Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Šķiršanās. Nesena pieredze.

Reitings 36
Reģ: 23.01.2024
Sveikas.
Ir kāda ,kura nesen ir šķīrusies ? Kā bija jums -mierīgi vai ar naidu ? Kā jūs tagad tiekat ar to galā ?
Pati pāris dienas atpakaļ izšķīros... ne tai labākajā veidā... gads bija. Un pirmās tik ļoti nopietnās attiecības. Viņam tāpat. Vecuma starpība-4 gadi ,viņš jaunāks..Bet tur ir tik daudz jautājumi un maz atbildes... vienu brīdi liekas viss ok ,nākamajā brīdī sevi šaustu..par visu un par neko.
Nebija krāpšanas... bet kaut kas nebija tā... bija arī labi brīži...
Lab ,sūccc ar visu ,pati nebiju svētā,zinu arī savu vainu...bet liekas ,viņš savu līdz galam nesaprot..... bet ļoti sāp tas ,ka es 3 gadu darbu Holandē pametu vienas dienas laikā un devos viņam līdzi uz Lv (kopā strādājām Nl ,bet viņš mazāk),un pāris dienas pēc tam izcēlās kašķis un tad atklājās -jūtas nav ,neieredz mani. Esot aizskārusi. Ar neuzmanību ,ar to ,ka man vienmēr ir bijis vienalga ,kaut gan pirms tam teica ko citu.. Lab ,sīkumus netaisos skaitīt. Jeb abi labi. Tik gribās ar jums papļāpāt ,kurām arī nesen bijis hujov ,bet kaut kā veiksmīgi spējušas soli pa solim tam tikt pāri.
Godīgi ? Ir slikti. Brīnums ,ka nav jāņņuņā 27/4(par ko es pati esmu šokā ,zinot mani...) Pozitīvais tas ,ka mani ņem atpakaļ darbā.
16.07.2024 21:25 |

10 gadi
Reitings 3372
Reģ: 29.01.2009
Vīrieša dēļ nekad neko nevajag ziedot, pamest, upurēt. Tikai tad, ja viņš piedāvā vēl ko vērtīgāku vietā.
16.07.2024 21:33 |

Reitings 3031
Reģ: 05.09.2023
IceCream @ 16.07.2024 21:33
Vīrieša dēļ nekad neko nevajag ziedot, pamest, upurēt. Tikai tad, ja viņš piedāvā vēl ko vērtīgāku vietā.

Vai arī jābūt pārliecinātai, ka sliktā gadijumā nenožēlosi upurēto.
16.07.2024 21:43 |

Reitings 36
IceCream @ 16.07.2024 21:33

Vērtīgais no viņa puses bija - "viss būs labi". Vsjo. Tagad pašai biki šķebina no tādas lētticības... bet ... tai brīdī likās ,ka dzīve apstāsies ,ja nedošos viņam līdz..
16.07.2024 21:54 |

Reitings 18
Reģ: 13.05.2024
burbulītis @ 16.07.2024 21:25
Sveikas.
Ir kāda ,kura nesen ir šķīrusies ? Kā bija jums -mierīgi vai ar naidu ? Kā jūs tagad tiekat ar to galā ?
Pati pāris dienas atpakaļ izšķīros... ne tai labākajā veidā... gads bija. Un pirmās tik ļoti nopietnās attiecības. Viņam tāpat. Vecuma starpība-4 gadi ,viņš jaunāks..Bet tur ir tik daudz jautājumi un maz atbildes... vienu brīdi liekas viss ok ,nākamajā brīdī sevi šaustu..par visu un par neko.
Nebija krāpšanas... bet kaut kas nebija tā... bija arī labi brīži...
Lab ,sūccc ar visu ,pati nebiju svētā,zinu arī savu vainu...bet liekas ,viņš savu līdz galam nesaprot..... bet ļoti sāp tas ,ka es 3 gadu darbu Holandē pametu vienas dienas laikā un devos viņam līdzi uz Lv (kopā strādājām Nl ,bet viņš mazāk),un pāris dienas pēc tam izcēlās kašķis un tad atklājās -jūtas nav ,neieredz mani. Esot aizskārusi. Ar neuzmanību ,ar to ,ka man vienmēr ir bijis vienalga ,kaut gan pirms tam teica ko citu.. Lab ,sīkumus netaisos skaitīt. Jeb abi labi. Tik gribās ar jums papļāpāt ,kurām arī nesen bijis hujov ,bet kaut kā veiksmīgi spējušas soli pa solim tam tikt pāri.
Godīgi ? Ir slikti. Brīnums ,ka nav jāņņuņā 27/4(par ko es pati esmu šokā ,zinot mani...) Pozitīvais tas ,ka mani ņem atpakaļ darbā.

paņem soli atpakaļ, sakārto savas domas un emocijas, pirms jebko tālāk dari.
šī pieredze ir daudziem un dažādās formās. Bet galvenā atziņa ko varu teikt ir, nekad neaizmirsti par sevi. Jā,kompromisi ir jārada, bet ja tas aizskar tevi kā cilvēku, tavas morāles un pašapziņu, tad apstājies, ievelc elpu, varbūt vajadzēs dienas,mēnešus vai gadus lai justos labi, bet viss nokārtosies.
Tā ir pieredze ko jāizdzīvo.
16.07.2024 22:51 |

10 gadi
Reitings 3372
Reģ: 29.01.2009
burbulītis @ 16.07.2024 21:54

Vērtīgais no viņa puses bija - "viss būs labi". Vsjo. Tagad pašai biki šķebina no tādas lētticības... bet ... tai brīdī likās ,ka dzīve apstāsies ,ja nedošos viņam līdz..

Zini kā, reti kuram nav arī sūdīgas attiecību pieredzes, par to jau nav ko sevi šaustīt. Es savās pirmajās vispār biju tik naiva, likās, ka man jāpierāda, cik es esmu neaizstājama, lieliska. Neiztrūka arī attiecību skaidrošanas epizodes utt. Tagad par to tik pasmejos.
Nu, galvenais, otrreiz nekāpt tajā pat upē. Ne ar citu, ne ar to pašu. Ja cilvēks ir reiz par Tevi sliktas lietas teicis, tas ir nopietni.
Labi, ka vēl vasara tikai pusē. Iespējams izklaidēties un aizmirsties.
16.07.2024 23:04 |

Reitings 36
Up .
Vēl joprojām gaidu atbildi vai te ir kăda ,kura nesen šķīrusies ?
18.07.2024 07:28 |

Reitings 36
Papildinājums. Nesen uzzināju ,ka viņam jau ir cita. Pat nedēļa nav riņķī. Un to visu gadu vienkārši mani izmantojis... un nav lojāls. Bļiiin...patinot filmu uz atpakaļu... bija daudz red flags.
18.07.2024 21:14 |

Reitings 238
Reģ: 25.11.2022
burbulītis @ 18.07.2024 07:28
Up .
Vēl joprojām gaidu atbildi vai te ir kăda ,kura nesen šķīrusies ?

Nesen izšķirāmies, pēc ļoti daudz gadu kopā būšanas. Tā pēkšņi vienā dienā.... viņš paziņoja ka vajag pabūt vienam,sakārtot domas,jo mūsu starpā neesot nekā kopīga. Man neinteresējot ko dara viņš,viņam ko es.. Es daudz strādājot,esot nogurusi, tapat arī viņš.
08.10.2024 11:44 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits