ZeltaZebra @ 13.10.2024 17:13m
Tu norādi visiem citiem kādiem viņiem ir jābūt! Bet pati ko! Pati žēlojies komentāros palagu garumā! ? Tu jau esi tā upures lomā piedzimusi, kas nespēj sevi aizstāvēt. Gaidu kārtējo palagu par to kā tevi apcēla un apcilāja uz ielas un skolas laikā.
Pārlasi savu to lielisko komentāru, par skolu laiku bulijiem. Tad tu ātri vai vēlu (kā jau atpalikušie, ar attīstības. Traucējumiem) varbūt, bet ne garantēts sapratīsi, kuram ir upura komplekss radies! ? Tev ir upura komplekss 99 pakāpē. Cik gudra tu komentēt citu problēmas, un pati netiec galā ar saviem kompleksiem. Tu gadījumā neesi mācījušies kāda palīgskolā? Un tagad te tēlo lielo skolotāju, kas citiem bāž ģīmī kompleksus. Klauns tu esi! Smieties un smieties par tevi var. Par tādām kā tevi nevar nesmieties un brīnīties, kur tādas atpalikušās izsmieklu objketes rodās ??
ZeltaZebra @ 14.10.2024 00:28
Paskat kā slimniece uzvilkās! Viņai tak nevar neko aizrādīt, savādāk smirdīgā mutē ļurinās vaļā un nebeidz Smirdēt. Kundze piedomājusies, ka citi viņai neko nevarēs pateikt. Miss princese. ?Un tieši, tā ļoti slimus cilvēkus uzvelk pat parasti ikdienišķi komentāri, ka šajā gadījumā par bērnudārzu. Ar slimajiem labāk nejokot! Viņa vēl var nonākt kāda klīnikā.. Ar traucējumiem. Kas to lai zin, kāda slimība šai ar galvu un kurā medicīnas centrā viņa ārstējas.. .
bet nu tā jau vien ir patiesība ko zebra sākotneji teica- meitene uzskata tadiem skaļiem vārdiem, ka mugurkaula nav, un pati ko? Neizskatās ka mugurkauls pašai ir. Savadāk sanāk noliec citu, cita vietā bez maz vai varonis, bet pats pa savu dzīvi tā arī kā bezmugurkaulnieks.Yeahyeahyeahs @ 14.10.2024 10:08Katram cilvēkam ir savas problēmas, ronnie komentārs bija sakarīgs, lai arī varbūt (pēc jūsu vārdiem) viņa pati to uz sevi nepielieto. Nākt uz citu diskusiju velkot viņas atbildes citur, tad tik bērnišķīgi rakstīt - attīstības traucējumi, palīgskola. Tai meitenei pašai izklausās ir palīgskola.
debestinaa @ 14.10.2024 10:15bet nu tā jau vien ir patiesība ko zebra sākotneji teica- meitene uzskata tadiem skaļiem vārdiem, ka mugurkaula nav, un pati ko? Neizskatās ka mugurkauls pašai ir. Savadāk sanāk noliec citu, cita vietā bez maz vai varonis, bet pats pa savu dzīvi tā arī kā bezmugurkaulnieks.
Vienkārsi tracina tas, ka līdz ko piemin kaut ko no vecās diskusijas, kas nav nekāds pasaules gals, ronnie uzcepas kā traka un pēkšņi visi ir slimo jo redz citē viņas pašas teikto. Meitene nemaz laikam nekad nav bijusi psihiatriskā klīnikā kur cilvēkiem ļoti smagi iet, bet mētājas šeit ar liekām frāzēm.
Yeahyeahyeahs @ 14.10.2024 10:27
Tu izsakies normāli, bet cilvēks, kas te raksta par palīgskolu un smirdīgām mutēm - vai tiešām uzskati, ka tur pašai rakstītājai viss kārtībā? Es pat ne par pārmetuma saturu, bet kādiem vārdiem to izsaka. Tad nav arī iespējams nopietni uztvert komentāra domu, jo acīs lien tikai šie bērnišķīgie apvainojumi.
debestinaa @ 14.10.2024 09:42par kādu žults izgāšanu iet runa? Tev pašai neliekas, ka tu te noliec cilvēku, ka viņam neesot mugurkaula, bet pati nesen ko? Ņaudēji par kaut kādām klasesbiedrenēm? Nopietni?? Man likās ka pieaugušiem cilvēkiem ir pajāt par tādām lietām kā klasebiedri kur nu vēl skolas gadi un kaut kādas bērnišķigas apsaukāšanas un ja nemaldos arī bikšu piečurāšana. Ko padarīsi, tāda dzīve.
Ko tu streso par savām diskusijām ko pati taisīji? Ne mums skar kas tu pa dzīvi esi, ne pat kā tevi sauc. Šis ir forums. Ko var apsaukāt visas par slimām, ka atceras kaut ko no TEVIS PAŠAS TEIKTĀ? Sāk reāli kaitināt, ka visas apkārt tev ir slimas un garīgi nelīdzsvarotas. Pašai nekāda saprašana par to nav, tā ir necieņa pret tiem cilvēkiem, kas pattiešām smagi slimo un mokās ar to, taka pievaldi savu sakāmo
Džinga @ 14.10.2024 11:08
Piekrītu, es arī to izteiksmes stilu vispār nevaru uztvert nopietni
debestinaa @ 14.10.2024 10:15bet nu tā jau vien ir patiesība ko zebra sākotneji teica- meitene uzskata tadiem skaļiem vārdiem, ka mugurkaula nav, un pati ko? Neizskatās ka mugurkauls pašai ir. Savadāk sanāk noliec citu, cita vietā bez maz vai varonis, bet pats pa savu dzīvi tā arī kā bezmugurkaulnieks.
Vienkārsi tracina tas, ka līdz ko piemin kaut ko no vecās diskusijas, kas nav nekāds pasaules gals, ronnie uzcepas kā traka un pēkšņi visi ir slimo jo redz citē viņas pašas teikto. Meitene nemaz laikam nekad nav bijusi psihiatriskā klīnikā kur cilvēkiem ļoti smagi iet, bet mētājas šeit ar liekām frāzēm.
Yeahyeahyeahs @ 14.10.2024 10:11
Smirdīgā mute? Ja tu netroļļo, tad tiešām mācies pirmajās klasēs vai esi ar attīstības problēmām, jo šie izteikumi pat nav rupji, bet vienkārši stulbi, bērnišķīgi.
ronnie @ 14.10.2024 15:46Paldies Yeahyeahyeahs, vienīgais cilvēks, kurš uztvēra manis rakstītā komentāra domu.
Es nevienā komentārā nekur neesmu minējusi, ka man dzīvē nebūtu savu problēmu. Problēmas ir un es ar tām strādāju, tieši tāpat kā strādāju ar pagātnes traumām, lai tās netraucētu dzīvot un nevilktos līdzi tagadnē. Taču, kad savā komentārā izteicos, ka diskusijas autoram trūkst mugurkaula, es to teicu tāpēc, ka manā dzīvē ir bijis cilvēks, kura attieksme un uzvedība bijusi identiska autoram, tāpēc es ļoti labi zinu tādus vīriešus, kuri manipulē ar pašnāvību taisīšanām, pie visa vaino bijušās sievas, kolēģus un visus pārējos, jo negrib atzīt, ka paši salaiduši savu dzīvi dēlī. Mums katram ir savi tarakāni, savas problēmas dzīvē un savas pagātnes traumas. Man tādas ir. Un? Taču tas nemaina manu viedokli par autoru, jo, kā jau teicu, man daudzu gadu garumā bijusi saistība ar cilvēku, kurš tieši tāpat sadirsis savu dzīvi un tāpēc ik pa laikam manipulē ar pašnāvības taisīšanu, lai sev pievērstu uzmanību.
ZeltaZebra @ 14.10.2024 16:01
Un ar šo tekstu tu tagad ceri, ka tev visas līdīs klāt un tevi apbalvos, paslavēs. Tu te mēģini tagad attaisnoties un izlikties labākā.
Diršana, ka "autoram nav mugurkaula" vispār ir vāks. Acīmredzot kādam tas liek justies ļoti labi, kad var kādu tā labi nodirst, kurš jau tā jūtas iespiests stūrī un visus uzdirsienus pieņems - jo jau pats atzinās, ka pieņem uzdirsienus no kolēģiem un ex sievas. Ierakstīja forumā tēmu, dabūja to pašu toksisko sabiedrību pretī.
ronnie @ 14.10.2024 16:27
Oi, nē, man noteikti nevajag, lai te kāda mani tagad par kaut ko paslavētu. Taču tā kā, acīmredzot, dažām ir grūtības saprast manis rakstīto, nācās izskaidrot, ko biju domājusi, kad rakstīju savu komentāru. Savukārt, par mugurkaula trūkumu runājot, lietas, kuras ar mani notika manā pagātnē un par kurām runāju diskusijā, kurā rakstīju par to, kam pagātnē esmu izgājusi cauri, notika tad, kad man bija 16 gadi, līdz ar to, jā, domāju, ka ir atšķirība starp mugurkaula trūkumu 16 gadīgam pusaudzim, kāds es biju pirms 17 gadiem, vai mugurkaula trūkumu 30+ gadīgam vīrietim, kuram jau ir dzīves pieredze. Tagad, 33 gadu vecumā, es vairs neesmu tas pats cilvēks, kāds biju 16 gadu vecumā, līdz ar to neredzu pilnīgi nekādu vajadzību man bāzt acīs to, ka man pašai nebija mugurkaula tajos laikos, kad principā biju vēl tikai bērns. Tās ir divas pilnīgi nesalīdzināmas situācijas.
ZeltaZebra @ 14.10.2024 18:05
? 16 gadīgais pusaudzis izlīda uz āru nezin kāpēc runāja 33 gadu vecumā šeit un rakstīja no pieaugušā cilvēka prāta. Tu 33 gados rakstīji, nevis 16..
ronnie @ 14.10.2024 22:46
Kāda starpība, cik gados es to rakstīju? Ja gadījumā nezini, tad atklāšu noslēpumu: daudziem cilvēkiem bērnības un jaunības traumas velkas līdzi arī pieauguša cilvēka vecumu sasniedzot, daudziem velkas līdzi pat līdz sirmam vecumam. Ja cilvēki bērnībā vai agrā jaunībā ir fiziski, psihiski vai seksuāli iespaidoti, tās traumas tā vienkārši neizgaist un bieži vien atstāj nopietnas sekas uz konkrētā cilvēka turpmāko dzīvi. Līdz ar to vari nesmieties par to, ka 33 gadīgs cilvēks vēl var atcerēties to, kas ar viņu noticis 16 gados. Tā vietā labāk novērtē savu dzīvi un esi pateicīga, ka ar tevi nekad nekas tāds nav noticis.
SarmaD @ 15.10.2024 12:01
Un tu esi tik šausmīgi notraumatizējusies, ka savos 33 joprojām nespēj to pārdzīvot?