law7 @ 08.09.2024 18:31Kā viņš tevi apsveic dzimšanas dienā un vārda dienā?
Ja runājam par ikdienu, tad liela daļa cilvēku ikdienā neapdāvina savu otru pusi. Neredzu tur nekā traģiska.
sauliiite.paula @ 08.09.2024 18:43
Piekrītu. Arī mans vīrs ikdienā nedāvina dāvanas, tikai svētkos un es to uztveru, kā normu. Manuprāt mīlestību vīrietis izrāda lieliski ar to, ka palīdz vai pagatavo ēst, pamasē sāpošās pēdas pēc garās darbadienas, izmazgā veļu, kad enerģija ir 0.
Katru dienu dāvināt ziedus, dāvanas utt man liekas muļķīga un izlutinoša. Tādus večus es uzskatu par kablučņikiem, lēkā tik pēc sievietes stabules. Un sievietei prasīt no veča arī liekas stulbi, ja tev tik ļoti vajag, pati paņem un nopērc, zināsiet kā nauda nelietderīgi iztērējās.
nu tā ir tāda samierināšanās ar neko. Autore nevienā vietā neminēja, ka katru dienu viņai vajag ziedus un dāvanas, bet tomēr dažkārt būtu patīkami, ja bez iemesla, mīļotais vīrietis atnāktu mājās ar kādiem ziediem un šeit nav tāpēc jāpērk pušķis pa 50 eiro , bet viena skaista lilija un kāds nieks nenāktu par ļaunu.sauliiite.paula @ 08.09.2024 18:43
Piekrītu. Arī mans vīrs ikdienā nedāvina dāvanas, tikai svētkos un es to uztveru, kā normu. Manuprāt mīlestību vīrietis izrāda lieliski ar to, ka palīdz vai pagatavo ēst, pamasē sāpošās pēdas pēc garās darbadienas, izmazgā veļu, kad enerģija ir 0.
Katru dienu dāvināt ziedus, dāvanas utt man liekas muļķīga un izlutinoša. Tādus večus es uzskatu par kablučņikiem, lēkā tik pēc sievietes stabules. Un sievietei prasīt no veča arī liekas stulbi, ja tev tik ļoti vajag, pati paņem un nopērc, zināsiet kā nauda nelietderīgi iztērējās.
debestinaa @ 08.09.2024 19:13Un pateikt, tu to vari sev pati nopirkt- atvaino bet tad es pati varu arī dzīvot bez tevis??? tādu veci var aizvietot ar vibratoru un wolt piegādi ar vakariņām un ziediem ?
Nav jau runa par to varēšanu, bet sievietei jebkurā vecumā gribas kādu apliecinājumu, ka vot vecis iegāja pēc veļas pulvera veikalā un iedomājās, ka varētu izdarīt ko patikamu- nopirkšu vienu liliju un ieskriešu drogās paņemšu viņas mīļako aromātisko sveci
Katru dienu dāvināt ziedus, dāvanas utt man liekas muļķīga un izlutinoša. Tādus večus es uzskatu par kablučņikiem, lēkā tik pēc sievietes stabules. Un sievietei prasīt no veča arī liekas stulbi, ja tev tik ļoti vajag, pati paņem un nopērc, zināsiet kā nauda nelietderīgi iztērējās
Inna86 @ 08.09.2024 19:05
Tava mīlestības valoda ir darbi, viņai dāvanas. Tur nav nekā nepareiza. Vnk nesaderīgi cilvēki kopā.
nu atkarīgs kā tu gribi lai tev to maku atver? Pušķim pa 50 eiro+ vakariņām pa 50 un vēl kādai dāvaniņai pa 100?Raudene @ 08.09.2024 19:19
Man patīk apziņa ka virietis ir gatavs atvērt savu maku priekš mīļotās sievietes. Un kas tur slikts? ?
debestinaa @ 08.09.2024 19:21nu atkarīgs kā tu gribi lai tev to maku atver? Pušķim pa 50 eiro+ vakariņām pa 50 un vēl kādai dāvaniņai pa 100?
Vai arī trīs rozēm un aromātiskai svecei?
Vai arī trīs rozēm un aromātiskai svecei
sapņo tālāk😂 standarta latviešu dzīves kvalitāte, kur alga pieņemsim vīrietim 1,5 k kā vidējam latvietim, jāmaksā rēķini, jāpērk pārtika, jānodrošina vēl visas dzīvošanas izmaksas sev un sievietei un vēl dāvanas par 100 eur kā mininums nu vispār neiekļaujas finanšu plānojumā un budžetā 😂 bik sasapņojusies ja ir runa par vidējo latvietiRaudene @ 08.09.2024 19:26
Šis der iesākumam,bet kad jau ir nopietnas attiecības un dzīvojam kopā ilgāk nekā gadu piemēram tad var arī plašāk atvērt savu maciņu vaļā un pasniegt dārgākas dāvanas. Es no dabas esmu ļoti pieticīga, es varu iztikt ar minimumu gandrīz, bet tas nenozīmē ka es negribētu vairāk. Dāvana par 100 eur nekas traks nav tas ir standarts ilgu gadu attiecībās. Bet pušķi par 50 eur gan es nekāroju, es neuzkatu to par vērtību. ? Ja man nav pasniegtas tas 3 rozes, pat tad par ko var runāt tālāk? Tas ir pats vienkāršākais savai sievietei pasniegt ziedus.
debestinaa @ 08.09.2024 19:57sapņo tālāk? standarta latviešu dzīves kvalitāte, kur alga pieņemsim vīrietim 1,5 k kā vidējam latvietim, jāmaksā rēķini, jāpērk pārtika, jānodrošina vēl visas dzīvošanas izmaksas sev un sievietei un vēl dāvanas par 100 eur kā mininums nu vispār neiekļaujas finanšu plānojumā un budžetā ? bik sasapņojusies ja ir runa par vidējo latvieti
aizejot uz veikalu puisis var nopirkt savai sievietei kādu nedārgu nieciņu. Kautko lētu kaut vai.Kāda jēga ir pirkt nevajadzīgu nieku tikai pirkšanas pēc? Man liekas, tie kaut kādi mazvērtības kompleksi, ja pieprasa tāda veida mīlestības apliecinājumus.