xqueen2820 @ 04.09.2024 11:22Nesauktu Lauru par kādu ietekmeli , nav īsti saprotams , ko viņa var ietekmēt vai iemācīt , kursus viņa ar nekādus nav izgājusi, vai izglītību ieguvusi . Ļoti naiva meitene, kurai tiešām nav saprašanas , ko vajadzētu un ko nevajadzētu likt internetā.
Sezam @ 04.09.2024 12:56Par to pliko Lauru šeit uzzināju, šad tad paskatos un visbiežāk sveškauns, tirinās vecos izstaipītos stringos ar to puspavērto muti kas laikam viņasprāt dikti seksīgi ?
Es nezinu vai tiešām sevi šādi ir jāpazemo un OF noteikti liek kailbildes, nezinu vai atrodas auditorija 20 gadīgai single mom ar ļoti nozīstām krūtīm vecās apenēs.
tikai pasmieties .LivaLauva1 @ 04.09.2024 13:12
Es vairāk brīnos par OF, vai tiešām LV vīriešiem tas patīk? Es biju iedomājusies, ka vīriešiem patīk tādas kā Megan Fox.
Diabolus @ 04.09.2024 13:27Kur jūs šitādus kadrus izrokat ?
Ātri uzmetu aci tam profilam. Viss jau būtu ok, arī nojātām mašīnām uzrodas pircēji. Bet, kolīdz ieraudzīju bildes ar dēliņu, uzreiz aizvēru ciet. Ceru, ka tam puikam dzīvē ir arī kāds sakarīgs pieaugušais.
Aicinu nereklamēt tādas padibenes, neskatīties profilus, vnk izlikties, ka tādas neeksistē. Lai atrod citu darbu.
Lindusiks @ 04.09.2024 14:09
Domāju, par šo ir jārunā gan. Varbūt kādu atturēs.
Par Lauru brīnos, vai tiešām nav blakus neviena, kas teiktu, ka saturs ir drausmīgs. Jo var jau likt tādu saturu, bet aizvāc prom bērnu un taisu saturu tiešām labu, nevis tādu, kas pēc kvalitātes atgādina 90tos. Un tie teksti, mamma mia, cilvēks nemāk izteikties vispār, man pat rodas aizdomas par garīgu atpalicību.... nez, vai man vienīgajai tā liekas....
Lindusiks @ 04.09.2024 14:09
Domāju, par šo ir jārunā gan. Varbūt kādu atturēs.
Par Lauru brīnos, vai tiešām nav blakus neviena, kas teiktu, ka saturs ir drausmīgs. Jo var jau likt tādu saturu, bet aizvāc prom bērnu un taisu saturu tiešām labu, nevis tādu, kas pēc kvalitātes atgādina 90tos. Un tie teksti, mamma mia, cilvēks nemāk izteikties vispār, man pat rodas aizdomas par garīgu atpalicību.... nez, vai man vienīgajai tā liekas....
Rumblerx @ 04.09.2024 15:03Pilns rublis viņai nav. Kà to vispàr var saukt par saturu?? Tur nav nekàda satura. Tirinàs un lokàs pliku dirsu bardakà. Un runà par seksualitàti. Kàda pie velna tur seksualitàte?? Ne tur kaut kas skaists, ne seksigs, ne kàrdinošs. Fui. Man arī sveškauns. Vienà story plika dirsa, otrà bèrns, wtf?!
Kate9 @ 03.09.2024 17:53Vēl ir tā koju striptīzdejotāja zenta Apfelbauma?( vai kā tur) nesen redzēju kaut kur instagramā? ja atkal parādīsies , ielikšu .
Džinga @ 04.09.2024 14:23
Klau, šis, manuprāt, ir rādītājs, ka tev laiks atiet no telefona un mazāk iedziļināties random svešinieku dzīvēs