Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Krūšu samazināšana

Reitings 694
Reģ: 02.04.2023
Sveikas. Vai kāda ir veikusi krūšu samazināšanu / pacelšanu? Nevaru izlemt pie kura Dr doties. Esmu bijusi uz konsultāciju pie teju visiem, bet gribu zināt, kurš var noņemt maksimāli daudz apjoma, un kura darbi ir vispievilcīgākie.
Varbūt kāda var padalīties ar atsauksmēm, pieredzi?
06.12.2024 16:50 |

Reitings 30999
Reģ: 06.11.2022
Par ķirurgiem nezinu, bet krūšu samazināšanai vismaz man pietika ar pamatīgu notievēšanu. Lai gan labprāt palasītu par pozitīvu pieredzi pie ķirurgiem.
06.12.2024 17:59 |

Reitings 694
LabaDabaDa @ 06.12.2024 17:59
Par ķirurgiem nezinu, bet krūšu samazināšanai vismaz man pietika ar pamatīgu notievēšanu. Lai gan labprāt palasītu par pozitīvu pieredzi pie ķirurgiem.

Man nav īsti ko nomest, man jau kopš pusaudžu gadiem ir J izmēra bļodiņas 😫
06.12.2024 18:56 |

Reitings 1200
Reģ: 31.01.2023
Cāļa vecās diskusijas nekur nav pieejamas? Tur bija daudz info par šo tēmu.
06.12.2024 18:57 |

Reitings 694
Pilgrim @ 06.12.2024 18:57

Nē, tieši meklēju, bet vairs nav
06.12.2024 21:09 |

Reitings 609
Reģ: 13.06.2024
Pilgrim @ 06.12.2024 18:57

Cālis, diemžēl, izdzēsās kopā ar visām diskusijām. Tur bija daudz labas, noderīgas diskusijas, kuras tagad pietrūkst arī man, kad meklēju informāciju par dažiem sev interesējošiem jautājumiem.
06.12.2024 23:36 |

Reitings 127
Reģ: 07.12.2024
Varu padalīties ar pieredzi :). Divas reizes esmu taisījusi samazināšanu + pacelšanu :). Kas tieši interesē?
07.12.2024 03:48 |

Reitings 127
LabaDabaDa @ 06.12.2024 17:59

Nebūs gan taisnība. Īpaši, ja sieviete ir dzemdējusi ;). Nekad nedabūt skaistu formu bez operācijas, ja pirms tam bija liela izmēra krūtis. Notievējot, tās vienkārši paliek "tukšas". Jo krūtis pamatā veido taukaudi.
07.12.2024 03:49 |

Reitings 30999
Rora @ 07.12.2024 03:49

Nebūs gan taisnība. Īpaši, ja sieviete ir dzemdējusi ;). Nekad nedabūt skaistu formu bez operācijas, ja pirms tam bija liela izmēra krūtis. Notievējot, tās vienkārši paliek "tukšas". Jo krūtis pamatā veido taukaudi.

Nu, man ir bērni. Nekas tur tukšs pēc notievēšanas nepaliek, ja notievē pareizi - ar olbaltumvielām un taukiem. Āda, sevišķi mitrināta un kopta, ar laiku saraujas. Pat grūtniecēm vēderi savelkas un nekādus ķirurgus lielākajai daļai nevajag.
Man vienkārši nepatīk visa šī uzmācīgā ķirurģijas propaganda. Operācijas ir ļoti nopietna slodze organismam, un vērts padomāt, vai tā skaistā forma ir riska vērta. Par rētām un iespējamiem brāķiem nemaz nerunājot.
Un vai visas, kas taisījušās operāciju, var lepoties ar skaistu krūšu formu? Tepat forumā ir tik daudz kritisku piezīmju par kārtējo uzlaboto krūšu jocīgo paskatu. Diemžēl var gadīties arī tā, ka samaksā 5000 eiro un rezultāts ir noskalojams tualetes podā.
Patiesībā plastiskā ķirurģija tiešam ir vienkārši milzīgs bizness. Tāpēc katrai pašai ir jādomā līdzi ļoti rūpīgi, vai tas ir tā vērts un kāds ir veiksmes procents vienā vai otrā scenārijā.
07.12.2024 11:37 |

Reitings 30999
noidea @ 06.12.2024 18:56

Man nav īsti ko nomest, man jau kopš pusaudžu gadiem ir J izmēra bļodiņas ?

Nu, jā, šis tiešām liekas pie ķirurga. :( Lai veicās, meitēn!
07.12.2024 11:39 |

Reitings 127
LabaDabaDa @ 07.12.2024 11:37

Nu, man ir bērni. Nekas tur tukšs pēc notievēšanas nepaliek, ja notievē pareizi - ar olbaltumvielām un taukiem. Āda, sevišķi mitrināta un kopta, ar laiku saraujas. Pat grūtniecēm vēderi savelkas un nekādus ķirurgus lielākajai daļai nevajag.
Man vienkārši nepatīk visa šī uzmācīgā ķirurģijas propaganda. Operācijas ir ļoti nopietna slodze organismam, un vērts padomāt, vai tā skaistā forma ir riska vērta. Par rētām un iespējamiem brāķiem nemaz nerunājot.
Un vai visas, kas taisījušās operāciju, var lepoties ar skaistu krūšu formu? Tepat forumā ir tik daudz kritisku piezīmju par kārtējo uzlaboto krūšu jocīgo paskatu. Diemžēl var gadīties arī tā, ka samaksā 5000 eiro un rezultāts ir noskalojams tualetes podā.
Patiesībā plastiskā ķirurģija tiešam ir vienkārši milzīgs bizness. Tāpēc katrai pašai ir jādomā līdzi ļoti rūpīgi, vai tas ir tā vērts un kāds ir veiksmes procents vienā vai otrā scenārijā.
Pilnīgi nevaru piekrist šim apgalvojumam. Sievietei, kurai ir "ļenganas", noļukušas krūtis, ir jābūt pašapziņai kā Mēnesim, bet viņa tik un tā tajā pašā pludmalē nejutīsies tā, kā sieviete ar skaistām, formīgām krūtīm, kuras ir pareizajā izmērā, leņķī un augstumā. Otrkārt, mans sapnis, piemēram, bija, ka es varu uzvilkt arī skaistu zīda kleitu ar pavisam kailu muguru un nebaidīties par to, ka es, atvainojos, pupi līdz nabai. Respektīvi ar noļukušām krūtīm divi varianti - vai nu tādu kleitu nekad nevelc un visu to savu esošo saturu "pacel" ar labu krūšturi vai nu... velc, bet "ir, kā ir". Pēc savas krūšu pacelšanas un samazināšanas operācijas varu atļauties staigāt gan bez krūštura, gan sportot (skriet) ar visparastāko sporta krūšturi, nemaz ar 10 stīpām utt. Jebkurā gadījumā, plastiskā ķirurģija ir brīnišķīgs veids, kā palīdzēt cilvēkiem, un nē, te nav stāsts par to, ka ir jātaisa 15 operācijas un pīļu lūpas. LABA plastiskā ķirurģija arī ir tāda, ka cilvēki tev izsaka komplimentus, bet viņiem nav ne jausmas, kas tevī ir mainījies. Viņi vienkārši saka - tu tik labi izskaties!
07.12.2024 14:42 |

Reitings 499
Reģ: 09.02.2024
LabaDabaDa @ 07.12.2024 11:37

Visi taču nav vienādi, man uz vēdera nevienas strijas, kamēr krūtis pilnīgākajās lupatās, jo strauji mainījās izmērs, krūšu āda ir daudz plānāka un maigāka nekā vēdera, līdz ar to, ja vēl strijas kā man, tad pat ķirurgs tur baigi neko superskaistu neuztaisīs, nu tik vien kā formu.. un teikt, ka pareizi notievējot viss savilksies.. forši, ka tev tā bija, bet nemētājies ar padomiem, ja neizproti, ka visiem nav kā tev.
07.12.2024 23:44 |

Reitings 103
Reģ: 09.08.2024
Čaviņa, esmu taisījusi 2018.gadā 25 gados, bet drīzi pēc operācijas zināju, ka man būs jātaisa vēlreiz, jo man kamēr pupi vairs nav “līdz nabai”, joprojām ir apjomīgi un milzīgas bļodiņas. Tas viss izstiepas pa šiem gadiem, bet vismaz tagad krūtsgali ir vērsti vairāk vai mazāk paralēli grīdai, nevis skatās uz grīdu. Mana kļūda bija tas, ka atrados šoka stāvoklī un reālistiski neaptvēru, ka operācija notiks, un kad ārste zimēja pirms operācijas, nenokomunicēju, ka gribu tuvu neeksistējošam izmēram krūšu izmēru, un ārste pa savam nolema, murminot, ka meitenei vajag apaļumiņu. Krūtis arī iznāca nedaudz dažādākas un areolas šuves neglītas, biezas, spīd cauri ja bez krūštura staigāt. Bet taisīt bija vērts noteikti. Man izgrieza kopumā ap 900gramiem audu. Mazinājās arī slodze uz muguru. Man teica pēc tam, ka izskatos slaidāka, jaunāka arī.
Par to, pie kura ārsta taisīt: esmu to Cāli gan savā laikā visu izirbusi cauri un zināju, ka atkārtoti būs jātaisa pie Evijas Rodke! Tagad gan pēdējo gadu samierinājos, kā izskatos, un arī nav vairs dažu lieko tūkstošu operācijai, tāpēc sev saku- sākumā mēģini svaru nomest un tad parunāsim.
08.12.2024 13:00 |

Reitings 30999
Sezam @ 07.12.2024 23:44

Visi taču nav vienādi, man uz vēdera nevienas strijas, kamēr krūtis pilnīgākajās lupatās, jo strauji mainījās izmērs, krūšu āda ir daudz plānāka un maigāka nekā vēdera, līdz ar to, ja vēl strijas kā man, tad pat ķirurgs tur baigi neko superskaistu neuztaisīs, nu tik vien kā formu.. un teikt, ka pareizi notievējot viss savilksies.. forši, ka tev tā bija, bet nemētājies ar padomiem, ja neizproti, ka visiem nav kā tev.

Es nesaku, ka visām viss atrisināsies pats no sevis. Es tikai ierosinu padomāt pašai ar savu galvu, pirms likties zem naža. Skaidrs, ka situācijas ir ļoti dažādas. Chill!
08.12.2024 13:08 |

Reitings 694
Rora @ 07.12.2024 03:48
Varu padalīties ar pieredzi :). Divas reizes esmu taisījusi samazināšanu + pacelšanu :). Kas tieši interesē?

Man interesē, kuram latvijas dakterim ir vislabākie "darbi". Esmu operējusi šo un to pie dr Ğīļa, bet nezinu kāpēc, man nepatik viņa darbu rezultāti, jo maksimāli dara pa savam.
Šobrīd domas vedas uz Feldmaņa pusi, jo šķiet, ka viņš būs tieši tas Dr, kas noņem vislielāko apjomu.
09.12.2024 17:35 |

Reitings 3415
Reģ: 23.01.2022
Aesthetica Clinic IG profilā ir saliktas visai daudz dažadas krūšu operācijas, arī samazināšanai 🙂
09.12.2024 19:01 |

Reitings 127
noidea @ 09.12.2024 17:35

Man interesē, kuram latvijas dakterim ir vislabākie "darbi". Esmu operējusi šo un to pie dr Ğīļa, bet nezinu kāpēc, man nepatik viņa darbu rezultāti, jo maksimāli dara pa savam.
Šobrīd domas vedas uz Feldmaņa pusi, jo šķiet, ka viņš būs tieši tas Dr, kas noņem vislielāko apjomu.

Es domāju, ka nav tādas atbildes "labākie" darbi. Bet katram ārstam, protams, ir savs rokraksts. Es esmu taisījusi operāciju gan pie minētās Rodkes, gan nenozīmīgas lietas (rētu noņemšana) pie Feldmaņa, bet krūšu operāciju (un vēl vienu, daudz sarežģītāku) taisījusi pie dr. Andas Gailes. Nebiju pat sapņojusi par tādām krūtīm (ar tādu formu) un izskatu, kādas man ir tagad. Tiešām ļoti, ļoti patīk tas, ko dr "uzķēra". Arī pēcoperācijas periods bija super viegls (es domāju, ka būs daudz, daudz trakāk). Ar apjomu ir tā, jāņem vērā, ka pasaules vadošie (un arī LV) ķirurgi neiesaka vienā operācijā samazināt izmēru vairāk kā par diviem trim izmēriem. Ja kāds to dara "vairāk", tad arī var rēķināties ar pasūdīgu rezultātu (nekorekta ādas nostiepšana, neglītas rētas un vēl daudz citas nepatīkamākas blaknes). Kāpēc izvēlējos Gaili? Jo viņa ir arī mikroķirurgs, rētiņas šuj kā mākslas darbu :). Par fr. Feldmani - par viņu man grūti spriest, bet zinu (draudzenes) arī visai neveiksmīgus viņa darbus, ko pārtaisīja pie cita ārsta vēlāk. Ar ķirurgu ir tā - es teiktu, ka tur ir jābūt diviem faktoriem - ne tikai jāpatīk darbi "bildēs" (kā te citi iesaka, bildes paskatīties), bet arī jābūt tam "kontaktam" - jā, šis ir MANS ārsts, jā, es 100% viņam uzticos. Tomēr tu uztici viņam savu ķermeni.
10.12.2024 08:30 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits