zannifam @ 05.12.2024 15:48Es uztaisīju forumu citā vietā, šo nemāku izdzēst. Ieraudzīju daudzas ? Man nav ko šeit mest, kurš teica, ka manas bildes ir kaut kur ieliktas?
Tu taču esi pret bilžu publicēšanu, vai tomēr interesē to svešo čaļu dandāļi? 😂Džinga @ 05.12.2024 15:56
Kur ta uztaisīji?
zannifam @ 05.12.2024 16:34Tu taču esi pret bilžu publicēšanu, vai tomēr interesē to svešo čaļu dandāļi? ?
zannifam @ 05.12.2024 17:03Es apsolīju drošu vietu meitenēm, grupā tiek tikai ar apstiprinājumu, priekš kam man tur vajag klaču veceni kura tur būs tikai, lai paskatītos kas tur notiek un nosūtīt tālāk? Vai arī gribēji vēl anonīmi izteikt savu viedokli komentāros, takā tas kādam interesētu?
Krišjānis Kariņš @ 05.12.2024 14:09
Rēķināties ar sekām... come on... te jau tu par daudz sacerējies :D
zannifam @ 05.12.2024 15:04izplatīt bildes no onlyfans arī ir nelikumīgi, tikai latvieši ir vienīgie kretīni kas to nesaprot. Aizmirsu ka šī mājaslapa ir pilna ar mammukiem kuras sēž uz dīvāna visu dienu un apspriež Elīnu Didrihsoni, nepareizā vieta kur pacelt šo diskusiju. Man jau ir garlaicīgi
Ja kāda ir grupā tikai lai savāktu bildes/rakstus, un pārsūtītu tālāk, esmu pret, it ipāši lasot ko Tu šeit raksti, un Tavus komentārus citos forumos, varētu padomāt, ka Tev kāds maksā par to, ka šeit sēdi 24/7, kur Tu atrodi laiku tam? Tev nav darbs, hobiji?Džinga @ 05.12.2024 17:26
Nu paga, tad tu tomēr esi pret plikbilžu pārsūtīšanu tālāk?
zannifam @ 05.12.2024 17:43Ja kāda ir grupā tikai lai savāktu bildes/rakstus, un pārsūtītu tālāk, esmu pret, it ipāši lasot ko Tu šeit raksti, un Tavus komentārus citos forumos, varētu padomāt, ka Tev kāds maksā par to, ka šeit sēdi 24/7, kur Tu atrodi laiku tam? Tev nav darbs, hobiji?
Tu raksti penterus, domāju, ka Tev tas aizņem pietiekoši daudz laika, ko varētu veltīt sevis pilnveidošanai, nevis rakstot brainrot komentārus. Kā jau teicu, izveidoju grupu citur, šeit neviens neko neliks, un nebūs Tev kārtējā lieta par ko paklačoties ar māmiņu kluba biedrenēm. Un par Tavu interesi, mazāk zināsi, labāk gulēsi. ;)Džinga @ 05.12.2024 21:05
neesmu šeit 24/7, ganjau vajadzētu nākt retāk, bet komentēšana forumā daudz laika neprasa.
Tad kāpēc tu gribi, lai šeit liku iekšā svešus kailfoto? Ja tāpat tālāk netiks pārsūtīts un tie sliktie vīrieši nemaz neredzēs, ka ir publicēti?
PS. man tiešām neinteresē svešu vīriešu kailfoto :D vairāk interesē kāpēc tev likās svarīgi šādu grupu izveidot
zannifam @ 05.12.2024 21:55Tu raksti penterus, domāju, ka Tev tas aizņem pietiekoši daudz laika, ko varētu veltīt sevis pilnveidošanai, nevis rakstot brainrot komentārus. Kā jau teicu, izveidoju grupu citur, šeit neviens neko neliks, un nebūs Tev kārtējā lieta par ko paklačoties ar māmiņu kluba biedrenēm. Un par Tavu interesi, mazāk zināsi, labāk gulēsi. ;)