Bebermans @ 31.10.2024 21:53Man ir tikai oriģinālas lietas, labāk iekrāju un nopērku vienu somu par 2-5 tk gadā un tās kalpo mūžīgi (tiešām, man ir 10-15 gadus vecas gan chanel gan louis vuitton somas
Man ir līdzīga vecuma xviņ zin kāda brenda somas pa 15 eur. Arī kalpo tik ilgi ka nemaz neatceros kad pirku.
Krāt somai?
Nu nu...
Bebermans @ 31.10.2024 21:53Man ir tikai oriģinālas lietas, labāk iekrāju un nopērku vienu somu par 2-5 tk gadā un tās kalpo mūžīgi (tiešām, man ir 10-15 gadus vecas gan chanel gan louis vuitton somas
Man ir līdzīga vecuma xviņ zin kāda brenda somas pa 15 eur. Arī kalpo tik ilgi ka nemaz neatceros kad pirku.
Krāt somai?
Nu nu...
cory @ 31.10.2024 20:36
Man patīk Vestiaire Collective (https://www.vestiairecollective.com/). Tur gan bišķīt jāpiešaujās, var pazust uz stundām pētot piedāvājumus un kādā stāvoklī ir lietas, kas tiek pārdotas ? Iesaku arī meklējot lietas, nerakstīt kaut ko super specifisku, kā piem. "Celine CLASSIQUE TRIOMPHE BAG in shiny calfskin" bet vienkārši "Celine" un atfiltrēt somu kategoriju, jo daudzi pārdevēji nenorāda specifiskus nosaukumus.
Lulo9 @ 31.10.2024 21:04Pērku un par to nekaunos! Pērku, jo patīk dizains, kāpēc man jāsamierinās ar to, ka it kā oriģinālu nopirkt nevaru? Man tak pilnīgi vienalga, ir tas oriģināls vai nē, ja dizains patīk, tad es pērku.
Man ir old money style un ar to izskatās fantastiski gan brendīgie lakati, gan saulenes, gan somas.
Bet man arī ir gaume, izskatos dārgi, ka jūs pašas padomātu, ka man ir viss oriģināls. Bet nekā. :)
Džinga @ 31.10.2024 17:11
klau, piedod, bet es nejautāju vispārīgo viedokli par brendu apģērbu
Lulo9 @ 31.10.2024 21:04Pērku un par to nekaunos! Pērku, jo patīk dizains, kāpēc man jāsamierinās ar to, ka it kā oriģinālu nopirkt nevaru? Man tak pilnīgi vienalga, ir tas oriģināls vai nē, ja dizains patīk, tad es pērku.
Man ir old money style un ar to izskatās fantastiski gan brendīgie lakati, gan saulenes, gan somas.
Bet man arī ir gaume, izskatos dārgi, ka jūs pašas padomātu, ka man ir viss oriģināls. Bet nekā. :)
MatildeR @ 31.10.2024 22:14
Krāt nenozīmē katru mēnesi nenopirkt desu, bet iemest krājkasē. Naudu krāj un taupa visu sociālo slāņu saprātīgie cilvēki, tas nozīmē arī nenopirkt 10 fake somas, bet par to naudu nopirkt vienu labu somu. Un tas nav tikai par somām, es krāju naudu arī, lai ar to rīkotos gudrāk, uzkrājumus investēju, pērku obligācijas un ļauju naudai radīt naudu.
Diabolus @ 31.10.2024 23:31Vispār uzmanīgi ar brendiem Andelē. Tagad tieši meklēju konkrētas firmas bikses (nē, ne Gucci ?), un es zinu, kā jāizskatās visām birkām. Un 90% no tā, ko es andelē redzēju, bija feiki! Bet tas bija acīmredzami man, jo man ir oriģināli, vismaz, ja pieņemam, ka firmas veikalā tirgo tikai oriģinālu. Tā ka cilvēks, kurš neko par to nezina, var arī staigāt apkārt laimīgs par savu kruto apģērbu, nemaz nezinot, ka tas ir feiks!
Bebermans @ 31.10.2024 23:58
Ja pērk fake somiņu - tad nepērk 10, bet vienu un nēsā gadus. Un ietaupīto naudu investē obligācijās.
Kamēr tu investē obligācijās, lai kaut kad sanāk somiņai. Lai gan tev jau ir dažas ilgmūžīgas somiņas pa dažiem tūkstošiem, bet redz - nav gana labas - jāpērk vēl.
Man pa 20 eur un laba - nav jāpērk vēl. Un ja nu kas - mierīgi varu nopirkt arī 10 tādas pa 20 eur un nemaz nepamanīšu ka budžetā kaut kādas izmaiņas.
Somas pirkšana un investīcijas obligācijās nekādā veidā nav saistītas. Un investīcijas obligācijās nav krāšana. Vienkārši kaut kur jāliek naudas pārpalikums.
Ir cilvēki, kas pērk somiņu pa 2000 eur. Bet viņi dienā var būt pelna 10 000 eur. Un vienkārši paķer klāt somiņu apmēram kā es Rimi maisiņu pie kases. Un tas ka tur kāds brends - nemaz nepamana. Vienkārši iepatikās. Un nevienam netaisās rādīt kas par cilvēku pats ir. Vienkārši nopērk somiņu lai būtu kur ielikt telefonu. Viss.
Vilciņš @ 01.11.2024 07:11Ir paziņas kas perk pat CK, TH, MK, Adidas, Nike pakaļdarinājumus, pat nerunājot par smalko galu. ?
Man tas liekas nožēlojami.
Piemera: Braukt tramvajā ar Gucci, Chanel somiņu?
Bebermans @ 31.10.2024 23:58
Ja pērk fake somiņu - tad nepērk 10, bet vienu un nēsā gadus. Un ietaupīto naudu investē obligācijās.
Kamēr tu investē obligācijās, lai kaut kad sanāk somiņai. Lai gan tev jau ir dažas ilgmūžīgas somiņas pa dažiem tūkstošiem, bet redz - nav gana labas - jāpērk vēl.
Man pa 20 eur un laba - nav jāpērk vēl. Un ja nu kas - mierīgi varu nopirkt arī 10 tādas pa 20 eur un nemaz nepamanīšu ka budžetā kaut kādas izmaiņas.
Somas pirkšana un investīcijas obligācijās nekādā veidā nav saistītas. Un investīcijas obligācijās nav krāšana. Vienkārši kaut kur jāliek naudas pārpalikums.
Ir cilvēki, kas pērk somiņu pa 2000 eur. Bet viņi dienā var būt pelna 10 000 eur. Un vienkārši paķer klāt somiņu apmēram kā es Rimi maisiņu pie kases. Un tas ka tur kāds brends - nemaz nepamana. Vienkārši iepatikās. Un nevienam netaisās rādīt kas par cilvēku pats ir. Vienkārši nopērk somiņu lai būtu kur ielikt telefonu. Viss.
Džinga @ 31.10.2024 16:52Meitenes, jūs pašas vai jūsu paziņas pērkat fake firmīgos apģērbus, somas, saulenes?
Andelē meklēju vienu konkrētu somiņu un izlec tikai "replika", "pakaļdarinājums" , redzēju tikai vienu oriģinālu. Tā ir normāla prakse, staigāt feikos? Man likās, ka tas ir tākā rets izņēmums, bet, uz ielas arī redzu diezgan daudz firmīgu lietu, sākot no Guess, kas varbūt ir lētais gals, līdz pat Celine un tagad domāju, vai puse no tā ir pakaļdarinājums?
Tas nav pārmetums, pērc ko gribi, man vienkārši interesē.