(Dzēsts) Atšujies no LatvijasMerilda @ 21.12.2024 22:34
Atšujies, nelaime. Mēs apspriežam situāciju, izsakām viedokļus, neviens nevienu personīgi neaizskar, atšķirībā no Tevis. Ja gribas kādu mācīt, sāc ar sevi.
VistaVita @ 21.12.2024 22:48Pašla raška tu nahuj! Atšujies no Latvijas
Mathilde @ 21.12.2024 20:54
Viņa tā neteica gan. Viņa teica, ka tur ir aizdomīgi, ka Timma iespējams par to domājis. Jo viņai izkrita kārtis, kur bija aizdomīgums par savu bērnu un kkādi daudzi dokumenti, kas tika vienlaicīgi kārtoti.
Tas vīrietis gribēja uzzināt precīzāk, bet precīzāk jau var tikai dns.
Bet tās jau ir tikai “ vientanteteica” sarunas, nekas nopietns. Nekādi ģenētiķi vai tie, kuri ar svecīti stāvējuši
Mrs.True @ 21.12.2024 20:29
Taisnība, bet, piemēram, par Navaļniju tā dāma gadu iepriekš ļoti precīzi, skatoties taro kārtīs, pateica - viņš atrodas vietā, no kuras iznes ar kājām pa priekšu. Un precīzi pēc +/- gada Navaļnijs cietumā nomira.
Mrs.True @ 21.12.2024 20:29
Taisnība, bet, piemēram, par Navaļniju tā dāma gadu iepriekš ļoti precīzi, skatoties taro kārtīs, pateica - viņš atrodas vietā, no kuras iznes ar kājām pa priekšu. Un precīzi pēc +/- gada Navaļnijs cietumā nomira.
Mashka Kakashka @ 21.12.2024 23:03
Es arī pat bez taro kārtīm paredzēju, ka no tās vietas viņš dzīvs neiznāks. ? Jo tas ir cietums uz kuru sūta visus dzimtenes nodevējus, labi ja viens procents izdzīvo tur.
Ani23 @ 21.12.2024 22:21Šodienas jaunums krievu ziņās- Jānis esot pirms šķiršanās no Annas aizņemies 1 mlj. rubļu (apm.10k eiro), lai samaksātu Sanai alimentus. To presei sakot kāda Annas draudzene. Bļin, pretīga bāba tā Sedokova! Nevienu labu vārdu nav pateikusi un visa nomelnojošā informācija tikai no viņas avotiem..
glorijastasta @ 22.12.2024 00:00
Es jau so gaidiju. Saaka ar to ka Janis krapis un gaidiju, kad saks savu kampanju pret Sanu. Redzot kaa sobrid ru fani ir sadalijusies divas daljas, kaa visi vinu pie notikusaa vaino, bija gaidaams, ka visu meginas parmest uz Sanu.
Nozelojami.
Ani23 @ 21.12.2024 22:21
Šodienas jaunums krievu ziņās- Jānis esot pirms šķiršanās no Annas aizņemies 1 mlj. rubļu (apm.10k eiro), lai samaksātu Sanai alimentus. To presei sakot kāda Annas draudzene. Bļin, pretīga bāba tā Sedokova! Nevienu labu vārdu nav pateikusi un visa nomelnojošā informācija tikai no viņas avotiem..
sla @ 21.12.2024 23:21Taro kāršu zīlniecēm nevar 100% ņemt visu info, bet tikai kādu daļu, jo viss nevar būt pilnīgi precīzs. Man TikTok lec citas zīlnieces par Jāni un Annu, un jau kāds 5tais video izliek kārtis, ka Anna ir tā, kas vienmēr iet pie raganām, un arī uz Jāni viņa nosūtīja šo lāstu. Melno maģiju vajadzētu ar likumu aizliegt, cilvēki, kas iet pie tām raganām ir psihopāti... visādas šaizes taisa tikai lai pievilinātu mīlestību, varu, slavu, naudu
es gaidu, kad Marks tomēr nopublicēs Sedokovas mīļošanās ainas ar veciem papikiem. Viena žurnāliste arī viņam ieteica to darītglorijastasta @ 22.12.2024 00:00
Es jau so gaidiju. Saaka ar to ka Janis krapis un gaidiju, kad saks savu kampanju pret Sanu. Redzot kaa sobrid ru fani ir sadalijusies divas daljas, kaa visi vinu pie notikusaa vaino, bija gaidaams, ka visu meginas parmest uz Sanu.
Nozelojami.
klau, bet tiešām!! Viņa slēpj postus. Bija ja ne tas, tad vēl viens, kur viņa guļus stāvoklī ar galvu uz leju…. Un tad baigais penterisMerilda @ 21.12.2024 21:30Vienā grupā uzpeldējis Annas posts no oktobra, kurš tgd viņas IG ir izdzēsts. Tur viņa raksta - viņai bail, ja kkad iemācīsies mīlēt mierīgi, tad nespēs vairs sacerēt dziesmas. Ja nē, tad atkal atstās pēc sevis sadedzinātu zemi, bet vismaz skaistu mūziku. Ka izmantoja traku mīlestību kā degvielu iedvesmai uz mūziku.
Mathilde @ 22.12.2024 00:23
un pričom tur Sana?
Ja par to garāžu, tad es arī domāju, ka tas bija lieki manā skatījumā. Ja nebija ar ko maksāt par plastiskajām, tad nevajadzēja taisīt.
Viņai jau exvīrs finasiāli atdeva daudz- labs dzīvoklis ir pat ļoti labi, luxus ceļojumi iepriekš, nav maz.
Un vienu bērnu jebkurai sievietei pašai vajadzētu spēt uzturēt, pie tam viņa ir precēta un vīrs dzīvo exvīra dzīvoklī.
Vai nu arī visu darīt bez pompa, nevis uzziņot visai pasaulei.
Tagad laikam katrs purkšķis ir tik nozīmīgs, lai uzliktu netā.
sandrute @ 21.12.2024 22:39Varbūt viņš cerēja, ka samaksājot uzreiz lielu summu par alimentiem, tomēr netiks izsolīti viņa īpašumi??