Sunlight @ 12.08.2024 16:21Viņš jau varētu parādīt bildes, bet nu nerādīs…. ?? Kā sākumskolā.
Man arī vispār garāžā ir 4 merši, bet es nevienam nerādīšu.
Sunlight @ 12.08.2024 16:24
Jā, laba doma! Noteikti pasaki šo Leona Rusiņa bijušajai sievai, kura bija bijusi un iesniegumus rakstījusi gan policijā, gan tiesībsargam, gan ģenerālprokorotūrai!
Oh wait a sec… Kā tas beidzās?
law7 @ 12.08.2024 16:55
1. Pat pie vecā likuma regulējuma, kas bija spēkā Rusiņa laikā, tāds gadījums bija rets izņēmums (viens no vairākiem tūkstošiem).
2. Pēc Rusiņa gadījuma Saeima par pagaidu aizsardzības parkāpšanu un vēl šo to saistītu sodus ir palielinājusi "nieka" 12 reizes, un tādiem kadriem var piegriezt skābekli daudz efektīvāk. Cik man zināms, tas arī tiek darīts.
Tā meitene Līva, tiktok video izskatās pilnīgi mentāli slima. Biju redzējusi live video. Tas, protams, nav attaisnojums vardarbībai.
DoxyPenelope @ 12.08.2024 18:29Bāc, Zutim "sieviņa" arī tik pat stulba kā pats. Kur tāds naivums... laikam vecums un līdz galam nenobriedušais prāts tomēr daudz ko izsaka.
Ielikusi atbalsta bildi storijā ar pašu galveno vaininieku, pievienojot klāt tekstu "Mans "abjuzers" ♥?" un lai neticot visam, kas internetā rakstīts.
Elīna - NETICI PATI VISAM KO TEV TAS PRETĪGAIS PSIHOPĀTS SAKA!!
Pa tinderi arī joprojām viņš dzīvojas, tikai tev un citiem cenšas karināt makaronus uz ausīm, pasniedzot to kā "sociālo eksperimentu" LOL.
Kaut nu pašai nenākas pēc tam rūgti nožēlot šo atbalstu tam veprim un ņirgāšanos par viņa upurēm, kad nu pati staigās ar zilām acīm.. tici man, tas laiks pienāks agrāk vai vēlāk, jo tādi cilvēki nemainās nekad.
Jukooo @ 12.08.2024 23:36Agraak vai veelak viņa iistaa daba izlīdiis uz āru , šoreiz pret Elīnu :/ nabaga meitene
MinkaMurrrrr @ 14.08.2024 00:57Mani vairāk pārsteidz, ka tā Elīna viņu aizstāv pēc tam, kad bijusi pasaka ka dzīvoja kopā, tikās utt var tiekt līdz viņu kāzām. Ka viņš viņai to sauca par projektu. ??♀️??♀️??♀️??♀️
garsigs_persiks @ 14.08.2024 08:13Izskatas, ka Elīna savā naivajā prātā ir izdomājusi, ka visiem vajag pierādīt, ka tieši viņa būs tā liktenīgā sieviete, pret kuru izturēsies savādāk un kas visu spēs mainīt. Lai jau tā būtu, taču ka tik pašai drīz vien nenākas publiski raudāt pēc palīdzības un nākt atklātībā ar to, kā ir patiesībā
Jā, jā viņai noteikti tas izdosies 😂 Uz to, ka viņš vēljoprojām ar citām viesnīcās nakšņo gan piever acis 😀garsigs_persiks @ 14.08.2024 08:13Izskatas, ka Elīna savā naivajā prātā ir izdomājusi, ka visiem vajag pierādīt, ka tieši viņa būs tā liktenīgā sieviete, pret kuru izturēsies savādāk un kas visu spēs mainīt. Lai jau tā būtu, taču ka tik pašai drīz vien nenākas publiski raudāt pēc palīdzības un nākt atklātībā ar to, kā ir patiesībā
Buža @ 14.08.2024 10:14Reāli, Zutis jau nenoliedz, ka viņš to nav darījis un nav atbildīgs par tiem zilumiem.