, par Navaļniju tā dāma gadu iepriekš ļoti precīzi, skatoties taro kārtīs, pateica - viņš atrodas vietā, no kuras iznes ar kājām pa priekšu. Un precīzi pēc +/- gada Navaļnijs cietumā nomira.

Es arī pat bez taro kārtīm paredzēju, ka no tās vietas viņš dzīvs neiznāks. 😁 Jo tas ir cietums uz kuru sūta visus dzimtenes nodevējus, labi ja viens procents izdzīvo tur.
21.12.2024 23:03 |

Reitings 1327
Reģ: 06.07.2024
Manuprāt Anna Sedokova ir sātana izdzimums,vin̈u par civēku grūti nosaukt.
Viņā sēž liels ļaunums un nežēlība. Cerams,viņa saņems visu atpakaļ ļoti smagi un viņas dvēsele, ja tāda vispār tur ir,nekad nespēs rast mieru.
Kuce,kuce,kuce
Sana gan jau Jāni mīlēja un mīļ,nevar aizmirst sava bērna tēvu un īpaši cilvēku ar ko bija labi.
Jauno vīru viņa ļoti ciena un ir pateicīga viņam,viņš ir viņas vērts,bet vai viņa viņu patiesi mīl,es domāju,kad nē,jo Jānis uztaisija dziļu brūci.
21.12.2024 23:06 |

Reitings 42
Reģ: 08.01.2024
Ak šausmas, kā var nepamanīt ,ka sunim ir tādas vesalības problēmas?
💁 cietsirdības no pieskatītāja puses.😭
21.12.2024 23:13 |

Reitings 37
Reģ: 25.11.2024
Gribētos zināt taisnību,šajā visā! Bet varu teikt vienu!!! Protams nezinu vai šis gadījums. Sieviete ir spējīga novest otru līdz pašnāvības mēģinājumam. Šogad sastapos ar man zināmu personu,kuram sākas h histērija gribēja padarīt galu,jo vienkārši daveda meitene un uz brīdi bija aizvēries ,paldies ka viss beidzas labi!!! Gadījās kuri to neitralizēja Ceru ari ka tas neatkartosies! Šis ir tikai mans minējums,varbūt bija liels strīds un ja tik loti mileja tad Janim aizveras un viss ta ari beidzas!
21.12.2024 23:19 |

Reitings 2163
Reģ: 28.04.2019
Taro kāršu zīlniecēm nevar 100% ņemt visu info, bet tikai kādu daļu, jo viss nevar būt pilnīgi precīzs. Man TikTok lec citas zīlnieces par Jāni un Annu, un jau kāds 5tais video izliek kārtis, ka Anna ir tā, kas vienmēr iet pie raganām, un arī uz Jāni viņa nosūtīja šo lāstu. Melno maģiju vajadzētu ar likumu aizliegt, cilvēki, kas iet pie tām raganām ir psihopāti... visādas šaizes taisa tikai lai pievilinātu mīlestību, varu, slavu, naudu
21.12.2024 23:20 |

Reitings 2163
Reģ: 28.04.2019
Taro kāršu zīlniecēm nevar 100% ņemt visu info, bet tikai kādu daļu, jo viss nevar būt pilnīgi precīzs. Man TikTok lec citas zīlnieces par Jāni un Annu, un jau kāds 5tais video izliek kārtis, ka Anna ir tā, kas vienmēr iet pie raganām, un arī uz Jāni viņa nosūtīja šo lāstu. Melno maģiju vajadzētu ar likumu aizliegt, cilvēki, kas iet pie tām raganām ir psihopāti... visādas šaizes taisa tikai lai pievilinātu mīlestību, varu, slavu, naudu
21.12.2024 23:21 |

Reitings 545
Reģ: 02.11.2024
Mashka Kakashka @ 21.12.2024 23:03

Es arī pat bez taro kārtīm paredzēju, ka no tās vietas viņš dzīvs neiznāks. ? Jo tas ir cietums uz kuru sūta visus dzimtenes nodevējus, labi ja viens procents izdzīvo tur.

To visi paredzēja un nojauta bez visām tām Taro kārtīm. Tak beidziet smīdināt tautu ar to sviestu par Taro.
21.12.2024 23:42 |

Reitings 413
Reģ: 09.01.2023
Ani23 @ 21.12.2024 22:21
Šodienas jaunums krievu ziņās- Jānis esot pirms šķiršanās no Annas aizņemies 1 mlj. rubļu (apm.10k eiro), lai samaksātu Sanai alimentus. To presei sakot kāda Annas draudzene. Bļin, pretīga bāba tā Sedokova! Nevienu labu vārdu nav pateikusi un visa nomelnojošā informācija tikai no viņas avotiem..

Es jau so gaidiju. Saaka ar to ka Janis krapis un gaidiju, kad saks savu kampanju pret Sanu. Redzot kaa sobrid ru fani ir sadalijusies divas daljas, kaa visi vinu pie notikusaa vaino, bija gaidaams, ka visu meginas parmest uz Sanu.
Nozelojami.
22.12.2024 00:00 |

Reitings 292
Reģ: 01.04.2023
Latvijā Taro liceji ir ļoti pieprasīti, arī darba pasākumos piedalās Taro.
22.12.2024 00:09 |

Reitings 2337
Reģ: 19.05.2022
glorijastasta @ 22.12.2024 00:00

Es jau so gaidiju. Saaka ar to ka Janis krapis un gaidiju, kad saks savu kampanju pret Sanu. Redzot kaa sobrid ru fani ir sadalijusies divas daljas, kaa visi vinu pie notikusaa vaino, bija gaidaams, ka visu meginas parmest uz Sanu.
Nozelojami.

un pričom tur Sana?
Ja par to garāžu, tad es arī domāju, ka tas bija lieki manā skatījumā. Ja nebija ar ko maksāt par plastiskajām, tad nevajadzēja taisīt.
Viņai jau exvīrs finasiāli atdeva daudz- labs dzīvoklis ir pat ļoti labi, luxus ceļojumi iepriekš, nav maz.
Un vienu bērnu jebkurai sievietei pašai vajadzētu spēt uzturēt, pie tam viņa ir precēta un vīrs dzīvo exvīra dzīvoklī.
Vai nu arī visu darīt bez pompa, nevis uzziņot visai pasaulei.
Tagad laikam katrs purkšķis ir tik nozīmīgs, lai uzliktu netā.
22.12.2024 00:23 |

Reitings 6277
Reģ: 01.04.2023
Ani23 @ 21.12.2024 22:21
Šodienas jaunums krievu ziņās- Jānis esot pirms šķiršanās no Annas aizņemies 1 mlj. rubļu (apm.10k eiro), lai samaksātu Sanai alimentus. To presei sakot kāda Annas draudzene. Bļin, pretīga bāba tā Sedokova! Nevienu labu vārdu nav pateikusi un visa nomelnojošā informācija tikai no viņas avotiem..

sla @ 21.12.2024 23:21

Jēziņ, tāds zanķis tā krievija. Biju jau piemirsusi, jo vairākus gadus apzināti ignorēju tās valsts info telpu, bet tagad sakarā ar šo notikumu nācās nedaudz pietuvoties.
Ja reiz esi tur iekāpis, tad iestigsi un ārā vairs netiksi, pat pēc nāves. Viens ir Anna, kas ir vienkārši zemiska, bezmorāles sieviete, bet otrs - visa tā sabiedrība, tie pesteļotāji, baumu izplatītāji, policisti- mirušā foto publicētāji un citi slimiķi, kas tur lien ārā viens pēc otra kā tāda rēgu armija. Cilvēks pat nav vēl apglabāts...
Izies pēc nedēļas tā “slavenība” no “slimnīcas” un tad tik sāksies tūre pa krievu šoviem, tur ne tādas vien preteklības, feikās asaras un teātris būs jāredz.
22.12.2024 00:27 |

Reitings 6542
Reģ: 10.01.2023
glorijastasta @ 22.12.2024 00:00

Nozelojami.
es gaidu, kad Marks tomēr nopublicēs Sedokovas mīļošanās ainas ar veciem papikiem. Viena žurnāliste arī viņam ieteica to darīt
22.12.2024 01:19 |

Reitings 6542
Reģ: 10.01.2023
Merilda @ 21.12.2024 21:30
Vienā grupā uzpeldējis Annas posts no oktobra, kurš tgd viņas IG ir izdzēsts. Tur viņa raksta - viņai bail, ja kkad iemācīsies mīlēt mierīgi, tad nespēs vairs sacerēt dziesmas. Ja nē, tad atkal atstās pēc sevis sadedzinātu zemi, bet vismaz skaistu mūziku. Ka izmantoja traku mīlestību kā degvielu iedvesmai uz mūziku.
klau, bet tiešām!! Viņa slēpj postus. Bija ja ne tas, tad vēl viens, kur viņa guļus stāvoklī ar galvu uz leju…. Un tad baigais penteris
22.12.2024 01:25 |

Reitings 70
Reģ: 06.03.2023
Es lasu šo diskusiju kopš par šo tika paziņots un es jūs, bābas, brīžiem nesaprotu. Kādi te komentāri pavīdēja, ka Sana vainīga, taro kaut kādas kārtis, stulbā Anna, vēl kkas..
Jānis aizgāja no Sanas, sapinās ar Annu, toksiskas attiecības noveda pie pašnāvības. TĀ NOTIEK. Ko jūs te mēģināt jaunu Ameriku atklāt, melnas teorijas dzīt un vēl kaut ko.. jā, Anna varbūt ir Biš galvu ar Dievu iespiedusi, bet nu kamooon, Jāņa dēlam un Sanai gan varētu likt mieru.
Paldies par uzmanību 😂
22.12.2024 02:24 |

10 gadi
Reitings 1424
Reģ: 13.01.2011
Mathilde @ 22.12.2024 00:23

un pričom tur Sana?
Ja par to garāžu, tad es arī domāju, ka tas bija lieki manā skatījumā. Ja nebija ar ko maksāt par plastiskajām, tad nevajadzēja taisīt.
Viņai jau exvīrs finasiāli atdeva daudz- labs dzīvoklis ir pat ļoti labi, luxus ceļojumi iepriekš, nav maz.
Un vienu bērnu jebkurai sievietei pašai vajadzētu spēt uzturēt, pie tam viņa ir precēta un vīrs dzīvo exvīra dzīvoklī.
Vai nu arī visu darīt bez pompa, nevis uzziņot visai pasaulei.
Tagad laikam katrs purkšķis ir tik nozīmīgs, lai uzliktu netā.

Viens ir spēt pašai uzturēt bērnu. Kaut kas cits ir noskatīties, kā tēvs braukā pa pasauli apkārt ar jauno sievu, apber ar dāvanām un par savu bērnu piemirsis.
Ir tikai NORMĀLI maksāt alimentus, tam nebūtu vispār jābūt apspriešanas vērtam tematam.
+ Bērni neprasa tikai naudu, bet laiku, nervus, sevis nolikšanu mazliet malā. Sana dara šo viena un ja tēvs pat nevar ieskaitīt alimentus, tad jā- jāpiedzen.
Tas ir tāpat, kā aizņemties naudu no kolēģa, neatdot, bet braukt atvaļinājumā uz Bali.
Un es tiešām ticu, ka ja Jānim bija naudas problēmas uz beigām un viņš būtu sazinājies ar Sanu, izstāstijis situāciju. Viņa nebūtu neko pieprasījusi kamēr viņš nostājas atkal uz kājām.
22.12.2024 02:39 |

10 gadi
Reitings 4245
Reģ: 25.05.2009
sandrute @ 21.12.2024 22:39
Varbūt viņš cerēja, ka samaksājot uzreiz lielu summu par alimentiem, tomēr netiks izsolīti viņa īpašumi??

Ja jau būtu aizņēmies tos 10 tūkstošus un samaksājis Sanai uzturlīdzekļu parādu, tad izsole tiktu atcelta, bet kā redzējām, tad viss tur notika un īpašumi tika izsolīti. Tad ir tikai divi varianti- vai nu tā ir totālākā d*ršana, ka Jānis aizņēmās naudu vai arī nauda tika iztērēta kaut kur citur.
22.12.2024 03:59 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits