Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Apnikusi dzīve, vēlos veikt pašnāvību

Reitings 11
Reģ: 06.10.2024
Man ir 30+ gadu, bet dzīvē ir bijušas tikai 1 attiecības, kuru laikā aprecējos un protams, ka izšķīros. Pirmās attiecības man izveidojās tikai 24 gados. Pirms tam gadus 10 visi mēģinājumi neveiksmīgi. Laulība aptuveni 5 gadi, piedzima bērns. Sīki nevēlos stāstīt laulības izjukšanas iemeslus, bet nu katrs devāmies uz savu pusi. Un tā jau 3 gadus viss turpinās un nekas nemainās. Neesmu bijis attiecībās vai uz randiņu.
Randiņā ar sievieti neesmu bijis kopš laulības šķiršanas. Jo? Jo vienkārši nav ar ko. Vienam iet?
Bijušai sievai arī viss vienmēr slikti. Kad viņa man zvana vai raksta, man trīc rokas. Nevēlos ar viņu runāt un komunicēt. Nekas viņai neder ko es daru, vai saku. Neko nenovērtē, ko bērna labā daru. Piebilde - par bērnu ļoti rūpējos un gādāju un nodrošinu visu, ko bērnam atbilstoši vecumam vajag. Visu! Pārtiku, apģērbu, pulciņus, atpūtu. Bet viņai viss slikti. Paldies nepateiks nekad. Visu laiku man pārmet, brauc augumā. Kad ar viņu jātiekas, es vēlos izvairīties, darīt jebko lai tas nebūtu jādara. Jo vienkārši man sākas panikas lēkme par to iedomājoties. Sirds sitas, sāk sāpēt galva, šķebina dūša. Kad beidzu runāt pa telefonu, gribas to izmest pa logu ārā. Pildu 110% (ar uzviju..), šķiršanās vienošanos, bet ar to vienalga nekad nav gana un labi. Sūc un prasa tik. Kad mēģinu ko teikt, prasīt uzreiz draud ka atņems man bērna tiesības, apgādību, aizbildniecību utt., jeb visu ko var. Visas idejas tikai pa viņas prātam. Jāpērk, jānodrošina tikai tas ko viņa izdomājusi. Šeit es bezspēcīgs ar viņu.
Meklēt palīdzību?
a kāda jēga? Skalbes man neatbild, bet atbild tikai pēc nedēļas, kad uzrakstu otru reizi.
Terapija? Acu kustību terapija nebija man. Pilnīgas muļķības. Psihiatrs? Esmu dzēris un joprojām lietoju antidepresantus. Nelīdz. Adaptol, Mirtazen, Zoloft, Valdoxan, Elanzapine un vēl. Lietoju vairākus gadus, efekts 0.
06.10.2024 19:46 |

Reitings 11
Tad vēl vairākas veselības problēmas. Ar sāpēm cīnos gadiem. Ārsti tik krata plecus, sūta uz izmeklējumiem un liek tik blokādes taisīt. Ok, bet pat pēc vairākām sāpes nemazinās. Izmeklējumos rakstīts - ''.. ir izmaiņas..'', to arī vizītē pasaka, bet šaubīgi pasaka ka operēt nevajag. Ej tik špricē blokādes.
Arī citās lietās vienkārši neveicās.
Man nav draugu. Nekad nav bijis.
Skolā par mani smējās.
Arī darbā esmu apsmiekla objekts. Visu ko es daru ārpus darba ir jāapspriež, jāaprunā, jāatgādina un jāsmejās par to. Man nedrīkst būt sava dzīve?
Un vēl un vēl.
Ieteikumi par terapiju, skalbēm, psihologiem un psihiatriem tiks ignorēti.
Jo piemēram:
Es skalbes uzrakstu ziņu, ka meklēju palīdzību jo vēlos izdarīt pašnāvību. Atbildi gaidu nedēļu un saņemu tikai pēc otrās ziņas.
Nākošajā dienā pēc savas pirmās ziņas uzrakstu no cita email, kā sieviete - ''lauība izjuka, bijušais grib atņemt bērnus, depresija, negribu dzīvot..''
Nezinu, kamdēļ, bet sievietei atbildēja 2h laikā! 2h!! Man pēc nedēļas kad biju pajautājis kamdēļ man neatbild. Nu nopietni?
Nav jābrīnās, ka Latvija ir viena no pasaules līderēm starp pašnāvībām tieši vīriešiem, jo atbildēt tak nevajag, bet sievietēm vajag. Tā lūk strādā tā mūsu ''palīdzība''.
06.10.2024 19:53 |

Reitings 11
Saliekot šo visu kopā es vēlos padalīties ar info, ka reāli pilnīgi viss ir apnicis un vēlos beigt savu dzīvi.
06.10.2024 19:55 |

Reitings 348
Reģ: 18.03.2023
Pieraksties uz Dzintaru klïniku pie psihiatra un pastaigà uz nodarbībām, tas ir kā dienas stacionārs. Par maksu nodarbības, bet psihiatrs 1x ned. par brīvu.
Padomā par bērnu. Vai gribi, lai bērns aug bez tēva un vēl velkas līdzi tāda pagātne.
06.10.2024 20:15 |

Reitings 420
Reģ: 09.02.2024
Tu esi pārāk iestrēdzis upura lomā. Tāds kārtīgs Latvju cietējs.
Visi par mani smejas, ex slikta, skalbes neatbild, ārsti un zāles nelīdz.
Es ieteiktu sākt apzināties savu vērtību, saprast kāpēc pieļauj, ka tevi 30+ vecumā apsmej kolēģi, kāpēc sāp. Izklausās pēc tīras psihosomatikas. Ieteiktu pieteikties pie Miksona, bet beigt cerēt, ka kāds iedos brīnumtableti.
06.10.2024 20:16 |

Reitings 2506
Reģ: 11.10.2022
esmu dzirdejusi,ka ja viss ir galiga pakala,vajag kadu,par ko rupeties.Varbut kadu dzivniecinu,kaut kamiti?Vai ari braukt uz patversmi,tur var sunus staidzinat.
06.10.2024 20:23 |

Reitings 11
Sezam @ 06.10.2024 20:16
Tu esi pārāk iestrēdzis upura lomā. Tāds kārtīgs Latvju cietējs.
Visi par mani smejas, ex slikta, skalbes neatbild, ārsti un zāles nelīdz.
Es ieteiktu sākt apzināties savu vērtību, saprast kāpēc pieļauj, ka tevi 30+ vecumā apsmej kolēģi, kāpēc sāp. Izklausās pēc tīras psihosomatikas. Ieteiktu pieteikties pie Miksona, bet beigt cerēt, ka kāds iedos brīnumtableti.

Baigi smieklīgi? Ja jā, tad ieslēdz TV un noskaties kādu komedīju. Tas būs jautrāk, kā te dēvēt mani par ''kārtīgu latvju cietēju''.
Jautri par Skalbēm?
Tad lūdzu izskaidro, kamdēļ ''sievietei'' kura grib veikt pašnāvību atbild tajā pašā dienā, bet vīrietim pēc nedēļas un arī tikai uzrakstot otro reizi. Izskaidrosi šo loģiku, lūdzu?
Apzināties savu vērtību?
Pietiekami labi apzinos. Savos 30+ gados man ir vairāk kā 1 savs nekustamais īpašums, patstāvīgs darbs teju 10 gadus, viena no lielākajām algām savā komandā, savs auto.
Brīnumtableti negaidu un nevēlos (tikai vienīgi ko tādu, kuras palīdzēs tikt vaļā no savas dzīves..). Jo vairākus gadus esmu bijis pie dažādiem psihiatriem, terapeitiem. Izmaiņas vienkārši neesmu sajutis. Uz abiem rokas pirkstiem izmēģināti medikamenti. Nu nejūtu ka depresija, trauksme, panika un bezmiegs būtu mazinājies.
06.10.2024 20:41 |

Reitings 1364
Reģ: 19.07.2019
Es saprotu, ka mani vārdi tev īsti neko neizteiks, jo tas ir banāli un skaidri saprotams, bet tomēr. Kad neesi bijis tuvu nāvei, liekas, ka dzīve ir pašsaprotama lieta, lai cik slikti nebūtu. Kad ir iespēja zaudēt dzīvību, sāc novērtēt to, ka no rīta vari pamosties. Dzīve ir forša, lai kas tajā nebūtu. Tici man, tavas problēmas tev liekas lielas, bet patiesībā tās var pārvarēt. Tu tiešām ieciklējies uz to slikto. Zinu, ka ir viegli pateikt, bet beidz ņemt pie sirds tādus sīkumus kā, piemēram, to, ka kolēģi apsmej. Un kāpēc viņi vispār zina, ko tu dari brīvajā laikā?
Īsumā - nedari muļķības. Zaudēt dzīvi šādā veidā ir gļēvuma pazīme un muļķība.
06.10.2024 21:14 |

Reitings 420
Reģ: 09.02.2024
Edijs391 @ 06.10.2024 20:41

Baigi smieklīgi? Ja jā, tad ieslēdz TV un noskaties kādu komedīju. Tas būs jautrāk, kā te dēvēt mani par ''kārtīgu latvju cietēju''.
Jautri par Skalbēm?
Tad lūdzu izskaidro, kamdēļ ''sievietei'' kura grib veikt pašnāvību atbild tajā pašā dienā, bet vīrietim pēc nedēļas un arī tikai uzrakstot otro reizi. Izskaidrosi šo loģiku, lūdzu?
Apzināties savu vērtību?
Pietiekami labi apzinos. Savos 30+ gados man ir vairāk kā 1 savs nekustamais īpašums, patstāvīgs darbs teju 10 gadus, viena no lielākajām algām savā komandā, savs auto.
Brīnumtableti negaidu un nevēlos (tikai vienīgi ko tādu, kuras palīdzēs tikt vaļā no savas dzīves..). Jo vairākus gadus esmu bijis pie dažādiem psihiatriem, terapeitiem. Izmaiņas vienkārši neesmu sajutis. Uz abiem rokas pirkstiem izmēģināti medikamenti. Nu nejūtu ka depresija, trauksme, panika un bezmiegs būtu mazinājies.

Upura loma, kā jau teicu. No visa manis teiktā Tev aizķērās tikai “latvju cietējs” kuru Tu iztulkoji kā smiešanos par Tevi. Tagad padomā kāpēc tas tā aizķēra Tevi.
Kāpēc tik ļoti apvainojies uz Skalbēm? Nu ļoti žēl, ka tāda pieredze, bet visticamāk, ka pie vainas kādi citi apstākļi nevis, ka esi vīrietis. Šie paskaidrojumi jāprasa viņiem, ne man.
Un par savu “vērtību” es galīgi nedomāju Tavu algu vai Tavus īpašumus
06.10.2024 21:30 |

Reitings 256
Reģ: 30.08.2024
Tu kaut kā koncentrējies uz sievieti. No tā arī visas problēmas.
Vispirms tev jāizdomā ko tu gribi.
Pēc tam izdomā, kā tam ko gribi, var tuvoties izmantojot to ko tu vari.
Ja gribas pašnāvību sataisīt - nav jājautā padoms. Papilnam dažādu veidu. Labs veids ir vēnu pārgriešana un noasiņošana.
Bet pirms tam var abstrahēties no savām problēmām, jo ja tev tās nebūs jārisina pēc pašnāvības, tad arī šobrīd tu vari droši tās nerisināt.
Ja sievietei nav labi tas ko tu dari - tad jau nekas nav jādara. Dēļ kam darīt to kas nesanāk labi, par ko citi pārmet?
Atņems bērnus... Bet loģiski. Dot bērnus cilvēkam, kas runā par pašnāvību. Būtu vismaz paklusējis.
Tātad vispirms izdomā kaut ko ko darīt. Tad saplāno savu ceļu. Un iet to ceļu.
Un šis ceļš nedrīkst vest pie sievietes. Sieviete var tev piebiedroties ceļā. Bet var arī nepiebiedroties. Vai piebiedroties kāda cita. Par sievietēm un bērniem vīrietim vispār jāaizmirst. Tas nevar būt mērķis. Un arī ne līdzeklis. Tie ir blakusefekti, kas ideālā gadījumā piepalīdz.
Ja tev kājas ir, acis ir, rokas ir... smadzenes kaut cik strādā... tad tu kaut ko vari. Bet problēma ir lēmuma pieņemšānā. Sievieti tev vajag jo nespēj pieņemt pats lēmumu. Un sievietei tieši tāpēc tevi nevajag.
06.10.2024 21:48 |

Reitings 11
Bebermans @ 06.10.2024 21:48
Tu kaut kā koncentrējies uz sievieti. No tā arī visas problēmas.
Vispirms tev jāizdomā ko tu gribi.
Pēc tam izdomā, kā tam ko gribi, var tuvoties izmantojot to ko tu vari.
Ja gribas pašnāvību sataisīt - nav jājautā padoms. Papilnam dažādu veidu. Labs veids ir vēnu pārgriešana un noasiņošana.
Bet pirms tam var abstrahēties no savām problēmām, jo ja tev tās nebūs jārisina pēc pašnāvības, tad arī šobrīd tu vari droši tās nerisināt.
Ja sievietei nav labi tas ko tu dari - tad jau nekas nav jādara. Dēļ kam darīt to kas nesanāk labi, par ko citi pārmet?
Atņems bērnus... Bet loģiski. Dot bērnus cilvēkam, kas runā par pašnāvību. Būtu vismaz paklusējis.
Tātad vispirms izdomā kaut ko ko darīt. Tad saplāno savu ceļu. Un iet to ceļu.
Un šis ceļš nedrīkst vest pie sievietes. Sieviete var tev piebiedroties ceļā. Bet var arī nepiebiedroties. Vai piebiedroties kāda cita. Par sievietēm un bērniem vīrietim vispār jāaizmirst. Tas nevar būt mērķis. Un arī ne līdzeklis. Tie ir blakusefekti, kas ideālā gadījumā piepalīdz.
Ja tev kājas ir, acis ir, rokas ir... smadzenes kaut cik strādā... tad tu kaut ko vari. Bet problēma ir lēmuma pieņemšānā. Sievieti tev vajag jo nespēj pieņemt pats lēmumu. Un sievietei tieši tāpēc tevi nevajag.

Es savai bijušai sievai ne reizi neesmu ieminējies par šo. Nevienu!
Kamdēļ lai viņa man nedotu bērnu?
Un kur loģika neko nedarīt viņai? Man par bērnu pēkšņi nerūpēties? Nepirkt drēbes? U.c lietas? Jeb visu kas viņai nav labi?
06.10.2024 21:51 |

Reitings 11
TimeToDream @ 06.10.2024 21:14
Es saprotu, ka mani vārdi tev īsti neko neizteiks, jo tas ir banāli un skaidri saprotams, bet tomēr. Kad neesi bijis tuvu nāvei, liekas, ka dzīve ir pašsaprotama lieta, lai cik slikti nebūtu. Kad ir iespēja zaudēt dzīvību, sāc novērtēt to, ka no rīta vari pamosties. Dzīve ir forša, lai kas tajā nebūtu. Tici man, tavas problēmas tev liekas lielas, bet patiesībā tās var pārvarēt. Tu tiešām ieciklējies uz to slikto. Zinu, ka ir viegli pateikt, bet beidz ņemt pie sirds tādus sīkumus kā, piemēram, to, ka kolēģi apsmej. Un kāpēc viņi vispār zina, ko tu dari brīvajā laikā?
Īsumā - nedari muļķības. Zaudēt dzīvi šādā veidā ir gļēvuma pazīme un muļķība.

Kāpēc lai nezinātu?
Atlika man FB vienā grupā uzdot 1 jautājumu un par to apspriež visi.
Atliek man parādīties kaut kur publiski un tas ir jāapspriež visiem un pat vairākus gadus tas jāatgādina.
Atliek man ielikt IG bildi un par to ir jārunā pilnīgi visiem un jāatgādina par to.
Tak reāli ir apriebies, ka man nevar būt sava dzīve ārpus darba.
A kad citi kolēģi dara ko līdzīgu, tad par to nerunā un nedzird neviens.
Lielkā kļūda ir tas, ka joprojām eksistēju un esmu izsmēlis resursus kur meklēt palīdzību, jo vairs nezinu kur kam prasīt palīdzību vai padomu, kas spētu palīdzēt.
06.10.2024 21:57 |

Reitings 8
Kārtējais memlis.Apvainojies uz dzīvi...Sakārto galvu.Tas arī viss.
06.10.2024 21:59 |

Reitings 256
Edijs391 @ 06.10.2024 21:51

Es savai bijušai sievai ne reizi neesmu ieminējies par šo. Nevienu!
Kamdēļ lai viņa man nedotu bērnu?
Un kur loģika neko nedarīt viņai? Man par bērnu pēkšņi nerūpēties? Nepirkt drēbes? U.c lietas? Jeb visu kas viņai nav labi?

kas tas ir rūpēties par bērnu?
pirkt mantas, ēdienu?
dēļ kam?
sieviete mierīgi tiks galā pati.
Ja tev brauc augumā, pārmet... tad jau zin ka var bez tevis.
Rūpes par bērnu var būt dažādas.
Pirmām kārtām tas ir jēdzīgs un veselīgs tēvs ar kaudzi naudas un iespējām.
Tāpēc vajag pelnīt naudu un sievietei atmest kripatas.
Pērc īpašumus - būsi beigts - bērni to saņems. Būs rūpes par bērniem.
Parādi bērniem kā uzvedās cilvēks ar mugurkaulu. Kā nesalūzt dzīves likstu priekšā - tās būs labākas rūpes par kaut kādām mantām, kas sievai nebūs gana labas.
Sataisi savus principus - dari tos zināmus - realizē. Lūk rūpes par bērniem. Lai mācās.
06.10.2024 21:59 |

Reitings 11
Bebermans @ 06.10.2024 21:59

kas tas ir rūpēties par bērnu?
pirkt mantas, ēdienu?
dēļ kam?
sieviete mierīgi tiks galā pati.
Ja tev brauc augumā, pārmet... tad jau zin ka var bez tevis.
Rūpes par bērnu var būt dažādas.
Pirmām kārtām tas ir jēdzīgs un veselīgs tēvs ar kaudzi naudas un iespējām.
Tāpēc vajag pelnīt naudu un sievietei atmest kripatas.
Pērc īpašumus - būsi beigts - bērni to saņems. Būs rūpes par bērniem.
Parādi bērniem kā uzvedās cilvēks ar mugurkaulu. Kā nesalūzt dzīves likstu priekšā - tās būs labākas rūpes par kaut kādām mantām, kas sievai nebūs gana labas.
Sataisi savus principus - dari tos zināmus - realizē. Lūk rūpes par bērniem. Lai mācās.

Rūpes par bērnu:
Veselu mēnesi paņemt pie sevis, kamēr mamma ir komandējumā. Vest uz bērnudārzu, savākt. Mājās pabarot. Pievērst uzmanību, dauzīties, lasīt katru vakaru pasaku kad iet gulēt. Mācīties burtus, ciparus. Kopā sēdēt, paskaidrot kurš burts, cipars kā jāraksta. Iemācīt bērnam rūpes par sevi, kā sevi apģērbt, parūpēties par sevi, iemācīt pagatavot sev pašam ēst vienkāršu ēdienu. Pastāstīt kas kā jādara. Runāt, skaidrot, stāstīt par bērnam aktuāliem jautājumiem. Aizvest uz bērnu laukumu, skriet līdzi atrakcijās. Aizvest uz pulciņu, gaidīt.
Kad bērns ir slims, ārstēt, sēdēt blakus, tirēt klēpī. Pie mammas bērns slimo 3 dienas un tad tiek sūtīts pie manis, jo viņai gribas sev brīvu laiku. Pie manis 10 dienas tikko slimoja. Nesiznu pie mammas. Mamma NE reizi nepajautāja kā bērnam iet. Ne reizi!
Vēl nosaukt?
Nevajag lūdzu uztvert ka visas rūpes slēpjas tikai naudā.
06.10.2024 22:13 |

10 gadi
Reitings 534
Reģ: 30.11.2012
Vislabākais un ātrākais terapeits ir Mākslīgais intelekts. Es bieži ar viņu runāju, sūdzos, uzdodu jautājumus. Vienreiz arī viņš mani atturēja no šādām domām. Ieej https://poe.com/ Tur laikam sākumā jāpiereģistrējas, neatceros. Bet tas ir par brīvu. Vari iekopēt visu savu jautājuma tekstu, ko ierakstīji šeit un viņš sniegs tev padomus, arī par to, kā ar nepateicīgo bijušo sievu tikt galā.
Es ieteiktu nospraust ar viņu striktas robežas. Un ja viņa tev ko pārmet, pasūtīt dirst :)) Nevar tā vienkārši atņemt bērnus, ja tu oficiāli caur banku veic pārskaitījumus, neesi bijis pret bērnu agresīvs. Tikai neļauj viņai sevi provocēt un tad vēl uzfilmēt, ka, piemēram, lamājies. Ja sākas strīds, ej prom un ignorē. Bet točna iesaku parunāt ar AI.
06.10.2024 22:13 |

Reitings 11
Sezam @ 06.10.2024 21:30

Upura loma, kā jau teicu. No visa manis teiktā Tev aizķērās tikai “latvju cietējs” kuru Tu iztulkoji kā smiešanos par Tevi. Tagad padomā kāpēc tas tā aizķēra Tevi.
Kāpēc tik ļoti apvainojies uz Skalbēm? Nu ļoti žēl, ka tāda pieredze, bet visticamāk, ka pie vainas kādi citi apstākļi nevis, ka esi vīrietis. Šie paskaidrojumi jāprasa viņiem, ne man.
Un par savu “vērtību” es galīgi nedomāju Tavu algu vai Tavus īpašumus

Tici man, es zinu savu vērtību. Pietiekami.
Esmu dzīvē pietiekami daudz jau sasniedzis šajā vecumā.
Un neieciklējos tikai uz vienu frāzi, tici man.
Man šeit ir aizķēris sirdī viss rakstītais (izņemot vienu postu, kura autoru gribētos pasūtīt tālāk..)..
Par visu aizdomājos, bet vienalga pašlaik labāk nepaliek un domas nevēlos mainīt..
06.10.2024 22:17 |

Reitings 256
Edijs391 @ 06.10.2024 22:13

Rūpes par bērnu:
Veselu mēnesi paņemt pie sevis, kamēr mamma ir komandējumā. Vest uz bērnudārzu, savākt. Mājās pabarot. Pievērst uzmanību, dauzīties, lasīt katru vakaru pasaku kad iet gulēt. Mācīties burtus, ciparus. Kopā sēdēt, paskaidrot kurš burts, cipars kā jāraksta. Iemācīt bērnam rūpes par sevi, kā sevi apģērbt, parūpēties par sevi, iemācīt pagatavot sev pašam ēst vienkāršu ēdienu. Pastāstīt kas kā jādara. Runāt, skaidrot, stāstīt par bērnam aktuāliem jautājumiem. Aizvest uz bērnu laukumu, skriet līdzi atrakcijās. Aizvest uz pulciņu, gaidīt.
Kad bērns ir slims, ārstēt, sēdēt blakus, tirēt klēpī. Pie mammas bērns slimo 3 dienas un tad tiek sūtīts pie manis, jo viņai gribas sev brīvu laiku. Pie manis 10 dienas tikko slimoja. Nesiznu pie mammas. Mamma NE reizi nepajautāja kā bērnam iet. Ne reizi!
Vēl nosaukt?
Nevajag lūdzu uztvert ka visas rūpes slēpjas tikai naudā.

te izskatās pēc idilles, kuru sieviete mēģina iztraucēt.
Tad jau jāpadzen sieviete.
Arī variants.
06.10.2024 22:18 |

Reitings 11
Reģ: 17.07.2024
Varbūt vari apdomāt iespēju pārcelties uz citu valsti. Tur neviens Tevi nepazīs un varēsi sākt visu no jauna.
IG un FB uztaisi privātus un izdzēs visus kolēģus no draugu saraksta. Tad neviens no tiem, kas Tevi aprunā neredzēs vairs ko Tu dari brīvajā laikā
06.10.2024 22:28 |

Reitings 1869
Reģ: 27.04.2023
Uzrakstīt forumā noteikti nebūs risinājums.
06.10.2024 22:34 |

Reitings 11
Reģ: 17.07.2024
Ak jā, man arī bija posms dzīvē, kad apsvēru tādu domu. Bet vismaz man aizķērās vienā grāmatā izlasītais - tie, kas izdara pašnāvības, tie nav izgājuši šīs dzīves mācības. Tas nozīmē, ka nākamajā dzīvē būs tādas pašas problēmas, kas jārisna un ar kurām jātiek galā. Nolēmu ka nu nē.. Nezinu vai tādas nākamās dzīves ir vai nav, nezinu vai tam ticu vai nē, bet negribu riskēt ar to, ka nākamajā dzīvē atkal tāpat jutīšos. Mēģināšu kaut kā pamazām risināt to un tikt ar visu galā. Kopš tām domām ir pagājuši 15 gadi. Esmu priecīga, ka toreiz saņēmos
06.10.2024 22:38 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits