Mežezera delīrijs @ 08.11.2024 13:19
Toties Šlesim tas joprojām ir ierakstīts partijas programmā kā lieliska lieta, kas jāatjauno un uz ko jātiecas. Pat krievijas iebrukums Ukrainā nav ieviesis savas korekcijas :D
Jupiter @ 08.11.2024 16:44Es nezinu, kāpēc tik daudzus te satrauc Trampa iekšpolitika, kad tā ir viņa ārpolitika par ko būtu jāsatraucas. Pat ja putleram nav mapīte ar pogu "execute plan" un vinjsh tagad sajūsmā nesit ķepiņā - Traps ir sūdīgs variants mums. Ja 50procenti amerikāņu grib nospiest otru pusi sabeidrības - tās ir viņu iekšējās problēmas.
akul12 @ 08.11.2024 17:10
Vismaz ir iekšas skaļi pateikt, ko liberāļi klusībā cer ?
Vai naivi domā, ka kāds no mūsējiem vai rietumos būs mācijušies un pēc kara ar Krieviju šādos darījumos neiesaistīsies.
Nospiesti varbūt jūtas no tiem 50% kāds 1% kurš skries sterilizēties un ko tik vēl nedarīs, kā džinga minēja.
Mashka Kakashka @ 08.11.2024 16:55
No kurienes šāda informācija?
Jupiter @ 08.11.2024 16:44Es nezinu, kāpēc tik daudzus te satrauc Trampa iekšpolitika, kad tā ir viņa ārpolitika par ko būtu jāsatraucas. Pat ja putleram nav mapīte ar pogu "execute plan" un vinjsh tagad sajūsmā nesit ķepiņā - Traps ir sūdīgs variants mums. Ja 50procenti amerikāņu grib nospiest otru pusi sabeidrības - tās ir viņu iekšējās problēmas.
Džinga @ 08.11.2024 17:36
Mīļais draugs, neteicu, ka kādam jāskrien sterilizēties, neizdomā lietas, tas nav smuki. To jūs republikāņi te rakstījāt viens otram un šausminājāties.
Džinga @ 08.11.2024 17:38
Ja gribi, iekopēšu linkus, ir psihololoģijas raksti par šo tēmu. Ne jau visiem homofobiem tā ir, daļai gan.
akul12 @ 08.11.2024 17:49
Varbūt
Noteikti gribam.
Tāpēc arī demokrāti zaudēja, ka cilvēkus, kuri atbalsta vīrieša un sievietes ģimeni saukā par homofobiem.
Džinga @ 08.11.2024 17:55
Bet tas ir normāls nosaukums cilvēkam, kurš necieš viendzimuma pārus. Par ko tur strīdēties?
akul12 @ 08.11.2024 19:34
Ģeniāli ?
Džinga @ 08.11.2024 19:58
Nu neteikšu gluži, ka ģeniāli, bet normāls pieņēmums gan
akul12 @ 08.11.2024 20:03
Tu no kreisā liberāļu spārna, ja domā, ka tas ir normāls pieņēmums.
Vai saproti, kas ir ģimene, dzimta?
Vismaz ir iekšas skaļi pateikt, ko liberāļi klusībā cer 😁
Džinga @ 08.11.2024 20:31
Jēziņ, sapratu ar ko man darīšana ?
Neturpināšu, visu labu. Un ne tāpēc, ka nezinu ko teikt, man viss sarunas scenārijs galvā ir jau pilnīgi skaidrs. ?
Nu stulbi, likās, ka esi nedaudz sakarīgāks!
Mežezera delīrijs @ 08.11.2024 20:43
Man šķiet, ka tu liberāli neesi redzējis un tāpēc smagi jauc viņus ar kreisajiem / progresīvajiem. Izglītojies.
Rietumusawle @ 07.11.2024 21:01
Nu Medicaid USA izterē “ 805.7 billion”…nav maza nauda
Rietumusawle @ 07.11.2024 21:05
Jā tā nu ir, es tālu no lielpilsētām dzīvoju, bet te arī sāk klīst biežāk un biežāk aizdomīgi cilvēki. Un tas ir crazy, ka nelegālo apcietina par citu noziegumu un tad izlaiž no cietuma līdz tiesai.
Es tiešām agrāk uz to skatījos savādāk, bet, redzot dzīvē kā tas notiek, tagad saprotu, ka skatīties uz nelegālajiem, kā “nabadziņi” tikai padara šo problēmu lielāku.
cory @ 08.11.2024 22:26
No offense, bet tas, ka tu pieminēji, ka dzīvo tālu no lielpilsētas, tas arī man savā ziņā izskaidro, kapēc tu aktīvi atbalsti Trampu un viņa politikas. Statistiki ir pierādīts, ka Trampa atbalstītāja galvenokārt dzīvo lauku rajonos, kur ienākumu un izglītības un pieejamo pakalpojumu līmenis ir zems, ja salīdzina ar pilsētām. Pat tādās lielās pilsētās, kā Hjūstona un Dalasa, kas atrodas izteiktā republikāņu štatā, nobalsoja par Kamalu.
cory @ 08.11.2024 22:07
Nav arī liela nauda, ja paskatās no citas puses- healthcare spending Amerikā ir triljonos un Medicaid sastāda tikai ~20% no tā. Ja salīdzina ar Norvēģiju, Zviedriju vai Dāniju, kur valsts apmaksāti medicīniskie izdevumi sastāda 85+%. Līdz ar to atkal jāpiekrīt Džingai, ka runāt par nodokļu maksātāju naudu ASV veselības nozarē ir diez gan smieklīgi
Rietumusawle @ 08.11.2024 23:07
Never assume ? te nu tu medijos saskatijusies domā, ka visi, kas dzīvo ārpus lielpilsētām ir neizglītoti, nabadzīgi un viegli ietekmējami. Sorry, bet tas ir tāda Holivudas versija par “lauki” vs lielpilsēta.
Starp citu, esmu reģistrējusies kā Independent, tad nu atkal izdarīji maldīgos secinājumus.
Un Amerikā nav tā, ka Latvijas “laukos”…arī mazas pilsētiņas ir viss pieejams, un ja ne iekāp mašīna un brauc kur gribi.
Protams lielpilsētas atbalsta vairāk demokrātus, jo liela daļa, kas strāda lielpilsētas strāda valsts darbos, ko esot pie demokrātu varas sola saglabāt un vēl pat veidot valsts darba vietas, bet republikāņi ir par mazāku valsts birokrātiju. Un jā lielpilsētas arī vairāk cilvēku uz welfare sistēmu dzīvo, kas demokrātiem ir ļoti izdevīgi.
Un Amerikā nav tā, ka Latvijas “laukos”…arī mazas pilsētiņas ir viss pieejams, un ja ne iekāp mašīna un brauc kur gribi.
akul12 @ 09.11.2024 09:13
Latvijas problēma, ka daudzi laukos izliekas par stulbiem iegūt autovadītāja tiesības, ja pašam auto, tad Latvijā vēl mazākas problēmas. Reģiona centrā esi stundas vai mazāk laikā un uz galvas pilsētu pat no pierobežas braucot var aizbraukt 3 stundu laikā.