Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Apnikusi dzīve, vēlos veikt pašnāvību

 
Reitings 4
Reģ: 06.10.2024
Man ir 30+ gadu, bet dzīvē ir bijušas tikai 1 attiecības, kuru laikā aprecējos un protams, ka izšķīros. Pirmās attiecības man izveidojās tikai 24 gados. Pirms tam gadus 10 visi mēģinājumi neveiksmīgi. Laulība aptuveni 5 gadi, piedzima bērns. Sīki nevēlos stāstīt laulības izjukšanas iemeslus, bet nu katrs devāmies uz savu pusi. Un tā jau 3 gadus viss turpinās un nekas nemainās. Neesmu bijis attiecībās vai uz randiņu.
Randiņā ar sievieti neesmu bijis kopš laulības šķiršanas. Jo? Jo vienkārši nav ar ko. Vienam iet?
Bijušai sievai arī viss vienmēr slikti. Kad viņa man zvana vai raksta, man trīc rokas. Nevēlos ar viņu runāt un komunicēt. Nekas viņai neder ko es daru, vai saku. Neko nenovērtē, ko bērna labā daru. Piebilde - par bērnu ļoti rūpējos un gādāju un nodrošinu visu, ko bērnam atbilstoši vecumam vajag. Visu! Pārtiku, apģērbu, pulciņus, atpūtu. Bet viņai viss slikti. Paldies nepateiks nekad. Visu laiku man pārmet, brauc augumā. Kad ar viņu jātiekas, es vēlos izvairīties, darīt jebko lai tas nebūtu jādara. Jo vienkārši man sākas panikas lēkme par to iedomājoties. Sirds sitas, sāk sāpēt galva, šķebina dūša. Kad beidzu runāt pa telefonu, gribas to izmest pa logu ārā. Pildu 110% (ar uzviju..), šķiršanās vienošanos, bet ar to vienalga nekad nav gana un labi. Sūc un prasa tik. Kad mēģinu ko teikt, prasīt uzreiz draud ka atņems man bērna tiesības, apgādību, aizbildniecību utt., jeb visu ko var. Visas idejas tikai pa viņas prātam. Jāpērk, jānodrošina tikai tas ko viņa izdomājusi. Šeit es bezspēcīgs ar viņu.
Meklēt palīdzību?
a kāda jēga? Skalbes man neatbild, bet atbild tikai pēc nedēļas, kad uzrakstu otru reizi.
Terapija? Acu kustību terapija nebija man. Pilnīgas muļķības. Psihiatrs? Esmu dzēris un joprojām lietoju antidepresantus. Nelīdz. Adaptol, Mirtazen, Zoloft, Valdoxan, Elanzapine un vēl. Lietoju vairākus gadus, efekts 0.
06.10.2024 19:46 |
 
Reitings 4
Reģ: 06.10.2024
Tad vēl vairākas veselības problēmas. Ar sāpēm cīnos gadiem. Ārsti tik krata plecus, sūta uz izmeklējumiem un liek tik blokādes taisīt. Ok, bet pat pēc vairākām sāpes nemazinās. Izmeklējumos rakstīts - ''.. ir izmaiņas..'', to arī vizītē pasaka, bet šaubīgi pasaka ka operēt nevajag. Ej tik špricē blokādes.
Arī citās lietās vienkārši neveicās.
Man nav draugu. Nekad nav bijis.
Skolā par mani smējās.
Arī darbā esmu apsmiekla objekts. Visu ko es daru ārpus darba ir jāapspriež, jāaprunā, jāatgādina un jāsmejās par to. Man nedrīkst būt sava dzīve?
Un vēl un vēl.
Ieteikumi par terapiju, skalbēm, psihologiem un psihiatriem tiks ignorēti.
Jo piemēram:
Es skalbes uzrakstu ziņu, ka meklēju palīdzību jo vēlos izdarīt pašnāvību. Atbildi gaidu nedēļu un saņemu tikai pēc otrās ziņas.
Nākošajā dienā pēc savas pirmās ziņas uzrakstu no cita email, kā sieviete - ''lauība izjuka, bijušais grib atņemt bērnus, depresija, negribu dzīvot..''
Nezinu, kamdēļ, bet sievietei atbildēja 2h laikā! 2h!! Man pēc nedēļas kad biju pajautājis kamdēļ man neatbild. Nu nopietni?
Nav jābrīnās, ka Latvija ir viena no pasaules līderēm starp pašnāvībām tieši vīriešiem, jo atbildēt tak nevajag, bet sievietēm vajag. Tā lūk strādā tā mūsu ''palīdzība''.
06.10.2024 19:53 |
 
Reitings 4
Reģ: 06.10.2024
Saliekot šo visu kopā es vēlos padalīties ar info, ka reāli pilnīgi viss ir apnicis un vēlos beigt savu dzīvi.
06.10.2024 19:55 |
 
Reitings 346
Reģ: 18.03.2023
Pieraksties uz Dzintaru klïniku pie psihiatra un pastaigà uz nodarbībām, tas ir kā dienas stacionārs. Par maksu nodarbības, bet psihiatrs 1x ned. par brīvu.
Padomā par bērnu. Vai gribi, lai bērns aug bez tēva un vēl velkas līdzi tāda pagātne.
06.10.2024 20:15 |
 
Reitings 333
Reģ: 09.02.2024
Tu esi pārāk iestrēdzis upura lomā. Tāds kārtīgs Latvju cietējs.
Visi par mani smejas, ex slikta, skalbes neatbild, ārsti un zāles nelīdz.
Es ieteiktu sākt apzināties savu vērtību, saprast kāpēc pieļauj, ka tevi 30+ vecumā apsmej kolēģi, kāpēc sāp. Izklausās pēc tīras psihosomatikas. Ieteiktu pieteikties pie Miksona, bet beigt cerēt, ka kāds iedos brīnumtableti.
06.10.2024 20:16 |
 
Reitings 2343
Reģ: 11.10.2022
esmu dzirdejusi,ka ja viss ir galiga pakala,vajag kadu,par ko rupeties.Varbut kadu dzivniecinu,kaut kamiti?Vai ari braukt uz patversmi,tur var sunus staidzinat.
06.10.2024 20:23 |
 
Reitings 4
Reģ: 06.10.2024
Sezam @ 06.10.2024 20:16
Tu esi pārāk iestrēdzis upura lomā. Tāds kārtīgs Latvju cietējs.
Visi par mani smejas, ex slikta, skalbes neatbild, ārsti un zāles nelīdz.
Es ieteiktu sākt apzināties savu vērtību, saprast kāpēc pieļauj, ka tevi 30+ vecumā apsmej kolēģi, kāpēc sāp. Izklausās pēc tīras psihosomatikas. Ieteiktu pieteikties pie Miksona, bet beigt cerēt, ka kāds iedos brīnumtableti.

Baigi smieklīgi? Ja jā, tad ieslēdz TV un noskaties kādu komedīju. Tas būs jautrāk, kā te dēvēt mani par ''kārtīgu latvju cietēju''.
Jautri par Skalbēm?
Tad lūdzu izskaidro, kamdēļ ''sievietei'' kura grib veikt pašnāvību atbild tajā pašā dienā, bet vīrietim pēc nedēļas un arī tikai uzrakstot otro reizi. Izskaidrosi šo loģiku, lūdzu?
Apzināties savu vērtību?
Pietiekami labi apzinos. Savos 30+ gados man ir vairāk kā 1 savs nekustamais īpašums, patstāvīgs darbs teju 10 gadus, viena no lielākajām algām savā komandā, savs auto.
Brīnumtableti negaidu un nevēlos (tikai vienīgi ko tādu, kuras palīdzēs tikt vaļā no savas dzīves..). Jo vairākus gadus esmu bijis pie dažādiem psihiatriem, terapeitiem. Izmaiņas vienkārši neesmu sajutis. Uz abiem rokas pirkstiem izmēģināti medikamenti. Nu nejūtu ka depresija, trauksme, panika un bezmiegs būtu mazinājies.
06.10.2024 20:41 |
 
Reitings 1352
Reģ: 19.07.2019
Es saprotu, ka mani vārdi tev īsti neko neizteiks, jo tas ir banāli un skaidri saprotams, bet tomēr. Kad neesi bijis tuvu nāvei, liekas, ka dzīve ir pašsaprotama lieta, lai cik slikti nebūtu. Kad ir iespēja zaudēt dzīvību, sāc novērtēt to, ka no rīta vari pamosties. Dzīve ir forša, lai kas tajā nebūtu. Tici man, tavas problēmas tev liekas lielas, bet patiesībā tās var pārvarēt. Tu tiešām ieciklējies uz to slikto. Zinu, ka ir viegli pateikt, bet beidz ņemt pie sirds tādus sīkumus kā, piemēram, to, ka kolēģi apsmej. Un kāpēc viņi vispār zina, ko tu dari brīvajā laikā?
Īsumā - nedari muļķības. Zaudēt dzīvi šādā veidā ir gļēvuma pazīme un muļķība.
06.10.2024 21:14 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits