kopīgu shoppingu ar stilistu,
Buža @ 05.08.2024 14:54
Kuru konkrēti?
Platās bikses esmu mērījusi un par cik esmu ļoti īsa auguma, izskatās briesmīgi. Izskatos tieši tāpat kā tad, kad tās bija modē pirmo reizi.
1,70 garai sievietei varbūt arī izskatīsies skaisti augstos papēžu, bērna auguma sievietei platas jaunās modes bikses tomēr neizskatīsies kā no žurnāla sievietēm. Esmu mērījusi un nu nepatīk kā izskatās. Ja man jāpērk kaut kas kas nepatīk kā izskatās izlaikojot, tad maz ticams, ka es to nēsāšu ikdienā. Nav runa par skinny biksēm uzreiz vai legingtipa, bet kaut kā pa vidu.
Mērķis jau arī nav izskatīties modernākajai kā no mēles nokāpušai, bet vienkārši sievišķīgāk.
Darbs neprasa nekādu īpaši lietišķu ģērbšanos, tas ir par pašsajūtu..
Nu nepatīk tas, kas ir un jaunu nopirkt neprotu, jo tad atkal ir ierastais un zināmais sapirkts.
Džinga @ 05.08.2024 14:34Ļoti ieteiktu nobookot skapja revīziju vai kopīgu shoppingu ar stilistu, ja naudas pietiek. Vidēji bija laikam ap 200+ eur. Sekoju dažām stilistēm, kas to piedāvā un liekas ļoti interesanti, pēc tam atsūta dokumentu ar sabildētām apģērbu kombinācijām.
Merilda @ 05.08.2024 14:55Neķer kreņķi par platajām biksēm, skinny jeans drīz jau būs atpakaļ, Miu Miu laiž jau modeles savās modes skatēs ar skinny jeans un zemo jostasvietu ?
Džinga @ 05.08.2024 14:57
Drausmīgi, burkānkājiņas būs atpakaļ :D
Diabolus @ 05.08.2024 15:01
Kurai vēl tumšākajos atmiņas kaktos iededzināts šis stils??
EmilijaArm @ 05.08.2024 15:30Autorīt, es tikai ienācu pateikt, ka ļoti labi Tevi saprotu, līdz kaulam. Same here, bet esmu samierinājusies. Man palīdz tas, ka skapis dalāms divās daļās - ir dāmīgās lietas, un ir casual- sportiskās. Tad nu variēju pa dienām un pēc noskaņojuma. Un vēl - labāk viena dārga lieta, nekā piecas lētas. Nesperu kāju ne zarās, ne reservedos, ne h&m. Kvalitatīvas laiviņas, piem., vienlīdz labi iet pie džinsiem un pie kleitām, ar blūzēm un krekliņiem tas pats.
Jupiter @ 05.08.2024 15:20Tu nekad neesi pamanījusi, ka daži cilvēki var vilkt kas ienāk prātā un modei nevis seko bet to rada? Īsta pašapziņa ģērbties tā, kā Tev šķiet ērti, nāk no sirds. Personiski es domāju, ka - pirmkārt ģērbties "stilīgi" ir viena no nesvarīgākajām lietām dzīvē, otrkārt, neviena mode Tev nepalīdzēs, ja Tev nebūs pašapziņas to modi nest un padarīt "savu" un treškārt, sekot modei, kas ir dotajā brīdi, nozīmē jau iekavēt - tā mode būs nenēsājama pirms paspēsi drēbes nonēsāt un tās varēs mest ārā.
Acīmredzot tavs "ērti" Tev skaisti justies neliek. Tā ir tāda pati galvas problēma.Buža @ 05.08.2024 15:41
Tikai kā atrast tās labās džinsas? Iespējams,ka mana figūra ir jocīga, tāpēc nevaru atrast labas džinsas.
Laikam nesaprati īsti tēmas būtību. Netaisos sekot modei, bet gribu skaisti apģērbties, lai pašai patīk.
Neprotu nopirkt labas, atbilstošas manam augumam džinsas un tu runā par savas modes radīšanu ?Man ērti ir pidžammā, bet tas nenozīmē,ka uz ielas tajā jutīšos skaista.
Runa ir par ikdienišķa un sievišķīga ģērbšanās stila ieviešanu - kā iesākt, kam pievērst uzmanību, kur skatīties, kur meklēt.
Tēma nav par jaunākās modes tendencēm. Kā tēmas pieteikumā - māka SKAISTI apģērbties. Nevis stilīgi vai moderni.
Jupiter @ 05.08.2024 15:55Acīmredzot tavs "ērti" Tev skaisti justies neliek. Tā ir tāda pati galvas problēma.
Jupiter @ 05.08.2024 15:55Acīmredzot tavs "ērti" Tev skaisti justies neliek. Tā ir tāda pati galvas problēma.