Daudzus drīzāk izbrīna fakts, ka viņš ir arestēts. Tad Tu uzskati, ka nav bijusi nekāda pedofīlija? 😳 Man tomēr šķiet, ka tur viss tieši balstījās uz pedofīliju, tikai atklāti par to runān neviens negrib. Iespējams, ka pierādījumus turpina vākt, bet ko tur vākt no Epšteina salas jau viss bija savākts pat video un foto internetā nopludināti.Annabelle @ 01.10.2024 19:06Par Diddy, nav jau tā, ka viņš sevi poziocēnēja kā svētuli, tāpēc nesaprotu izbrīnu par viņu. Savās intervijās viņš neslēpa kāds izvitullis ir. Par pedofīliu gan ir slikti, bet arī tas ir žurnālistu pirksts, kamēr nebūs pierādījumi, neticēšu.
Annabelle @ 01.10.2024 19:06Par Diddy, nav jau tā, ka viņš sevi poziocēnēja kā svētuli, tāpēc nesaprotu izbrīnu par viņu. Savās intervijās viņš neslēpa kāds izvitullis ir. Par pedofīliu gan ir slikti, bet arī tas ir žurnālistu pirksts, kamēr nebūs pierādījumi, neticēšu.
Tās kuras netic laibāk lai dzīvo savā burbūlī. Savādāk kad palasi, vai noskaties dokumentālās filmas īpaši Netfliksam šķērmi paliek. Toties es vismaz zinu dzīvoju realitātē, bez muļķīgām ilūzijām.krixis3 @ 01.10.2024 21:41Nerunājot tieši par Diddy vai kādu konkrētu. Pasaulē ir lielākā verdzībā nekā tad, kad bija legāla un visie melnādainie bija vergi. Pārsvarā Amerikas savienotajās valstīs. No kuriem vismaz 2.miljoni ir bērni tieši seksa verdzībā. Iedomājieties, ka visi Latvijas iedzīvotāji. Tik daudz bērnu un vēl vairāk. Un tās, kuras netic. Varbūt arī labi. Jo tas ir vienkārši prātam neaptverami
Dovana @ 01.10.2024 22:58Tās kuras netic laibāk lai dzīvo savā burbūlī. Savādāk kad palasi, vai noskaties dokumentālās filmas īpaši Netfliksam šķērmi paliek. Toties es vismaz zinu dzīvoju realitātē, bez muļķīgām ilūzijām.
Man tikai viens jautājums ja tas ir taisnība. Kāpēc Amerikas populārie ir tādi slimi maniaki?krixis3 @ 01.10.2024 21:41Nerunājot tieši par Diddy vai kādu konkrētu. Pasaulē ir lielākā verdzībā nekā tad, kad bija legāla un visie melnādainie bija vergi. Pārsvarā Amerikas savienotajās valstīs. No kuriem vismaz 2.miljoni ir bērni tieši seksa verdzībā. Iedomājieties, ka visi Latvijas iedzīvotāji. Tik daudz bērnu un vēl vairāk. Un tās, kuras netic. Varbūt arī labi. Jo tas ir vienkārši prātam neaptverami
lauku bāba @ 01.10.2024 13:11
ChatGPT saka:
"Frazzledrip" ir sazvērestības teorija, kas parādījās internetā ap 2016. gadu, un tās centrā ir nepatiesi un nepamatoti apgalvojumi par Hilariju Klintoni un bijušo Huma Abedin padomnieci. Šī teorija kļuva populāra "QAnon" aprindās, tomēr tā ir pilnībā safabricēta bez jebkādiem pierādījumiem. Šādas teorijas ir daļa no dezinformācijas kampaņām, kuru mērķis ir diskreditēt sabiedriskās personas, un tās nebalstās uz reāliem faktiem.
QAnon ir sazvērestības teoriju kopiena, kas sākās interneta forumos ap 2017. gadu. Tās sekotāji tic, ka eksistē globāla slepena elita, kas nodarbojas ar cilvēku tirdzniecību, pedofiliju un citas noziegumiem, un ka bijušais ASV prezidents Donalds Tramps cīnās pret šo eliti. Teorijas bieži ietver safabricētus apgalvojumus par pazīstamām politiskām un sabiedriskām personām. Neskatoties uz plašo popularitāti, QAnon teorijām nav pamatojuma, un tās tiek uzskatītas par dezinformācijas un sazvērestības ideju izplatīšanu.
Ariete @ 01.10.2024 13:58Cik slimam jābūt lai izmantotu bērnus. Nesaprotu kas tieši tur var patikt, tas ir kaut kāds šausmu ārprāts. Es neticu ka tādu cilvēku ir daudz. Tur jābūt kaut kādam ļoti maniakālam un psihiski slimam.
Ariete @ 01.10.2024 23:31Man tikai viens jautājums ja tas ir taisnība. Kāpēc Amerikas populārie ir tādi slimi maniaki?
Ariete @ 01.10.2024 23:31Man tikai viens jautājums ja tas ir taisnība. Kāpēc Amerikas populārie ir tādi slimi maniaki?
Yeahyeahyeahs @ 02.10.2024 05:57
Amerika ir 3.lielākā valsts (pēc iedzīvotāju skaita), virs tās Ķīna un Indija, kur noziegumu, maigi izsakoties, netrūkst. Jo vairāk iedzīvotāju, jo vairāk iespējas starp tiem atrast tādus ar slimām tieksmēm un tādus, kam ir finanses.
Vai šie dati vispār ir pareizi, jo ir valstis, kam skaitās gandrīz vai normāli pārdot savus bērnus, lai izdzīvotu vai tradīciju dēļ, ka agri izprecina. Ir valstis, kur statistiku nevāc vai slēpj, neticu, ka Ziemeļkoreja vai Krievija uzskaita un uz āru dod tādu informāciju.
Kādēļ tikai Amerikas? Tas notiek praktiski visur. Tā paša Džefrija Epšteina skandālā bija iepīta gandrīz visa pasaule pat Britu karaļnams. Tagad jau arī internetā klejo bildes kur Diddy kopā ar abiem prinčiem Hariju un Viljamu.Ariete @ 01.10.2024 23:31Man tikai viens jautājums ja tas ir taisnība. Kāpēc Amerikas populārie ir tādi slimi maniaki?
Ne tikai Vāciju. Tagad gan jau saprot, bet kad bruka padomju savienība tak lasīja vagoniem "modeles" un tak visas esot tam ticējušas sākumā, ka nu tūlīt būs uz žurnāla vāka😳 Dažu labu mammas vēl esot pavadījušas.guccibabe @ 02.10.2024 12:40Dovana teksts @ 02.10.2024 10:29[/quote
Runājot par prostitutām- Pašas lieliski zina, ka dodas uz Vāciju un ko tur darīs. ?
Viņš noteikti nav vienīgais. Mani izbrīna fakts kādēļ bagātajam slavenajam Vilam Smitam bija jāvelk uz turieni dēls mazgadīgais? Bīberam mamma naudu gribēja un sadragāja dēlam visu dzīvi!🙈Kādēļ no Epšteina salas nopludinātajās bildēs kur redzami bagāto izvirtuļu rokās maziņie bērniņi nekad neviens netika tiesāts? Tas pats Klintons kopā ar meitenītēm kurām gadi 6-7. Arī šeit neviens nenonāks līdz tiesai, Didiks atdos galus drīzumā, pat ja atdos pārējos tāpat netiesās pat ja viss nofilmēts. Mīļais draugs izvirtulis Leo kā vienmēr tiks sveikā cauri. Tikai nervus viņiem drusku pakutinās un viss. Vainīgie ir pārāk ietekmīgi.Mashka Kakashka @ 02.10.2024 13:39https://jauns.lv/raksts/izklaide/623432-sons-diddy-kombss-apsudzets-par-devinus-gadus-veca-zena-seksualu-izmantosanu