Diddy case

Reitings 1245
Reģ: 10.12.2014
Tà! Staaastiet visu ,ko ziniet. Nav man tik labas angļu valodas,lai visus precīzos video atrastu. Zinu,ka pilns tiktoks,bet nu tur arī daudz feikà info. Un káds sakars ar šo visu bejonceiiii?
28.09.2024 19:11 |

10 gadi
Reitings 7479
Reģ: 17.09.2009
Yeahyeahyeahs @ 30.09.2024 17:55

Tāda pati jēga kā kristiešiem un kristiešu paveidiem kā Prieka vēsts utt. Sātanisms ir ticība.
Bet nu piemēram te pieminētais Dahmers neizvaroja, nenogalināja un neēda cilvēkus ticības dēļ. Viņam vnk slimas tieksmes.
Es zinu kristiešus un viņi nepielūdz nekādus sātanus. Kā arī negalina cilvēkus. Es nesaprotu kas tie vispār par rituāliem kādu galināt. No kurienes tas nāk un kāpēc.
30.09.2024 23:33 |

Reitings 3785
Reģ: 05.12.2021
Ariete @ 30.09.2024 23:33
Es zinu kristiešus un viņi nepielūdz nekādus sātanus. Kā arī negalina cilvēkus. Es nesaprotu kas tie vispār par rituāliem kādu galināt. No kurienes tas nāk un kāpēc.
Nu vispār jau no pasaules pirmsākuma. Vienmēr ir bijusi kaut kāda upurēšana. Dieviem, sātanam, izklaidei. Jau no pirmajām civilizācijām.
30.09.2024 23:43 |

Reitings 29137
Reģ: 21.08.2023

Nu Mārtiņos arī kauj gaili.
30.09.2024 23:55 |

Reitings 557
Reģ: 13.06.2024

Jā, protams, kristieši Sātanu varbūt nepielūdz, taču bērnus gan seksuāli izmanto. 😉
Esmu savulaik intereses pēc lasījusi Sātana bībeli un spēju saprast, kādēļ kristiešus tik ļoti biedē sātanisms. Atbilde: tāpēc, ka Sātana baušļi ir daudz loģiskāki kā tie baušļi, kuriem akli seko kristieši. Ja nu kādam interesē, var izlasīt:
1. Sātans pārstāv apmierināšanos, nevis atturēšanos;
2. Sātans pārstāv dzīvīgu eksistenci, nevis apgarotu sapņošanu;
3. Sātans pārstāv neierobežotu brīvību, nevis liekulīgu pašnoliegumu;
4. Sātans pārstāv labsirdību pret tiem, kuri to ir pelnijuši, nevis izniekotu mīlestību pret nepateicīgajiem;
5. Sātans pārstāv atriebību, nevis otra vaiga pagriešanu;
6. Sātans pārstāv atbildību saprāta priekšā, nevis rūpes par psihes vampīriem;
7. Sātans pārstāv cilvēku kā tikai vienu no dzīvniekiem, dažreiz labāku, bieži vien sliktāku nekā tie kuri staigā uz visām četrām, un kurš pateicoties savai ''dievišķajai dvēselei un intelektuālajai attīstībai'', ir kļuvis par visļaunāko no visiem dzīvniekiem;
8. Sātans pārstāv visus tā saucamos grēkus, jo tie ved pie fiziskas, garīgas vai emocionālas baudas;
9. Sātans ir vislabākais draugs, kāds baznīcai jelkad bijis, jo visus šos gadus ir nodrošinājis tās darbību.
01.10.2024 00:38 |

Reitings 2079
Reģ: 03.11.2023

Tikai mēdz izvarot bērnus🤷‍♂️
01.10.2024 00:58 |

Reitings 557
Reģ: 13.06.2024
Džinga @ 01.10.2024 00:58

Tikai mēdz izvarot bērnus?‍♂️

Plusiņš Tavam komentāram.
Pirms dažām dienām, kad par šo tēmu diskutēju vienā citā forumā, kristieši man pateica, ka meitene par sievieti kļūstot brīdī, kad tai sākas mēnešreizes. Respektīvi, tad varot viņu seksuāli izmantot, jo tad viņa jau esot kļuvusi par "sievieti". Nelabi palika, lasot visu to vājprātu, kuru rakstīja tie, kuriem profila bildēs bija redzams Jēzus un profila aprakstos salikti krusti.
01.10.2024 01:17 |

Reitings 73142
Reģ: 30.01.2023
Dovana @ 30.09.2024 11:00
Citi gan jau arī domā, ka Madonna dzimšanas dienas svinībās Pompejos vienkārši uzklāja galdu Uzlika lobsteri uz galda un iedzēra vīnu ar draugiem nakts laikā. Nez kādēļ apkārtējie iedzīvotāji par šo pasākumu bija šokā? Ja iedzīvotāji vietējie neceltu trobeli šis pasākums vispār būtu bijis noslepenots. Cik daudzi no mums speciāli rautos "svinēt" dzimšanas dienu masu kapos? Pompeju nav vienkārši vēsturiska vieta, bet tie ir masu kapi, kur kādreiz notika izvirtības. Tie kas tur ir bijuši sapratīs!
Kur to var izlasīt? Mazliet paskatījos google tieši itāļu valodā,bet informācija bija savādāka. Bet es tikai tā garāmejot palasīju. Vari norādīt konkrētu info(rakstu)itāļu valodā?
01.10.2024 02:51 |

10 gadi
Reitings 7479
Prieka vēstī diez vai bērnus izvaro. Tikai naudu izkāš. Nevajag pārspīlēt.
01.10.2024 06:47 |

Reitings 37143
Reģ: 11.02.2015
Satanic panic ir Amerikas fenomens, kur pie visām problēmām - narkotiku lietošana, homoseksualitāte, pedofīlija, slepkavības utt. - uzreiz tiek piesaukts.
Bet nav jābūt sātanistam (Sātana baznīcas sekotāji, starp citu, nemaz nav sātanisti stereotipizētajā izpratnē), lai būtu vienkārši sociopātisks pedofīls un izvarotājs.
Uzskatu, ka arī šajā gadījumā - ne pirmā un diemžēl- ne pēdējā slavenība (tāpat R.Kelly, vispār slimais Ian Watkins no Lostprofets, kurš izvaroja pat zīdaiņus, Lielbritānijā - Jimmy Saville), kuri bija pedofīli, izvarotāji un, tiekot pie slavas, to varēja veikt lielākos apmēros. Jo cilvēkus pievelk slava, nauda, notiek ballītes utt.
Ne jau uzreiz - arī sātanisti.
Tādi egocentriskie gaiļi diez vai citu atzīst par "dievu", kā tikai sevi.
Protams, var arī būt izņēmumi, bet šajā gadījumā pagaidām neesmu lasījusi par to pārliecinošus pierādījumus, liecības (kuru vispār pagaidām publiski ir maz), izņemot, "visi viņi sātanisti un ēd zīdaiņus".
01.10.2024 07:06 |

Reitings 122
Reģ: 18.09.2024
Ariete @ 01.10.2024 06:47

Vai tu personīgi pazīsti vai esi lasījusi kaut kur oficiālu, apstiprinātu informāciju, ka sātanisti izvaro bērnus? To, ko stāsta te viena apsēstā, neskaitās.
Reliģijas raksti ir nežēlīgi, vēsture arī.
P.S. katoļu priesteris Zeiļa tikko dabūja 6 gadus cietumā par garīgi slima cilvēka, kurš bija cilvēktirdzniecības upuris, izvarošanu. Mūsdienās, tepat Latvijā.
01.10.2024 07:12 |

Reitings 122
Reģ: 18.09.2024

Kā būtu palasīt vēstures grāmatas?
Sātanisms tāpat kā kristietība tāpat kā pagānisms visas ir ticības kaut kam augstākam par cilvēkiem. Vēsturiski upurēja, lai dabūtu šo augstāko spēku labvēlību. Piemēram, sen nebija lietus - pagāni upurēja, lai lietus būtu.
Tas nenozīmē, ka šodien šīs ticības to praktizē. Atsevišķas grupas varbūt, izslēgt neko nevar.
01.10.2024 07:28 |

Reitings 3785
Reģ: 05.12.2021
Yeahyeahyeahs @ 01.10.2024 07:12

Vai tu personīgi pazīsti vai esi lasījusi kaut kur oficiālu, apstiprinātu informāciju, ka sātanisti izvaro bērnus? To, ko stāsta te viena apsēstā, neskaitās.
Reliģijas raksti ir nežēlīgi, vēsture arī.
P.S. katoļu priesteris Zeiļa tikko dabūja 6 gadus cietumā par garīgi slima cilvēka, kurš bija cilvēktirdzniecības upuris, izvarošanu. Mūsdienās, tepat Latvijā.
ne jau sātanisti. Tie tieši vairāk koncentrējas uz upurēšanu, lai kaut ko pielūgtu, iegūtu.
Tieši kristieši ir tie, kuri ir, manuprāt, briesmīgāki. Un tur pedofilija ir tādos apmēros, ka šausmas.
Varbūt nepareiza domāšana, bet manis pēc, lai tas sātanists to vistu nokauj, ja uzskata, ka varbūt pieburs sev kaut ko. Nekā visi svētie, kuri uzskata, ka aiz savas debīl@s reliģijas var izvarot bērnus un citus.
01.10.2024 09:18 |

Reitings 2079
Ariete @ 01.10.2024 06:47

Mēs jau nerunājām konkrēti par prieka vēst. Tepat Latvijā tak burtiski pirms nedēļas vienu garīdznieku par to apcietināja
01.10.2024 09:38 |

Reitings 1303
Reģ: 15.07.2023
ronnie @ 30.09.2024 22:37
Protams, es neapšaubu to, ka sātanisms pastāv, tāpat kā pastāv visādi rituāli un kulti. Tā tas ir bijis visus laikos, kāpēc gan lai nebūtu arī šodien? Taču, piedodiet, bet es nekad neticēšu, ka ir slavenības, kuras to dara publiski. Uzsvars uz vārdu "publiski". Nu neticu, ka Marija Abramova tā brīvi ļāva internetā parādīties bildēm no savas ballītes, zinot, ka citi bildēs redzēs visus cilvēkus, kuri šajā ballītē ir piedalījušies, un pēc tam šos cilvēkus aukstasinīgi nogalinās un viņiem izņems iekšas. Tāpat neticu, ka Madonna rīkotu ballīti, kurā kādu upurētu, labi zinādama, ka mūsdienās visur ir acis un ausis, un ka tādas lietas agri vai vēlu nonāktu atklātībā. Tas, kam ticu es, ir tas, ka tādas lietas parasti notiek aiz aizslēgtām durvīm un ka bieži vien ar tādām nodarbojas tie, kuri sabiedrības acīs izskatās pēc kārtīgiem mietpilsoņiem. Ne velti aiz baznīcu durvīm tiek pastrādāti daudz vairāk noziegumi kā tādā vienā Marijas Abramovas un Madonnas ballītē kopā ņemot.

Par Klintones "frazzledrip" esi dzirdējusi, kur viņa divatā ar vēl vienu personu izrēķinājās ar mazu meitenīti? Tas video nokļuva policijas "rokās" un vairāki policisti pēc tam "nejauši" vienlaicīgi izdarīja pašnāvību. Holivudas pedofīlija ir jau visiem zināma lieta. Tur ir jau pietiekami daudz liecību ne tikai no pašām slavenībām, bet ir pat Epšteina un Marseļas pieraksti, kurus maksimāli mēģina neizmeklēt. Arī visi mediji šo informāciju piesedz.
01.10.2024 11:29 |

Reitings 1271
Reģ: 19.01.2024
Elīzīte12345 @ 01.10.2024 11:29

Par Klintones "frazzledrip" esi dzirdējusi, kur viņa divatā ar vēl vienu personu izrēķinājās ar mazu meitenīti? Tas video nokļuva policijas "rokās" un vairāki policisti pēc tam "nejauši" vienlaicīgi izdarīja pašnāvību. Holivudas pedofīlija ir jau visiem zināma lieta. Tur ir jau pietiekami daudz liecību ne tikai no pašām slavenībām, bet ir pat Epšteina un Marseļas pieraksti, kurus maksimāli mēģina neizmeklēt. Arī visi mediji šo informāciju piesedz.

ChatGPT saka:
"Frazzledrip" ir sazvērestības teorija, kas parādījās internetā ap 2016. gadu, un tās centrā ir nepatiesi un nepamatoti apgalvojumi par Hilariju Klintoni un bijušo Huma Abedin padomnieci. Šī teorija kļuva populāra "QAnon" aprindās, tomēr tā ir pilnībā safabricēta bez jebkādiem pierādījumiem. Šādas teorijas ir daļa no dezinformācijas kampaņām, kuru mērķis ir diskreditēt sabiedriskās personas, un tās nebalstās uz reāliem faktiem.
QAnon ir sazvērestības teoriju kopiena, kas sākās interneta forumos ap 2017. gadu. Tās sekotāji tic, ka eksistē globāla slepena elita, kas nodarbojas ar cilvēku tirdzniecību, pedofiliju un citas noziegumiem, un ka bijušais ASV prezidents Donalds Tramps cīnās pret šo eliti. Teorijas bieži ietver safabricētus apgalvojumus par pazīstamām politiskām un sabiedriskām personām. Neskatoties uz plašo popularitāti, QAnon teorijām nav pamatojuma, un tās tiek uzskatītas par dezinformācijas un sazvērestības ideju izplatīšanu.
01.10.2024 13:11 |

10 gadi
Reitings 7479
Cik slimam jābūt lai izmantotu bērnus. Nesaprotu kas tieši tur var patikt, tas ir kaut kāds šausmu ārprāts. Es neticu ka tādu cilvēku ir daudz. Tur jābūt kaut kādam ļoti maniakālam un psihiski slimam.
01.10.2024 13:58 |

Reitings 29137
Reģ: 21.08.2023
Bija tāds Roberts Miķelsons, jauns džeks, kuru Nīderlandē apcietināja. Atzinās 83 bērnu seksuālā izmantošanā, bērni vecumā līdz 4 gadiem. Ierakstot Google, izlec dažādi raksti par viņu.
01.10.2024 14:16 |

Reitings 2079
lauku bāba @ 01.10.2024 13:11

ChatGPT saka:
"Frazzledrip" ir sazvērestības teorija, kas parādījās internetā ap 2016. gadu, un tās centrā ir nepatiesi un nepamatoti apgalvojumi par Hilariju Klintoni un bijušo Huma Abedin padomnieci. Šī teorija kļuva populāra "QAnon" aprindās, tomēr tā ir pilnībā safabricēta bez jebkādiem pierādījumiem. Šādas teorijas ir daļa no dezinformācijas kampaņām, kuru mērķis ir diskreditēt sabiedriskās personas, un tās nebalstās uz reāliem faktiem.
QAnon ir sazvērestības teoriju kopiena, kas sākās interneta forumos ap 2017. gadu. Tās sekotāji tic, ka eksistē globāla slepena elita, kas nodarbojas ar cilvēku tirdzniecību, pedofiliju un citas noziegumiem, un ka bijušais ASV prezidents Donalds Tramps cīnās pret šo eliti. Teorijas bieži ietver safabricētus apgalvojumus par pazīstamām politiskām un sabiedriskām personām. Neskatoties uz plašo popularitāti, QAnon teorijām nav pamatojuma, un tās tiek uzskatītas par dezinformācijas un sazvērestības ideju izplatīšanu.

Elīzītim smadzenes pārprogrammētas, diemžēl
01.10.2024 15:32 |

Reitings 1979
Reģ: 09.06.2024
Klintoni jau nu nav nekādi svētie. Regulārie tusiņi pie Epšteina. Iespējams arī pie Diddi. Par Klintonu "labdarības" fondu sen runā, ka ar labdarību tam maz kopēja tikai izkārtne biznesam. Sen klīst baumas, ka fonds vairāk saistīts ar narkotikām un bērnu tirdzniecību.
01.10.2024 18:50 |

Reitings 1979
Reģ: 09.06.2024
Runā, ka Dikaprio varot būt drīzumā beidzot savākts un tiesāts. Man gat ticības tam nav, kādēļ tad kad savāca Epšteinu bija video ieraksti čupām ar izvirtībām mazu bērniņu seksuālu izmatošanu kur daļai pat 10 gadi nebija. Tā arī neviens netika ne aizturēts ne apcietināts? Victoria secret biznesam arī nekas nekaitēja neviens viņus neboikotēja kau īpašnieks bija pavisām tuvs ar Epšteinu un Epšteins pat finanses tur vadīja. Vilu Smiru vispār nesaprotu kādēļ savu nepingadīgo dēlu tur grūda iekšā, vai tiešām viņam to vajadzēja nevarēja ar naudu dēlam karjeru taisīt. Ar gultu lētāk noteikti sanāca.
01.10.2024 19:02 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits