Džinga @ 26.07.2024 00:34
Jā, tas visur traucēs, jo tā ir faking smēķēšana, kas ir kaitīga, smirdīga, nevajadzīga lieta. :D Es saprastu čīkstienu, ja visiem traucētu, ka tu skaties telefonā vai dzer fantu, bet smēķēšana ir kaut kas cits tomēr.
Džīzas, klasiskais smēķētājs izklausās pēc baigā egoista vispār, jāļauj smirdēt, kur gribu, un ja kaut kas nepatīk ej dirst. Nu es sākšu zāli visur kurīt vai pūst dezodorantu autobusā, un ejiet dirst visi, kam nepatīk. :D
pīpē kaut kamēr paliec zili zaļa, pilnīgi pie vienas vietas. Tik organizē, ka tā Tava smirdoņa, kas ir veselībai kaitīga nenonāk cita privātajā telpā.ronnie @ 26.07.2024 01:07
Nu, bet dari tā, aizliegts taču tas nav. Ā, nu par zāli gan vienīgi uzreiz nostučīs policijai, jo latvieši mīl sūdzēties. ? Bet, jā, pa lielam tā arī ir. Kamēr es nepārkāpju likumu, tikmēr es likuma ietvaros varu darīt, ko gribu, lai arī cik egoistiski tas neizklausītos, jo īpaši, ja atrodos savā privātīpašumā. "Saskaņā ar Tabakas izstrādājumu, tabakas aizstājējproduktu, augu smēķēšanas produktu, elektronisko smēķēšanas ierīču un to šķidrumu aprites likuma 10.panta otro daļu, smēķēt ir aizliegts: uz daudzdzīvokļu dzīvojamo māju balkoniem un lodžijām, ja kāds no mājas iedzīvotājiem pret to pamatoti iebilst." Agrāk dzīvoju mājā, kurā visi apkārtējie kaimiņi smēķēja uz balkoniem un neviens ne par vienu nesūdzējās, tā ka, kamēr neviens nesāk sūdzēties, smēķēšana uz balkona kā tāda nav aizliegta. Bet, nu, labi. Var arī uz tā balkona nesmēķēt. Taču smēķēšana pie loga nav aizliegta un uz to neattiecas nekādi likumi, līdz ar to, pie loga smēķējot, nekādi likumi pārkāpti netiek. Cigarešu iegāde un lietošana arī ir likumīga, tā ka nezinu pie kā te kāds vēl var mēģināt piesieties. Tie kaimiņi nedara neko aizliegtu, kā arī likumu nepārkāpj. Bet, par laimi, vasara lēnām tuvojas uz beigām. Drīz jau tie, kuriem tā traucē briesmīgie smēķētāji, varēs vērt ciet savu dzīvokļu logus, jo tuvosies rudens un ziema. Tad arī dūmu smakas vairs netraucēs. ?
nesatraucies, mans bērns vairs nav tajā vecumā, kad skrien un bļauj, kā nekontrolējams dzīvnieks. Un lejas kaimiņi ir tie ar kuriem cilvēcīgi var sarunāt un, kuri saprot, ka viņu dūmi neapstājās pie viņu deguniem.debestinaa @ 25.07.2024 20:01?labāk čakaret savus nervus un stresot un cepties nto laiku ilgi. Es jau sen labāk būtu nopirkusi kondišku ar ventilāciju+ vasarā nebūs karsts, kā saož dūmus aizvērt logus ciet. Var jau iet un brēkt pa visu pagastu, bet diemžēl jāsaprot, ka cilvēki ir dažādi, varbut lejā dzīvojošiem kaimiņiem kaitina autores sīcis kas skraida pa dzīvokli(lejā dzivojišiem to var dzirdēt nenormāli). Un jā jā kondiškām arī ir savi mīnusi, bet var salikt režīmus saudzējošos, sava miera dēļ es labāk izvēlos tādu variantu nekā lamāties ar lohiem?
Autore kaimiņiem pateikusi, tie ir stulbi skaidrs, padarīt neko nevar, likums ir likums, ja dzīvokļa izirētaju viss apmierina, neko nevar padarīt. Arī policija bezspecīga ja smēķē no dzīvokļa.
nu gan naiva domājot ka nu vecis parunās stingri, un viss, pîpētāji vairs nepīpēs😂Diabolus @ 26.07.2024 10:09Ignorējot visas, kuras mucā augušas un caur spundi barotas… ?
Tu nedzīvo ar bērna tēvu? Vai nav neviens vīrietis, kurš varētu kaut kā stingrāk parunāt ar tiem deģenerātiem? Un katrā ziņā es mēģinātu sazināties ar īpašnieci, viņa noteikti nebūs priecīga par to, ka būs jāremontē viss dzīvoklis. To smaku ar parastu tīrīšanu nekad nevarēs dabūt laukā.
debestinaa @ 26.07.2024 10:26nu gan naiva domājot ka nu vecis parunās stingri, un viss, pîpētāji vairs nepīpēs?
Diabolus @ 26.07.2024 10:51
Nez, pēc tam, kad manējais aiziet ar kaimiņiem parunāties, traucējošās darbības vairs netiek atkārtotas. Var mēģināt. Protams, ne katrs ir tik harizmātisks un spēj atrast pareizos vārdus.
SarmaD @ 26.07.2024 09:25Laiks tā kā pieaugt un saprast, ka pasaulei nav jāpakārtojas mūsu iegribām un vēlmēm.
Ģertrūde @ 26.07.2024 12:09Es domāju, ka tur ir pilnīgs bezceris runāt un skaidroties ar īres kaimiņiem. Vienīgā iespēja, manuprāt, ir regulāri sniegt rakstveida pretenzijas izīrētājam. Varbūt, ka apnīk patstāvīgās sūdzības un izsper viņus ārā. Man ir savādāka situācija, kaimiņš ir īpašnieks. Neko tur nevar izdarīt, viņam kompis pie loga, sēž spēlē tančikus vai kādas tur savas spēlītes, aliņo, smēķē un protams skaļi pauž emocijas par spēles gaitu?
Džinga @ 26.07.2024 11:51
Man drīzāk liekas, ka pieaugšana ir izpratne, ka mēs dzīvojam sabiedrībā un nevar darīt visas huiņas, ko sirds kāro. :) Ja neesi dziļi laukos.
Trīsgadniekam es piedotu "daru ko gribu, ja nepatīk ej ieskrieties" attieksmi, bet pieaugušā vecumā tas jau ir smieklīgi un bēdīgi.
Bea_ @ 26.07.2024 07:59pīpē kaut kamēr paliec zili zaļa, pilnīgi pie vienas vietas. Tik organizē, ka tā Tava smirdoņa, kas ir veselībai kaitīga nenonāk cita privātajā telpā.
Citādāk tad es arī varu pa logu laist Tev asaru gāzi logos, mans logs, ko gribu to daru un ej dirst ja?
debestinaa @ 26.07.2024 15:44Viņi zina likumu un to arī izmanto un izmantos.
Ja manus kaimiņus visu laiku arī kaut kas neapmierinātu kā te dažas izteicās, es laikam arī mīkstu mestu, jo nekad nekas nav labi? man dažreiz patīk klausīties ļoti skaļi mūziku, esam arī remontus taisījuši svētdienās un darba dienu vakaros, jā apzinos, ka tas kādsm traucē, ka svētdienā kāds grauj nost sienu, bet neko padarīt, pilnīgi vienalga. Apakšējos stāvus laikam arī kaitina, kad es pa balkonu izpurinu segas, spilvenus, paklājus un viņiem tur kaut kas lido? trakums