Sezam @ 06.10.2024 20:16Tu esi pārāk iestrēdzis upura lomā. Tāds kārtīgs Latvju cietējs.
Visi par mani smejas, ex slikta, skalbes neatbild, ārsti un zāles nelīdz.
Es ieteiktu sākt apzināties savu vērtību, saprast kāpēc pieļauj, ka tevi 30+ vecumā apsmej kolēģi, kāpēc sāp. Izklausās pēc tīras psihosomatikas. Ieteiktu pieteikties pie Miksona, bet beigt cerēt, ka kāds iedos brīnumtableti.
Edijs391 @ 06.10.2024 20:41
Baigi smieklīgi? Ja jā, tad ieslēdz TV un noskaties kādu komedīju. Tas būs jautrāk, kā te dēvēt mani par ''kārtīgu latvju cietēju''.
Jautri par Skalbēm?
Tad lūdzu izskaidro, kamdēļ ''sievietei'' kura grib veikt pašnāvību atbild tajā pašā dienā, bet vīrietim pēc nedēļas un arī tikai uzrakstot otro reizi. Izskaidrosi šo loģiku, lūdzu?
Apzināties savu vērtību?
Pietiekami labi apzinos. Savos 30+ gados man ir vairāk kā 1 savs nekustamais īpašums, patstāvīgs darbs teju 10 gadus, viena no lielākajām algām savā komandā, savs auto.
Brīnumtableti negaidu un nevēlos (tikai vienīgi ko tādu, kuras palīdzēs tikt vaļā no savas dzīves..). Jo vairākus gadus esmu bijis pie dažādiem psihiatriem, terapeitiem. Izmaiņas vienkārši neesmu sajutis. Uz abiem rokas pirkstiem izmēģināti medikamenti. Nu nejūtu ka depresija, trauksme, panika un bezmiegs būtu mazinājies.
Bebermans @ 06.10.2024 21:48Tu kaut kā koncentrējies uz sievieti. No tā arī visas problēmas.
Vispirms tev jāizdomā ko tu gribi.
Pēc tam izdomā, kā tam ko gribi, var tuvoties izmantojot to ko tu vari.
Ja gribas pašnāvību sataisīt - nav jājautā padoms. Papilnam dažādu veidu. Labs veids ir vēnu pārgriešana un noasiņošana.
Bet pirms tam var abstrahēties no savām problēmām, jo ja tev tās nebūs jārisina pēc pašnāvības, tad arī šobrīd tu vari droši tās nerisināt.
Ja sievietei nav labi tas ko tu dari - tad jau nekas nav jādara. Dēļ kam darīt to kas nesanāk labi, par ko citi pārmet?
Atņems bērnus... Bet loģiski. Dot bērnus cilvēkam, kas runā par pašnāvību. Būtu vismaz paklusējis.
Tātad vispirms izdomā kaut ko ko darīt. Tad saplāno savu ceļu. Un iet to ceļu.
Un šis ceļš nedrīkst vest pie sievietes. Sieviete var tev piebiedroties ceļā. Bet var arī nepiebiedroties. Vai piebiedroties kāda cita. Par sievietēm un bērniem vīrietim vispār jāaizmirst. Tas nevar būt mērķis. Un arī ne līdzeklis. Tie ir blakusefekti, kas ideālā gadījumā piepalīdz.
Ja tev kājas ir, acis ir, rokas ir... smadzenes kaut cik strādā... tad tu kaut ko vari. Bet problēma ir lēmuma pieņemšānā. Sievieti tev vajag jo nespēj pieņemt pats lēmumu. Un sievietei tieši tāpēc tevi nevajag.
TimeToDream @ 06.10.2024 21:14Es saprotu, ka mani vārdi tev īsti neko neizteiks, jo tas ir banāli un skaidri saprotams, bet tomēr. Kad neesi bijis tuvu nāvei, liekas, ka dzīve ir pašsaprotama lieta, lai cik slikti nebūtu. Kad ir iespēja zaudēt dzīvību, sāc novērtēt to, ka no rīta vari pamosties. Dzīve ir forša, lai kas tajā nebūtu. Tici man, tavas problēmas tev liekas lielas, bet patiesībā tās var pārvarēt. Tu tiešām ieciklējies uz to slikto. Zinu, ka ir viegli pateikt, bet beidz ņemt pie sirds tādus sīkumus kā, piemēram, to, ka kolēģi apsmej. Un kāpēc viņi vispār zina, ko tu dari brīvajā laikā?
Īsumā - nedari muļķības. Zaudēt dzīvi šādā veidā ir gļēvuma pazīme un muļķība.
Edijs391 @ 06.10.2024 21:51
Es savai bijušai sievai ne reizi neesmu ieminējies par šo. Nevienu!
Kamdēļ lai viņa man nedotu bērnu?
Un kur loģika neko nedarīt viņai? Man par bērnu pēkšņi nerūpēties? Nepirkt drēbes? U.c lietas? Jeb visu kas viņai nav labi?
Bebermans @ 06.10.2024 21:59
kas tas ir rūpēties par bērnu?
pirkt mantas, ēdienu?
dēļ kam?
sieviete mierīgi tiks galā pati.
Ja tev brauc augumā, pārmet... tad jau zin ka var bez tevis.
Rūpes par bērnu var būt dažādas.
Pirmām kārtām tas ir jēdzīgs un veselīgs tēvs ar kaudzi naudas un iespējām.
Tāpēc vajag pelnīt naudu un sievietei atmest kripatas.
Pērc īpašumus - būsi beigts - bērni to saņems. Būs rūpes par bērniem.
Parādi bērniem kā uzvedās cilvēks ar mugurkaulu. Kā nesalūzt dzīves likstu priekšā - tās būs labākas rūpes par kaut kādām mantām, kas sievai nebūs gana labas.
Sataisi savus principus - dari tos zināmus - realizē. Lūk rūpes par bērniem. Lai mācās.
Sezam @ 06.10.2024 21:30
Upura loma, kā jau teicu. No visa manis teiktā Tev aizķērās tikai “latvju cietējs” kuru Tu iztulkoji kā smiešanos par Tevi. Tagad padomā kāpēc tas tā aizķēra Tevi.
Kāpēc tik ļoti apvainojies uz Skalbēm? Nu ļoti žēl, ka tāda pieredze, bet visticamāk, ka pie vainas kādi citi apstākļi nevis, ka esi vīrietis. Šie paskaidrojumi jāprasa viņiem, ne man.
Un par savu “vērtību” es galīgi nedomāju Tavu algu vai Tavus īpašumus
Edijs391 @ 06.10.2024 22:13
Rūpes par bērnu:
Veselu mēnesi paņemt pie sevis, kamēr mamma ir komandējumā. Vest uz bērnudārzu, savākt. Mājās pabarot. Pievērst uzmanību, dauzīties, lasīt katru vakaru pasaku kad iet gulēt. Mācīties burtus, ciparus. Kopā sēdēt, paskaidrot kurš burts, cipars kā jāraksta. Iemācīt bērnam rūpes par sevi, kā sevi apģērbt, parūpēties par sevi, iemācīt pagatavot sev pašam ēst vienkāršu ēdienu. Pastāstīt kas kā jādara. Runāt, skaidrot, stāstīt par bērnam aktuāliem jautājumiem. Aizvest uz bērnu laukumu, skriet līdzi atrakcijās. Aizvest uz pulciņu, gaidīt.
Kad bērns ir slims, ārstēt, sēdēt blakus, tirēt klēpī. Pie mammas bērns slimo 3 dienas un tad tiek sūtīts pie manis, jo viņai gribas sev brīvu laiku. Pie manis 10 dienas tikko slimoja. Nesiznu pie mammas. Mamma NE reizi nepajautāja kā bērnam iet. Ne reizi!
Vēl nosaukt?
Nevajag lūdzu uztvert ka visas rūpes slēpjas tikai naudā.