Ne par tēmu, bet kūka 80 eiro par 1,4 kg? Vai ir kāds, kas to pērk?€rica @ 30.09.2024 17:53Ir IG profils:
https://www.instagram.com/citada_kuka?igsh=bGk3Z2lpcGE5MWE5
highlights mape "PVD" vari palasīt.
Bebermans @ 30.09.2024 19:31Kādas būtu tās neizpildāmās PVD prasības Latvijā mājas konditoriem?
yay @ 01.10.2024 17:47
Tieši Mājražotājiem ir viselastīgākie noteikumi.
Patiesībā, ja kāds saindēsies ar tavu kūku, tev nekas par to nebūs :D
CallMeAnnika @ 01.10.2024 15:36Ne par tēmu, bet kūka 80 eiro par 1,4 kg? Vai ir kāds, kas to pērk?
Mashka Kakashka @ 01.10.2024 18:54
Pērk Instagram mammas, kurām vajag skaistas bildes ar skaistām kūkām. Es jau sen vairs neiespringtu uz kūkām, man liekas, ka sen noeiet etaps. Tagad arī svētkos liela daļa nemaz negrib to kūku ēst, beigās paliek pāri, pašiem jāpārēdas vai jāmet ārā. Esmu arī baigi vīlusies populāros Instagram kūku cepējos, meh garša.
nu Lāči no minētajiem ir vienīgie, kuri ļoti piestrādā pie izejvielu kvalitātesBebermans @ 01.10.2024 19:27
nu nē. Kūkas dažiem sanāk ļoti pat foršas. Un mūsdienās... ja pa tiešām vajag kūku,
tad obligāti vajag pasūtījuma. Neder Staburadze vai Maxima kulinārija.
Izskatās pārāk prasti un nodrāzti.
Kūkotava , Lāči ... arī nederēs (man).
Sala vēl var būt... viņi daudz maz jēdz.
Bet pasūtījma kūka ir daudz labāk. Un var palūgt lai uztaisa garšīgu ... lai nešķebina... lai nav muļķīgie dekori un krēmi.
NIKOLAA @ 01.10.2024 21:26nu Lāči no minētajiem ir vienīgie, kuri ļoti piestrādā pie izejvielu kvalitātes
Bebermans @ 01.10.2024 18:53
Nezinu par konditoriem.
Es vienreiz dabūju PVD sertifikātu. Tā nebija konditorija.
It kā nekas sarežģīts - aizsūta vēstuli, dabū prasības, izpilda prasības, dabū sertifikātu.
Gan jau ka autore nemaz nezin tās briesmīgās PVD prasības.
Jeb tur nedrīkst virtuvē uzturēties mājdzīvnieki un tas nav izpildāms, jo ir kaķis. Vai arī virtuvē vajag divas izlietnes, bet ir tikai viena. Vai vispār nav un viss tiek mazgāts bļodā un liets laukā atejas podā...
Tā jau pie mums uz reiz ir pieņemts pa PVD ir monstri un pieprasa nereālas lietas. Bet man bija izdevies apiet to briesmīgo sistēmu. Un ar minimālām izmaksām.
Patiesībā ar tām prasībām ir vērts vismaz iepazīties pirms sāk strādāt.
Ja nu kas PVD pavisam noteikti atnāks ciemos laiciņu pēc tam kad izsniegs sertifikātu. Un tāāād... padzers kafiju, aprunāsies...
CallMeAnnika @ 01.10.2024 15:36Ne par tēmu, bet kūka 80 eiro par 1,4 kg? Vai ir kāds, kas to pērk?
Mashka Kakashka @ 01.10.2024 18:54
Pērk Instagram mammas, kurām vajag skaistas bildes ar skaistām kūkām. Es jau sen vairs neiespringtu uz kūkām, man liekas, ka sen noeiet etaps. Tagad arī svētkos liela daļa nemaz negrib to kūku ēst, beigās paliek pāri, pašiem jāpārēdas vai jāmet ārā. Esmu arī baigi vīlusies populāros Instagram kūku cepējos, meh garša.
KGBOR @ 02.10.2024 18:02
Vai es varu, lūdzu, Jums uzrakstīt un dzirdēt nedaudz sīkāk par to, kā rīkoties ar prasībām un to kafijas dzeršanu?
Mani divi punkti - var nebūt 2 izlietnes virtuvē (es vēl neesmu noirejusi dzīvokli, bet pagaidām nav redzēti tādi ar 2 izlietnēm, un jā,ir kaķi, kuri ražošanas procesā nav klāt, viss tiek dezinficēts pirms un pēc....