Yourbestie @ 28.07.2024 09:22Kauns par to, kas notiek 2024, kādi transvestīti… kur tas viss aizvedīs… EIROPA. Pretīgi. Bail domāt, kas būs pēc 10.gadiem. Kāds Snoop Dogs…
Neko nesaku par Krieviju?, bet ja kādai interesanti salīdzināt, kāda bija kolosāla atklāšana kaut vai Sočos. Kā ari Parīzē.
Tiešam bail iedomāties, kas būs ar jauniešiem pēc 10.gadiem
Yourbestie @ 28.07.2024 09:22Kauns par to, kas notiek 2024, kādi transvestīti… kur tas viss aizvedīs… EIROPA. Pretīgi. Bail domāt, kas būs pēc 10.gadiem. Kāds Snoop Dogs…
Neko nesaku par Krieviju?, bet ja kādai interesanti salīdzināt, kāda bija kolosāla atklāšana kaut vai Sočos. Kā ari Parīzē.
Tiešam bail iedomāties, kas būs ar jauniešiem pēc 10.gadiem
Mashka Kakashka @ 28.07.2024 09:26Diezgan nebaudāmi. Atgādināja sliktu Eirovīzijas priekšnesumu uz ūdens. Atskatoties kādas atklāšanas bijušas iepriekšējos gados, tad šis gads asociēsies ar LGBTJHUYTGFRD+++ tēmu, ļoti par daudz tā visa tur bija.
Džinga @ 28.07.2024 10:39
Nu sēdi zem galda un baidies no transvestītiem ?
Yourbestie @ 28.07.2024 14:29
Neviens jau nebaidās, tas vienkārši ir slimi rādīt Eiropas kultūras pasākumos šos. Personīgi man, šis atgrūž skatīties.
Klaviere @ 29.07.2024 14:27Patika ideja par kuģīšiem, bija skatāmi,
bet tas, kas attēloja Svēto vakarēdienu (?) jeb tas visu VIŅO šovs un tas vīrietis gaišzilā body paintā, es nezinu, vai tiešām šis ir labākais, ko spēj parādīt Parīze? Modes un kultūras galvaspilsēta ar tik bagātu vēsturi? Tiešām nekas nav pretī visādiem cilvēkiem, lai katrs ir tas ar ko sevi asociē, bet tas nebija skatāmi, baudām vai mākslinieciski. Drīzāk sveškauns.
Par pašām spēlēm, nu, jā, laikam tas viss pamazām zaudē to lielo jēgu. Nīderlandes sportists, kurš drīkst piedalīties, kaut gan izvarojis 12 gadīgu bērnu!
Vakar skatījāmies sieviešu skeitbordu, kur kivere pareizi uzvilkta bija laikam tikai ķīniešu spotistei. Līdz 18 ķivere ir obligāta (uzvilkts uzvelk, bet priekš kam piesprādzēt), vēlāk - var bez ķiveres.
Tad tie izdalītie prezevatīvi sportistiem. Ok, lai jau tur notiek orģijas, gan jau vienmēr tādas ir bijušas, bet vai tas ir jāakcentē visās ziņu lentās?
Man šķiet, ka OS ir jābūt tādam kā etalonam it visā, gan spēlēm, gan sportistiem - ka tas ir paraugs mums, sabiedrībai, taču šoreiz izskatās, ka tas ziņojums sabiedrībai ir galīgi greizs, nedrošs un pat degradējošs.