Es esmu mājas konditors Anglijā.
Sakarā ar lielām dzīves pārmaiņām,man steidzami jāpārvācas uz Latviju,kur es vēlos strādāt savā arodā.
Anglijā ir daudz un dažādi noteikumi un ierobežojumi mājas konditoriem, kuri lielākoties ir izveidoti,lai varētu iekasēt soda naudas,nekādas īstas jēgas tam nav. Redzu,ka Latvijā ir līdzīgi.
Lielākā daļa mājas konditoru šeit (arī es) gadiem strādā bez oficiālas reģistrācijas no savām mājām, ievērojot visas higiēnas normas,bet varbūt tās virtuves neatbilst 100% oficiālajam prasībām...
Un tā tiek darīts, kamēr nav sapelnīts, lai iekārtotu atsevišķu profesionālo virtuvi vai noīrētu telpas.
Vai tāda lieta iespējama arī Latvijā?
Varbūt kāda ir tam gājusi cauri, var kaut ko ieteikt, sniegt padomu?
Ja nevēlaties publiski, droši sūtiet man privāti ziņu, būšu ļoti pateicīga par jebkādu informāciju.