LilyLady @ 22.07.2024 14:55Jautājums tiem, kas dzīvo privātmāju vai daudzdzīvokļu ēku 1.stāvā - vai vasarā naktī droši turat logus vaļā vēdināšanas režīmā?
Līdz šim vienmēr esmu dzīvojusi 2.vai 3.stāvā, bet nu pārvācamies uz vienstāvu māju. Un šķiet, ka būs bailīgi gulēt pie atvērta loga un vēl bailīgāk - atstāt logu vēdināšanā pa nakti bērna istabā. Bet mocīties karstumā arī negribas.?♀️
Džinga @ 22.07.2024 15:05
Jums mājai nav žoga vai rajons kaut kāds shady?
LilyLady @ 22.07.2024 17:28
Rajons labs, žogs ir apkārt, bet tāds zems, vairāk dekoratīvs, es teiktu.
akul12 @ 22.07.2024 15:00Privātmājās šāda problēma atkrīt, jo vairumam ir žogs apkārt. Bet daudzdzīvokļu mājās gan šāda problēma ir un vienīgais ilgtermiņa risinājums ir pārvākšanās uz mierīgāku rajonu vai privātmāju.
Minelūše @ 24.07.2024 13:53Kā jūs vasarās ar to vēdināšanas režīmu izdzīvojat? Man kā 7. stāvā dzīvojošai, kurai siltā laikā logi līdz kājai vaļā, grūti saprast, kā karstās naktīs var neizcepties ar logu, pavērtu tikai mazā spraudziņā. Tāpēc es nekad negribētu dzīvot lejas stāvos.
Minelūše @ 24.07.2024 13:53Kā jūs vasarās ar to vēdināšanas režīmu izdzīvojat? Man kā 7. stāvā dzīvojošai, kurai siltā laikā logi līdz kājai vaļā, grūti saprast, kā karstās naktīs var neizcepties ar logu, pavērtu tikai mazā spraudziņā. Tāpēc es nekad negribētu dzīvot lejas stāvos.