Timma

Reitings 1
Reģ: 17.12.2024
Nekad īsti neesmu interesējusies par šo pāri - Anna Sedakova un Timma, bet šorīt lasu šokā ziņas, ka Timma izdarījis pašnāvību un blakus atrasts telefons ar ziņu, kur viņš Annai lūdz pārzvanīt un pietam Annai vakar tieši bija dzimšanas diena..Kā tas ir katru gadu turpmāk savā dzimšanas dienā atcerēties, ka Tavs bijušais vīrs tieši tajā dienā izdarīja pašnāvību, drausmas..Un arī lasu vakar, ka Mārupē cilvēks nogalinājis savu ģimeni un pats izdarījis pašnāvību..Kas notiek ar pasauli? Kas jūsuprāt noved cilvēkus līdz domām par pašnāvību? Nestabila psihe, narkotiskas vielas?
17.12.2024 12:48 |

Reitings 314
Reģ: 19.02.2023
Kārena @ 20.12.2024 20:56
Palasīju krievu medijus, tur parādās atmiņas kaimiņiene ASV, atradu IG https://www.instagram.com/reel/DDsrFItP_J3/?igsh=MXBld2E3a3ozZnhkNQ==
Ohhh, kāda tur krievu propaganda komentāros, pretīgi lasīt
20.12.2024 23:36 |

Reitings 1547
Reģ: 01.08.2021
Maza kaza @ 20.12.2024 22:30
Es ne par Sanu, bet par situāciju.
Man pašai liekas, ka Sedakovai traģēdijā ir liela daļa atbildības. Vēl jo vairāk, ja Jānis viņai draudēja, ka padarīs sev galu. Un, ja var ticēt visam, ko var izlasīt, ka brīdinājumi bija jau iepriekš - viņai jau pirmajā reizē vajadzēja pārtraukt šīs attiecības. Nevis visu laiku spēlēties ar viņu , te kopā, te šķiramies utt. Ļaut pieņemt viņu krievijas komandā. Es domāju, ka tas Jāņa psihi sabeidza līdz galam... Viņš vairs nesaprata ne sevi, ne viņu, ne savu atbildību pret savu ģimeni, dēlu, vecākiem.
Pašai padsimt gadus atpakaļ bija attiecības, kurās, pie nopietnāka strīda, cilvēks solīja sev darīt galu, grieza vēnas, lai iežēlinātu. Pēdējais solis bija stāvēšana uz palodzes 5.stāvā ar solījumu nolekt. Pēc tā es pārtraucu mūsu attiecības, bija sāpīgi arī man, jo vilkme pie cilvēka bija mežonīga, kā atkarība. Ilgu laiku viņš regulāri rakstīja, zvanīja, es mainīju dzīves vietu, telefona Nr. Nobloķēju sociālajos tīklos. Man tas arī nebija viegli, jo likās, ka mīlu vēl ļoti, bet labi sapratu, ka tās nav veselīgas attiecības. Tagad sapratu, ka apakšā bija liela pieķeršanās, kaisle, labs sekss urml. Tā nebija mīlestība Ja būtu palikuši kopā, tad kādā reizē viņš vai nu nosistu mani, vai pats sev padarītu galu.
Sieviete arī nedrīkst šādi trigerēt cilvēku, te tu man esi viss, te tu man nekas. Man liekas, ka viņa jutās tik varena ar savu varu pār Jāni. Tik liela un spēcīga, un nerēķinājās ar viņa jūtām. Tie video, kur viņa saka, ka negribētu, lai viņš ir viņas pasākumā. Pretīgi. Cietsirdīgi un nežēlīgi. Vēl jo vairāk, jo viņš tik ļoti mīlēja viņas bērnus un viņi viņu...
Skarbi. Tiešām no sirds žēl tos, kuri Jāni patiesi mīlēja, bet zaudēja, neskatoties uz to, ka bija brīdinājuši par iespējamām sekām, turpinot tiekties pēc Sedakovas ;(

Es tomer neizprotu tik lielu vilkmi un apmātību, vai tas netiek jaukts ar rozā briļļu periodu? Man liekas ka visās attiecībās, īpaši ja ir laba saderība gultā, sākumā ir tā trakā vilkme pēc otra cilvēka, bet ar laiku, kad jau ir kādu laiku kopdzīve tas taču normalizējas, iestājas rutīna. Es vnk nesaprotu kā var 4 gadus nodzīvot tādā emocionālā stāvoklī, apmātībā pēc otra cilvēka.
20.12.2024 23:37 |

Reitings 4821
Reģ: 30.11.2021
Apskaties @ 20.12.2024 23:18

Solīja vai nesolīja, nav tik svarīgi. Pati pamešana un tai sekojošā publiskā iznešanās jau nozīmē - te tu man esi viss, te tu man nekas. Aizejot pie citas, cilvēks jutās liels un spēcīgs.

Attiecību publisko pusi jau no paša sākuma rādīja Sedakova nevis Jānis. Un arī par Sanu sliktu runāja tikai Sedakova.
20.12.2024 23:41 |

Reitings 4821
Hubabuba @ 20.12.2024 23:37

Es tomer neizprotu tik lielu vilkmi un apmātību, vai tas netiek jaukts ar rozā briļļu periodu? Man liekas ka visās attiecībās, īpaši ja ir laba saderība gultā, sākumā ir tā trakā vilkme pēc otra cilvēka, bet ar laiku, kad jau ir kādu laiku kopdzīve tas taču normalizējas, iestājas rutīna. Es vnk nesaprotu kā var 4 gadus nodzīvot tādā emocionālā stāvoklī, apmātībā pēc otra cilvēka.

Es izrurēju trīs. Es nezinu... Es savu pagātni norakstu uz mazu iepriekšējo attiecību pieredzi - mums attiecības ilga no maniem 21-24.
Jānis, cik saprotu, kopš vidusskolas bija kopā ar Sanu, varbūt nebija izdzīvojis savu neatkarību, brīvību, kaisli, naudu utt. Visa viņa personība bija Sana un viņš. Abi kopā. Piedzima bērns, ticu, ka gaidīts un mīlēts. Bet loģiski Sanai prioritāte bērna aprūpe, un tad Jāņa dzīvē TĀDS piedzīvojums ar Annu, vienkārši norāva jumtu.
Un pēc tam nesapratne, ko tālāk, turklāt visas tās spēlītes no Annas puses. Viņam otrās nopietnās attiecības, viņai jau nez kurās- un ar visu savu attiecību negatīvo pieredzi un šaubām, parāva līdzi Jāni, kurš viņai netika līdzi. Kāpēc gan tik "superfantastiskai", "ideālai" un "uzticīgai" sievietei katrs bērns no sava vīrieša un ar nevienu ilgāk par pāris gadiem nav kopā nodzīvoti???
Es neattaisnoju Jāni par viņa izvēli pamest Sanu, bet uzskatu, ka Sedakova viņu sačakarēja, nelaida vaļā un neizdarīja neko, lai Jānis būtu palicis dzīvs.
20.12.2024 23:58 |

Reitings 413
Reģ: 09.01.2023
Maza kaza @ 20.12.2024 23:58

Es izrurēju trīs. Es nezinu... Es savu pagātni norakstu uz mazu iepriekšējo attiecību pieredzi - mums attiecības ilga no maniem 21-24.
Jānis, cik saprotu, kopš vidusskolas bija kopā ar Sanu, varbūt nebija izdzīvojis savu neatkarību, brīvību, kaisli, naudu utt. Visa viņa personība bija Sana un viņš. Abi kopā. Piedzima bērns, ticu, ka gaidīts un mīlēts. Bet loģiski Sanai prioritāte bērna aprūpe, un tad Jāņa dzīvē TĀDS piedzīvojums ar Annu, vienkārši norāva jumtu.
Un pēc tam nesapratne, ko tālāk, turklāt visas tās spēlītes no Annas puses. Viņam otrās nopietnās attiecības, viņai jau nez kurās- un ar visu savu attiecību negatīvo pieredzi un šaubām, parāva līdzi Jāni, kurš viņai netika līdzi. Kāpēc gan tik "superfantastiskai", "ideālai" un "uzticīgai" sievietei katrs bērns no sava vīrieša un ar nevienu ilgāk par pāris gadiem nav kopā nodzīvoti???
Es neattaisnoju Jāni par viņa izvēli pamest Sanu, bet uzskatu, ka Sedakova viņu sačakarēja, nelaida vaļā un neizdarīja neko, lai Jānis būtu palicis dzīvs.

Janis ar Sanu bija kopa no vidusskolas laikiem. Vins macijas 49vsk un dzivoja kojas. Sana bija par vinu vecaka un brauca vinam uz skolu pakal ar krutu mašīnu. Sanas vecaki ir loti turigi un Sana bija ta kas vinu uztureja, kamer vins pats saka pelnit. Ilgus gadus Sana un vina vecaki maksaja par Jaani.
Janis nav izklaidejies?? Beidz😀 visi kas zelta basketbolistu laikaa gaaja uz klubiem, loti labi zin kaa vins izklaidejas😀 vina ta laika draugi vija pats zieds skele, valteri. Sana sedeja majas un lava vinam gozeties slavaa, pieaug. Tapec vins vinu ta mileja, jo vinai no vina nevajadzeja ne slavu, ne naudu, vienkarsi esi.
21.12.2024 00:42 |

Reitings 5
Reģ: 20.12.2024
Maza kaza @ 20.12.2024 23:58

Tavu personīgo pieredzi absolūti respektēju, laba rīcība. Vārdi par piedzīvojumiem gan liekas savādi. Sievietēm bērna aprūpe, vīriešiem piedzīvojumi? Vai tiešām loģiski? Par jaunu māmiņu depresijām un to riskiem kas padomās?
21.12.2024 00:56 |

Reitings 2337
Reģ: 19.05.2022
glorijastasta @ 21.12.2024 00:42

Janis ar Sanu bija kopa no vidusskolas laikiem. Vins macijas 49vsk un dzivoja kojas. Sana bija par vinu vecaka un brauca vinam uz skolu pakal ar krutu mašīnu. Sanas vecaki ir loti turigi un Sana bija ta kas vinu uztureja, kamer vins pats saka pelnit. Ilgus gadus Sana un vina vecaki maksaja par Jaani.
Janis nav izklaidejies?? Beidz? visi kas zelta basketbolistu laikaa gaaja uz klubiem, loti labi zin kaa vins izklaidejas? vina ta laika draugi vija pats zieds skele, valteri. Sana sedeja majas un lava vinam gozeties slavaa, pieaug. Tapec vins vinu ta mileja, jo vinai no vina nevajadzeja ne slavu, ne naudu, vienkarsi esi.

Viņam pašam vecāki bija ļoti nabadzīgi? Cik noprotams, ka šķīrušies. Bet vienu bērnu nevarēja uzturēt, ka draudzenes vecāki uzturēja?
Nu, neticās gan
21.12.2024 01:02 |

Reitings 1816
Reģ: 25.01.2023

Mūsu stāsta gadījumā tie bija nepilni 4 gadi.
21.12.2024 01:03 |

Reitings 6542
Reģ: 10.01.2023
Man patīk tas @pugachevmark- tik sirsnīgs cilvēks šķiet.
Pat dabūja samaksāt, lai Timmas suni dabūtu no kkāda amerikāņa.
Es domāju, ka par Annočkas patieso dzīvi būs bomba… un drīz vien.
21.12.2024 01:40 |

Reitings 1662
Reģ: 31.01.2023
Vārdotāja @ 21.12.2024 01:40
Kāda tur bomba, it kā dāmītes draiskā daba būtu baigais noslēpums.
21.12.2024 07:26 |

Reitings 1662
Reģ: 31.01.2023
Mrs.True @ 20.12.2024 19:57

reizēm jau tieši tā arī ir sievietes karjera - izdevīgi apprecēties un neapgrūtināt sevi ar pilnas slodzes darbu, kurā arvien jāattīstās, lai augtu ienākumi, jākustina smadzenes, un vēl jāapvieno ar bērnu audzināšanu. Sana izvēlējusies dzīvot faktiski mājsaimnieces dzīvi ar neregulāriem ienākumiem. Ja ir vīrs, kurš viņu uztur un viņam tas der, tad nekā slikta nav. Līdz zināmam laikam...
Reiz kāds vīrietis, kurš 10 gadus bija uzturējis nestrādājošu sievu, man teica, ka beigu beigās izšķīrās no viņas, jo piegriezās, un viņam bija kauns no draugiem un kolēģiem, ka viņa sieva nestrādā un vispār neko jēdzīgu dzīvē nedara.
Traki, ja vīrietim tik svarīgs draugu viedoklis.
21.12.2024 07:39 |

Reitings 6542
Reģ: 10.01.2023
Pilgrim @ 21.12.2024 07:26
Kāda tur bomba, it kā dāmītes draiskā daba būtu baigais noslēpums.
nu man jau šķiet, ka tas tiek baigi slēpts… neesmu redzējusi neko vairāk kā grābstīšanos gar Timati brāli
21.12.2024 08:23 |

10 gadi
Reitings 1196
Reģ: 20.05.2013
Vārdotāja @ 21.12.2024 01:40
tam sunim tik labestīgs skatiens. Ka saimniekam tiešām. Pareizi saprotu, ka suni gādās uz LV pie Timma tēva?
21.12.2024 08:42 |

Reitings 2548
Reģ: 10.09.2021
Jā, man arī interesē par to suni, krieviski nesaprotu 🙂
21.12.2024 09:16 |

Reitings 2510
Reģ: 05.07.2024
glorijastasta @ 20.12.2024 23:23

Nu ja 1x gada satikt bernu ir bieži, tad mums laikam nav iespejama diskusija.
Celojums ar bernu? Anna atlava panemt Kristianu lidzi uz Griekiju ar nosacijumu, ka Jana mamma vinu pieskatis un aukles.
ko Tu pīpē? 😀
21.12.2024 09:39 |

Reitings 1554
Reģ: 23.01.2024
Pilgrim @ 21.12.2024 07:39
Traki, ja vīrietim tik svarīgs draugu viedoklis.

Tas jau nav tikai draugu viedoklis, kas traucēja. Tas bija side effect.
Ar garīgi, neinteresantu tukšu mājsaimnieci apnika dzīvot kopā, kurai dzīvē galvenais tikai vīra nauda.
Ir man pazīstama sieviete, kura ir mājsaimniece, bet vīram ar viņu ir interesanti, jo sievietei ir hobiji, aizraujošas idejas, viņa aktīvi uztur mājas pavardu utt.
21.12.2024 10:22 |

Reitings 3648
Reģ: 10.04.2022
Mia6 @ 21.12.2024 08:42
tam sunim tik labestīgs skatiens. Ka saimniekam tiešām. Pareizi saprotu, ka suni gādās uz LV pie Timma tēva?

Jā! Tikai sunim nav dokumentu, bet to visu nokārtos un tad sūtīs uz LV pie Timmas tēva.
21.12.2024 10:39 |

Reitings 4821
Apskaties @ 21.12.2024 00:56

Tavu personīgo pieredzi absolūti respektēju, laba rīcība. Vārdi par piedzīvojumiem gan liekas savādi. Sievietēm bērna aprūpe, vīriešiem piedzīvojumi? Vai tiešām loģiski? Par jaunu māmiņu depresijām un to riskiem kas padomās?

Ui, nē - to, kā viņš toreiz izrīkojās ar Sanu es neatbalstu. Es saprotu, ka dzīvē var notikt visādi, ka kāds cilvēks var noraut jumtu, un viss - tu spēj domāt tikai par viņu. Toreiz nepareiza šķita tas, kā tika izbeigtas attiecības ar Sanu, ka jau pirms oficiāla paziņojuma par šķiršanos, parādījās foto medijos, kur Jānis ar Sedakovu rociņās staigā. Pēc tam, uzreiz pēc šķiršanās, vai pat paralēli visi tie pusplikie video, bildes utt, kas tika publicēti Sedakovas Instagram.
Varēja taču mazliet nogaidīt, lai Sanai būtu sākuma šoks pāri.
Vispār esmu no tiem, kas nedzīvo vienradžu pasaulē, un saprotu, ka nevienas attiecības nav pasargātas no strīdiem, no krāpšanas, un nav garantijas, ka būs ilgi un laimīgi. Bet es par to, ka jāšķiras ir cieņpilni, vēl jo vairāk, ja pārim ir kopīgs bērns. Jo šis mazais cilvēks viņus vienos visu mūžu. Un, lai viņš izaugtu laimīgs un psiholoģiski nesamaitāts - svarīgi ir abi vecāki, viņu rūpes un atbalsts, tai skaitā komunikācija.
21.12.2024 10:50 |

Reitings 314
Reģ: 09.08.2024

Karmiskas attiecības. Parasti tās ierauj kā bezdibenī. Mana draudzene izturēja veselus 10 gadus, vīrietis joprojām nespēj likties mierā, ir pagājusi jau 5 gadi.
21.12.2024 10:55 |

Reitings 1000
Reģ: 29.05.2023
Sana šodien ielikusi kkādu "gudro" citātu, bet man tas viss tomēr neiet kopā ar to alimentu piedzīšanu caur īpašumu. Citātā skaidri uzrakstīts, lai nepasliktina situāciju.
21.12.2024 10:55 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits